Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64560 Прегледи
Още хорар
« -: Май 19, 2008, 06:31:20 pm »
Установих че е пропаднала в 15:40, днес, във Варна. Въпрос: "Ще се намери ли?"

*

Kali

• **
  • 1411
Още хорар
« Отговор #1 -: Май 19, 2008, 06:41:48 pm »
Пусни едно пробно съобщение с час, за да видим в колко часа си задал въпроса.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Още хорар
« Отговор #2 -: Май 19, 2008, 07:44:04 pm »
сега е 20:00

« Последна редакция: Май 19, 2008, 07:44:49 pm от РаХари »

Още хорар
« Отговор #3 -: Май 19, 2008, 07:45:56 pm »
значи в 18:47
« Последна редакция: Май 19, 2008, 07:48:30 pm от РаХари »

*

Kali

• **
  • 1411
Още хорар
« Отговор #4 -: Май 20, 2008, 08:33:21 am »
Изгубени лични вещи са представени от 2-ри дом и управителя му. Ако управителят е ретрограден това е много добър признак, че предметът ще се върне.

В твоя хорар Юпитер управлява 2-ри дом, в момента е ретрограден и се намира в трети. Образува сепариращ секстил с Луната в 1-ви дом. Може намирането вече да е факт, а може и само така да си мисля.  :)  Ти ще кажеш.
« Последна редакция: Май 20, 2008, 08:33:57 am от Kali »

Още хорар
« Отговор #5 -: Май 20, 2008, 11:13:50 am »
Предполагам с голяма вероятност къде е, но дори и да е там е невъзможно добиването й.

*

Lillie

• 30532
Още хорар
« Отговор #6 -: Май 20, 2008, 12:31:18 pm »
Цитат
Изгубени лични вещи са представени от 2-ри дом и управителя му. Ако управителят е ретрограден това е много добър признак, че предметът ще се върне.

В разглеждането на хорари за изгубени вещи не съм особено веща, но все пак да се включа  :rolleyes:

В случая, наред с Юпитер, сигнификатор на загубената вещ е и Меркурий.
С Луна в Скорпион в 1 дом и Меркурий в Близнаци в 8ми бих предположила, че е възможно личната карта да е "забутана" някъде от питащия. Да речем, на някое "скрито" място или място, за което не би се сетил.
Другият вариант е да си я загубил някъде на открито или по време на пътуване до някъде... Да не си ходил да свириш в друг град? Само предполагам...

Дано картата се "върне" при теб, както казва Кали  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
Още хорар
« Отговор #7 -: Май 20, 2008, 01:12:30 pm »
Цитат
Предполагам с голяма вероятност къде е, но дори и да е там е невъзможно добиването й.
Тогава стига си ни държал в напрежение.  :D  Дай повече инфо.

Стискаме палци.
« Последна редакция: Май 20, 2008, 01:13:10 pm от Kali »

Още хорар
« Отговор #8 -: Май 20, 2008, 02:21:40 pm »
Доста по-прозаично е... беше в портфейла - портфейла излезе от пералнята със всичко вътре - събрах пари, стотинки :)), а картата - "изчезна". След кратка оценка - оказа се, че пералнята е от тези, които се отварят по-трудно, отколкото да си "извадя" нова :)))

И аз видях дова за Скорпиона - шахти, канавки и пр... а за изолирания (безаспектен Марс), който символизира кверента (ако горната версия е вярна) - мама е тази, която пуска машините вкъщи :))

Това е засега - другите две насоки са малковероятни - предполагам, че утре ще се редя по гишета :))  

*

Kali

• **
  • 1411
Още хорар
« Отговор #9 -: Май 20, 2008, 02:49:01 pm »
Съвременните перални имат интересната способност да набутват разни малки неща в по-големи с отвор, например калъф за одеяло или някаква торба. Прерови цялото пране, ако още не си го сторил. Ако знаеш колко неща съм откривала така.

Иначе хорара спокойно можем да го приемем за верен. Както казва Синихе, ако не е врат ще е шия - дори и да се наложи да се редиш на опашки, пак ще си имаш лична карта. Просто няма начин да останеш без нея.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Още хорар
« Отговор #10 -: Май 20, 2008, 03:00:33 pm »
Интересното в хорара е че Асц е Скорпион,което отговаря на ситуацията-хем нещо е скрито,забутано,хем и е свързано с вода  :rolleyes:

Това което не ми харесва така на око е Луната-макар и с хубавки аспекти, всичките са разходящи,което не е добре за бъдещето(ако не броим широката сходяща опозицийка със Слънцето ) развитие,сякаш нещо говори че във времето нещата са били изпуснати с бързото намиране на косъм /такова усещане придават аспектите които са точни но разходящи/

Дано да се намери естествено  ;)  

*

Lillie

• 30532
Още хорар
« Отговор #11 -: Май 20, 2008, 03:37:44 pm »
Цитат
Доста по-прозаично е... беше в портфейла - портфейла излезе от пералнята със всичко вътре - събрах пари, стотинки :)), а картата - "изчезна".
Охохо, и аз колко пари съм "прала"  :lol:

Дано да намериш картата все пак. Успех!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Още хорар
« Отговор #12 -: Май 21, 2008, 03:40:15 am »
http://www.youtube.com/watch?v=0Vq0FRUjSbA

поздрав! В момента нищо друго не ми идва :))

*

Kali

• **
  • 1411
Още хорар
« Отговор #13 -: Май 21, 2008, 09:07:41 am »
Хорарът ти беше много добър, чудесна възможност за упражнение.  

Re: Още хорар
« Отговор #14 -: Август 22, 2008, 05:52:18 pm »
Привети от Волга!

Иначе за хорара - още нямам лична карта  :)

« Отговор #15 -: Август 22, 2008, 07:59:47 pm »
Моля за мнение и помощ!Самата аз не се занимавам с астрология,затова не мога да кача тук карти.Разчитам вие да ги видите във вашите програми.Въпросът ми  е свързан с моя син-роден на 17.04.1983 в Пловдив,15ч 15 мин.Той е много самотен и изолиран,няма приятели и приятелки.Може ли да разберете чрез хорарния метод ще намери ли приятелка,ще има ли положителна промяна в интимната сфера на живота му.Благодаря ви предварително-виждам,че тук има много компетентни ,а и отзивчиви хора. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Август 22, 2008, 08:05:22 pm »
За да се отговори на такъв въпрос, не е нужно да се гледат хорарни карти.
Проблемът, ако съществува такъв, се търси в наталната карта. Тенденциите за развитие са предмет на предиктивната астрология  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 22, 2008, 08:39:21 pm »
Хм, в хороскопа на сина Ви не виждам показатели за затворен, мрачен или свенлив характер. Напротив, общуването е много важно. Възможно е да бъде леко непостоянен в предпочитанията си към определен тип жени, променлив ми изглежда... Дори е възможно да избере партньорка (половинка) с произход, различен от неговия.

Струва ми се, че проблемът тук е друг.
Не би трябвало да му липсва общителност - не и според хороскопа.
Има ли някакъв проблем със самоутвърждаването? Несигурен ли се чувства, липсва ли му увереност в отношенията с връстници?
Изглежда, че отношенията с бащата са изиграли доста съществена роля... Или, да речем, отношенията с по-голям брат (ако има) или съученици още през училищна възраст... Възможно е тогава да се е случило нещо (и на което не сте обърнали внимание), което е 'блокирало' (не знам дали това е точната дума) спонтанността му. Не е изключено и да се чувства някакси различен от тези, с които е расъл заедно, т.е. донякъде "не на място" там, където е.
И все пак мисля, че по-нататък, след някоя-друга година няма да е така скован в общуването. Добре е да го поощрявате, особено ако проявява ученолюбивост  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #18 -: Август 23, 2008, 06:35:54 pm »
На пръв поглед с Луна и Венера в Близнаци не би трябвало да има проблеми в създаването на контакти и общуването/което обаче не гарантира трайност и сигурност/,двете позиции дават определн чар и способности за адаптация,но в едно по-сериозно вглеждане нещата не са розови.

1во Луната е неаспектирана.

2ро Меркурий е неаспектиран.

3то Венера има само трудни аспекти:опозиции към Уран,Юпитер /от където може да се засили тенденцията за несигурност,непостоянство,крайности в изборите по темите на Венера/ и отделно един куинконс със Сатурн.

Южния възел е в съвпад с ретрограден Нептун в Стрелец.Дори и без Нептун обикновено хората с Южен възел в Стрелец са много свободолюбиви и несоциални личности,които имат трудности и уроци в общуването и реализацията(северен възел в Близнаци).Нептун на възела дава по принцип голяма склонност към потъване,изолиране,заемане на невидими позиции и като цяло психическа чувствителност.

Неаспектираните Луна и Меркурий имат отношение и към връзките,не само Венера- като  Венера и Меркурий са във взаимна рецепция,което означава че неаспектирания Меркурий в Телец може доста да блокирва Венерата от закостеняло мислене,склонност да се следват навиците в поведение и в ежедневие,когато това пречи.Меркурий като Управител на Асц в 9 дом и възли Стрелец/Близнаци вероятно могат и да показват нуждата от коренни промени в средата (смяна на град,държава) за да се отключи както личният потенциал на личността ,така и останалите фактори като връзки ( тъй като в случая Меркурий държи и Луната и Венерата-които имат отношение към интимни връзки и създаване на семейство).Но неаспектираните планети по принцип се отработват много трудно и обикновено чрез някакви много силни и редки изживявания,когато става въпрос за сигнали отвън.

В момента момчето има прогресивно Новолуние-по-скоро за него сега е актуално намирането на собствен път и осъзнаване на истинските му стремежи.А и за това навежда и транзитния Сатурн в 1 дом. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Август 23, 2008, 08:27:25 pm »
Картата на момчето може да се разгледа и в друга перспектива. С което, разбира се, не оборвам мнението на Sinyhe.

Първо, картата е тип "пясъчен часовник", т.е.в основата й стоят две срещуположни групи от планети, които трябва взаимно да се уравновесят, доколкото е възможно.

Доколко всъщност са "неаспектирани" Луната и Меркурий може да се поспори. Отново е въпрос на предпочитана астрологична школа.
Ако хороскопът се разгледа през призмата на традиционната астрология, аспектите се отчитат по знак, независимо от орбисата. Античните астролози дават по-широк толеранс при орбисите на светилата - от 10 до 15 градуса еклиптична дължина.
Независимо, че орбисата е твърде широка, Луната и Венера се намират в един знак, освен това Луната е близо до Северния лунен възел. Има и секстил със Слънцето, широка опозиция с Юпитер и Нептун, съвпад с мидпойнта Ju/Ne!
Луната и Венера са в паралел помежду си и в контрапаралел с Нептун (и Юпитер).

Господарят на АС Меркурий е в един знак с Марс, което е еднозначно съвпад.
Рецепция между Венера и Меркурий.

МС е в точен съвпад с Хирон, заедно с неподвижната звезда Алгол (с природа на Марс+Сатурн+Уран), което предполага, че момчето само трябва да намери пътя си в живота, често различен от очакванията на близките му; в картите на несъзнателните индивиди този съвпад може да действа и на по-примитивно ниво.
Между другото, има ли някакъв афинитет към военното поприще? Или към някакъв силов спорт?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.