Здравей Гост

котки

• 12 Отговора
  • 2911 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
котки
« -: Май 11, 2008, 12:01:17 pm »
Уууф, сънувах котка която се криеше в стаята ми и беше родила малки и я търсех да я изгоня но не я откривах. после имаше много котки........Пф кво значи това, прочетох някъде че значи че нямам да имам успехи с любовта  :angry:  

*

Lillie

• 30532
котки
« Отговор #1 -: Май 11, 2008, 12:20:23 pm »
Интересно...
Тази нощ също сънувах котка-майка с новородени котенца. Но сънят бе по-скоро неприятен и някакси странен. Бяха обикновени улични конетца, тигрово сиво. Стоях на брега на морето и гледах как някой ги е захвърлил да се давят. Най-учудващото беше, че сякаш нещо ме спираше да се намеся, да ги спася, което в реалния живот е много нетипично за мен. Просто стоях и гледах безучастно, без емоции...  :blink: И този "някой" /дори не виждах лицето му, а само силует/ ми каза: "Ще вземем и отгледаме само онези, които оцелеят, които сами изплуват на брега". Повечето котенца веднага се удавиха, но две по-едри /изглеждаха ми мъжки/ се бореха за живота си и смело доплуваха до брега. На брега изведнъж се появиха родителите им - две сиви, тигрови котки, майката и бащата...
След това не си спомням нищо, събудих се...
Зъболекарю, помагай  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
котки
« Отговор #2 -: Май 11, 2008, 01:02:41 pm »
И аз да питам нещо-сънувах църква на едно място дето няма такава,не беше типична българска,озовах се вътре ама в някакви тясни стаи-имаше няколко свещенника (и отделно някакви хора),изглеждащи странно-бяха със сини сенки на очите и някакви странни "шапки" (говоря за свещенниците не за нормалните хора).Сега това спомен от минал живот ли е или е някакъв символ,преди да попадна на църквата носех някакви лилави цветя и видях едно врабче с гребен на главата близо до едни огромни дървета.

Ако гледам съновника става мешана скара-църквата е на добре,свещенниците на зле,лилавото е цвят на власт и интриги,врабчето-запознанство с извънредно привлекателна особа  :D  

Заболекар кажи какво мислиш  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 11, 2008, 01:03:30 pm от Sinyhe »

котки
« Отговор #3 -: Май 11, 2008, 01:40:15 pm »
:D  :D  :D За  Лили и flexaa-може да се чули мяукането на някоя улична котка  :P  :D

Ще пиша по-късно ,че ми се налага да излизам.

*

Lillie

• 30532
котки
« Отговор #4 -: Май 11, 2008, 02:19:45 pm »
Обичам да спя с любимия си котарак, но той няма навика да издава звуци нощем  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

flexaa

• *
  • 130
котки
« Отговор #5 -: Май 11, 2008, 05:25:15 pm »
Цитат
:D  :D  :D За  Лили и flexaa-може да се чули мяукането на някоя улична котка  :P  :D

Ми един ми говори сутринта как котката му родила котенца в леглото му  :D  

котки
« Отговор #6 -: Май 11, 2008, 06:11:00 pm »
Цитат
Цитат
:D  :D  :D За  Лили и flexaa-може да се чули мяукането на някоя улична котка  :P  :D

Ми един ми говори сутринта как котката му родила котенца в леглото му  :D
Ето ,че крушката си имала опашка ,а ти търсеше под вола теле  :D  :D  :D  

котки
« Отговор #7 -: Май 11, 2008, 06:28:26 pm »
Цитат
И аз да питам нещо-сънувах църква на едно място дето няма такава,не беше типична българска,озовах се вътре ама в някакви тясни стаи-имаше няколко свещенника (и отделно някакви хора),изглеждащи странно-бяха със сини сенки на очите и някакви странни "шапки" (говоря за свещенниците не за нормалните хора).Сега това спомен от минал живот ли е или е някакъв символ,преди да попадна на църквата носех някакви лилави цветя и видях едно врабче с гребен на главата близо до едни огромни дървета.

Ако гледам съновника става мешана скара-църквата е на добре,свещенниците на зле,лилавото е цвят на власт и интриги,врабчето-запознанство с извънредно привлекателна особа  :D  

Заболекар кажи какво мислиш  :rolleyes:
Много е духовен тоя сън  ;)

Всичко си е по местата ,дори врабчетата , които според някои легенди отнасят душите на мъртвите .

Скоро да си изпитвал възмута срещу криворазбраните вярвания ,че то от съня ти на това ме отвява .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
котки
« Отговор #8 -: Май 11, 2008, 08:29:10 pm »
Това за врабчетата не го знаех  ;) Ами не знам аз ако има нещо което често да изпитвам като емоционална реакция то е възмущение,ама така като цяло не целенасочено към някой,така че вероятно може да означава нещо духовно ,ще видим,мерси все пак  :rolleyes:  

котки
« Отговор #9 -: Май 20, 2008, 12:09:15 am »
Аз пък знам за котката, че някои хора се умилкват покрай вас.  

котки
« Отговор #10 -: Май 22, 2008, 08:59:52 pm »
Здравейте. сънувах както винаги 100 % "реален" сън звук, цвят мирис и т.н....
Бяхме много хора, бяхме в беда ( някакъв химически облак пълзеше към нас и се издигаше нагоре) спасявахме се като се качихме в един висок блок. Качих се на последния етаж - там имах проблем с намирането на точния ключ, който обаче намерих,  облака се слегна и не стигна по високо от партерния етаж........         но преди да влезем във входа на блока мернах един голям тигър, той изчезна и вместо него имаше едно малко тигърче, което също искаше да се спаси във блока, но хората суетящи се на входа викаха и то се плашеше. Аз го погалих успокоих хората да не викат и го гушнаш макар че осъзнавах че може да ме гризне :) и влязох с него в блока... тук "дирята' му се губи - не си го спомням по натам в съня....

Не знам защо лично аз акцентирам върху тигърчето....може би защото харесвам котките....

има ли кой да разтълкува този сън?
« Последна редакция: Май 22, 2008, 09:02:08 pm от staratuhla »

котки
« Отговор #11 -: Май 24, 2008, 06:41:39 pm »
Според мен ще се спасите от някакво нещастие.

Re: котки
« Отговор #12 -: Август 02, 2008, 03:36:09 pm »
zdraveite :) i az predi vreme sanuvah kak kotkata mi rajda kotenca,a az ia gledam :-\ i posle ima6e mnogo kotki :-\