Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64662 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Още хорар
« Отговор #80 -: Ноември 03, 2008, 09:36:54 pm »
Skarlet
Права си във всичко, няколко пъти го прегледах и си е така! Чудна работа как досега нито аз съм го забелязвала, нито някой друг ми го е акцентирал. Сигурно не му е било времето.
Както и чудно що чак днес забелязах, че Сатурн и Уран ми управляват трети, а слънце и луна девети.
Странна работа, или ми е било бяло петно досега, или съм си неграмотен пишман любител астролог, или и двете.  :-X :-[

*

mamma_mia

« Отговор #81 -: Ноември 03, 2008, 09:47:42 pm »
Здравейте,
и аз искам да се допитам до вас ,защото сте много добри :)
Ще заживея ли спокоен и нормален семеен живот скоро?
Дата 3.11.2008,21.44.София

Благодаря

*

Skarlet

« Отговор #82 -: Ноември 04, 2008, 09:35:34 am »
Skarlet
Права си във всичко, няколко пъти го прегледах и си е така! Чудна работа как досега нито аз съм го забелязвала, нито някой друг ми го е акцентирал. Сигурно не му е било времето.
Както и чудно що чак днес забелязах, че Сатурн и Уран ми управляват трети, а слънце и луна девети.
Странна работа, или ми е било бяло петно досега, или съм си неграмотен пишман любител астролог, или и двете.  :-X :-[

Да,явно не му е било времето. ;D
 А mamma_mia,нали знаеш,че с хорар на тези въпроси,не може да се даде правилен и пълен отговор.Всичко се крие в натала.А сега трябва да работя,че ще изостане работата.Хубав ден,момичета! ;D И момчета!

*

kaily

• 5145
« Отговор #83 -: Ноември 04, 2008, 11:12:02 pm »
Цитат
Лили,
я ме светни кога е хубаво да си задам оня въпрос, че днес вече получих официално уведомление за настъпващия край на света.  >:( ;D
Впрочем и ти позна, щото сабахлем ми се обади един ни в клин, ни в ръкав, по някакво мое сиви, де си виси из сайтовете за работа, та верно ходих на интервю.
Ма не знам какво ще стане де. Сега да питам ли, да не питам ли....

Цитат
Скарлет,
тя работата пак свързана с имоти, ама донякъде и с чужденци.

бе то може и нищо да не стане, в интерес на истината ми се искаше да стане така-да ме съкратят към края на ноември, че да доработя до края на декември, да си изкарам новата година и после да му мисля. Ма на.  :'(

*

kaily

• 5145
« Отговор #84 -: Ноември 10, 2008, 11:12:44 pm »
Лили,

миналата година на хорар ми позна невероятно точно!
Тая година ми предсказа интервю с одобрение, преди аз изобщо да знам, че такова ще има.
Да ти кажа, прелъстена съм от теб в хорарите.  ;)

Сега не смея да питам нищо пу пу пу.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Ноември 11, 2008, 08:18:32 am »
Радвам се  :)
А мен кой ли ще ме прелъсти?

Странното в цялата работа е знаеш ли какво?
Че не съм чела нито една книжка по Хорарна астрология, само някои основни правила оттук-оттам съм чела... В повечето случаи просто импровизирам, повече на интуиция карам, ако реша да разглеждам някой хорарен въпрос. Защото има и някои, които не се чувствам сигурна да разглеждам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Ноември 11, 2008, 08:22:02 am »
Сега не смея да питам нищо пу пу пу.  :P

Ок, няма да ти предсказвам шестица от тотото  ;D

Ще ми се и на мен някой да ми предскаже нещо така... ъммм хубаво, че да ми стопли душицата... Напоследък само ядове, стрес, работа...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Ноември 11, 2008, 10:19:32 am »
Предсказвам ти/пожелавам любов да ти стопли сърцето, че да забравиш за грижите.  :-* 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Ноември 11, 2008, 10:27:50 am »
Ох, дано!
Както се казва, от твоята уста, та в божиите уши  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #89 -: Ноември 11, 2008, 01:34:05 pm »
Любов и щастие да ти се сбъднат, пък от мен.  ::)

А за предсказването... аз затова твърдя, че интуицията е по-важна, а иначе кой на каквото може да киризи-може и на боб.  :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #90 -: Ноември 11, 2008, 08:37:13 pm »
Абе, дами и не само, къде четох днес, че трети дом е също домът на ранните партньори?
При мен като е толкоз засилен тоя трети дом по солар, натал и нам си какво. И сега с трети и девети засилени по аспекти...та каква връзка би могло да има между трети дом и ранните партньори, м?  :-[

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Ноември 11, 2008, 09:01:57 pm »
Абе, дами и не само, къде четох днес, че трети дом е също домът на ранните партньори?
При мен като е толкоз засилен тоя трети дом по солар, натал и нам си какво. И сега с трети и девети засилени по аспекти...та каква връзка би могло да има между трети дом и ранните партньори, м?  :-[

Братя, сестри, съученици и т.н. Може да срещнеш някой стар съученик, на когото си писала навремето домашните  :) Шегичка!

Между другото, бях чела нейде, че когато преживяваме транзити на тежки планети в ранните си години в 7-ми дом (домът на брака), а все още не ни е време да се женим, резултатът се проектира върху отношенията с родителите. 

*

Skarlet

« Отговор #92 -: Ноември 11, 2008, 09:33:21 pm »
Когато бях на 8 години,дядо ми получи апартамент и го преотстъпи на сина си,т.е. на баща ми.Тогава точно Сатурн е транзитирал през 7-я ми дом.И ние се преместихме в нов дом. ;D

*

Skarlet

« Отговор #93 -: Декември 27, 2008, 05:11:48 pm »
Не знам дали ще ви бъде интересно,но пускам хорар за изчезнал човек.Поради факта,че хората са ми близки приятели,съм изтрила координатите и града.Пускам само картата.Въпроса е:"Къде е дъщеря ми и ще се върне ли?Аз не мога да се включа,защото имам информация.Въпроса е да се упражнява,който иска.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Декември 27, 2008, 05:32:04 pm »
Изглежда, че в тази карта трябва да се гледат производни домове. Реално въпросът не е зададен от теб, а от родителите.
За дете на близки приятели предполагам, че трябва да тръгнем по формулата 5ти от 11ти и така да продължим нататък.
Обаче това новолуние в картата малко ме притеснява...
Хм, а сигурна ли си, че причината за изчезването на това момиче не е в някой човек? В смисъл, че може да има друг замесен.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Декември 27, 2008, 05:44:41 pm »
Всъщност сега се замислих...
Може би не подхождам правилно.
Ако въпросът беше "Ще се намери ли дъщерята на моя приятелка?", щяхме да разгледаме производни домове по горепосочения начин.
Ако въпросът е зададен директно от майката и само го препредаваш във форума, тогава няма да тръгваме от 11 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Декември 27, 2008, 05:46:05 pm »
Хм, а сигурна ли си, че причината за изчезването на това момиче не е в някой човек? В смисъл, че може да има друг замесен.
Майка й смята,че е заминала за Коледните празници с неин приятел.Но изобщо не я е уведомила.Трябвало е да са заедно на Бъдни вечер,защото тя следва в друг град.Но не дошла за празника у дома.И майка й вдигнала всичко на ура.Установяват,че заминала за съседна държава.Първо се пооблещих,защото това Новолуние е на върха/ако не греша/ на 9 дом.За мен това е по-далече от съседна държава.И да,смятам,че е замесен и друг човек.Разгледайте домовете и управителите им,броейки 5-ти за 1-ви и много неща ще излязат наяве.

*

Skarlet

« Отговор #97 -: Декември 27, 2008, 05:48:38 pm »
Всъщност сега се замислих...
Може би не подхождам правилно.
Ако въпросът беше "Ще се намери ли дъщерята на моя приятелка?", щяхме да разгледаме производни домове по горепосочения начин.
Ако въпросът е зададен директно от майката и само го препредаваш във форума, тогава няма да тръгваме от 11 дом.

Да,точно така.Зададен е директно от нея.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #98 -: Декември 28, 2008, 12:08:13 pm »
Скарлет, поздраление за хорара. Много обичам такива упражнения.  :)

В хорара прави впечатление, че нито една от планетите, свързани с 5-ти дом не е ретроградна /Сатурн и Слънце/. Освен това може да се предположи, че в "Ще се върне ли?" е вложен малко по-различен смисъл, нещо като "Ще се върне ли да живее в бащиния си дом?" например. И аз съм на мнение, че е замесен и друг човек, но не само гаджето, сякаш има и жена /Слънце съвпад Луна/.
Новолунието на върха на производен 5-ти дом може да се асоциира с ново начало. Струва ми се, че става въпрос за непланирана бременност, имаме интерсептирана Дева в 5-ти дом от хорара и Сатурн, разположен вътре. Сатурн, както всички добре знаем се свързва със страхове, ограничения, задръжки, та ако момичето е бременно, може и да е доста изплашено.

Дръж ни в течение на събитията и дано историята завърши щастливо.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #99 -: Декември 28, 2008, 04:57:07 pm »
Току що се прибирам от горите тилилейски.Още не съм си включвала скайпа,за да чуя остатъка от историята,а и трябва да дам на майка й време да узнае всичко.Последните новини са ми от снощи в 23 часа.Дъщерята по някакъв начин е разбрала,че майка й е вдигнала всички на крак/явно има замесени и други хора/ и не става въпрос за бременност,а за много по-сериозно нещо.Ако забелязваш,имаме съвпад на Марс и Плутон в 8 дом,а Луната прави съвпад със Слънцето с разлика 1 градус-до 1 ден.Меркурий управлява 2 дом и интерсептираната Дева в 5-ти.Предстои му съвпад след 4 градуса с Юпитер-все кардинални планети и на МЦ.Казах й,че до 4 часа ще има важни новини за нея и така стана.Вчера след обяд се е обадила от Англия,че е на летището и се връща.А снощи се чухме последно и ми каза,че вече е на българска земя.Та,по-късно ще науча още/ако ми кажат,де/.Че цялата история ми намирисва на ....