Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211625 Прегледи
*

holanda

Re:Композит
« Отговор #480 -: Октомври 12, 2010, 11:00:26 am »

* да поемаш отговорност си е пак сериозно отношение

тук не си ме разбрал.Примерно ако двамата имаме Сатyрн в 7 дом,от нас ще се налага да създадем сериозна връзка ,да поемаме отговорности един към друг и пр.,а в действителност може да сме диви 6ашми и да не знаем на кой свят се намираме.Но пак казвам-така съм чела и не съм почитател на композитите.

*

holanda

« Отговор #481 -: Октомври 12, 2010, 11:02:04 am »
7ми дом в композитната карта не се разглежда като личен дом на двойката, за да се охарактеризира като заставяне за поемане на отговорности един към друг. Седми дом са другите, а не двойката.

в това виждам смисъл.

*

holanda

« Отговор #482 -: Октомври 12, 2010, 11:03:31 am »
Сещате ли се за известни двойки? Може да разгледаме композитна карта на някое семейство било на президент, министър, въобще човек, заемащ висок пост в обществото. Там най-вероятно седмият дом на това семейство ще е акцентиран, защото това семейство е почитано и уважавано от обществото.
Разбирате ли какво искам да ви обесня, Лилавка и Крис?

разбираме  ;D.Имаш ли предложения или ние да търсим?

*

Divna

« Отговор #483 -: Октомври 12, 2010, 11:04:42 am »

* да поемаш отговорност си е пак сериозно отношение

тук не си ме разбрал.Примерно ако двамата имаме Сатyрн в 7 дом,от нас ще се налага да създадем сериозна връзка ,да поемаме отговорности един към друг и пр.,а в действителност може да сме диви 6ашми и да не знаем на кой свят се намираме.Но пак казвам-така съм чела и не съм почитател на композитите.

Да бе, да ... с тоя аватар направо не ти личи  :P ;)

*

Divna

« Отговор #484 -: Октомври 12, 2010, 11:07:51 am »
Сещате ли се за известни двойки? Може да разгледаме композитна карта на някое семейство било на президент, министър, въобще човек, заемащ висок пост в обществото. Там най-вероятно седмият дом на това семейство ще е акцентиран, защото това семейство е почитано и уважавано от обществото.
Разбирате ли какво искам да ви обесня, Лилавка и Крис?

разбираме  ;D.Имаш ли предложения или ние да търсим?

Сещаш ли се за някой?
Трябва да се знаят пълните данни и на двамата.
Може да са политици, артисти, певци каквито се сетиш. Хубаво е обаче да имат поне 5 години съвместно съжителство.

*

holanda

« Отговор #485 -: Октомври 12, 2010, 11:10:06 am »

не разбирам какъв ви е проблема на всички с моя аватар,но не мисля да го сменям  :P. Като ги гледам тея двамата,все едно са нагазили в някои канал и въпреки мизерните водни условия и шанс да пипнат някоя гъбична инфекция,си се грабят и грам не им пука  ;D.Сигурно имат Нептун в 4 дом на композита.

*

Divna

« Отговор #486 -: Октомври 12, 2010, 11:15:28 am »

не разбирам какъв ви е проблема на всички с моя аватар,но не мисля да го сменям  :P. Като ги гледам тея двамата,все едно са нагазили в някои канал и въпреки мизерните водни условия и шанс да пипнат някоя гъбична инфекция,си се грабят и грам не им пука  ;D.Сигурно имат Нептун в 4 дом на композита.

Тогава ги пиши удавени /4ти дом е краят/  ;D

*

holanda

« Отговор #487 -: Октомври 12, 2010, 11:19:27 am »
е,удавени  :o.Днес само се закачаш с мен  :P.
Сетих се за Кеит Мос и Пиит Дохърти.Много съм любопитна,ако успеем да им издирим картите обаче..

намерих им картите.Да правя ли композит?

« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 11:24:31 am от жълтолилава »

*

Divna

« Отговор #488 -: Октомври 12, 2010, 11:25:34 am »
е,удавени  :o.Днес само се закачаш с мен  :P.
Сетих се за Кеит Мос и Пиит Дохърти.Много съм любопитна,ако успеем да им издирим картите обаче..

Не бе Лилавка, само ти се радвам   :kissd:

Ако можеш да намериш нещо го постни.

Аз си лягам, че утре съм на работа.
Лека нощ!  :bedtime2:

*

holanda

« Отговор #489 -: Октомври 12, 2010, 11:30:43 am »
Ако можеш да намериш нещо го постни.

Аз си лягам, че утре съм на работа.
Лека нощ!  :bedtime2:

a точно се ентусиазирах като малко паленце за този композит  :-[

Лека ,Дивна  :wub:

часът им не е ясен,значи отпадат

« Последна редакция: Октомври 12, 2010, 11:37:50 am от жълтолилава »

*

Divna

« Отговор #490 -: Октомври 12, 2010, 07:59:44 pm »
Ива, не знам защо толкова се притесняваш  :-\.
Не разбрах точно, дали ти си участник в тази връзка? Не си посочила също в синастрията кой кой е.
Двойката отдавна ли е заедно?

Синастрията е акцентирана от връзката с нодалните оси и лични планети.  Ясно се вижда, че и двамата имат какво да дават един на друг, което подсказва, че връзката няма да е мимолетна. В такъв случай кармата си казва тежката дума - докато не се изплати няма мърдане, а това изплащане става обикновенно чрез дълга връзка /за един ден карма трудно се изплаща  :-[/. Общото съжителство помага изключително много в случая.

Композита също подсказва за семейно съжителство. Краят на това съжителство трудно може да се види, но е ясно, че няма да е лесно откъсването защото има много любов. Очевадно е, че двойката ще се стреми към общ дом, деца и т.н. Ядрото на двойката е силно /Слънце е на трон по дом и е много добре аспектирано/.

Къде са се запознали? На обществено място и може би в началото е имало доста противоречия. Сякаш света е бил срещу тях и тяхната любов  :-[. Подай малко информация, за да станат нещата по-ясни. Така ще мога също да се концентрирам наистина върху главния проблем.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #491 -: Октомври 12, 2010, 08:32:06 pm »
да, запознанството наистина е на обществено място и има спънки пред тази връзка, включително и хора - приятели и близки, които не са доволни или са скептични. Като цяло за мен нещата са на кръстопът - как и дали да продължат, оттам и това ровене за отговори в картите  :blink: забравих да отбележа и че вертексът на единия е точно върху Дц на другия...
А как може да се разглежда този марс в 4-ти дом в композита? притеснителен ми се вижда... има съвпади със слънце и венера, както и полуквадрат със сатурн, сески-квадрати с плутон и асц. и полусекстил с хирон.

*

Divna

« Отговор #492 -: Октомври 12, 2010, 08:34:38 pm »
Ива, трябва да тръгвам за работа. По късно ще пиша.
Приятен ден!

ПП: Не се притеснявай  :blink:!

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #493 -: Октомври 12, 2010, 09:41:05 pm »
Хубав и на теб!!! и ...много благодаря!!!  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #494 -: Октомври 13, 2010, 02:14:10 am »
една идея за светска двойка- Джони Деп и Ванеса Паради..

Joe le taxi - Vanessa Paradis :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #495 -: Октомври 13, 2010, 02:51:51 am »
една идея за светска двойка- Джони Деп и Ванеса Паради..

Joe le taxi - Vanessa Paradis :blink:

четеш ми мислите,снощи исках тях да постна,но после ми хрумна,че Кеит Мос и Пиит Дохърти са по интересен казус.На Дjони Деп и Ванеса не намерих карти  :-\.

*

Vision

• 3523
« Отговор #496 -: Октомври 13, 2010, 02:58:57 am »

четеш ми мислите,снощи исках тях да постна,но после ми хрумна,че Кеит Мос и Пиит Дохърти са по интересен казус.На Дjони Деп и Ванеса не намерих карти  :-\.

Johnny Depp & Vanessa Paradis, това стига ли?? без час..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #497 -: Октомври 13, 2010, 03:04:26 am »
Johnny Depp 

Born: June 9, 1963, 8:44 AM
in: Owensboro (KY) (Etats-Unis)

Vanessa PARADIS

Born: December 22, 1972, 5:20 AM
in: Saint-Maur-les-Fossés (94) (France)

:blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #498 -: Октомври 13, 2010, 03:07:48 am »

Johnny Depp & Vanessa Paradis, това стига ли?? без час..

искаше ми се да направим композит с точните данни на някоя извества двойка.Домификацията е важна.Иначе имам картите на Мос и нейния пич без точен час /обществото не ги е одобрявало като двойка заради gуляите,проблемите и наркотиците/.При Деп и Ванеса има нюанс на мистичност,Нептунова любов..създават впечатление за двойка странници,идеални един за друг и перфектно описващи идеята на 'Аз и Ти сме целия свят''  :-[

*

holanda

« Отговор #499 -: Октомври 13, 2010, 03:37:31 am »

in: Saint-Maur-les-Fossés (94) (France)

:blink:

Аурорка,опитвам се да направя композита,но този град не ми излиза в astro.com-а  :lol: