Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453351 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1480 -: Март 30, 2012, 01:16:52 pm »

Луната всяка година се премества с около 100 ъглови градуса напред по зодиака. Затова преминава през знаци от една съща стихия в три последователни години /но не винаги, може да попадне в началото или края на съседните знаци/.

Това за Луната не е ли за прогресивния хороскоп?

Проверих си соларите за последните 3 години - това за асц и МЦ е истина и е доста интересно, но Луната е в различни знаци, 2010 - Скорпион, 2011 - Риби, 2012 - Лъв, разстоянието между Риби и Лъв е повече от 120 градуса.
« Последна редакция: Март 30, 2012, 01:26:26 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Divna

• 2478
« Отговор #1481 -: Март 30, 2012, 01:31:37 pm »
Дивна-сол луна в скорпион

Тук душата би се чувствала комфортно при възможността от големи парични постъпления. Скорпионската Луна е на принципа "или всичко или нищо".  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1482 -: Март 30, 2012, 01:35:53 pm »

Тук душата би се чувствала комфортно при възможността от големи парични постъпления. Скорпионската Луна е на принципа "или всичко или нищо".  :blink:
10х  :blink: жалко, че е по стария солар-и не го реализирах  :blink:

Още едно въпросче-частично и заради картата на грейс:
Когато примерно 10 соларен интерсептира 12 натален и вътре са слънце, венера, меркурий и юпитер соларни - какво става

*

Divna

• 2478
« Отговор #1483 -: Март 30, 2012, 01:38:03 pm »

10х  :blink: жалко, че е по стария солар-и не го реализирах  :blink:

Още едно въпросче-частично и заради картата на грейс:
Когато примерно 10 соларен интерсептира 12 натален и вътре са слънце, венера, меркурий и юпитер соларни - какво става

Би ли поставила солара?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1484 -: Март 30, 2012, 01:39:56 pm »
Бих, само минута, че сега съм на тел

« Отговор #1485 -: Март 30, 2012, 01:40:31 pm »
А какво бихте казали за сол.Луна във водолей? :blink:(5соларен,попада в 6натален)

« Отговор #1486 -: Март 30, 2012, 01:42:34 pm »

Проверих си соларите за последните 3 години - това за асц и МЦ е истина и е доста интересно, но Луната е в различни знаци, 2010 - Скорпион, 2011 - Риби, 2012 - Лъв, разстоянието между Риби и Лъв е повече от 120 градуса.

Извинявам се, поправих се - Луната изминава около 120 ъглови градуса.
Ако през 2011 Луната е била в последните градуси на Риби, е възможно да премине в първите градуси на Лъв през 2012. Това за съседните знаци го уточних по-горе.
В прогресивния хороскоп е невъзможно Луната да измине повече от 13-14 градуса за една година. Иде реч точно за соларен хороскоп.

Соларните хороскопи се разгръщат изключително последователно и в точен модел. Някой е писал, че соларно новолуние се случва веднъж в живота. Не точно. Зависи от фазата на Луната по време на раждане и от градуса на Слънцето. Стандартния вариант е веднъж на 19 години.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1487 -: Март 30, 2012, 01:44:17 pm »
дивна- ето я

*

Divna

• 2478
« Отговор #1488 -: Март 30, 2012, 01:54:54 pm »
Ако липсва стабилност и любов в семейството /със съпругата/, ще си потърси любовница. Възможни са грижи около майката.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1489 -: Март 30, 2012, 01:57:18 pm »
Ако липсва стабилност и любов в семейството /със съпругата/, ще си потърси любовница. Възможни са грижи около майката.

еее-не бе-  :unsure:
дай друго по 12-ти :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1490 -: Март 30, 2012, 01:59:33 pm »

еее-не бе-  :unsure:
дай друго по 12-ти :)

ти пък не се шашкай, все пак невинаги нещата излизат верни. на мен по предишния солар един ми каза категорично брак (пък аз реших да се развеждам), друг - издигане в професията, пък аз се провалих в един такъв опит, тъй че.... :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #1491 -: Март 30, 2012, 02:01:51 pm »

ти пък не се шашкай, все пак невинаги нещата излизат верни. на мен по предишния солар един ми каза категорично брак (пък аз реших да се развеждам), друг - издигане в професията, пък аз се провалих в един такъв опит, тъй че.... :P

мм- ма дивна май е добра- пуу- дивнаа- мисли друго по 12-тиии  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1492 -: Март 30, 2012, 02:04:41 pm »
Papy , а скорпионската Луна не ти ли донесе бенефити от другите? Или силно интимни отношения? Моето новолуние е в Скорпион и трябва да призная, че взе да се усеща, макар и ан съвсем ежедневно ниво и за малки неща за момента, но се усеща. Хората се счупват да ми угодят, което има и материално измерение.  :blink:

море, писахме че съвпад в една и съща година прогресивно и соларно новолуние се случва 2-3 пъти в живота макс, и то ако всичките прогресивни съвпаднат със соларни, което е голяма рядкост. А не, че само соларните се случват толкова рядко, макар че и те не са кой знае колко зачестили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1493 -: Март 30, 2012, 02:07:50 pm »

мм- ма дивна май е добра- пуу- дивнаа- мисли друго по 12-тиии  ;D

Да не е на съпругът ти тази карта, че така се развалнува?  :blink:
Имаш ли свекърва?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1494 -: Март 30, 2012, 02:08:50 pm »
Papy , а скорпионската Луна не ти ли донесе бенефити от другите? Или силно интимни отношения? Моето новолуние е в Скорпион и трябва да призная, че взе да се усеща, макар и ан съвсем ежедневно ниво и за малки неща за момента, но се усеща. Хората се счупват да ми угодят, което има и материално измерение.  :blink:

не ми донесе- аз бенефити от другите винаги съм имала, даже и когато не искам-тоест- нищо ново, силни интимни също си имам- да не казвам голяма дума; но все пак въпроса беше на парче, така че не може да се използва предсказателно, мен ме интересуваше принципния подход

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1495 -: Март 30, 2012, 02:17:14 pm »

Извинявам се, поправих се - Луната изминава около 120 ъглови градуса.
Ако през 2011 Луната е била в последните градуси на Риби, е възможно да премине в първите градуси на Лъв през 2012. Това за съседните знаци го уточних по-горе.
В прогресивния хороскоп е невъзможно Луната да измине повече от 13-14 градуса за една година. Иде реч точно за соларен хороскоп.

Соларните хороскопи се разгръщат изключително последователно и в точен модел. Някой е писал, че соларно новолуние се случва веднъж в живота. Не точно. Зависи от фазата на Луната по време на раждане и от градуса на Слънцето. Стандартния вариант е веднъж на 19 години.

;)

за прогресиите - имах предвид, че Луната на около 2 години сменя знак, прочетено наобратното на 1 Луна - 3 знака (3 години - 1 знак)... затова и питах, де, за да проверя.

Никога не съм вярвала в Соларите, не съм чела сериозно проучване, което да анализира "модела", иначе е чиста случайност (за разлика от прогресиите, в които много по - ясно виждам модела на един живот).

Което е ужасяващо, значи всеки един градус (примерно 23 градус дева) всяка Слънчева година е на такава определено позиция, която е в някакъв модел, който много ясно може да се опише математически....с една елементарна синусоидна формула, а ? 

Ronia, Море - някой да ми пусне линкове към теми сериозни за солара, защото тази е пълна със спам и нямам нерви да я чета. Не ме интересуват психологическите интерпретации, а чисто математическите модели и точни явления и закономерности - връзка асц - мц, пълнолуние,  :blink: ;D

МОЛЯ!  ;)

Иначе като един досаден Козирог, ще почна да Ви досаждам по личните съобщения.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1496 -: Март 30, 2012, 02:20:56 pm »
анабел- ти гугъл нямаш ли си

*

Anabell

• 2022
« Отговор #1497 -: Март 30, 2012, 02:25:19 pm »

papi, аз като преценя, че някой човек, от среща е интелигентен и има какво да си кажем, не си губя времето тепърва да правя проучвания, които той вече е направил, нали, топлата вода, я откриха вече.  ;)

Иначе ЩО, да пиша във форум?  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #1498 -: Март 30, 2012, 02:39:52 pm »
Иначе като един досаден Козирог, ще почна да Ви досаждам по личните съобщения.  ;)

;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1499 -: Март 30, 2012, 02:50:53 pm »

По-лесно е така, иначе защо да си губи времето ?  ;D Пък и да го няма в нета, ако някой има желание и сам ще се научи.
На мен тази стратегия ми е непозната - всякакво астрологично инфо сама съм си намирала и не съм чакала някой да ме напътства и да ми синтезира информация. :blink:
« Последна редакция: Март 30, 2012, 05:31:16 pm от Asol »