Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452252 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #660 -: Ноември 18, 2010, 06:38:50 pm »
Определено има индикации за бременност , но...и проблеми в брака или връзката...., а с тоя соларен 5-ти в/у 12-ти като нищо и нещо по- тайничко.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #661 -: Ноември 18, 2010, 07:17:01 pm »
Дейзи, какви са им взаимоотношенията? Между нея и партньора виждам сериозни проблеми.  :-[ Дано да греша.

« Отговор #662 -: Ноември 18, 2010, 08:08:58 pm »
Бихте ли погледнали и моя солар, дали има втора бременност? :)
Много искам да си имаме още едно бебенце, въпреки временните, надявам се, финансови затруднения.
И дали има индикации за заминаване в чужбина, че и от там се надяваме и чакаме...
Четох, че когато АС-те съвпаднат, годината ще е много важна за човека.

« Отговор #663 -: Ноември 18, 2010, 08:31:29 pm »
Дейзи, какви са им взаимоотношенията? Между нея и партньора виждам сериозни проблеми.  :-[ Дано да греша.
  За сега са цветущи, но тя отбягва сключването на брак....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #664 -: Ноември 18, 2010, 08:33:33 pm »
Много искам да си имаме още едно бебенце, въпреки временните, надявам се, финансови затруднения.

Ще си имате  :blink:, макар че по-голяма вероятност за зачеване виждам в следващия солар (2011/2012 г.), а в солара след него има индикации за майчинство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #665 -: Ноември 18, 2010, 09:16:55 pm »
чакайте и аз да питам за бебета...въпреки, че темата не ми е належаща, но..в солара си за 2011/2012 и аз "виждам" индикации по темата...как мислите вие...?
дали се заблуждавам ...?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #666 -: Ноември 18, 2010, 09:28:18 pm »
Не е изключено да срещнеш важен за теб човек - Венера и ЮЛВ в съвпад със соларния АС в наталния 5 дом.  :blink: Ако липсват предпоставки за бременност, просто годината може да се окаже по-емоционална. Бременността и майчинството трябва да бъдат потвърдени и по други предиктивни техники.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #667 -: Ноември 18, 2010, 09:33:02 pm »

Ще си имате  :blink:, макар че по-голяма вероятност за зачеване виждам в следващия солар (2011/2012 г.), а в солара след него има индикации за майчинство.
Благодаря за добрата новина. А зачеване и раждане с еднакви сигнификатори ли са? Защото например зачеването може да е в една соларна година, а раждането да отиде в следващата.
Иначе не бях поглеждала за следващата година, наистина имам натоварен 5-ти соларен и сол. Луна съвпад с К5 сол. И К8 нат. в 5-ти соларен. Плутон сол. в 8-ми сол. съвпад с К12. Управителят на 5-ти нат. в 5-ти сол. и съвпад със Слънце. АС-сол. в 4-ти натален в Близнаци. Първото ми раждане АС-сол е бил в Лъв- и дъщеря ми е Лъв. Сигурно съвпадение. :)
Само да не са близнаци, че има генна информация от таткото. :)
Така ли е или греша?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #668 -: Ноември 18, 2010, 09:37:05 pm »
Не е изключено да срещнеш важен за теб човек - Венера и ЮЛВ в съвпад със соларния АС в наталния 5 дом.  :blink: Ако липсват предпоставки за бременност, просто годината може да се окаже по-емоционална. Бременността и майчинството трябва да бъдат потвърдени и по други предиктивни техники.

мерси Лили...гледах и дирекции....К дирекционен 5-ти дом на рожденния ми ден 2011г. е върху Слънцето в Рак 6-ти дом...
ще видим....просто исках да свиря какво "виждам" и дали се заблуждавам.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #669 -: Ноември 18, 2010, 09:39:42 pm »
А зачеване и раждане с еднакви сигнификатори ли са? Защото например зачеването може да е в една соларна година, а раждането да отиде в следващата.

Гледам факторите комплексно в двата солара. За да се потвърди бременността в предходния солар, трябва да има показатели за раждане в следващия.  :blink:

Цитат
Само да не са близнаци, че има генна информация от таткото. :)

За близнаци не знам, само по солар не може да се каже със сигурност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #670 -: Ноември 18, 2010, 09:52:29 pm »
А зачеване и раждане с еднакви сигнификатори ли са? Защото например зачеването може да е в една соларна година, а раждането да отиде в следващата.

Гледам факторите комплексно в двата солара. За да се потвърди бременността в предходния солар, трябва да има показатели за раждане в следващия.  :blink:

Цитат

Ами то близко до акъла, ама трябва да се мисли! А би ли описала индикациите в моята карта, по които съдиш за тази бременност?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #671 -: Ноември 18, 2010, 10:11:38 pm »
Здравейте  :blink:
Искам да попитам някой знае ли какво означава точният съвпад на соларен АС с натален IC и соларен DC с натален MC :-\
Това е за соларния ми хороскоп за 2010 2011

*

Феникс

« Отговор #672 -: Ноември 19, 2010, 02:36:42 am »
твърде вероятно е да се бракуваш,моме :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #673 -: Ноември 19, 2010, 03:39:58 am »
Ооох златни ти уста :blink:
Аз съм се бракувала веднъж ,но всичко приключи отдавна и мисля че ми е крайно време да го направя отново .А и имам много струпани планети в 5 соларен дом тая соларна година така че се надявам да има раздвижване на любовния фронт.Не че разбирам нещо от астрология ,но ви чета всеки ден и се мъча да понауча някои неща ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #674 -: Декември 12, 2010, 12:14:11 am »

Мацки , качвам картата на дъщеря ми , която утре има рожден ден...
Две думи по солара бихте ли казали? :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #675 -: Декември 12, 2010, 02:18:40 am »
С няколко думи : намирисва ми на студенство ,кандидатстване ли ще е ,завършване ли - учене  според мен  :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #676 -: Декември 12, 2010, 08:56:09 am »
оо ще се влюби през следващите 12 месеца :))) не моменти сама ще се усамотява, ако се занимава с творчество или някаква работа, която изисква концентрация ще пожъне успех, защото през този период ще може да се съсредоточи :) ще чувства напрежение в дома..
ще има щастливи срещи с противоположния пол и ще се влюби силно :))
всичко през следващите 12 месеца ще зависи само от нея и нейните решения :)) не знам на колко години е, но определено се вижда успех в кариерата, образованието, ще положи малко усилия и старание и ще спечели добри пари :)) с каквато и работа да се заеме все ще получи успех :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #677 -: Декември 12, 2010, 05:38:18 pm »
Марая ,да ти е жива и здрава дъщерята ! :49:

iv ,сложи  си картата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #678 -: Декември 12, 2010, 05:46:23 pm »
По солара на Марая: Ще учи, ще работи, ще има авантюри и известно отчуждение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #679 -: Декември 12, 2010, 06:23:45 pm »
По солара на Марая: Ще учи, ще работи, ще има авантюри и известно отчуждение.

Шести дом ме притесни.... :blink:Много натоварен...,прекалено бих казала... :blink: