Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453373 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2180 -: Октомври 14, 2013, 06:52:24 am »
Как ще тълкувате сол. Сатурн в соларен първи дом в каре със светилата?
В натала попада на К9, а управлява 11 натален и трети соларен.

« Отговор #2181 -: Октомври 14, 2013, 07:07:13 am »
Прочети в интернет за възходящите соларни планети. Ще имаш възходящ Сатурн...Това означава,че ще поемеш повече отговорности през годината и не само...Виж в гугъл.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2182 -: Октомври 14, 2013, 06:52:27 pm »
Прочети в интернет за възходящите соларни планети. Ще имаш възходящ Сатурн...Това означава,че ще поемеш повече отговорности през годината и не само...Виж в гугъл.

Слава богу, няма аз да имам възходящ Сатурн. Няма много инфо в нета, но горе-долу се ориентирах.
Аз имам възходящата Луна, баш на сол. АСЦ в съвпад с ИЦ. Не че е много по-хубаво от възходящ Сатурн, де :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2183 -: Октомври 14, 2013, 11:31:05 pm »
Здравейте на всички. Днес имам рожден ден - голяма радост за мен, не за друго, а защото(надявам се) приключи една от най-тежките и трансформиращи години от живота ми досега. Надявам се на ново начало и по - спокойна и щастлива година от изминалата. Ще съм ви благодарна да споделите мнение по солара. Не бих си позволила да поискам тълкувания, ако наистина не се чувствах като преродена от случилото се през изминалата година. Все едно не съм същия човек. Благодаря ви предварително  :confuse3:

ЧРД... :blink:
Развод,раздяла съзирам в новия солар. Трудна в емоционален план ще бъде..,но стартова. На работното място нова любовна връзка.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2184 -: Октомври 15, 2013, 08:30:06 pm »
Привет :blink:
Може ли да коментирате предстоящия ми солар?
 :-[
Много бих се радвала на коментар. Да си кажа честно, нямам никакво намерение да уча, каквото и да е. Но имам намерение да започна да се занимавам с търговия, тоест коренна промява на трудовото поприще. Също така, да се завърна в родния си град. Е? Какво ще кажете?
има предпоставки намеренията ти да се реализират, относно това да се завърнеш в родния град- сол Иц в 1д, както и да се занимаваш с търговия, но ще е явно с партньор/и- сол 6д и сол ДСЦ в 3д
сол АСЦ в 9д- може да имаш пътувания, връзки с чужбина, а за една търговска дейност това не е нещо необичайно
9д е също съда- може да се занимаваш с регистриране на дейност, на помещение и от този род
Благодаря за коментара  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2185 -: Ноември 06, 2013, 08:21:31 pm »
Gogo предложи да ми се разгледа солара, че има интересни дирекции догодина. На мен ми е трудно да съм обективна, когато си правя прогнози, така че ако на някой му се занимава, ще се радвам да чуя странично мнение.  :blink:

Първият солар е за текущата година - много е подобен на солара за 2009 година, а тя беше изключително трудна и оттогава тръгна черна полоса. Доста неща в двете соларни карти се повтарят и най-интересното е, че тогава имаше новолуние в Овен, а сега има пълнолуние по същата ос. И си мисля, ако новолунието е положило началото на всички проблеми, по пълнолуние трябва да дойде развръзката. Дотук от текущия солар нищо не се е реализирало, годината минава спокойно и рутинно. Според вас как може да се тълкува съвпадът Меркурий/Нептун в 7 дом в солара?  :-\

Вторият солар е за следващата година - соларен АС в съвпад с Уран в 12 дом, Сатурн в съвпад с наталния АС и квадрат с Венера и Луна. Предстои и завръщане на нодалната ос. Горе-долу по същото време прогресивната Луна ще пресече Асцендента, навлиза в първи дом. Чудна картинка, засега нямам идея какво може да ме сполети. Надявам се все пак годината да не е толкова тежка, каквито бяха предходните няколко.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2186 -: Ноември 07, 2013, 11:40:31 am »
При соларен асцендент в 12 дом и Марс в 12 соларен дом (Марс е У6) - пази се от депресивни състояния и меланхолия. Освен това и Сатурн ще е на асцендента. Възможна е промяна в контактите и близкото обкръжение. С това Слънце и Уран в  5 дали няма да има нещо любовно, макар че К5 попада върху 4 дом. Промени в дома, по всяка вероятност положителни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2187 -: Ноември 07, 2013, 11:45:51 am »
В жилището ми освен да се срути таванът, надали ще има промени. :)
Засега нищо не планирам, а и честно казано имам други приоритети. Промени в интериора ще правя, когато всичко друго ще ми е наред.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2188 -: Ноември 07, 2013, 11:48:10 am »
Другият вариант е да дойде и някой друг да живее при теб, някой от далече (Венера е У7, а Луната У9).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2189 -: Ноември 07, 2013, 12:04:44 pm »
О, не, никой в нас не смятам да приютявам, там сме само аз и котките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2190 -: Ноември 07, 2013, 12:07:09 pm »
Не се знае, не се знае.  :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2191 -: Ноември 07, 2013, 12:10:12 pm »
Като изпушиш едно козче,току виж Невидимия и Жената Котка и те там :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2192 -: Ноември 07, 2013, 12:15:09 pm »
Искате да кажете - да прибера мъж бездомник? Не, благодаря, ако ще и Батман да е.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2193 -: Ноември 07, 2013, 12:19:48 pm »
Лили, бачкане и пак бачкане, даже и от вкъщи, к6 върху у10. К4 върху у6.

Нали сме астрологични близначки )), та аз се радвам на този съвпад във водолей, което си е и венерин възврат за мен, но аз май местя соларен асц в края на скорпиона и оставям сатурна в 12. Харесва ми Новия ни солар, доволна съм.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2194 -: Ноември 07, 2013, 12:20:28 pm »
по-скоро колега, или покрай работата-познат. никога не казвай никога... ;D
съквартирант-можно? да делите наема
партньорството ти е застъпено

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2195 -: Ноември 07, 2013, 12:27:05 pm »
съквартирант-можно? да делите наема
партньорството ти е застъпено

Не съм под наем, а и надали ще се престраши някой да дели едно легло с шест ревниви котки. Ще трябва да се конкурира с тях за моето внимание.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2196 -: Ноември 07, 2013, 12:31:56 pm »
Споко,знайш ли колко скрити содомисти има ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2197 -: Ноември 07, 2013, 12:33:37 pm »
Ако е някой зоофил, тогава може и да мине  - "искам три в едно - аз, ти и котките в легло".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2198 -: Ноември 07, 2013, 12:40:10 pm »
Е дай Боже!Пожелавам ти го.От твоята мечта в ушите на богнята Бастет :P

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2199 -: Ноември 07, 2013, 12:41:24 pm »
8 към 5 си е любов...
ако няма да учиш и още и още...9 към 12 си пътува...нямаш какво да наследяваш от родината си?-заради 8 към 4...
и някой от миналото ти може да се появи...
чувстваш се, според мен по-трудно, отколкото показваш, ама че се изказах...
за година като твоята твърдят, че се срещат съдбовни ситуации и хора, и ако правилно усетиш нещата и си "държиш устата затворена"/не го бъркай с-да обърнем другата буза/, то отпадат ограничения ,зададени още от раждането. Един вид -приключване на голям житейски цикъл. Как са ти възлите-лунните?