Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211117 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Композит
« Отговор #920 -: Май 10, 2012, 07:48:18 pm »
;DМомичета ако двама живеят под един покрив се прави комбин .

на тия двамата с интересния и здрав композит и комбина им изглежда интересно, но пак се обръщам към тези, които разбират, да кажат. аз ще се въздържа от коментари, освен под формата на обратна връзка

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #921 -: Май 10, 2012, 07:55:49 pm »
Здравейте, извинявам, но дали е удобно да попитам и аз - по тази композитна карта възможно ли да се разчете каква ще бъде продължителността на връзката? В момента е проблематична и се чудя заслужават ли си всички емоции и чувства, или всички надежди са напразни :( Изказвам предварителна благодарност на всички отзовали се
1.Колко продължителна искаш да бъде  ?
 2.От какво естество искаш връзка ?
 3. Покрай работа , служебни задължения ли е започнала ?
 4. Искам да знам мъжа семеен ли е ?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #922 -: Май 10, 2012, 08:08:22 pm »
Здравейте, извинявам, но дали е удобно да попитам и аз - по тази композитна карта възможно ли да се разчете каква ще бъде продължителността на връзката? В момента е проблематична и се чудя заслужават ли си всички емоции и чувства, или всички надежди са напразни :( Изказвам предварителна благодарност на всички отзовали се

Аз искам сериозна и продължителна връзка, т.е. създаване на семейство. Запознахме се случайно (което ме разтърси из основи, при него мога само да гадая какво е почувствал), не е свързано с работата. Доколкото знам няма официален брак, но не мога да кажа със 100% сигурност дали не живее с някоя на семейни начала. Не знам дали има някакво значение, но за известен период от време мъжът е извън България и не знам дали поради тази се получи отдръпване от негова страна.

« Отговор #923 -: Май 10, 2012, 08:22:37 pm »
Луси, връзката ми изглежда наситена със силни емоции, които не се поддават лесно на овладяване. Стабилността не е силно изразена, за да не кажа, че почти я няма. С Уран в 4-ти може да ви е трудно да се съберете под един покрив. Връзката ми изглежда отлична за приключение със силно физическо привличане. Но аз не съм експерт, признавам го без бой. Ако си сигурна в часовете на раждане,  догодина Плутон ще мине през ДС, а Сатурн - върху Луна. Това последното не ми изглежда от леките аспекти - Сатурн в опозиция с Марс и Слънце. Опитите за преминаване към по-сериозни взаимоотношения може да срещнат опозиция. Извинявай, ако греша.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #924 -: Май 10, 2012, 08:34:35 pm »
Луси, връзката ми изглежда наситена със силни емоции, които не се поддават лесно на овладяване. Стабилността не е силно изразена, за да не кажа, че почти я няма. С Уран в 4-ти може да ви е трудно да се съберете под един покрив. Връзката ми изглежда отлична за приключение със силно физическо привличане. Но аз не съм експерт, признавам го без бой. Ако си сигурна в часовете на раждане,  догодина Плутон ще мине през ДС, а Сатурн - върху Луна. Това последното не ми изглежда от леките аспекти - Сатурн в опозиция с Марс и Слънце. Опитите за преминаване към по-сериозни взаимоотношения може да срещнат опозиция. Извинявай, ако греша.

Благодаря, Мирабела  :blink: Ценя всяко мнение. Да, наистина има силни емоции поне от моя страна. А по тази карта може ли да се разчете дали и той изпитва същото? Стабилността наистина я няма той ту се появява, ту изчезва. За моят час съм сигурна, за неговия - той ми го казал, надявам се да е коректен, макар че с него винаги имам едно наум. А може ли да ми кажеш в какво точно ще се отрази преминаването на Плутон през ДС, а Сатурн - върху Луната. Както и Сатурн в опозиция с Марс и Слънце.... Просто не знам какво да правя.. дали е приключило всичко между нас, дали да продължавам да го чакам....

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #925 -: Май 10, 2012, 08:36:59 pm »
;DМомичета ако двама живеят под един покрив се прави комбин .

на тия двамата с интересния и здрав композит и комбина им изглежда интересно, но пак се обръщам към тези, които разбират, да кажат. аз ще се въздържа от коментари, освен под формата на обратна връзка
Първо нещо не ги виждам .
Нямат аспекти между слънце -луна , аспект между двата управителя на асц -дсц , нямат аспекти към северен възел , повечето бавни планети са им ретроградни ,нямат акцентирани домове за продължителност на връзката ( 1,5,9,11) нямат и домовете на брака (1,5,7,10).
От друга страна погледнато имат хубав аспект между Венера и Слънце, Юпитер в пети дом , но  без силни аспекти , Луната понеже е в края на 8 дом , може да се разгледа и като с положение в девети .
С положението на Уран в дом десет на статута на двойката ,нямам какво да добавя .

*

Papy

• 4343
« Отговор #926 -: Май 10, 2012, 08:37:16 pm »
луси, пускала ли си карта при синастриите?
ако не-пусни и там, щото аз тука само мога въпроси да задавам :)

« Отговор #927 -: Май 10, 2012, 08:38:06 pm »
Виж в синастрията ви дали твои планети аспектират негови Луна и Венера. Ако има повечко аспекти, и то от по-силните - съвпади, квадрати, опозиции, би трябвало да будиш силни емоции в него, не би трябвало да си му безразлична.

*

Papy

• 4343
« Отговор #928 -: Май 10, 2012, 08:40:15 pm »

С положението на Уран в дом десет на статута на двойката ,нямам какво да добавя .

мерси, че се включи- ти май си сестрата?  ;D
може ли обяснение по цитата

комбинът по-информативен ли е от композита-според 2-я излизаше стабилна връзка

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #929 -: Май 10, 2012, 08:56:26 pm »
Папи, не съм пускала досега синастриална карта, но току-що го направих при синастриите.

Мирабела, за съжаление, тъй като не съм много на "ти" с астрология направих картата, но като я няма легендата отдолу не мога да разчета аспектите...  :-X

« Отговор #930 -: Май 10, 2012, 09:00:00 pm »
Да, такава е картата на astro.com. Има допълнителен файл с таблица с аспектите, PDF от опциите над картата - View the additional tables (PDF).

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #931 -: Май 10, 2012, 09:05:04 pm »

Аз искам сериозна и продължителна връзка, т.е. създаване на семейство. Запознахме се случайно (което ме разтърси из основи, при него мога само да гадая какво е почувствал), не е свързано с работата. Доколкото знам няма официален брак, но не мога да кажа със 100% сигурност дали не живее с някоя на семейни начала. Не знам дали има някакво значение, но за известен период от време мъжът е извън България и не знам дали поради тази се получи отдръпване от негова страна.
Бих казала , че може да живеете под един покрив , но за официален брак не съм много сигурна .
Първо управителя на първи дом е поставен в пети , което показва романтични чувства и силна емоция . Управителя на Дсц е поставен в 12 дом , която показва неяснота по отношение на брак имате акцент на слънце в 11 дом , който с гаранция показва продължителни отношения подкрепен е и от Юпитер във втори усещане за сигурност , той от своя страна  е и в аспект с меркурий в десети (статута на двойката пред обществото) та може и да легализира в някава форма брак .

Това е на пръв поглед .

Колкото до Урана в дом 4 не е страшен , защото може да показва , че отношенията имат необичайна основа , когато се отнася до брак /любовна връзка , може да означава необикновен дом или пък , че има нещо нетипично за един от двама ви . Може да покаже неустановен статут на домакинството .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #932 -: Май 10, 2012, 09:09:32 pm »

мерси, че се включи- ти май си сестрата?  ;D
може ли обяснение по цитата

комбинът по-информативен ли е от композита-според 2-я излизаше стабилна връзка
Сестрата  :blink:.

Комбин се прави , когато заживеят заедно , но информативно показва съвместен живот .
Композита е за гаджета .

С уран в десети дом показва неустановен статут на двойката , но за тези той е ретрограден и дори да се оженят ще се разведат .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #933 -: Май 10, 2012, 09:14:36 pm »
Аз изчетох всичко от руския линк, но там стига до Уран и то само в първите знаци. За Нептун в 10ти и точно на МЦто в композит нищо няма. Кажете ми къде да чета, този Нептун с Венерата ме побъркаха.  :'(

*

Papy

• 4343
« Отговор #934 -: Май 10, 2012, 09:19:15 pm »

Комбин се прави , когато заживеят заедно , но информативно показва съвместен живот .
Композита е за гаджета .

С уран в десети дом показва неустановен статут на двойката , но за тези той е ретрограден и дори да се оженят ще се разведат .

живеят заедно, ще им кажа да не се женят :)

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #935 -: Май 10, 2012, 09:30:49 pm »
Аз изчетох всичко от руския линк, но там стига до Уран и то само в първите знаци. За Нептун в 10ти и точно на МЦто в композит нищо няма. Кажете ми къде да чета, този Нептун с Венерата ме побъркаха.  :'(

Дава неясноти в отношенията свързани с статута на двойката , Може да се престараете да изглеждате необичайни като двойка , да минавате по нетипични за останалите пътеки , понякога в престараването да изгледате дори и смешни сред познатите си , а тъй като по спомен към него имаше някакъв аспект на Юпитер ( може и да бъркам) даваше прекалени усилия в тази насока . Разположен е в стрелец под влиянието на Юпитер , а Юпитер е пък разположен в 12 Нептунов дом кашата е в разгара си .
Може да изпитате съмнения по отношение на целите на брака както и за съхранението му и т.н.
Разгледай личните Нептуни на двамата кой къде е разположен по дом и знак и ги комбинирай с нептуна на композитната карта .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #936 -: Май 10, 2012, 09:36:16 pm »

Композита е за гаджета .

живеят заедно, ще им кажа да не се женят :)

Нищо няма да казваш . Всеки си има някакъв път , който да измине  и на астрологията не и е работа да се бърка предварително в съдбите им .

Нищо няма да казваш . Всеки си има някакъв път , който да измине  и на астрологията не и е работа да се бърка предварително в съдбите им .  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #937 -: Май 10, 2012, 09:40:15 pm »
Благодаря, картата не е моя, но би било много жалко да не се състои тази връзка. Момчето е подложено на натиск отвън, щеше ми се да им се опъне, но... Това ли е смисълът на отношението неаспектирана Венера въм У1? Нептун й дава... несигурност? Аз се опитвам тази част от вашите постове да разбера, за неаспектираната планета в композита (тукл е Венера във Везни в 7ми) и отношението й с У1, нейният опозиционен дом.

*

Papy

• 4343
« Отговор #938 -: Май 10, 2012, 09:41:17 pm »

Нищо няма да казваш . Всеки си има някакъв път , който да измине  и на астрологията не и е работа да се бърка предварително в съдбите им .  ;)

ей тука ми стана симпатична- на уран ми прилича  ;D

това за астрологията- ем чи тя така се обезмисля, а?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #939 -: Май 10, 2012, 09:42:39 pm »

Бих казала , че може да живеете под един покрив , но за официален брак не съм много сигурна .
Първо управителя на първи дом е поставен в пети , което показва романтични чувства и силна емоция . Управителя на Дсц е поставен в 12 дом , която показва неяснота по отношение на брак имате акцент на слънце в 11 дом , който с гаранция показва продължителни отношения подкрепен е и от Юпитер във втори усещане за сигурност , той от своя страна  е и в аспект с меркурий в десети (статута на двойката пред обществото) та може и да легализира в някава форма брак .

Това е на пръв поглед .

Колкото до Урана в дом 4 не е страшен , защото може да показва , че отношенията имат необичайна основа , когато се отнася до брак /любовна връзка , може да означава необикновен дом или пък , че има нещо нетипично за един от двама ви . Може да покаже неустановен статут на домакинството .

Благодаря много и на теб, Nkara. Думите ти ми вдъхнаха надежда и поне малко ме утеших. Може да прозвучи детински и тривиално, но още като го видях, разбрах, че за мен това е Той. Мога само да се надявам, да има взаимност в чувствата от негова страна, тъй като той не говори за това.

П.С. Мирабела, ще погледна.