Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211789 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Композит
« Отговор #700 -: Февруари 17, 2012, 07:39:24 pm »
Аз не  мога да уголемя картата
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #701 -: Февруари 22, 2012, 09:59:27 pm »
Здравейте мили момичета!

Какво ви говори този композит? Сатурн е в хубав стелиум, но тази луна в критичен градус  :unsure:

http://prikachi.com/images/895/4434895a.gif

Имат ли бъдеще тези двамата?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Divna

• 2478
« Отговор #702 -: Февруари 22, 2012, 10:43:38 pm »
Здравейте мили момичета!

Какво ви говори този композит? Сатурн е в хубав стелиум, но тази луна в критичен градус  :unsure:

http://prikachi.com/images/895/4434895a.gif

Имат ли бъдеще тези двамата?

А те започнали ли са да го градят това общо бъдеще?
Разучават се първо наталните карти, след това синастрията. Композита е последен. Той не може да ни даде нужната информация, без останалите карти. Иначе можем много да си говорим, ама общи неща.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #703 -: Февруари 22, 2012, 10:57:15 pm »

Наталите и синастрията са гледани- да.

Нека така да го кажем. Отношенията на приятелката ми с този човек са в застой, без ясно бъдеще,но се опитвам да разгледам духа на връзката им чрез композита- в случай, че отново тръгнат да се събират :-[ Там, че има чувства има- ама дали ще стане тая любов- воля, гордост, външни обстоятелства- Плутон кв. и половина СЛВ? Тоя аспект го имат и в синастрията.

Като цяло виждам..някои сигнификатори за добра и градивна енергия в тази връзка. Сатурна е в съвпад с венера и Плутон, бикуинконкс СЛВ, Луната квадратира венера..не е толкова зле, но пък квадрата  и с плутона...добре, че е оставила сатурна на мира... Обаче луната в критичен градус  от там управлява 7мия дом, и тоя плутона в квадрат и половина към СЛВ :-\

Ще бъда благодарна за мнения. Не се оправям сама :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #704 -: Февруари 22, 2012, 11:51:45 pm »
Spored men, когато тр. Сатурн застане над Венера (управител на 4ти дом - краят в композитната карта) ще се знае дали всичко ще остане в миналото и страницата завинаги ще се затвори или любовта е наистина водеща (СЛВ в 5ти дом) и ще се отвори нова страница, за да се продължи любовната история.
Композитната карта е силна. Управителите (Сатурн и Луна) на една от най важните оси (AC/DC) са в силни гокленови зони. Пълен единадесети дом с щастливо Слънце там (Слънце съвпад Юпитер, в Стрелец). Има много страст и емоции (много планети в елементите огън и вода), но няма достатъчно земя, която да даде нужните устои, за да може връзката да просъществува (никаква планета в земен знак). Трудно им е да се отделят и забравят, това е видимо (ИЦ в земен знак, а управителят му е потънал в дълбоки, опасни води (Венера в Скорпион)). Явно се ревнуват и си причиняват болка (наранена Луна от Плутон).

Погледни какви транзити им предстоят скоро и на двамата (в наталнитеим карти). Това ще ти помогне да разбереш по-добре бъдещата ситуация.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #705 -: Февруари 23, 2012, 12:34:55 am »
Divna, много ти благодаря!  :blink:

Транзитен сатурн ще мине през композитна венера след доста годинки :rolleyes: Но пък по композит тр. меркурий минава през СЛВ...може и да се съберат пак скоро.... ще погледна и наталите им..
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 12:59:29 am от zikovu »

*

Divna

• 2478
« Отговор #706 -: Февруари 23, 2012, 12:55:34 am »
Divna, много ти благодаря!  :blink:

Транзитен сатурн ще мине през композитна венера след доста годинки :rolleyes: Но пък по композит тр. меркурий минава през СЛВ...може и да се съберат пак скоро.... ще погледна и наталите им..

Tr. Сатурн е над композитна Венера средата на ноември 2012. Малко преди това транзитната нодална ос ще направи съвпад с диспозитора на нат. СЛВ и управителя на 5ти комп. дом - Меркурий. Ако имат да изживяват нещо, ще го изживеят.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #707 -: Февруари 23, 2012, 08:57:55 am »
Да, Дивна...аз изкарах някаква карта на композита на която по външните очертания стояха планети..но явно не са били транзитите (няма ги изкарани в описанията отдолу като транзитки). Там сатурна стоеше в Овен- 3ти...за това се обърках...

А относно планетите в земя- Хирона е на 29 градус в телец. Това пак го виждам в този композит, разчертан по друг начин от този, който съм постнала. Там е включен и Парсфортуна, който прави много аспекти към другите планети.

Какво е мнението ви- гледа ли се Парсфортуна в композит?

*

Divna

• 2478
« Отговор #708 -: Февруари 23, 2012, 03:45:16 pm »
Хирон не е планета. Той показва къде е болезнената точка в композита им, в случая 4ти дом. С ПФ не работя.

ПП: Не разбирам каква е другата карта, която си гледала? Да не е комбина?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #709 -: Февруари 23, 2012, 04:05:24 pm »

това имам в предвид

http://prikachi.com/images/769/4437769m.gif

:rolleyes:

какви мислиш, че са външно разположените планети?

*

Divna

• 2478
« Отговор #710 -: Февруари 23, 2012, 09:12:50 pm »
Ne moga da ti otgoworq na tozi vypros. Ne sym eksperimentirala vse o6te swiss astroforum.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #711 -: Февруари 23, 2012, 09:21:47 pm »
аз харесвам тяхното разчертаване....всичко показват  :-[

Благодаря за коментарите по композита, Дивна!

*

Divna

• 2478
« Отговор #712 -: Февруари 23, 2012, 09:25:08 pm »
И аз ги харесвам. Ще ги разучим някой ден.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #713 -: Февруари 23, 2012, 09:49:18 pm »
Хирон не е планета. Той показва къде е болезнената точка в композита им, в случая 4ти дом. С ПФ не работя.

Пък аз си мислех, че са открили Хирон '77 година :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #714 -: Февруари 23, 2012, 10:02:52 pm »

Пък аз си мислех, че са открили Хирон '77 година :)

;D

Хирон за мнозина е един астрологически пъзел.  :blink: За някой е комета, за други "планетоид", та даже и грамаден метеорит.

*

Papy

• 4343
« Отговор #715 -: Февруари 23, 2012, 10:05:08 pm »
Нещо като спора за плутон
Аз им разбирам доводите, ама никой не може да ме убеди, че не действа, след транзита му през иц

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #716 -: Февруари 24, 2012, 07:43:51 am »
За Хирон...по мое мнение също е от значение. За действието в композита- никога не съм знаела как да го гледам и най- вероятно Дивна е права, че това са болните точки.

Има една много известна астроложка в Щашите- Маги. Тя прави анализи на връзки главно на основа хирон и юнона.
Но мисля, че тя ги гледа в синастрия..а не композит...

Основната й теория е, че когато 1 двойка имат хубави и здрави аспекти по хирон, често става семейство или пък връзката продължава много дълго и е много специална, а ако имат повече такива по джуно и не достатъчно по хирон-остават любовници и като цяло не се развиват много нещата там дори и да са заедно по- дълго време :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #717 -: Април 27, 2012, 01:46:39 pm »
Здравейте!
Да съживя малко темата.

Чето из разни форуми, че при композитите и комбините (май повече за комбините се отнасяше), когато има напрегнати аспекти по уран- това дава голяма нестабилност, доста разклаща връзката и е почти гаранция за това, че хората няма да могат да създадат здрави отношения.

Мислите ли, че има..нещо такова?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #718 -: Април 27, 2012, 01:49:47 pm »
Здравейте!
Да съживя малко темата.

Чето из разни форуми, че при композитите и комбините (май повече за комбините се отнасяше), когато има напрегнати аспекти по уран- това дава голяма нестабилност, доста разклаща връзката и е почти гаранция за това, че хората няма да могат да създадат здрави отношения.

Мислите ли, че има..нещо такова?

Зависи преди всичко от знака в който попада композитния Уран.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #719 -: Април 27, 2012, 02:10:47 pm »
Ами да...В предишния композит, който бях постнала, момичето и момчето се разделиха окончателно...което ми беше странно в началото..защото композита си е доста силен. Уран е..чудесно поставен без напрежение, осите са кардинали, Луна на АЦ, Сатурн на МЦ   :-\

Ами...сега като им гледам картите наталните с транзитите- двамата са просто в различни....житейски лодки. Вижда се.

За това хора- ако синастрията, плюс наталите с транзитите нищо не обещават...и да се образува добър композит... :-[

Дивна постоянно го повтаря, че са като скачени съдове нещата- ето тази ситуация го подтвърждава ;)