Здравей Гост

Дете

• 2 Отговора
  • 1538 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Дете
« -: Май 19, 2008, 07:12:57 pm »
:) Привет,  ЗЪБОЛЕКАР!
Надявам се да  ми кажеш какво значи сънят  ми.
Сънувах , че се срещам пред Народния  Театър, отпред на фонтаните с бившият ми приятел , а той идва към мен , хванал малко дете /около 3 годишно,  с много исрящо сини очички и руса коса, момченце е/ и ми казва с назидателен тон:"...Ето виждаш ли, това е детето ми.А мен ми стана лошо, казах му че се очудвам та нали бяме заедно толкова време и нямаме дете!А той ми вика,че бил с друга жена рускиня , изневерил ми , докато сме били разделени.
Но каза, че вече не е с нея, че не било нищо важно, само детето било важно за него.
Ами  това е!
 :rolleyes:
« Последна редакция: Май 19, 2008, 07:14:13 pm от LONDA »

Дете
« Отговор #1 -: Май 28, 2008, 12:58:37 pm »
Цитат
:) Привет,  ЗЪБОЛЕКАР!
Надявам се да  ми кажеш какво значи сънят  ми.
Сънувах , че се срещам пред Народния  Театър, отпред на фонтаните с бившият ми приятел , а той идва към мен , хванал малко дете /около 3 годишно,  с много исрящо сини очички и руса коса, момченце е/ и ми казва с назидателен тон:"...Ето виждаш ли, това е детето ми.А мен ми стана лошо, казах му че се очудвам та нали бяме заедно толкова време и нямаме дете!А той ми вика,че бил с друга жена рускиня , изневерил ми , докато сме били разделени.
Но каза, че вече не е с нея, че не било нищо важно, само детето било важно за него.
Ами  това е!
Искаш да промениш отношенията си с бившия си приятел ,но виждаш ,че това е невъзможно.

*

Londa

• **
  • 561
Дете
« Отговор #2 -: Май 28, 2008, 01:08:01 pm »
Цитат
Цитат
:) Привет,  ЗЪБОЛЕКАР!
Надявам се да  ми кажеш какво значи сънят  ми.
Сънувах , че се срещам пред Народния  Театър, отпред на фонтаните с бившият ми приятел , а той идва към мен , хванал малко дете /около 3 годишно,  с много исрящо сини очички и руса коса, момченце е/ и ми казва с назидателен тон:"...Ето виждаш ли, това е детето ми.А мен ми стана лошо, казах му че се очудвам та нали бяме заедно толкова време и нямаме дете!А той ми вика,че бил с друга жена рускиня , изневерил ми , докато сме били разделени.
Ами  това е!
Искаш да промениш отношенията си с бившия си приятел ,но виждаш ,че това е невъзможно.
Благодаря ти!Точно така е, за съжаление нещата са непоравими!