Здравей Гост

Още хорар

• 399 Отговора
  • 64615 Прегледи
*

Sin

• 10
Re:Още хорар
« Отговор #360 -: Юни 05, 2009, 10:45:48 pm »
Цитат
Струва ми се доста важно да проумея защо се налага повторяемост...
Е цел живот ли да те уча?!?  >:(

Цитат
Утре през деня ще попътувам, но като се върна вечерта ще ти пиша на бележка:)

Е ние за к`во ги ручахме жабетата два дена, да изпуснем края сега ли?  >:(

Дървената философка се появи  ;D  ;D  ;D
Телефон. Нали знаеш какво е?  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #361 -: Юни 10, 2009, 07:50:00 am »
Щото не мога да си пусна въпросче да напусна ли работата като некои другарки, та да си пусна въпросче - ще имам ли достатъчно пари да си преследвам целите или да си живея живота, ако това е едно и също оттук насетне.
8,46 сабахлем.
И не съм гледала предварително солара да видя подходящ ли е, егати смелостта.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #362 -: Юни 10, 2009, 08:00:10 am »
Пускай си го,кво ти дреме за другарките. ;)
Той твоя много общ,включва и печалба от тото,и наследство,и всичко... ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #363 -: Юни 10, 2009, 09:40:57 am »
Не е общ бе, щото изобщо не касае източниците на доходи, не ми пука за източниците, искам пари да си живея живота.
Кое му е общото.

« Отговор #364 -: Юни 11, 2009, 08:50:07 am »
Кайли, човека отгоре пита от кой ги искаш, щот молби много ама средствата били кът нещо според способностите вика, нам колко ниви да изореш и пак не се знае кой еврофонд ще те прати за още работа, до припадък - като  избор между Белчо и Сивушка :( отработваш по 6 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #365 -: Юни 11, 2009, 08:56:29 am »
Ами как да не е общ... :)То нали тея пари трябват да дойдат от някъде-или ти да си ги изкараш или друг да ти ги даде-тото,наследство,я некой кредит,па може и на улицата да ги намериш. ;DТе нема да паднат от всеобятния Космос,ей така ти да си ги харчиш... ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #366 -: Юни 11, 2009, 09:22:28 am »
Те нема да паднат от всеобятния Космос...

Определено няма как да паднат от там,защото ще изгорят в атмосферата-ако някой се е молил Космоса да му праща пари,той може и да ги праща,но им е трудно пристигането  :P ;D ;D 

*

kaily

• 5145
« Отговор #367 -: Юни 11, 2009, 05:12:31 pm »
Уф бе другарки и другари, що все свързвате парите с работата.  :P
Значи за работа мое се пита, само за пари не мое.
Ми искам ги да ми паднат от небето. Си намеря богат любовник примерно, 6-ца от тотото, е така.
Не да си ги изкарвам, писна ми да изкарвам.
Искам ги да ми паднат.
Не да ги изработвам, изкарвам, печеля - да падат бе. Като дъжд не ми като градушка.

Кво толкова....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #368 -: Юни 11, 2009, 05:29:45 pm »
Ми нищо...продължавай с неправенето и може и да паднат  :P

Но пък като искаш  от някъде да ти паднат без да ги работиш,ми отиди в това някъде!

Ако ще е любовник-да е ,ако ще е тото и томболи-ми участвай,щото няма как иначе,трябва да заявиш поне участие  ::)

Или отивай в подходящото време на подходящото място-в историята има случаи в които ей така от нищото почват да валят предмети вкл и пари (не винаги обяснението е торнадо),ако искаш и търсачка на съкровища ставай,ама във всеки случаи ще ти трябва Висшият Аз да те води  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #369 -: Юни 11, 2009, 07:49:50 pm »
Бе да де, и аз това правя- висшият Аз се оставям да ме води.
Ма той баш сега май спи.  :(
Аз съм готова да вървя, он си трае. Сама не смея да тръгна що може да забия в обратна посока.  :'(

« Отговор #370 -: Юни 11, 2009, 09:17:30 pm »
Ти с това искане вече заби, затова си мълчи той и ти гледа саира да види колко ще издържиш да искаш... 8)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #371 -: Юни 11, 2009, 09:40:36 pm »
Ми забих я, вместо тук да ми кажете-бе земи си чадър утре, щото да се пазиш от парите, като валят та бият по главата ти, вий тук на философии го обърнахте.  :-\

*

Helo

« Отговор #372 -: Юни 11, 2009, 09:46:16 pm »
То така не само пари, ами и мъже могат да падат от небето.  ;D  :P  ;D Но, това е лесната част - почти всеки я може. По-трудната е да пада качествен материал.  ;) Че качественият материал е малко.  8) В смисъл, качествени мъже.  ::)  ::)  :P

*

Nebesna

« Отговор #373 -: Юни 11, 2009, 09:48:46 pm »
Уф бе другарки и другари, що все свързвате парите с работата.  :P
Значи за работа мое се пита, само за пари не мое.
Ми искам ги да ми паднат от небето. Си намеря богат любовник примерно, 6-ца от тотото, е така.
Не да си ги изкарвам, писна ми да изкарвам.
Искам ги да ми паднат.
Не да ги изработвам, изкарвам, печеля - да падат бе. Като дъжд не ми като градушка.

Кво толкова....

Кайли, недей да искаш. Искайки, ти автоматично заявяваш липса....и нема да ти се даде!

*

kaily

• 5145
« Отговор #374 -: Юни 11, 2009, 09:56:55 pm »
Бе знам го тоя лаф и още как, даже аз поучавам с него.
Ма ми направи впечатление миналия път нещо странно.
Ноември като тръгнах да губя предишната си работа.
И в един момент на бяс и съзерцание по едно и също време си рекох с твърда решителност - а не, повече тая няма да я бъде, на мен ми писна да живея, за да оцелявам, разбирай да оцелявам, Не ща повече да живея така.
И знам, че това ми беше много твърдо възнамеряване, човек ги усеща тия неща.
В следващия момент се изприщих, щото се сетих, че не трябва да използвам думата НЕ в посланията си към подсъзнанието, щото то нали милото не разбира тая дума, реже я, и остава посланието ма без не и значи точно в обратна посока.
И си рекох: Е те ча сега си .... мамата...
Ама много бързо се извъртя реалността, направо светкавично. И ...подейства.
Та от ноември досега се чудя дали да не преразгледам постулатите си - демек тези, приети за извечни истини и никога не подлагани на съмнение.

*

Nebesna

« Отговор #375 -: Юни 11, 2009, 10:11:11 pm »
Бе знам го тоя лаф и още как, даже аз поучавам с него.

Аз затова те пунтирам... ;)
А колкото до постулатите, стига вече сме се възвисявали като толкова духовни. Трябва да търсим баланса. все пак в материален свят живеем. Бог не иска от нас да бъдем духовни до безобразие. Ние сме пратени да се родим в материален свят и ще трябва да си научим и материалистичните уроци. Напоследък все за това мисля. 

*

kaily

• 5145
« Отговор #376 -: Юни 11, 2009, 10:17:47 pm »
Ма кой говори за духовност бе?
Духовността е инструмент за постигане на материални цели.
А задето ме пунтираш нека ми.

*

Helo

« Отговор #377 -: Юни 11, 2009, 10:28:52 pm »

Духовността е инструмент за постигане на материални цели.

Да... Това ми хареса.

Пък и какво все пак означава да си духовен човек? Айде някой да ми обясни, че му се чудя на това.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #378 -: Юни 11, 2009, 10:31:24 pm »
Материалният човек се интересува от материални неща; духовният човек се интересува от неща, които може да отнесе със себе си в гроба.

*

Nebesna

« Отговор #379 -: Юни 11, 2009, 11:04:51 pm »
Материалният човек се интересува от материални неща; духовният човек се интересува от неща, които може да отнесе със себе си в гроба.

Хихихи! Като станем духчета, ще мислим на духовно ниво, де ще идем. А сега сме длъжни да си научим материалните уроци тук и сега. Не можем да дезертираме от земята.