Здравей Гост

Хора,помагайте

• 12 Отговора
  • 2283 Прегледи
Хора,помагайте
« -: Май 23, 2008, 09:01:46 pm »
В момента преживявам следните транзити - транзитен Уран в съвпад с натално Слънце в девети дом и транзитен Нептун в съвпад с Меркурий и Венера в седми дом.И съм горе на черешата.Пращайте съвети и литература.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Хора,помагайте
« Отговор #1 -: Май 25, 2008, 02:19:05 pm »
Аз освен да поцъкам с език и да обясня, че ехеее къде къде по-кофти работи има...с друго няма да съм ти от полза.  :o
При мен транзитен Уран ми е връз Луна, транзитен Плутон връз Слънце и транзитен Сатурн връз МС.

Това обаче не вярвам да обясни що съм болна на легло от 10 дена и ме не пуща мръсен вирус.  :angry:

За Нептун върху Венера навремето имаше цяла тема в Астрология в дира, май Питона я беше отворил, поне от него съм чела, че Нептун върху Венера дава ужасен нрав, пълно изкукуригване и нам си още какви гадости.
Помня го това, щото на мен скоро Нептун ми вися с години връз Венерата и, ей богу, не ми се прояви по тоя начин. Даже точно наопаки, през цялото време бях много щастлива и светът беше приказка, че даже това усещане ми остана и досега и се надявам да го запазя и занапред.
Както ми беше черно и си мислех за свършъка на света и изведнъж ми присветна, светът стана магически и красив.

А пък Уран скоро пак ми мина през МС и тогава уж почти не го усетих, ама към края ми се разгони фамилията и помня, че тогава много ревах на АН, а тя ми викаше да стискам зъби, щото познава и други с подобен аспект, ма те са по-зле и от мен.

Също така познавах и едно гадже преди няколко години, на което Уран таман му се разхождаше насам натам върху слънце в 4-и. И не знам дали си е такъв по рождение или заради тоя Уран, ама успяваше да си заплете и обърка всичко, даже написана и нарисувана житейска игра. Непрекъснато му се даваха шансове, аз толкова шансове през целия си живот сигурно не съм получила, и той непрекъснато излизаше не сух от водата, не мокър от водата, ми мокър от пълна суша.

ДОПЪЛВАМ
Уран ми е минал и през Мерка, и през Слънце. Сега като въртя назад, за 10-ина месеца през Мерка съм успяла да се запозная, да се сваля, да се омъжа с мъжа си, да забременея и всичко в едно. Много шеметно временце беше.

А като ми е бил върху Слънчо, да се влюбя платонически като за световно, да изживея огромна светла любов, да почине тая ми любов и да си отстрадам за цял един живот.
 :(  
« Последна редакция: Май 25, 2008, 03:53:16 pm от kaily »

Хора,помагайте
« Отговор #2 -: Май 26, 2008, 09:58:00 am »
Цитат
Аз освен да поцъкам с език и да обясня, че ехеее къде къде по-кофти работи има...с друго няма да съм ти от полза.  :o
При мен транзитен Уран ми е връз Луна, транзитен Плутон връз Слънце и транзитен Сатурн връз МС.

Това обаче не вярвам да обясни що съм болна на легло от 10 дена и ме не пуща мръсен вирус.  :angry:

За Нептун върху Венера навремето имаше цяла тема в Астрология в дира, май Питона я беше отворил, поне от него съм чела, че Нептун върху Венера дава ужасен нрав, пълно изкукуригване и нам си още какви гадости.
Помня го това, щото на мен скоро Нептун ми вися с години връз Венерата и, ей богу, не ми се прояви по тоя начин. Даже точно наопаки, през цялото време бях много щастлива и светът беше приказка, че даже това усещане ми остана и досега и се надявам да го запазя и занапред.
Както ми беше черно и си мислех за свършъка на света и изведнъж ми присветна, светът стана магически и красив.

А пък Уран скоро пак ми мина през МС и тогава уж почти не го усетих, ама към края ми се разгони фамилията и помня, че тогава много ревах на АН, а тя ми викаше да стискам зъби, щото познава и други с подобен аспект, ма те са по-зле и от мен.

Също така познавах и едно гадже преди няколко години, на което Уран таман му се разхождаше насам натам върху слънце в 4-и. И не знам дали си е такъв по рождение или заради тоя Уран, ама успяваше да си заплете и обърка всичко, даже написана и нарисувана житейска игра. Непрекъснато му се даваха шансове, аз толкова шансове през целия си живот сигурно не съм получила, и той непрекъснато излизаше не сух от водата, не мокър от водата, ми мокър от пълна суша.

ДОПЪЛВАМ
Уран ми е минал и през Мерка, и през Слънце. Сега като въртя назад, за 10-ина месеца през Мерка съм успяла да се запозная, да се сваля, да се омъжа с мъжа си, да забременея и всичко в едно. Много шеметно временце беше.

А като ми е бил върху Слънчо, да се влюбя платонически като за световно, да изживея огромна светла любов, да почине тая ми любов и да си отстрадам за цял един живот.
 :(
Благодаря за разбирането.Като капак на всичко в събота ми гръмна и монитора.

*

Lillie

• 30532
Хора,помагайте
« Отговор #3 -: Май 27, 2008, 08:44:30 am »
Няма голяма връзка с темата, но не знам къде да го споделя  :rolleyes:
Става въпрос за планетните транзити и "знаците", които ни изпращат...

Мисля, че днес предстои Меркурий да се обърне ретроградно.
Снощи получихме "знак" още преди да застане в стационарно-ретроградна позиция в Близнаци.

Сигурно знаете, че Меркурий се свързва с живака.
Та снощи майка ми счупи един термометър (досега не се беше случвало) и се наложи много бързо да реагираме и да събираме пръснатите по плочките капчици живак...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Хора,помагайте
« Отговор #4 -: Май 27, 2008, 11:54:03 am »
Това с живака е интересно,може и да се дължи на това,че е ретро в своя знак  :rolleyes:  

Хора,помагайте
« Отговор #5 -: Май 27, 2008, 03:42:25 pm »
Вчера първо ни се развали асансьора,два дена вече се качваме пиша до 8 - ия етаж.Днес сутринта установих,че за пореден път нямам интернет.След едночасова мъка да се свържа с фирмата доставчик ми обясниха,че някой се е вързал към мене просто да не дава пари.Да не говорим за всички други проблеми в работата.Та това е.Ще си го търпим Меркурий до 19 юни.

*

Lillie

• 30532
Хора,помагайте
« Отговор #6 -: Май 27, 2008, 03:58:30 pm »
И ние от петък бяхме без асансьор, от вчера уж има...
Компютърът вкъщи по всяко меркуриево ретроградие ми изиграва номерца, дано не ми създава грижи този път, че напоследък нямам никакво време и желание да се занимавам с преинсталации...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Хора,помагайте
« Отговор #7 -: Май 27, 2008, 06:10:25 pm »
Още нещо се сетих.Прословутите матури на учениците от 12 клас се провеждат до 19 юни.Какво ли ще стане...

*

Lillie

• 30532
Хора,помагайте
« Отговор #8 -: Май 27, 2008, 06:41:09 pm »
Е, ще се подготвят по-добре децата  :)
Не може пък и заради едното меркуриево ретроградие да има масово провалени и невзети изпити. Или пък да кажем на нотариусите да не работят с документи, тъй като Меркурий ще е ретрограден. А представете си Търговският регистър и Служба вписвания да си спретнат ваканцийка до 19 юни и да чакат Меркурий да тръгне директно. Джиесем операторите, телекомуникационните компании, медиите, фирмите-превозвачи... :D
« Последна редакция: Май 27, 2008, 06:43:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Хора,помагайте
« Отговор #9 -: Май 27, 2008, 07:12:32 pm »
Щях да забравя, днес имах още един знак за предстоящото меркуриево ретроградие...
Обаждат ми се да ходя при нотариус да превеждам на наши редовни клиенти. После се обаждат да внесат промяна в часа. Междувременно аз забравям за точния час и тръгвам в последния момент, но все пак успявам да пристигна навреме.
Влизам в нотариалната кантора и виждам една група хора. Питам ги дали са от фирма еди коя си. Отговарят ми, че са от друга фирма и чакат друг преводач.
Обръщам глава и виждам моите клиенти. Питам какво трябва да се превежда и отговорът им ме хвърля в шах и мат. Казват ми, че документите вече са преведени от друга преводачка и са платили на нея. Звъня в офиса и да кажа какъв е проблемът. Колежката, която по може да мисли в критични ситуации, не вдига телефона. Свързвам се с другата, смислен отговор не получавам. Още повече се афектирам. И вече в момента, в който почти си приключвам разговора, въпросната преводачка се обажда от диванчето отсреща. През цялото време е седяла там, наблюдавайки ситуацията без да каже гък. Обяснява ми, че се била объркала, макар че за жена на средна възраст и с толкова опит това не ми се стори много правдоподобно. Объркала фирмите и превела на нашите клиенти. Предлагам й като компенсация да обслужа нейните клиенти, т.е. другата фирма, която междувременно чака за превод. Тя обаче директно ми отказва с оправданието, че данните й вече са нанесени в документите, които ще се превеждат. То по тази логика и моите би трябвало да са били предваритерлно нанесени. Така и не разбрах защо е тръгнала да превежда на непознати хора без да ги пита какви са и що са и дали това е фирмата, която я е извикала. Държа се много нагло. В крайна сметка в случая най-ощетени бяха нашите клиенти, тъй като са платили за непоискана услуга и на въпросната преводачка, и неустойка за нас. За пореден път се убеждавам, че по-наглият печели, особено в България :blink:
« Последна редакция: Май 27, 2008, 07:14:58 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Хора,помагайте
« Отговор #10 -: Май 27, 2008, 07:28:35 pm »
Голям филм  :D  <_<  докато четях единственото което ми дойде е да ти напиша последното изречение,което сама си си написала  :rolleyes: /преди да стигна до него/

Като заключим че в Бг и без ретро Мерк си е такова положението то гле'й к'во става с един палавник в Близнаци-майсторлъка в увъртането и открадването на чужди идеи,пакостите и т.н. вероятно ще повторят митологичния Меркурий.

*

Lillie

• 30532
Хора,помагайте
« Отговор #11 -: Май 27, 2008, 08:05:39 pm »
"Да живее плагиатството" - ретро Меркурий в Близнаци  :P добре че поне няма да "гори" :D
« Последна редакция: Май 27, 2008, 08:11:55 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
Хора,помагайте
« Отговор #12 -: Май 28, 2008, 12:29:44 pm »
Цитат
Вчера първо ни се развали асансьора,два дена вече се качваме пиша до 8 - ия етаж.Днес сутринта установих,че за пореден път нямам интернет.След едночасова мъка да се свържа с фирмата доставчик ми обясниха,че някой се е вързал към мене просто да не дава пари.Да не говорим за всички други проблеми в работата.Та това е.Ще си го търпим Меркурий до 19 юни.
Ами вчера  при козметичката изгасна тока и се ядоса доста.Каза ,че рядко се случва, а на връщане  една мацка с метални токчета в рейса така ме настъпа, че ми се искаше да умра :wacko:
Засега  незначителни неща.Утре имам изпит, дано всичко мине ок ;)
Меркурий ще мъде ретрограден до 19 юни , така ли?
« Последна редакция: Май 28, 2008, 12:30:10 pm от LONDA »