Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211784 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Композит
« Отговор #400 -: Август 28, 2010, 01:35:34 pm »
Качвам картата, като продължение на разговора ни в темата за хорар на взаимоотношенията. Така изглежда композита ни с транзитите в момента.  :(

*

Divna

« Отговор #401 -: Август 28, 2010, 02:19:07 pm »
Мия, асцендента ви е в Овен - Марс представлява вас двамата като двойка /приятели, любими и т.н./ През изминалия месец тр. Марс, преминавайки през 6ти дом /влизането му във Везни/ е квадратирал съзвездието ви в 4ти, след което е стъпил на десендента ви /външни фактори/. Марс всъщност е задействал ядрото ви. Било е кулминацията на противоречия. Изясняване на много въпроси ... това е неизбежно. Подложени сте на ред предизвикателства, идващи от околните.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #402 -: Август 28, 2010, 02:26:48 pm »
Много точно, Дивна.Вижда ли му се края. Трябва Марс да напусне знака ли? Ние имаме много планети в кардинални знаци...

*

Divna

« Отговор #403 -: Август 28, 2010, 02:39:13 pm »
Според мен ви предстои още един труден период, когато тр. Марс квадратира композитната ви Луна. Луна е управител на 4ти дом /края на връзката/. Ако тогава успеете да овладеете ситуацията ще е добре, защото малко след квадратурата Марс ще тригонира съзвездието ви в 4ти, след което ще влезе в 8ми композитен дом и ще има трансформация и при двама ви. Определено ще има някаква промяна. Тогава и тр. Сатурн ще тригонира комп. Луна, тр. СЛВ ще се качи на МЦ, а тр. Уран и Юпитер ще са в секстил с нея. Доста подкрепящи аспекти, за да не рухне връзката, но трябва да се погледнат и наталните карти. Как стоят нещата там.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #404 -: Август 28, 2010, 02:48:55 pm »
Не знам, ще видим как ще е. Имам чувството, че изтървахме ситуацията отвсякъде. Аз лично се предавам.Ще ви информирам какво се случва. :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #405 -: Август 28, 2010, 03:48:58 pm »
Миа , упр. на асц и на дсц транзитират през 7-ми дом. Видно е , че ти си по-засегната от ситуацията. Сатурн ще премине през оста на взаймоотношенията. Едва тогава очаквай развитие по въпроса ;D. Тогава ще стане ясно сериозни ли ще бъдат отношенията или ще бъдат преустановени!  :blink: Композита е типичен за интимни отношения , не мисля ,че се говори само за приятелство.... ;) :blink:

п.п. Твърде е възможно това да е в бъдеще и брачен партньор... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #406 -: Август 28, 2010, 04:13:19 pm »
Миа , упр. на асц и на дсц транзитират през 7-ми дом. Видно е , че ти си по-засегната от ситуацията. Сатурн ще премине през оста на взаймоотношенията. Едва тогава очаквай развитие по въпроса ;D. Тогава ще стане ясно сериозни ли ще бъдат отношенията или ще бъдат преустановени!  :blink: Композита е типичен за интимни отношения , не мисля ,че се говори само за приятелство.... ;) :blink:

Развръзката май няма да е много далече-декември месец ще премине през ДЦ-то. Ще я видим тогава... :(

*

Divna

« Отговор #407 -: Август 28, 2010, 04:18:12 pm »

[/b]

Потвръждавам  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #408 -: Август 28, 2010, 04:34:35 pm »

[/b]

Потвръждавам  :72:

:wink2: , яяя..., да казва Мия без бой! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Август 28, 2010, 04:38:41 pm »
Не знам, ще видим как ще е. Имам чувството, че изтървахме ситуацията отвсякъде. Аз лично се предавам.Ще ви информирам какво се случва. :(

Миа , много обичам някой да ме бъзика ;D ;D...особенно ти! ;D
Кой лъжеш?! :unsure:Себе си ли? :-\ ;D ;D
Упр. на 5-ти е в 4-ти. упр. на 10-ти в 4-ти.... ;D ;D ;D
Чии ,го дири тоя дтелиум в 4-ти , ако имаме само приятелски отношения!
Бегай бързо пии едно в Нептун за отрезвяване!
Моомее , брак те чака с тоя момък! И да ни поканиш на хорце ;D ;)...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #410 -: Август 28, 2010, 04:47:30 pm »
Сериозно ви говоря, бе хора! Не се базикам. Чак аз се уплаших вече. Па нали ме знаете, че не съм много от страхливите. Ако това е мъжа ми, аман ми и системата, съвсем ще орева всичко...Ще се избием бе, той по-лют от мен ще дойде.Да се смея ли, да плача ли вече, не знам, че не ми вярвате... ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #411 -: Август 28, 2010, 05:05:54 pm »
Сериозно ви говоря, бе хора! Не се базикам. Чак аз се уплаших вече. Па нали ме знаете, че не съм много от страхливите. Ако това е мъжа ми, аман ми и системата, съвсем ще орева всичко...Ще се избием бе, той по-лют от мен ще дойде.Да се смея ли, да плача ли вече, не знам, че не ми вярвате... ;D ;D ;D

Мия, за да има някакво развитие, трябва да има и обрат. Така е винаги. Ако е имало застой в някакво отношение, то бурята в момента ще ви даде нова насока. Така е мила, при всички е така и това е начинът - всичко да се умеша, за да се разбере накъде и как ще се поеме в бъдеще.
Композита е много показателен за силната енергия, която съществува помежду ви. Гледала съм и синастрията ви, така, че композита е допълнение към нея.
Били сте приятели, но много добре знаеш, че приятелството между мъж и жена в репродуктивна възраст без сексуален привкус не е възможно. Винаги поне единия от двамата /много често мъжа/ желае нещо повече от едно обикновенно приятелство.

*

Santi

« Отговор #412 -: Август 28, 2010, 06:54:17 pm »
Цитат
Били сте приятели, но много добре знаеш, че приятелството между мъж и жена в репродуктивна възраст без сексуален привкус не е възможно. Винаги поне единия от двамата /много често мъжа/ желае нещо повече от едно обикновенно приятелство.

Напълно вярно и изпитано на собствен гръб .

Да попитам в композитна карта тр. Уран и Юпитер в съвпад с ИЦ как би се изтълкувало ? Юпитер е У на АЦ(зле аспектиран и слаб по знак), а Уран на 2-ри композитен дом . Интересното е че мунданния съвпад Юпитер/Уран ще е почти в/у ИЦ другия месец .

*

Марая

• 28287
« Отговор #413 -: Август 28, 2010, 07:14:28 pm »
Цитат

Напълно вярно и изпитано на собствен гръб .

Да попитам в композитна карта тр. Уран и Юпитер в съвпад с ИЦ как би се изтълкувало ? Юпитер е У на АЦ(зле аспектиран и слаб по знак), а Уран на 2-ри композитен дом . Интересното е че мунданния съвпад Юпитер/Уран ще е почти в/у ИЦ другия месец .

Сериозен акцент , в/у общия дом . Внезапен късмет! С този аспект може да се проработи наталния зле аспектиран юпитер от композитната карта! Успех....

*

Santi

« Отговор #414 -: Август 28, 2010, 07:28:24 pm »
Последно време (от 2 месеца) взаимоотношенията бяха влошени и забелязах, че Юпитер и Уран транзитират през ИЦ(края на връзката) и се запитах дали това не е краят .

*

Марая

• 28287
« Отговор #415 -: Август 28, 2010, 07:31:46 pm »
Последно време (от 2 месеца) взаимоотношенията бяха влошени и забелязах, че Юпитер и Уран транзитират през ИЦ(края на връзката) и се запитах дали това не е краят .

Все още не според мен!Дай и нов шанс - астрологията е за  това! ;) :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #416 -: Септември 01, 2010, 04:37:50 pm »
Момичета,
Как бихте тълкували Луна без курс в композита или комбина.
Както и неаспектираните планети ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #417 -: Септември 01, 2010, 04:43:30 pm »
Момичета,
Как бихте тълкували Луна без курс в композита или комбина или планети в крайни градуси напр. Слънце или Луна в крайни градуси ? Това би трябвало да е важно . 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #418 -: Септември 01, 2010, 04:46:20 pm »
Момичета,
Как бихте тълкували Луна без курс в композита или комбина.

Елфи, не мога да разбеа въпроса ти относно композитна Луна без курс.
А за неаспектираните планети виж колко са, както и на кои домове са управители и в кои домове се намират. Но преди да гледаш композитната карта виж как стоят нещата с неаспектираните планети в радиксите и на двамата партньори, както и в синастрията.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #419 -: Септември 01, 2010, 05:34:03 pm »
Ами например Луна на 29 и нещо, а същевременно е  У на 4 дом
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 05:59:41 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева