Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211357 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Композит
« Отговор #140 -: Ноември 06, 2009, 12:03:49 pm »
Не се тълкуват така буквално нещата, а и съм сигурна, че нищо няма да загубите.  :)
С несигурността и страховете си понякога сами предизвикваме съдбата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #141 -: Ноември 06, 2009, 12:04:38 pm »
Дано  :)

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #142 -: Ноември 06, 2009, 08:52:37 pm »
Ехоо,Небесна ,Зъболекар някой ще ми с епритече ли малко на помощ за композита  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #143 -: Декември 02, 2009, 08:57:22 am »
Имам въпрос към тези,които разбират от синастрии,композити,комбини.Имам комбин,при който повечето планети са в Рак.Това означава ли,че при транзита на Сатурн през Везни и Уран през Овен това ще е фатално за тази връзка?Може ли, ползвайки транзитите въху композита,да покажат как ще се развият събитията или синастрията е по точна,ако искаме да прогнозираме?
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 09:48:14 am от Мia21 »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #144 -: Декември 02, 2009, 10:28:51 am »
Имам въпрос към тези,които разбират от синастрии,композити,комбини.Имам комбин,при който повечето планети са в Рак.Това означава ли,че при транзита на Сатурн през Везни и Уран през Овен това ще е фатално за тази връзка?Може ли, ползвайки транзитите въху композита,да покажат как ще се развият събитията или синастрията е по точна,ако искаме да прогнозираме?
Намерих ти въпроса...
Но, Миа нали знаеш, че комбин се прави само при дългогодишни брачни отношения или дъгогодишно съжителство с някой.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #145 -: Декември 02, 2009, 10:45:10 am »
Комбин имах предвид... :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #146 -: Декември 06, 2009, 03:22:03 pm »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1260108533g.gif
Това е карта на мъж и жена.Не става въпрос за любовни взаимоотношения.
Въпросът ми е тази двойка може ли да направи добра кариера заедно?

Става въпрос за музиканти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Декември 06, 2009, 04:46:35 pm »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1260108533g.gif
Това е карта на мъж и жена.Не става въпрос за любовни взаимоотношения.
Въпросът ми е тази двойка може ли да направи добра кариера заедно?

Става въпрос за музиканти.
Незнам доколко правилно подхождам, но: управителят на асцендента- Луна е в 10 дом- кариера, статус, успех. Луна символизира публика, маси и е част от голям воден тригон с Юпитер- разширение и Венера- изкуство.
Слънцето е в 7 дом- успех чрез партньорсво, в тригон със Сатурн. Сатурн е в телец (знак свързващ се с изкуството) и е в секстил с диспозитира си Венера.
Юпитер е в 5 дом- творчество и в секстил с диспозитора си-Плутон. Нептун- вдъхновение, на кусписа на 6 дом- работа.
 Големият воден тригон се свързва с успехи в избраното поприще.
Марс в съпад с Луна в 10 дом може да доведе до "творчески" разногласия.
Имат всички предпоставки за успех (според мен), но сама знаеш, че изкуството е трудно поприще, както и успехът е твърде разтегливо понятие. :) :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #148 -: Декември 06, 2009, 05:52:29 pm »
Благодаря Уран,
имат разноласия,но не са творчески.
Единият има много добра карирера,но не желае да подаде ръка на другата,която също е много добра в изкуството.
Но чудесно си обяснила нещата :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #149 -: Декември 07, 2009, 12:46:05 pm »
хей ревльо :P   това за композит ли е?  този съвпад е хубав за работни отношения и може да сте се запознали поради някакви такива ( това само по аспекта, което може и да не е явяно) идеята е,че юпитер  дава широчина и е доста ненаясно с границите, а сатурн задава границите и така се получава следното: единият иска много, много нещо, настроен ен оптимистично и вижда как всичко се случва,а другият е доста по -трезвомислещ и "дърпа за опашката" юпитер; резултата имаш голямо желание д анаправиш нещо, о половинката или ти самия се  самосизираш и  може малко нещата да имаш усещането,че не са баш романтични или пък трудно тръгват, но ако уравновесите енергиите от това става добър тандем :) съвпадите на сатурн дават дълготрайни отношения, но в случая с управителя на асц малко  с усещане за ограничаване
  и в зависимост как са  другите  аспекти може да има брак или той да е доста труден за сключване, забавен
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #150 -: Декември 07, 2009, 02:34:37 pm »
Kaya , благодаря ти  ::) :P :-* става въпрос за композит. Да наистина не само че се запознахме на работа , ами и работим заедно.....само че в отделни офиси но в една фирма. Ако живот и здраве се бракуваме , определено пак ще работим заедно. Но на мен точно това ми е въпроса , чисто теоритично ме интересува в този композит има ли индикации за брак освен съвместна работа.

Имате ли връзка, че да се гледа композит?
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #151 -: Януари 12, 2010, 10:51:36 am »
Моля от сърце Небесна,Лили,Зъболекар,Синухе,Марая и се извинявам ако проусна някой от най-компетентните,бихте ли могли да ми разясните какво бихте очакшали от този композит,и най-вече ме интересува какво означава според вас сатурн и плутон в 5 дом в квадрат с слънце и меркурий,дали ще имат проблеми с децата и ако да,горе долу какви.За уточнение композита е на двойка със сключен граждански брак.Мерси предварително  ;) http://img527.imageshack.us/i/astro62gw0401gy33786139.gif/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #152 -: Януари 12, 2010, 03:57:13 pm »
Някой знае ли какво означава У8 в 4 дом при композит. Като се има в предвид значението на домовете, значи ли че хората непременно ще остареят заедно ?
4 дом - началото и края на връзката.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

UnaDonna

« Отговор #153 -: Януари 12, 2010, 04:07:44 pm »
А и още нещо да питам за композита. В един композит ми излиза Слънцето в Риби+ опоз,демек трябва да го разглеждам и в Дева ли? Освен това Венерата я дава в Дева,Меркурия в Овен.По принцип слънцата са 18гр. Близнаци и19гр Стрелец в наталите и като вземем по-малката дъга, е Риби  и ако трябва Венерата да си е до Слънцето както си му е реда ще трябва да е също в Риби.Кое е правилно като се има предвид ,че в композита до някъде Слънцето описва мъжа а Венера и Луната жената а и се променят аспектите?
За мен лично ,Слънцето в композита трябва да е в Дева .

И на мен така ми ги дава:
 - Слънце - Телец/Скорпион
 - Меркурий -Овен/Везни
 - Венера - Риби/Дева
 - СЛВ - Телец/ Скорпион

Кое ли ще е?  :-\

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #154 -: Януари 12, 2010, 04:27:39 pm »
По формулите на Шестопалов ако има връзка 4-7-10 дом м / планеттие в дома или м /у планетите управители на  домовете, брака  бил вързан в кърпа. С брака сме се разминали ако упрл  на 11дом е в негативни аспекти  с която и да е от планетите в тези домове. Говорим на копозита и за планетите в композита. Та как  стоят нещата с тези формули и вашите композити :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

elfidka

• 3129
« Отговор #155 -: Януари 12, 2010, 05:09:05 pm »
В композита с мъжа ми У11 - Слънце, има само негативни аспекти и нито един положителен и е в широк съвпад с У10 Луна
А Управителита на 4,7,11 са в тао квадратура......
У 11 Слънце квадрат У7 Марс
У 11 Слънце квадрат У4 Сатурн
Марс и Сатурн в опозиция...
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 05:21:28 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #156 -: Януари 12, 2010, 05:35:43 pm »
Управителя на 11 дом си е в 11 дом и е в бая широк съвпад с У10 , който си е в 10 дом Астрото го отчита, ама 10 градуса са си 10 градуса.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #157 -: Януари 13, 2010, 09:50:32 am »
Моля от сърце Небесна,Лили,Зъболекар,Синухе,Марая и се извинявам ако проусна някой от най-компетентните,бихте ли могли да ми разясните какво бихте очакшали от този композит,и най-вече ме интересува какво означава според вас сатурн и плутон в 5 дом в квадрат с слънце и меркурий,дали ще имат проблеми с децата и ако да,горе долу какви.За уточнение композита е на двойка със сключен граждански брак.Мерси предварително  Wink http://img527.imageshack.us/i/astro62gw0401gy33786139.gif/

*

Uran

• 6041
« Отговор #158 -: Януари 13, 2010, 10:58:26 am »
Koмпозитът ни не е много обнадеждаващ, но имам брак и получих предложение за такъв на първата седмица от връзката ни.
На кусписа на 4 дом е дева- Меркурий е в точен съвпад с МЦ и К10 риби и в квадратура с диспозитора си Нептун, който от своя страна е в 6 дом.
Управителят на 7 дом е Юпитер и няма аспекти с плантите в 4, 7  и 10 дом, както и с управителите им. В 10 дом- риби са Слънце ,Венера и Хирон, като Слънце и Венера съвпадат с диспозитора си- Меркурий.
 За стабилността- нещата са ОК :blink: :blink:
У11 е Марс- в 8 дом, който е в рецепция със Сатурн в 11 дом и имат секстил в по-широк орбис. Марс има само положителни аспекти, както и намиращия се в 11 дом- Сатурн- тригон с Юпитер във 2 дом и секстил с Марс в 8 дом.
Та изводът е, че дори да няма кой знае какви предпоставки за брак, но има такива за стабилността му, може при някой транзит да чуете "Менделсон" и след това..."Докато смъртта Ви раздели". ;D ;D ;D
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 12:13:04 pm от Uran »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #159 -: Януари 13, 2010, 11:05:29 am »
Моля от сърце Небесна,Лили,Зъболекар,Синухе,Марая и се извинявам ако проусна някой от най-компетентните,бихте ли могли да ми разясните какво бихте очакшали от този композит,и най-вече ме интересува какво означава според вас сатурн и плутон в 5 дом в квадрат с слънце и меркурий,дали ще имат проблеми с децата и ако да,горе долу какви.За уточнение композита е на двойка със сключен граждански брак.Мерси предварително  Wink http://img527.imageshack.us/i/astro62gw0401gy33786139.gif/

Извинете,че се намесвам,но композита няма да ви даде толкова точни отговори на въпроса най-вече за децата ви. По 5 дом е и любовта,която може да е стабилна с този Сатурн там. 5 дом показва и умението на двамата да се забавляват заедно. Нищо по-лично,вярно и истинско няма от рождения хороскоп. Композитът не се тълкува като натала.  :blink: