Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211072 Прегледи
*

Helo

Re:Композит
« Отговор #120 -: Ноември 04, 2009, 08:43:56 pm »
Хело , аз нищо не разбрах. Чакай сега , говорим за композит при които имате Сатурн на асцедента така ли ?

Темата е Композит! И аз пиша за композит.

Да преминем направо на въпроса - знаете ли как може човек да се отърве от влиянието на съвпад на Сатурн асцендента при композит и как? ;)

Да не разсъждаваме излишно защо и така нататък...  :P а да видим дали може.
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 09:55:17 pm от Helo »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #121 -: Ноември 04, 2009, 08:46:14 pm »
По принцип всичко се отработва, но е нужно желанието на двете страни. Момент да помисля...
Виж какви други аспекти прави Сатурн.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #122 -: Ноември 04, 2009, 08:50:52 pm »

Търся начин да направя така, че да ми мине. Имате ли практически предложения?
 >:(
Хело,такава скрита лимонка си.  :P Немааа ти вадим думите от устата с ченгел. Какво требе да ти мине? И кви практически предложения да дадем по голия Сатурн в 1 дом и то в композит? Ти като че за първи път чуваш,че първо се анализират емоционалните нужди на всеки поотделно по наталните им карти.После се разглеждат аспектите в синастрия и чак накрая можеш да разглеждаш и композит.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #123 -: Ноември 04, 2009, 08:54:06 pm »
Композита се тълкува като наталната карта и представлява нещото което създават двама души които са в реална връзка.  А Стурна на асцедента, е може би че в очите на хората сте като една зряла двойка, която знае какво иска. Хора стъпили здраво на земята. Но това е само какво вечетление оставате у хората...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Ноември 04, 2009, 09:50:12 pm »
Да преминем направо на въпроса - знаете ли как може човек да се отърве от влиянието на съвпад на Сатрун с асцендента при композит и как? ;)

А защо трябва да се отървава?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #125 -: Ноември 05, 2009, 11:35:52 am »
   Хело, по принцип всеки напрегнат аспект с планетата Сатурн /най-вече на лични планети/, било в синастрия, било в композит - ще рече че имаш карма за отработване...А как ще го сториш зависи от твоя избор, защото колкото повече се опъваш, толкова повече това се точи във времето, нали е Сатурн, докато не се получи уравновесяване,/сиреч на това, което е заложено по Сатурн в дом и знак като програма/ връзката продължава да съществува и на физическо и на психическо ниво...Един вид няма отърване...Такива връзка са болезнени, дълги, но най-вече запомнящи се, защото накрая винаги има някакъв урок, който сме си получили - щем не щем...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #126 -: Ноември 05, 2009, 11:39:04 am »
За да се види от къде иде това, е добре да се погледне синастията.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #127 -: Ноември 05, 2009, 05:55:06 pm »
Здравейте,бих искала да ви попитам тъй като ж композита имама Плутон и Сатурн в 5ти дом,като Плутон прави квадратура към Слунцето и Меркурий,Сатурн съответно също прави квадратура към Слънце и Меркурий,които са в 2ри дом,искам да попитам означава ли тожа нещо лошо свързано с деца,тъй като от аспектите който са изнесени по нагоре прочетох ,че при наличие на квадратура м-у Слънце и сатурн в композита се изразяжало като голяма загуба на нещо ценно и за двамата партниори.Та затова и аз задавам този въпрос !

*

Skarlet

« Отговор #128 -: Ноември 05, 2009, 06:32:22 pm »
САСС, какво очакваш да ти отговорим? "Дааа,това е много лошо за децата ви."  >:(
Качи,ако желаеш карта и ако някой иска,ще каже какво мисли по картата. Иначе няма как.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #129 -: Ноември 05, 2009, 08:29:36 pm »
Дано да успея,че това с качването ми е много сложно  http://img33.imageshack.us/img33/8039/astro62gw0401gy69367207.gif

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #130 -: Ноември 05, 2009, 09:32:18 pm »
Дано да успея,че това с качването ми е много сложно  http://img33.imageshack.us/img33/8039/astro62gw0401gy69367207.gif

Имам един въпрос - дали случайно не сте колеги или
имате някакви общи бизнес дела с партньора ?
Въобще връзката ви свързана ли е по някакъв начин с
обща работа/бизнес ?
Естествени минерали и амулети

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #131 -: Ноември 05, 2009, 09:36:13 pm »
Ами не сме колеги,запознаха ни общи приятели преди 5-6 години,след това се разделихме,като по празмици и поводи се чувахме,сега сме заедно,бременна съм и сватбата ни е след месец  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Ноември 05, 2009, 09:40:17 pm »
...след това се разделихме,като по празмици и поводи се чувахме,сега сме заедно,бременна съм и сватбата ни е след месец  :)

Значи все пак в живота има опция и за хепи енд.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #133 -: Ноември 05, 2009, 09:42:08 pm »
 :) Разбира се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Ноември 05, 2009, 09:44:13 pm »
Пожелавам на повечето влюбени такива развръзки.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #135 -: Ноември 05, 2009, 09:59:06 pm »
Хммм...много интересно....управителя на 1-дом и 4-дом,
Меркурий е във 2-ри дом,
а упр. на 7-дом и 10-дом  > в 6-дом - не съм гледала
подробно катрата просто това ми се натрапи от пръв поглед   8)

Естествени минерали и амулети

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #136 -: Ноември 05, 2009, 11:42:35 pm »
Което ,извинявайте за невежеството какво щте рече упр на 1 и 4 дом в 2ри?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Ноември 05, 2009, 11:51:03 pm »
Мисля, че не е много удачно да се разглеждат партньорските карти (композит, комбин) в абстракция, т.е. изолирано от класическата синастрия, както и от наталните карти на двамата партньори. Защото по този начин се губи контекстът и вероятността за грешна преценка нараства...

САСС, доколкото разбрах, сега чакаш бебе от този мъж? Защо ти е да търсиш под вола теле и да гледаш композита, след като "плодовете" вече са налице?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #138 -: Ноември 05, 2009, 11:54:54 pm »
Ами не,не си разбрал правилно,или по точно не напълно.Тук става дума за композит и попитах конкретно как ще се изрази в композита това че управитела на 1 и 4 дом е в 2?  ;)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #139 -: Ноември 06, 2009, 11:45:03 am »
Мисля, че не е много удачно да се разглеждат партньорските карти (композит, комбин) в абстракция, т.е. изолирано от класическата синастрия, както и от наталните карти на двамата партньори. Защото по този начин се губи контекстът и вероятността за грешна преценка нараства...

САСС, доколкото разбрах, сега чакаш бебе от този мъж? Защо ти е да търсиш под вола теле и да гледаш композита, след като "плодовете" вече са налице?  :)
Защото Лили,както казах ме притесни аспекта квадратура м-у Слънце и сатурн,според който ние двамата ще загубим нещо много важно и за двама ни,и понеже в 5 дом са Сатурн и Плутон,затоа съм задала въпроса си,точно защото плодовете вече са налице,просто исках някой да ми каже притеснително ли е и горе долу според него,какво означава.Това е!