Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454243 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:соларен хороскоп
« Отговор #460 -: Май 20, 2010, 01:02:10 pm »
соларите  за съжаление са чувствителни към минути отклонение  от точния час

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #461 -: Май 20, 2010, 01:06:56 pm »
;D сигурно съм станала невидима, две карти пуснах тук и във "възход и падение" никой
не ми отговаря, само гледат, де мъцнете нещо по тех, мола ви  :rolleyes:

Стреличке ,много ми е трудна тая програма...
Синухе ме научи да работя с друга и тая я гледам като индианец пишеща машина. ;D ;D
качи ги с карти от астрокома и квото мога ще кажа :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #462 -: Май 20, 2010, 01:21:45 pm »
Стреличка, вчера след работа видях въпросните карти. Бях изморена, но въпреки всичко много исках да кажа две думи, най-малкото от уважение към теб, тъй като ти си ми показвала винаги своето към мен.
И аз като Марая не мога да схвана този графичен модел. Използвам само графиките на астро.ком.
Би ли могла да качиш картите в този сайт: www.astro.com
С удоволствие ще ги погледна.

« Отговор #463 -: Май 20, 2010, 06:59:28 pm »
благодаря ви за желанието ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #464 -: Май 26, 2010, 11:52:08 am »
Това е солара ми за 2010/2011.виждам акцент в 3 дом и 9 дом спрямо сатурн.тъй като соларния АСЦ е в козирог.слънцето е в 7.в същото време 8 дом също изобилства от планети.Някой би ли ми помогнал да сглобя цялата тази картина :-\

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #465 -: Юни 03, 2010, 10:56:52 pm »
Ей това ми е новият солар,дето може и да е влязъл в действие.

http://prikachi.com/images.php?files/1279109s.gif

Работа с чужденци? Преквалификация във връзка с работата?
Връзката м/у 8 и 5 дом- може и бременност. :blink:
Да се похваля-соларчето продължава да действа с пълна сила.Преди броени дни получих покана за едногодишна специализация в Норвегия. :-[Още се колебая дали да приема,но важен е фактът все пак...
Отделно,учудващо за тая криза, ми се отправят предложения за нова или за допълнителна работа...Все по девети дом... :rolleyes:

« Отговор #466 -: Юни 26, 2010, 09:23:04 pm »
Здравейте момичета,пиша ви,отново,във връзка за това,че останах без работа,поради ликвидация,на завода,където работех.Бях на интервю,миналата седмица,но както разбраха,че съм самотна майка,със детенце,на 3 год.,им стана много неприятно,и това ме отчая много  :(.Моля ви,когато имате,свободо време,да погледнете моята карта.Обещаха ми,за работа за БАН,но за август месец,ако има свободни места,а в старата ми работа ,ако има някой купи цеха,се надявам ,да се върна там.Аз съм инж.химик и търся работа,свързана със моята специалност.Благодаря ви,предварително.

ето я и наталната ми карта
« Последна редакция: Юни 26, 2010, 09:42:23 pm от mimi-1977 »

*

Divna

« Отговор #467 -: Юни 26, 2010, 09:32:28 pm »
Mimi, Уран в 6 до е показател за смяна на местоработата. Но соларната карта е добре да я поставиш едновременно с наталната, за да се видят аспектите между натални и транзитни планети. В астроком има такава опция.

« Отговор #468 -: Юни 26, 2010, 09:45:04 pm »
Mimi, Уран в 6 до е показател за смяна на местоработата. Но соларната карта е добре да я поставиш едновременно с наталната, за да се видят аспектите между натални и транзитни планети. В астроком има такава опция.

Divna,Благодаря ви,качих и наталната ми карта,но ако,не работя вече в металургиията,в каква област,да се ориентирам  :blink:

« Отговор #469 -: Юни 26, 2010, 09:45:35 pm »
Здравейте момичета,пиша ви,отново,във връзка за това,че останах без работа,поради ликвидация,на завода,където работех.Бях на интервю,миналата седмица,но както разбраха,че съм самотна майка,със детенце,на 3 год.,им стана много неприятно,и това ме отчая много  :(.Моля ви,когато имате,свободо време,да погледнете моята карта.Обещаха ми,за работа за БАН,но за август месец,ако има свободни места,а в старата ми работа ,ако има някой купи цеха,се надявам ,да се върна там.Аз съм инж.химик и търся работа,свързана със моята специалност.Благодаря ви,предварително.

ето я и наталната ми карта
:blink:

*

Divna

« Отговор #470 -: Юни 26, 2010, 09:58:42 pm »
Mimi, сега виждам, че първата карта ти е била радикса  ;D.
До тук си поставила само натални карти.

Соларната ти карта представлява това:

*

Divna

« Отговор #471 -: Юни 26, 2010, 10:19:00 pm »
Мими, в радикса се вижда, че ще работиш това за което си учила (висшето). В тази област е твоето развитие.
Сега хвърлих много бърз поглед на солара ти. Имаш възврат на Венера, Меркурий в 11 сол. дом (домовете се препокриват, но това е нормално за 33 солар.) Сатурн в 5 дом. Всичко това ми говори за връщане към стара любов или започване на сериозна връзка. Очертава се да си влюбена  ;).
Някакво наследство по майчина линия се очертава през тази соларна година.
За работата трябва да погледна по-сериозно. Мисля, че се очертават някакви заблуди, някой ще се опитва да те мота, да те премята... Доста нерви ще похабиш покрай цялата работа.
Това на примависта. Трябва да се разгледат сериозно наталната ти карта и солара заедно и по отделно, за да се видят детайлите.
Надявам се, че някой друг ще се включи също.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #472 -: Юни 27, 2010, 08:12:41 am »
Като те чета, Дивна, си спомних един урок, който получих веднъж. Но е много дълго за разправяне....Венера е заточена и ретроградна в натала, в опозиция с Плутон. А за соларните аспекти да не говорим....Този Венерин възврат е в квадратура с Луната в солара и заедно с Плутон са в тауквадрат. Плутон, Сатурн и Уран притискат Слънцето....добре,че Юпитер е в 10 соларен дом и прави тригон с наталния Уран в 6. Работа ще намери /вероятно към средата на юли/, но годината няма да е лека. Да си стяга дупето. Късмет!  :blink:

*

Divna

« Отговор #473 -: Юни 27, 2010, 08:32:07 am »
Като те чета, Дивна, си спомних един урок, който получих веднъж. Но е много дълго за разправяне....Венера е заточена и ретроградна в натала, в опозиция с Плутон. А за соларните аспекти да не говорим....Този Венерин възврат е в квадратура с Луната в солара и заедно с Плутон са в тауквадрат. Плутон, Сатурн и Уран притискат Слънцето....добре,че Юпитер е в 10 соларен дом и прави тригон с наталния Уран в 6. Работа ще намери /вероятно към средата на юли/, но годината няма да е лека. Да си стяга дупето. Късмет!  :blink:

;D Абе време ми е и аз да го науча.
Скарлет, Венера не я виждам в опозиция с Плутон. Да, планетите се намират в опозиционни домове и знаци, но орбиса е много широк. И такъв тип опозиция не се ли приема като балансирана?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #474 -: Юни 27, 2010, 09:00:40 am »

;D Абе време ми е и аз да го науча.
Скарлет, Венера не я виждам в опозиция с Плутон. Да, планетите се намират в опозиционни домове и знаци, но орбиса е много широк. И такъв тип опозиция не се ли приема като балансирана?

Да, може би и аз нямаше да я видя в опозиция, но тя е ретро. Я си го представи.  ;) Кат са повърне, какво ще направи с Плутон? Затова го приемам за сходяща опозиция. Я я питай как са й любовните отношения? А семейните ..... с тази опозиция на Меркурий с Плутон и този Юпитер в 12 дом - управител на 7?  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #475 -: Юни 27, 2010, 12:10:41 pm »
Соларна Венера не е ретро, ретро е наталната. Опозиция може да се приеме принципно, но в соларите незнам колко тесни орбиси играят дефакто, тук е широк.
 Какви са ти наблюденията, Дивна? Имам предвид точно в соларите, знаковите би ли приела, че събирам материал.  :blink:
« Последна редакция: Юни 27, 2010, 12:22:29 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #476 -: Юни 27, 2010, 12:20:08 pm »
Соларна Венера не е ретро, ретро е наталната. Опозиция може да се приеме принципно, но в соларите незнам колко тесни орбиси играят дефакто, но тук е широк.
 Какви са ти наблюденията, Дивна? Имам предвид точно в соларите, знаковите би ли приела, че събирам материал.  :blink:

мойта учителка допускаше 10гр.
*дай му на човека , пък той ,ако може да се възползва от аспекта ще го направи , ако не може здраве да е*- цитирах я.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #477 -: Юни 27, 2010, 12:24:00 pm »
 ;D Да, звучи добре като обяснение, трябва да се види на практика дали и как действа. Благодаря, Марая!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #478 -: Юни 27, 2010, 12:46:11 pm »
В солар максимума, който знам, че се отпуска е 5 градуса за съвпад и опозиция. Градусите тук са тесни, защото се има предвид, че това са транзити.
Аз вече споменах, че когато опозицията е в опозиционни домове (например 5/11) и опозиционни знаци (например Скорпион/Телец - стихиите тук са приятелски - вода/земя), то тя тогава се приема за балансирана, не е с негативен заряд. Ако обаче аспекта е в несходни стихии, например вода/огън, и в домовете 4/11, то тогава имамае много силно напрежение и аспекта е определено негативен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #479 -: Юни 27, 2010, 12:46:15 pm »
;D Да, звучи добре като обяснение, трябва да се види на практика дали и как действа. Благодаря, Марая!

Съни , аз приемам солара като годишна сцена пълна с декори , наталния хороскоп като постановка , прогресивния като действия , дирекционния като кулминация на действията . прогресивната луна, като сценично осветление....