Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211393 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Композит
« Отговор #440 -: Септември 11, 2010, 08:00:06 pm »
Някой би ли казал как се тълкува в композит квадратурите на Плутон със Слънце , с Венера, с Марс и тригона с Луна?

И в кои домове Скитнеце такава , никаква те няма :( , ама ха... :P :wub:

;D
Плутон е в 6-ти.  Слънце, Венера, Марс- в 4-ти. Плутон управлява 8-ми.Слънце, Венера , Марс управляват 1-ви, 2-ри,5-ти и 7-ми.

PC: Тук съм, Марая. :blink: Не се задържам кой знае колко много, но чета. Последният път писанията по некои въпроси ми дойдоха малко в повече и нямаше къде точно да се включа. Мен мама ме е учила между два такова да не си слагам некои части и двама са малко-трима са много. В празни работи не ми се участва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #441 -: Септември 11, 2010, 08:09:08 pm »
Някой би ли казал как се тълкува в композит квадратурите на Плутон със Слънце , с Венера, с Марс и тригона с Луна?

И в кои домове Скитнеце такава , никаква те няма :( , ама ха... :P :wub:

;D
Плутон е в 6-ти.  Слънце, Венера, Марс- в 4-ти. Плутон управлява 8-ми.Слънце, Венера , Марс управляват 1-ви, 2-ри,5-ти и 7-ми.

PC: Тук съм, Марая. :blink: Не се задържам кой знае колко много, но чета. Последният път писанията по некои въпроси ми дойдоха малко в повече и нямаше къде точно да се включа. Мен мама ме е учила между два такова да не си слагам некои части и двама са малко-трима са много. В празни работи не ми се участва.

Това го знам ;)... Ииии...добре го правиш!
А по въпроса за композита ;D ;D отговора е по марс ;D ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #442 -: Септември 11, 2010, 08:34:29 pm »
Цитат
А по въпроса за композита   отговора е по марс.

Марая, не те разбрах. Би ли била по конкретна? ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #443 -: Септември 11, 2010, 08:45:49 pm »
Цитат
А по въпроса за композита   отговора е по марс.

Марая, не те разбрах. Би ли била по конкретна? ;) :blink:
Действието и енергията е по марс. от тук запони и ще го навъежеш.
Прогресирай композитната карта и ще ти се изяснят много неща....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #444 -: Октомври 07, 2010, 02:00:26 am »
Забелзязах, че композитната венера попада в 11ти дом и това е хубаво, нали :) тя е в тригон с юпитер  и квадрат с марс и плутон :) при композита квадратите лоши ли са ? Аспектите май горе долу са добри, но домовете по знаци са притеснителни. Вие какво ще кажете :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #445 -: Октомври 07, 2010, 02:07:21 am »
Екстази , нямаш причини за притиснения....
Тежкарите са преминали през кардиналните оси на композитната карта...Дишай и се радвай на живота-този който имаш днес ,тук и сега..... :blink:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #446 -: Октомври 07, 2010, 02:20:03 am »
ихихи, върна усмивката ми :))) :kissd:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #447 -: Октомври 07, 2010, 02:25:11 am »
ихихи, върна усмивката ми :))) :kissd:

Видно от композита , връзката не е обикновена , изпълнена е с динамика , промени и много променлива...Това е връзка ,която се развива и търпи промените , приспособява се към изискванията на времето -Сатурн е високо горе...видима за обществото... ;) :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #448 -: Октомври 08, 2010, 08:52:04 pm »
Може ли някой да погледне този композит, че ми е трън в очите от известно време.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #449 -: Октомври 08, 2010, 09:10:34 pm »
що да ти е трън,изглежда готин  :-\, 5 и 7 дом са акцентирани,добре обзаведени,имаш Слънце и Венера в съвпад,това е чудесно  ;D,асц Телец..не виждам нищо притеснително.Споделеност,идеализиране до известна степен,разбирателство...Композита е идеален за несъпружески отношения  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #450 -: Октомври 08, 2010, 09:53:11 pm »
Само не ми казвай , че е приятело-съседски-интернетски ;D....
Силен 5-ти дом , връзката е базирана на повече приказки и по-малко действия...
Обмена е по оста на желанията и намеренията.... ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #451 -: Октомври 08, 2010, 09:55:54 pm »

Не не е , но пак е по 3 дом приятели на братя и сестри.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #452 -: Октомври 08, 2010, 10:01:40 pm »

Не не е , но пак е по 3 дом приятели на братя и сестри.

Много неща в живота почват на шега... ;D.
Но тоя композит е доста показателен по отношение на упр. венера и марс. В 7-ми дом е и възела , а това никога не бива да се подценява. Партнщорските отношения следва да бъдат развити.
Наред с това Сатурн има много точен аспект с луната , което е гаранция за трайни отношения.....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #453 -: Октомври 08, 2010, 10:07:26 pm »
Мерси много и на двете ви
 :wub: :wub: :wub: :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #454 -: Октомври 09, 2010, 01:01:42 am »
Ако разглеждаме зенита на връзката-МЦ, там нещата не са много розови. И двата диспозитора са част от Т-квадрат в който е и Хирон при това в 12 дом.
Връзката ще донесе  болка на един от двама ви.
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 02:07:58 am от Uran »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #455 -: Октомври 09, 2010, 02:06:01 am »
Как се тълкува хирон в 4ти дом в композита? Невъзможност за съжителство под един покрив или невъзможност за прекратяване на връзката?

*

Divna

« Отговор #456 -: Октомври 09, 2010, 04:11:44 am »
Елфи, тази двойка има проблеми свързани с деца.
Може би имат вече деца от предишен брак.
Началото на връзката е по 3ти дом /интернет, съседи, близки .../.
Двойката няма обща насока. Не знаят какво да правят. Трудно взимат решение за бъдещето.

*

Divna

« Отговор #457 -: Октомври 09, 2010, 04:14:51 am »
Как се тълкува хирон в 4ти дом в композита? Невъзможност за съжителство под един покрив или невъзможност за прекратяване на връзката?

Не бива да се гледа само Хирон. Погледни и управителя на 4ти дом /къде се намира и какви аспекти получава/.
Иначе ако Хирон е на ИЦ тогава общото съжителство е трудно, болезнено. В общи линии не е много продължително.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #458 -: Октомври 09, 2010, 09:28:46 pm »

Не бива да се гледа само Хирон. Погледни и управителя на 4ти дом /къде се намира и какви аспекти получава/.
Иначе ако Хирон е на ИЦ тогава общото съжителство е трудно, болезнено. В общи линии не е много продължително.

У4 дом е меркурий и се намира в 11ти дом, прави съвпад със слънцето, секстил с луна и квадрат с юпитер и северен възел. Хирон не лежи на ИЦ но е в средата на 4ти дом. А 4ти дом към края е в рак, гледа ли се и луната?

*

Марая

• 28287
« Отговор #459 -: Октомври 09, 2010, 09:31:13 pm »

У4 дом е меркурий и се намира в 11ти дом, прави съвпад със слънцето, секстил с луна и квадрат с юпитер и северен възел. Хирон не лежи на ИЦ но е в средата на 4ти дом. А 4ти дом към края е в рак, гледа ли се и луната?

Преди всичко.... :blink: