Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453469 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2160 -: Септември 03, 2013, 10:48:21 am »
Да, аз също смятам акцент по мц с един вид "смяна на статус", вероятно влюбване, в нат. 10, сол. 1 попадат сатурн у асц и мерк, у5 и 6. Също може и пътуване/учене. Оста 3-9 съвпада с нат асц, къде е венарта, а тя приютява марс у 3.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2161 -: Септември 03, 2013, 12:36:28 pm »
плутон, както бавно се движи, няма ли да е в съвпад с натална ос в няколко солара? или имате предвид соларна ос?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2162 -: Септември 03, 2013, 03:50:30 pm »
Соларна Венера на натален АСЦ в тригон с натална Луна може ли да се тълкува като влюбване в предстоящата година? И какво означава карето й с наталният У7?

В мъжка карта: точният съвпад на сол. К5 с нат. МЦ и сол. АСЦ в 5 натален, сол. Юпитер, сол.У11 в 10 натален биха  ли дали раждане на дете?

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #2163 -: Септември 03, 2013, 04:11:36 pm »
Ако някой има свободно време за следния солар,относно работа и личен план
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_16__hp.31750.47104.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2164 -: Септември 03, 2013, 05:52:39 pm »
здравейте:)
баща ми има рожден ден днес:))) ако Ви се занимава и виждате нещо интересно, ще съм благодарна да споделите  :wub:
лично мен най ме интересува здравето му:) благодаря предварително:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #2165 -: Септември 13, 2013, 10:37:34 am »
Уважаеми съфорумци,някой би ли помогнал да качи един солар?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #2166 -: Септември 13, 2013, 09:08:21 pm »
Качвам един солар.Ако има желаещи нека се включат... :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #2167 -: Септември 18, 2013, 04:04:33 pm »

Марс и Луна на АЦ или поне опозиция на сол. Луна с натална някой имал ли е?
 :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #2168 -: Септември 19, 2013, 08:14:39 am »
Качвам Солара на една приятелка.Ще се радвам да споделите впечатления.Давам ви и малко допълнителна информация.Сега завършва висшето си образование.Има дългогодишна връзка,а приятеля и в момента живее и работи в чужбина.Твърдо против брака е,което е достатъчно ясно изразено в натала и,заради съвпада на Венера (У7) с Уран.Е,чакам мненията ви.Аз ще се включа малко по-късно...

« Отговор #2169 -: Септември 23, 2013, 10:28:44 am »
При соларните възврати отчитате ли събития, отговарящи на характеристиките на планетата и това, което сигнифицира?

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2170 -: Септември 23, 2013, 11:55:38 am »
здравейте:)
баща ми има рожден ден днес:))) ако Ви се занимава и виждате нещо интересно, ще съм благодарна да споделите  :wub:
лично мен най ме интересува здравето му:) благодаря предварително:)))
  по мое виждане не се очертава да има проблеми със здравето
сол Плутон в сол 1д , но в хармоничен аспект със сол у1 показва, че ще има личностна трансформация при него, било външно или вътрешно, но ще е в положителна посока

Благодаря ти много, много си мила и винаги ми обръщаш внимание  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2171 -: Септември 25, 2013, 05:37:52 pm »
Някой дали би ми помогнал за солара на мама, която тези дни има рожден ден? Че аз не разбирам много от солари.

Почти всичките и планети са се удавили, явно ще възприема нещата през чувствената им страна. Иска ми се да я зарадвам с прогноза за някоя нова любов, У5, У7 и У8 са и в 5 дом, У4 и У12 също като гледам. И Северния възел. В Скорпион. А Плутон е на ДЦ - ще и се трансформират представите за партньорските отношения май. Само че този интерсептиран знак как да го разбирам, че няма да се получат нещата? Лесно? Да не е нещастна или несподелена любов?
А 5 соларен и обхваща 12 и 1 натален. И ми прави впечатление точния съвпад на куспидата на 5 соларен с 12 натален - тайна любовна връзка ли означава това?
Слънцето и е в 4 дом, мисля, че ще я занимават баба ми и дядо ми повече, те са стари и все някакви грижи има около тях.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2172 -: Септември 25, 2013, 06:07:35 pm »
като гледам тоя пълен 5ти соларен дом, любов няма да й липсва;))) соларния сатурн е добре аспектиран, той дава укрепване и стабилност:)
по-скоро това, че 5ти соларен започва от 12ти натален ме кара да си мисля, че първо една любов ще "умре" , за да започне друга.. а може и в началото връзката да не е официална, явна и да премине в такава:)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2173 -: Септември 25, 2013, 06:10:25 pm »
като гледам тоя пълен 5ти соларен дом, любов няма да й липсва;))) соларния сатурн е добре аспектиран, той дава укрепване и стабилност:)
по-скоро това, че 5ти соларен започва от 12ти натален ме кара да си мисля, че първо една любов ще "умре" , за да започне друга.. а може и в началото връзката да не е официална, явна и да премине в такава:)
Мерси, xtz!
И двата варианта са възможни. Тя си харесва един, май и той я харесва, но нищо не става. Или ще стане и в началото ще е тайничко, или ще се откаже от него, заради някой друг. Само да е щастлива, че тя лично щастие почти не видя последните 10-20 години. 
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2174 -: Септември 25, 2013, 06:19:32 pm »
Мерси, xtz!
И двата варианта са възможни. Тя си харесва един, май и той я харесва, но нищо не става. Или ще стане и в началото ще е тайничко, или ще се откаже от него, заради някой друг. Само да е щастлива, че тя лично щастие почти не видя последните 10-20 години.

юпитер в 1ви - може да раздуе егото, да я накара да се чувства щастлива:) той прави тригон към планетите в 5ти соларен дом - обещава успех по делата на дома:) плутон на к7 - ще закове най-доброто си завоевание ;п успех ще усети и касичката й:)))) ще има успех и в комуникациите:) дори и в споровете;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #2175 -: Септември 25, 2013, 06:31:32 pm »
не знам за любов, смарта, но когато марс мине върху наталния плутон, майка ти да си пази здравето
тр сатурн е много близо до асц - кости, зъби - да им се обърне внимание

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2176 -: Септември 25, 2013, 07:13:41 pm »
Благодаря ви! Тя си ги има проблемите с кокалите и зъбите. Ще изчисля кога се пада.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2177 -: Октомври 03, 2013, 09:46:16 pm »
Привет :blink:
Може ли да коментирате предстоящия ми солар?
 :-[

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2178 -: Октомври 10, 2013, 03:07:47 pm »
Привет :blink:
Може ли да коментирате предстоящия ми солар?
 :-[
Много бих се радвала на коментар. Да си кажа честно, нямам никакво намерение да уча, каквото и да е. Но имам намерение да започна да се занимавам с търговия, тоест коренна промява на трудовото поприще. Също така, да се завърна в родния си град. Е? Какво ще кажете?

*

Adel

• 10
« Отговор #2179 -: Октомври 13, 2013, 10:07:33 pm »
Това е следващия солар на дъщеря ми.Ако плановете и се осъществят,би трябвало по време на този слънчев възврат да започне да учи магистратура (педагогика в областта на изкуството).Ще съм благодарна ,ако някой сподели мнение за картата.Меркуриев възврат , соларна луна У9 в 9-ти соларен в хармонични аспекти с натални луна и венера ,Юпитер в 10-ти соларен в девети натален дом съвпад марс в 9-ти.В същото време прогресивна луна ще е в 9-ти дом в съвпад с СЛВ, прогресивен меркурий се движи ретро и е в почти точен съвпад с плутон ,а прогресивна венера е в секстил със сатурн.
Гледам , гледам и виждам това което ми се иска :) .Ама дали е така...
« Последна редакция: Октомври 13, 2013, 10:16:34 pm от Adel »