Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211800 Прегледи
*

nkara

• *
  • 172
Re: Композит
« Отговор #940 -: Май 10, 2012, 10:05:48 pm »
Благодаря, картата не е моя, но би било много жалко да не се състои тази връзка. Момчето е подложено на натиск отвън, щеше ми се да им се опъне, но... Това ли е смисълът на отношението неаспектирана Венера въм У1? Нептун й дава... несигурност? Аз се опитвам тази част от вашите постове да разбера, за неаспектираната планета в композита (тукл е Венера във Везни в 7ми) и отношението й с У1, нейният опозиционен дом.
:unsure: Явно с теб не можем да се разберем и ако на някой му е ясно какво питаш да ми го преведе или поне да опита , защото мисля , че казах всичко за казване .  :-X
Ако е с неясноти покрай тоя нептун да си ги изяснят . Трябва да се опитат на намерят яснота по въпросите на романтиката , да не прекаляват с желанието да бъдат нетипични и да се опитат да си показват открито чувствата .
Като пример ако трябва да се обясняват в романтична любов вместо да си го кажат направо те си пущат разни песнички и се очаква , че са се разбрали .
Е да , ма не !
Човек има нужда от по-ясно обяснение .
Аз те обичам ! Ти обичаш ли ме ?
Не да си пущат поздрави по телефона с някой хит и да чакат другия да е разбрал посланието .

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #941 -: Май 10, 2012, 10:12:07 pm »

Нищо няма да казваш . Всеки си има някакъв път , който да измине  и на астрологията не и е работа да се бърка предварително в съдбите им .  ;)

ей тука ми стана симпатична- на уран ми прилича  ;D

това за астрологията- ем чи тя така се обезмисля, а?
Аз астрологията си я ползвам само ако ми се случи нещо важно да си погледна картата и да проверя дали го показва иначе не обръщам внимание какви ми ги реди . ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #942 -: Май 10, 2012, 10:46:50 pm »
Аз астрологията си я ползвам само ако ми се случи нещо важно да си погледна картата и да проверя дали го показва иначе не обръщам внимание какви ми ги реди . ;)

и аз не й вярвам :) все ми се иска някой да ме накара да повярвам...ама наистина- съвсем честно го казвам
и не за да си предскажа бъдещето
а да има знание, което ни е достъпно до смешните глави

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #943 -: Май 10, 2012, 10:53:15 pm »

и аз не й вярвам :) все ми се иска някой да ме накара да повярвам...ама наистина- съвсем честно го казвам
и не за да си предскажа бъдещето
а да има знание, което ни е достъпно до смешните глави
Реално не ме е подвеждала в живота , но не обичам да знам какво ще ми се случва .
Последно ме изненада с несъгласието си в една моя прогноза за брат ми .

Аз си мислех , че ще удари джакпота на тотото , а те взеха , че му вдигнаха заплатата  ;D.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #944 -: Май 10, 2012, 10:57:27 pm »
Papy....e...твоята двойка като живеят заедно значи комбина е по- показателен...
Но за мен композита си беше доста силен

:blink:

Да ви попитам в прогресивния композит...значението на осите същото ли е каквото е нормално- неподвижни и кардинални оси да са добре...подвижите да издават нестабилност... :unsure:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #945 -: Май 10, 2012, 11:20:04 pm »
Същото е за всичко , но се тълкува за двама .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #946 -: Май 10, 2012, 11:24:24 pm »
Питам аз защото виждам композити и комбини с подвижни оси...ама в прогресивния са с кардиналниииии..
Или обратно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #947 -: Май 10, 2012, 11:24:56 pm »

Аз си мислех , че ще удари джакпота на тотото , а те взеха , че му вдигнаха заплатата  ;D.

нали си познала за парите-пак е сработило, даже заплатата ми се струва по-готино от тото

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #948 -: Май 10, 2012, 11:35:23 pm »

нали си познала за парите-пак е сработило, даже заплатата ми се струва по-готино от тото

Не очаквах да е от работата , защото му беше активиран пети дом . Но пък той си го прие като шестица от тотото.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #949 -: Май 10, 2012, 11:58:16 pm »
добре и как да вържем неподвижни прогресивни оси към комбинни подвижни. Нестабилност при двойката..но стабилни външни обстоятелства?

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #950 -: Май 11, 2012, 08:54:09 am »
Не съм се заглеждала много в осите  :-\ .
Така както си го изложила бих се насочила , че ще изпадат  в няколко положения .
Първо при "по-тежки" външни влияния двойката има бърза реакция и с лекота се наглася към обстоятелствата .
Второ не им обръщат никакво внимание .
Трето изпитват напрежение в отношенията .

Каквото и да е влиянието няма да промени основата на комбина .

И от написаното оставам с впечатлението , че разглеждаш прогресията като отделен вид карта .
Ако съм права , то си я представи , че е като дреха за двама и от нея може да ти става удобно , да ти боцка , да те гъделичка материята  ;D, но като я махнеш все едно и също голо дупе се показва .

*

Papy

• 4343
« Отговор #951 -: Май 11, 2012, 08:58:18 am »

Ако съм права , то си я представи , че е като дреха за двама и от нея може да ти става удобно , да ти боцка , да те гъделичка материята  ;D, но като я махнеш все едно и също голо дупе се показва .
;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #952 -: Май 11, 2012, 09:44:52 am »
 ;D

Да, чудно го обясни ;D ;D

Неподвижни оси в прогресивен композит значи ги тълкуваш като по- тежки външни обстоятелства?

« Отговор #953 -: Май 13, 2012, 02:37:04 pm »
влизам само да споделя едно впечатление- от вчера  усещам по-различна симпатия към един господин,който сериозно ме харесвал от доста време  ...   и днес като направих композит с транзитите за деня -видях,че тр венера е на Ац ,тр Уран е върху Венера,тр Марс е точно на МЦ..... :blink:.......

...а когато тр Венера застава над Слънцето и Венерата в композита/ а тр Слънце и тр Юпитер тригонират Ац му/ това означава ли,че се подобрява хармонията в двойката ?   :(
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #954 -: Май 14, 2012, 03:50:27 pm »
влизам само да споделя едно впечатление- от вчера  усещам по-различна симпатия към един господин,който сериозно ме харесвал от доста време  ...   и днес като направих композит с транзитите за деня -видях,че тр венера е на Ац ,тр Уран е върху Венера,тр Марс е точно на МЦ..... :blink:.......

...а когато тр Венера застава над Слънцето и Венерата в композита/ а тр Слънце и тр Юпитер тригонират Ац му/ това означава ли,че се подобрява хармонията в двойката ?   :(

Ами..Марсин- с човека значи се познавате отдавна? Но вчера те е осенило чувство? Виж, моля те къде ти транзитира лилит?
В твоя случай не знам..какво да се прави- карта на първа среща не става..композит..още не сте двойка.......
Искам да проверя нещо- пусни ми партньорски прогресивен композит с тразнитите отгоре, с датата на която си започнала да изпитваш "нещо"....

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #955 -: Май 14, 2012, 04:04:35 pm »

Транзитите на бързодвижещи се планети нямат голям ефект , защото аспектите бързо се разпадат и това означава кратък период от време .

« Отговор #956 -: Май 14, 2012, 05:13:32 pm »

Ами..Марсин- с човека значи се познавате отдавна? Но вчера те е осенило чувство? Виж, моля те къде ти транзитира лилит?
В твоя случай не знам..какво да се прави- карта на първа среща не става..композит..още не сте двойка.......
Искам да проверя нещо- пусни ми партньорски прогресивен композит с тразнитите отгоре, с датата на която си започнала да изпитваш "нещо"....

:blink: познаваме се /запознахме се преди около 10дни и след това сме само в нета- тук контактуваме/...усетих "нещото" в събота- мога да ти пусна този композит с транзити/не мога в прогресия  :-[ /.....за съботата....ако ти свърши работа...

но по-ми се искаше да разбера IIта част на въпроса си,че ми е настояща понеже...../малее,ква безразборност ме е подхванала :-\ със  секстил в прогресията на тр Венера към нат Слънце и нат.Луна ...и Уран опозиция на нат Слънце /......... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #957 -: Май 14, 2012, 05:27:48 pm »
Не гледай транзити на леки планети. За транзита на Уран- виж от кой дом идва и погледни управителите на дома, за да разбереш дали иде реч за връзки или работа или каквото и там да е

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #958 -: Май 21, 2012, 10:25:05 pm »
Какво ще кажете за Тао квадрат в Комбин- У5-У4 и юпитер в 4 дом- единия квадрат е разтящ, другия разпадащ се, опозето е разтящо (марс Юпитер)

Комбина е много много стабилен като цяло, само този тао квадрат ме притеснява и това, че няма мажорен аспект между слънце и луна......

дали е възможно да има раздяла при наличието на тао квадрат включващ управителите на тез домове в композита?

*

Papy

• 4343
« Отговор #959 -: Май 21, 2012, 11:41:57 pm »
Какво ще кажете за Тао квадрат в Комбин- У5-У4 и юпитер в 4 дом- единия квадрат е разтящ, другия разпадащ се, опозето е разтящо (марс Юпитер)

Комбина е много много стабилен като цяло, само този тао квадрат ме притеснява и това, че няма мажорен аспект между слънце и луна......

дали е възможно да има раздяла при наличието на тао квадрат включващ управителите на тез домове в композита?

Знам, че е астрологичен форум, но нека си бъдем полезни