Gogo предложи да ми се разгледа солара, че има интересни дирекции догодина. На мен ми е трудно да съм обективна, когато си правя прогнози, така че ако на някой му се занимава, ще се радвам да чуя странично мнение. :blink:
Първият солар е за текущата година - много е подобен на солара за 2009 година, а тя беше изключително трудна и оттогава тръгна черна полоса. Доста неща в двете соларни карти се повтарят и най-интересното е, че тогава имаше новолуние в Овен, а сега има пълнолуние по същата ос. И си мисля, ако новолунието е положило началото на всички проблеми, по пълнолуние трябва да дойде развръзката. Дотук от текущия солар нищо не се е реализирало, годината минава спокойно и рутинно. Според вас как може да се тълкува съвпадът Меркурий/Нептун в 7 дом в солара?

Вторият солар е за следващата година - соларен АС в съвпад с Уран в 12 дом, Сатурн в съвпад с наталния АС и квадрат с Венера и Луна. Предстои и завръщане на нодалната ос. Горе-долу по същото време прогресивната Луна ще пресече Асцендента, навлиза в първи дом. Чудна картинка, засега нямам идея какво може да ме сполети. Надявам се все пак годината да не е толкова тежка, каквито бяха предходните няколко.