Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211355 Прегледи
Re:Композит
« Отговор #660 -: Август 03, 2011, 10:32:46 pm »
Мирабела е написала доста неща и аз ще се опитам само да допълня с това ,което виждам.Искам първо да спомена нещо ,което другите не знаят ,а това е ,че момичето има един приключен вече брак.Съответно евентуален втори партньор го търсим и по 9-ти дом.Упр. на 9-ти е Венера в 4-ти.Тука имаме съответствие.Момчето е със Слънце във Везни и АС в Рак.Тя е със Слънце в Стрелец а той с Юпитер на АС ,Юнона в Стерелец и прогресивното му Слънце току-що е влезнало в Стрелец.Той е с АС Рак а тя със Слънце в 4-ти.Между картите има доста връзки и въпреки ,че няма традиционната кореспонденция между Слънце-Луна мисля,че двамата имат сериозен шанс за семейство.Но....за мен трябва да бъде семейство от по-отворен тип иначе няма да се получи.Както каза Мирабела сега е момента да се решат нещата.Транзитния Сатурн е върху управителя на 4-дом в композита.Но нещата зависят до голяма степен от нея.В композита Луната е 7-мо домна,партньорски настроена но във неангажиращ и свободолюбив знак и с квадратури към Венера и Слънце.Любов има ,но тя се колебае и не знае какво иска.Управителите на 1-ви,7-ми и 10-ти дом са в 4-ти в композита плюс СЛВ,който може да покаже стремежа на двойката.Както се казва" Всички пътища водят към Рим"
но знака е много тегав и ще трябва да се поработи доста.

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #661 -: Август 04, 2011, 12:12:10 am »
По картите на Кармен.

Имате си страхотно привличане в синастрията - негов Марс в съвпад с твоя Венера, твой Марс в секстил с негова Венера. Като съвместимост е малко по-сложно. От една страна се допълвате - пълнолунен Рак с новолунен Лъв, но трудно мелите заедно брашно, не само защото няма аспекти Слънце-Луна между картите ви, но и защото и двамата имате фиксирани оси АС-DC. Последното би могло да означава, че и двамата търсите стабилност в отношенията, но и че трудно правите компромис със себе си в името на хармонията с другия.

Той, като стелиумен Лъв, държи да командва парада. При него У1 Уран е в квадрат с Луна и Меркурий в 7-ми дом - става нервен, когато не постига разбирателство с другите, също така неговата нервност и понякога непостоянство може да провокират такима неразбирателства. От друга страна Нептун хармонизира този аспект като хвърля тригон към Луната и Меркурия му. Творческите дейности биха могли да бъдат приятен одушник за негово безпокойство. Имате подобни конфигурации от аспекти в наталните си карти, което говори за добра възможност за взаимно разбиране.

Твоят съвпад Марс-Сатурн е хванал здраво неговия Марс с квадратура - случва се действията ви, начина ви на справяне със ситуациите (особено тези, които изискват светкавично действие) да не съвпадат. Той разпилява енергията си, докато ти искаш да бъде фокусиран. Опитваш се да насочваш действията му в правилната според теб посока, но той невинаги е готов да послуша съветите ти. Но той чувства, че ти си неговата съдба (негова Луна в съвпад с твой СЛВ) и няма как да избяга от теб (а и не би трябвало да иска да го прави - твоя Венера е на върха на 5-тия му дом - събуждаш романтиката и игривостта у него, а един Лъв може да бъде много палав). Той има нужда от сигурен и стабилен партньор - У7 Слънце на Десц., Луна, Сатурн в 7-ми дом и ти си точно този партньор за него. Той се чувстваш напълно щастлив, единствено когато усеща пълната подкрепа и любов на партньора (Луна в съвпад с Юпитер в 7-ми дом). Ти имаш натален Т-квадрат с върхове Венера, Нептун и Марс-Сатурн. Неговият Марс, попадайки върху твоята Венера, го активира и събужда у теб крайни емоции - от неистово привличане до постоянен страх от разочарование и изоставяне. Твоята Луна, която има нужда да знае, че е обичана, обикновено се чувства сигурна в прегръдките на неговия Сатурн (Луна тригон Сатурн). Транзитен Сатурн квадратира Луната ти в момента и затова може би се чувстваш некомфортно напоследък, наяве излизат страховете, които обикновено успяваш да таиш дълбоко в себе си, страхове, свързани със сигурността във всичките й измерения - емоционална, материална и т.н.

По композита ви. Транзитен Сатурн наближава МС-то в композитната карта. Ще трябва добре да формулирате добре общите си цели. Какво желаете да постигнете заедно, защо сте заедно и т.н.  Композитен У1 Юпитер попада в 8-мия дом на картата - вие сте заедно, за да преживеете нещо много дълбоко, за да промените много неща в себе си, за да намерите дълбокия смисъл във всичко, което срещате и ви се случва в живота, за да си оказвате пълна подкрепа, за да се научите от трудностите по пътя ви. Трудностите ви правят по-силни заедно. Транзитен Плутон в опозиция с композитна Венера в 7-ми дом може да ви накара да предефинирате отношенията си, целите си (Венера е У10) и да поставите на по-солидни основи чувствата си (Венера е У5). Също и да се замислите за деца, нали и децата са по 5-тия дом. Транзитен Юпитер в квадрат с композитен Марс - в момента, когато сте заедно, усещате излишък от енергия между вас, която можете да оползотворите (знаете как) вместо да се карате. Успех! :wub:

« Последна редакция: Август 04, 2011, 01:01:40 am от Mirabella »

« Отговор #662 -: Август 04, 2011, 12:51:37 am »
Разписах се нещо в тази тема, а не съм компетентна. Ще напиша 2-3 неща и по композита на Мириам, за да съм справедлива.

Г-нът е с кардинални оси AC-DC. Транзитен Сатурн в 4-тия му дом беше доскоро стационарен в квадрат с АС-то му. Това е нелек период, в който човек може да изпита силна нужда да предефинира себе си, да се освободи от недействащи модели на поведение, а в неговия случай може да е по-скоро свързано с партньорските отношения, защото Сатурн в картата му е У7. В натала му Сатурн е на връх на Т-квадратура с Меркурий (У4) и Уран-Плутон на IC. Всяка криза в партньорските отношения провокира лична криза и обратно. В същото време транзитен Уран е в квадрат с наталното му Слънце, а транзитен Плутон е в съвпад с него. Може би изпитва силна нужда да промени нещо в себе си, да избяга далеч, или обстоятелствата го карат да се промяна колкото и да не му се иска. Това може би най-силно се усеща в работа и професионалната сфера.

При теб т.нар. кардинална криза се проявява в по-малка степен, може би. Транзитен Уран е в съвпад с наталната ти Венера. Проявлението може да бъде в любовта, търсене на нови впечатления и изживявания в отношенията с противоположния пол, флиртове, които овненската Венера обича. Също и Луната в Стрелец. Ти харесваш приключенията, с теб никога не е скучно. Имаш в натала си квадрат между Слънце (У7) и Уран, така че може да ти е трудно да се задържиш в постоянна връзка за дълго време.

Сега по композита и синастрията ви. Слънце и Луна в Козирог обикновено говорят за стабилни, трайни, може би малко лишени от бурна страст отношения. Положението на светилата в 9-ти дом на композитната карта може да говори за стремеж към израстване чрез връзката ви - и двамата се учите един от друг. Неговият Сатурн е в съвпад с твоя Меркурий, така че предполагам, че той е учителят. Може би му е приятно да изпълнява тази роля или обстоятелствата го поставят в нея. Тъй като вашите Меркурии са в квадрат, често "учебният процес" може да е затруднен заради различията в начина ви на мислене. Квадратурата е мутабелна, така че има място за нагаждане един към друг. Композитен У1 Венера се намира в 11-тия дом - в основата на вашите взаимоотношения стои приятелството, общите интереси в различни области. Умеете да цените свободата на другия, но не винаги си личи. Квадратурата на Венера с Нептун ви дава поле за съвместна творческа изява, но изисква да поставяте отношенията си на стабилна основа, защото и най-малкото камъче може да преобърне вашата каруца. Бъдете максимално искрени един с друг, не си давайте обещания, които няма да изпълните. Това може да бъде романтична връзка, стига да не губите връзка с реалността напълно. Твоят Юпитер е в тригон със Слънцето му, неговият е в тригон с твоето Слънце - давата един на друг усещане за щастие и лекота, вие сте си като талисмани един за друг. Неговият съвпад Луна-Марс е в секстил с твоя Венера - има привличане помежду ви, приятно, леко привличане без размяна на ролите - той е мъжът, ти си нежната жена.

По композита бих добавила още, че транзитен Сатурн е в квадрат с Луната. Това може да е нелек период за споделяне на емоции помежду ви. Юпитер още не е наближил градусите, в които ще аспектира положително Луната ви, така че усещането за щастие остава за по-нататък. И на вас ви предстои тр. Сатурн да премине върху композитен У10 Уран. Може да се наложи сериозно да се замислите защо сте заедно и какви цели искате да постигнете в и чрез връзката си. Успех и на двама ви! :wub:
« Последна редакция: Август 04, 2011, 05:15:30 am от Mirabella »

« Отговор #663 -: Август 04, 2011, 02:43:05 am »
слагам една карта и от мен-как ви се струва?връзката дали има бъдеще?.ще ми е интересно да чуя мнението ви ;D
« Последна редакция: Април 27, 2012, 02:04:21 pm от MoonLight »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #664 -: Август 04, 2011, 03:05:09 am »
В картата на мъжа Плутон е на ДСЦ...В картата на жената СЛВ ще направи съвпад с ИЦ...-тя има друга съдба...,при това предстоят красиви емоции за нея...В композита упр. на 5-ти е във възврат....
За мен това означава преосмисляне..., както и край в предвид предстоящите тежки аспекти...

Елфи , моля те докладвай! :blink: ;)

Непременно Марая, ще докладвам  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #665 -: Август 04, 2011, 03:14:11 am »
По композита на Елфи. И двамата имат в наталните си карти квадратури на светилата, но в синастрията имат къде точни, къде знакови секстили между Слънцата и Лунати си. От тази гледна точка мисля, всеки от тях намира в другия не само себе си, но и ключа към решаването на вътрешните си дилеми. Мисля, че тя се чувства много силно свързана с него (негов Сатурн в тригон със съвпада й Слънце-Меркурий в 4-ти дом, Меркурий е У1 в нейната карта). Тежките планети в картите им раняват Луната на другия - той не усеща достатъно емоционална стабилност и поддръжка от нея (негова Луна в квадрат с неин Уран). В същото време и тя няма как да разчита на неговите обещания (негов Нептун в квадрат с нейната рибешка Луна). Имат квадрат на Венерите си - имат малко различен стил на обичане - тя държи на верността и отдадеността, той предпочита свободата. Но пък имат и секстил Венера-Марс.

В композита им доста от планетите попадат в Скорпион и в 4-ти дом, което говори за дълбока и интензивна връзка, в която няма половинчати работи - или всичко, или нищо. Диспозиторът им Плутон в момента попада под ударите на тр. Сатурн (това е поколенчески аспект, при доста двойки, родени около техните години, се получава в момента). Сатурн беше стационарен на 1 гр. от Плутон. Мисля, че това е бил периодът, в който е трябвало сериозно да помислят за отношенията си, защото оставане на това статукво изглежда, че не е възможно или поносимо и за двамата. При нея Сатурн е бил в квадрат с натална Венера, при него в съвпад малко по-рано. И двамата би трябвало да са изитали наскоро нуждата от сериозно обръзване (нямам представа дали са женени). В момента в композита имат юпитеров възврат. Мисля, че е добър момент да си припомнят доброто, което са имали заедно и да градят върху него. И да не бързат да се оттеглят от битката с житейските проблеми (тр. Уран в опозиция с композитен Марс в момента ги затруднява да действат рационално като едно цяло). Композитна Луна получава дисхармонични аспекти (не само от Слънцето, което е следствие от наталните им квадратури). Водолейска Луна в 7-ми дом в квадрат със скорпионски Слънце (У1) и Венера (У10) в 4-ти си е доста сериозно предизвикателство. Предпалагам, че двамата се нараняват взаимно с безумна ревност. Всеки иска свобода, но не дава такава на другия. Всеки иска да знае всичко за другия, но никой не споделя достатъчно. Решението е да бъдат справедливи един към друг. Мисля, че тя ревнува малко повечко от него - нейната Венера е в точен квадрат с Плутон и широка опозиция със Сатурн (чувство за неувереност, страх от загуба на любимия).

Извинявай, ако греша. :wub:

Мирабела, много ти благодаря за отделеното време пък ще видим как ще се равият нещата, както писах по-горе на Марая непременно ще ви държа в течение.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #666 -: Август 04, 2011, 03:18:30 am »
Елфи, защо е сложна връзката? Мъжът да не поддържа две връзки едновременно? Нещо такова ми изглежда в картата.

Връзката е сложна, имаме една изключително манипулативна майка - той е много подвластен на нейното влияние, както и стара негова връзка към която периодично се връща, но мисля че там нещата се доизчистват постепенно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #667 -: Август 04, 2011, 04:59:01 am »
Разписах се нещо в тази тема, а не съм компетентна. Ще напиша 2-3 неща и по композита на Мириам, за да съм справедлива.

Мириам, ти си с кардинални оси AC-DC. Транзитен Сатурн в 4-тия ти дом беше доскоро стационарен в квадрат с АС-то ти. Това е нелек период, човек може да изпита силна нужда да предефинира себе си, да се освободи от недействащи модели на поведение, а в твоя случай може да е по-скоро свързано с партньорските отношения, защото Сатурн в картата ти е У7. В натала ти Сатурн е на връх на Т-квадратура с Меркурий (У4) и Уран-Плутон на IC. Всяка криза в партньорските отношения провокира лична криза и обратно. В същото време транзитен Уран е в квадрат с наталното ти Слънце, а транзитен Плутон е в съвпад с него. Може би изпитваш силна нужда да промениш нещо в себе си, да избягаш далеч, или обстоятелствата те карат да се промянаш колкото и да не ти се иска. Това може би най-силно се усеща в работа и професионалната сфера.

При г-на, чиято е втората карта в композита, т.нар. кардинална криза се проявява в по-малка степен може би. Транзитен Уран е в съвпад с наталната му Венера. Проявлението може да бъде в любовта, търсене на нови впечатления и изживявания в отношенията с противоположния пол, флиртове, които овненската Венера обича. Също и Луната в Стрелец. Момчето харесва приключенията, с него никога не е скучно. Той има в натала си квадрат между Слънце (У7) и Уран, така че може да му е трудно да се задържи в постоянна връзка за дълго време.

Сега по композита и синастрията ви. Слънце и Луна в Козирог обикновено говорят за стабилни, трайни, може би малко лишени от бурна страст отношения. Положението на светилата в 9-ти дом на композитната карта може да говори за стремеж към израстване чрез връзката ви - и двамата се учите един от друг. Твоят Сатурн е в съвпад с неговия Меркурий, така че предполагам, че ти си учителят. Може би ти е приятно да изпълняваш тази роля или обстоятелствата те поставят в нея. Тъй като вашите Меркурии са в квадрат, често "учебният процес" може да е затруднен заради различията в начина ви на мислене. Квадратурата е мутабелна, така че има място за нагаждане един към друг. Композитен У1 Венера се намира в 11-тия дом - в основата на вашите взаимоотношения стои приятелството, общите интереси. Умеете да цените свободата на другия, но не винаги си личи. Квадратурата на Венера с Нептун ви дава поле за съвместна творческа изява, но изисква да поставяте отношенията си на стабилна основа, защото и най-малкото камъче може да преобърне вашата каруца. Бъдете максимално искрени един с друг, не си давайте обещания, които няма да изпълните. Това може да бъде романтична връзка, стига да не губите връзка с реалността напълно. Твоят Юпитер е в тригон със Слънцето му, неговият е в тригон с твоето Слънце - давата един на друг усещане за щастие и лекота, вие сте си като талисмани един за друг. Твоят съвпад Луна-Марс е в секстил с неговата Венера - има привличане помежду ви, приятно, леко привличане.

По композита бих добавила още, че транзитен Сатурн е в квадрат с Луната. Това може да е нелек период за споделяне на емоции помежду ви. Юпитер още не е наближил градусите, в които ще аспектира положително Луната ви, така че усещането за щастие остава за по-нататък. И на вас ви предстои тр. Сатурн да премине върху композитен У10 Уран. Може да се наложи сериозно да се замислите защо сте заедно и какви цели искате да постигнете в и чрез връзката си. Успех и на двама ви! :wub:
Много ти благодаря, Мирабелла за мнението. :)
Само искам да уточня, нещо, което е моя грешка, че не съм посочила, но всъщност първата карта е на господина, а втората е моята, което не мисля, че особено променя нещата, единственото, което мисля, че е от значение при това положение е, че наталната му луна и венера са под моя знак, т.е. във водолей. Още един път ти благодаря за труда :)
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #668 -: Август 04, 2011, 05:05:13 am »
Ауу извинявам се, грешката е изцяло моя. Ще си поправя поста. Още един път извинявай.
« Последна редакция: Август 04, 2011, 05:15:44 am от Mirabella »

« Отговор #669 -: Август 04, 2011, 05:33:43 am »
По картата на Госпожица.

Акцентирани 1-ви и 11-ти домове. Според мен това е връзка, в който се цени приятелството, индивидуалността на всеки от партньорите и едновременно с това двамата като цяло се хармонизират добре. Композитна Луна в 1-ви дом - емоциите са водещи в отношенията. У4 Юпитер в 5-ти - в същината на връзката е романтиката, усещането за щастие, когато сте заедно. Бисекстил с участието на Луна, Меркурий (У1) и Сатурн (У5), Луната и Меркурий са във взаимна рецепция по знаци - доста се говори в тази връзка, особено за чувства, споделя се добре. Слънце в съвпад с Марс в 11-ти дом - чувствате се силни заедно заради нещата, които ви свързват - общи хобита, интереси. Меркурий е и У10 - общите ви цели са добре дефинирани, знаете към какво се стремите заедно (дано не греша много тук). От една страна конструктивно подхождате към връзката, включвате рационалната си мисъл и знаете какво искате и как да го направите. От друга страна е квадратът Луна-Венера. Ревнувате се повечко, а в тази връзка е необходимо да си давате повече свобода (Венера е в Близнаци, в опозиция, макар и широка, с Уран).

Като транзити Сатурн ще квадратира композитните ви Слънце и Марс скоро. Гледайте да не загубите романтиката в сивото ежедневие, да не се оставяте много на проблемите да изпълнят всичките ви разговори.

Съжалявам, че толкова кратко, но не ми стига вдъхновението вече за повече. :wub:

« Отговор #670 -: Август 04, 2011, 06:13:53 am »
Ауу извинявам се, грешката е изцяло моя. Ще си поправя поста. Още един път извинявай.
Благодаря още веднъж  :wub:
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #671 -: Август 04, 2011, 02:36:55 pm »
По картата на Госпожица.

Акцентирани 1-ви и 11-ти домове. Според мен това е връзка, в който се цени приятелството, индивидуалността на всеки от партньорите и едновременно с това двамата като цяло се хармонизират добре. Композитна Луна в 1-ви дом - емоциите са водещи в отношенията. У4 Юпитер в 5-ти - в същината на връзката е романтиката, усещането за щастие, когато сте заедно. Бисекстил с участието на Луна, Меркурий (У1) и Сатурн (У5), Луната и Меркурий са във взаимна рецепция по знаци - доста се говори в тази връзка, особено за чувства, споделя се добре. Слънце в съвпад с Марс в 11-ти дом - чувствате се силни заедно заради нещата, които ви свързват - общи хобита, интереси. Меркурий е и У10 - общите ви цели са добре дефинирани, знаете към какво се стремите заедно (дано не греша много тук). От една страна конструктивно подхождате към връзката, включвате рационалната си мисъл и знаете какво искате и как да го направите. От друга страна е квадратът Луна-Венера. Ревнувате се повечко, а в тази връзка е необходимо да си давате повече свобода (Венера е в Близнаци, в опозиция, макар и широка, с Уран).

Като транзити Сатурн ще квадратира композитните ви Слънце и Марс скоро. Гледайте да не загубите романтиката в сивото ежедневие, да не се оставяте много на проблемите да изпълнят всичките ви разговори.

Съжалявам, че толкова кратко, но не ми стига вдъхновението вече за повече. :wub:
мирабела,благодаря ти че се включи :blink:.много точно си описала нещата и смятам че е достатъчно :P.много ми хареса коментара :wub:.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #672 -: Август 04, 2011, 08:37:33 pm »
 Според вас на каква основа е тази връзка, при всичките тези неблагоприятни аспекти ?
От както се опитвам да прочета нещо по този композит се чудя все повече за какво иде реч  :thinking:
Благодаря ви предварително  :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #673 -: Август 04, 2011, 08:40:28 pm »
 Извинявайте за изгледа на картата, но на този комп съм с една палава програмка, ако не виждате добре, ще сложа на ново картата от друг комп.
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

dobro

• 35
« Отговор #674 -: Август 04, 2011, 11:44:59 pm »
Може  ли  и  аз  да  се  наредя  на  опашаката  :-[

Кажете  нещо  и  по  този  композит - моля  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #675 -: Август 04, 2011, 11:55:21 pm »

Доста добър композит...Вероятно има съжителство.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dobro

• 35
« Отговор #676 -: Август 05, 2011, 12:14:28 am »

Доста добър композит...Вероятно има съжителство.... :-\

Благодаря, все още не, но обмисляме да се случи съвсем скоро-много ми се иска да се получи :rolleyes:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #677 -: Август 05, 2011, 05:51:43 pm »
Мирабела,много,много благодаря за написаното, всъщност това е първия по-сериозен анализ.. момента наистина е труден и въпреки всичко всеки път чувствам,че нещо ме дърпа и връща към него, та исках да разбера какво говорят звездите  :thinking: за тази връзка, не искам при някой нептунов транзит да се събудя съжалявайки,че не съм продължила напред по-рано...този натален Т-квадрат с върхове Нептун-Венера–Сатурн/Марс, който имам по Ръшман дава забавяне на любовта и поне едно голямо разочарование...а иначе от миналото лчто си имаме най-прекрасното детенце  :blink:

« Последна редакция: Август 14, 2011, 10:21:44 am от carmen »

« Отговор #678 -: Август 10, 2011, 05:30:55 am »
Здравейте,мога ли да помоля за интерпретация на този композит.
Прилагам и синастрията.
Много благодаря предварително!

Re: Композит
« Отговор #679 -: Август 11, 2011, 12:17:53 pm »
Здравей Тамара :blink:
Първо да те предупредя,че не съм астролог а само любител и може да няма нито доза истина в нещата ,които ще ти кажа.Не съм се и задълбавала много в картите,но според мен това не е синастрия на семейна двойка.По-скоро ми приличат на отношения родител-дете,шеф-подчинен или може би някой,които оказва някакво влияние върху твоята кариера.В композита Луната е силно наранена от тежки планети.Този човек да не би да оказва някакво психическо или физическо насилие върху теб.Има един тригон към Нептун,но това може само да замъглява реалната ти преценка за човека .В синастрията се вижда ,че имате еднакви асценденти и съпад на Слънцата.Луната ти е в съвпад с Хирон  в родителски дом и квадрат със Слънцето ти,което е управител на асцендента ти.Мисля,че може би си емоционално наранена от единя си родител.Слънцето на господина е наранено от всички малефици а твоята квадратура на Слънце и Уран задвижва неговите опозиции като се формира Т-квадрат.За мен това е интензивна и тежка връзка в която течат множество трансформационни процеси. Ще ми бъде интересно да се включи някой друг,който има повече опит.Интересно ми е какво ще кажат другите.Картите са интересни.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак