Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452893 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:соларен хороскоп
« Отговор #680 -: Декември 12, 2010, 07:17:03 pm »
Имаш ли основание за страх по другата аналогия на дома?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #681 -: Декември 12, 2010, 07:32:52 pm »

Тя има бронхиална астма .... :-\
Очаквах , че ще я израсте ... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #682 -: Декември 12, 2010, 07:54:34 pm »

Тя има бронхиална астма .... :-\
Очаквах , че ще я израсте ... :blink:

Maraj, ako iskas moga da ti wida sa bronhialnata astma. I dastera mi imase sastoto, i kato islese ot doma na maika si, i si nameri ziliste, wsizko se oprawi. po psichosomatika osnazawa.

Трудности в говора, проблеми в обучението и изразяването,  
които могат да доведат до болести

Симптоматика:Когато комуникацията е блокирана, се развива склонност към простудни заболявания на дихателните пътища (бронхит, пневмония), туберкулоза, емфизем, бронхиална астма, периферна и централна нервна загуба (сензори и моторика), както и говорни дефекти.

Възможни причини:
o   Човек е неспособен, да се разграничи във взаимния стил на живот
o   Неспособен, да заяви какво иска
o   Неспособен да изрази собствените права
o   Неспособен да се освободи
o   Неспособен да предприеме подобрения на жизнената ситуация
o   Неразумен в партньорството
o   Подтиснатост в парнтньорството
o   Задръжки в изразяване на чувствата си
o   Стрес в самоосъществяването и сексуалноста
o   Несигурно душевно състояние
o   Проблеми на работното място
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #683 -: Декември 12, 2010, 08:41:55 pm »
Мерси Доби , благодаря! :blink:
Нито един от симптомите ги няма... :rolleyes:
Доста хора от сайта я познават , биха го потвърдили , ако приемем , че аз съм пристрастена...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #684 -: Декември 12, 2010, 08:56:19 pm »
оо ще се влюби през следващите 12 месеца :))) не моменти сама ще се усамотява, ако се занимава с творчество или някаква работа, която изисква концентрация ще пожъне успех, защото през този период ще може да се съсредоточи :) ще чувства напрежение в дома..
ще има щастливи срещи с противоположния пол и ще се влюби силно :))
всичко през следващите 12 месеца ще зависи само от нея и нейните решения :)) не знам на колко години е, но определено се вижда успех в кариерата, образованието, ще положи малко усилия и старание и ще спечели добри пари :)) с каквато и работа да се заеме все ще получи успех :))

Пеене , това е основното...Пее страхотно!

Много и сърдечно благодаря! :wub:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #685 -: Декември 12, 2010, 09:10:56 pm »
знам че не се гледат транзити към соларна революция но е интересно че асц на солара ми за следващата година е 21 везни, откъдето ще мине сатурн и ще опозира наталната ми венера. иначе в солара почти всички планети са в четвърти и пети дом. слънцето в риби е в квадрат с луната в близнаци.

« Отговор #686 -: Декември 13, 2010, 05:07:52 am »
Луна,Юпитер и Уран в соларен 5ти дом в овен,може ли да доведе до любов при този човек?  :-\
В натала Луната му е в 12ти дом в овен,при което соларната Луна е точно върху наталната,
натален Юпитер е в пети натален дом в лъв, а Уран в 9ти натален дом в козирог.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #687 -: Декември 13, 2010, 06:27:38 pm »
Тъй като благодарение на Марая, разполагам вече с точна натална карта, си позволявам да пусна соларния си хороскоп, за разглеждане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #688 -: Декември 13, 2010, 06:49:15 pm »
Рая , хубав е солара...., ще ти пиша по него...Няма да има сътресения.... :wub: ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #689 -: Декември 13, 2010, 07:01:13 pm »
 :08:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #690 -: Декември 18, 2010, 05:58:28 am »
Ако човек чете руските сайтове може да се побърка.
Защо са толкова негативни?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #691 -: Декември 18, 2010, 05:59:29 am »
Ако човек чете руските сайтове може да се побърка.
Защо са толкова негативни?

Sastoto sa ruski misla i im hareswa taka. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #692 -: Декември 18, 2010, 06:09:32 am »
ами явно им е малко водката!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #693 -: Декември 28, 2010, 04:03:29 am »
Мiа, вероятно Асол вече ти е отговорила, но ще си позволя и аз да коментирам  солара ти.
Сол. Асц. и сол. МЦ се управляват от Меркурий, който се намира в 8 сол. дом. Това е водещата ти планета през следващия солар. Ще преусмислиш много сфери в твоя живот, включително и образованието (сол. Слънце се намира в 9 сол. дом и прави съвпад с нат. Меркурий), ще си направиш равносметка за истинското приятелство и може би много от старите познанства и приятелства ще се трансформират, някой от които дори ще „загинат”(сол. Меркурий попада в 11 нат.дом).
Според мен годината ти ще бъде организирана (Сатурн в 1 дом). Ще се наложи да бъдеш доста отговорна. Ще придобиеш по-сериозно отношение към любовта и хубавата страна на живота ( К5 в Козирог).
Как ще завърши годината съдим по 4 дом и планетите в него. ИЦ в Стрелец, а Юпитер е в 7 сол. дом  и прави съвпад с нат. МЦ – професионални успехи, израстване, всичко свързано с комуникация, партньорство, договори ... ще води до добри резултати. Плутон е в 4 сол. дом. Той слага край на една част от живота, за да започне нещо ново. Може да създадеш дом или някакъв вид бизнес. Каквото и обаче да направиш през цялата соларна година ти ще живееш с идеята, че си в правилната посока (СЛВ в 4 дом).

Държа да ви споделя, че това, което сте ми написали всички, за отминалата година се е случило с удивителна точност. Зная, че има време до следващия ми рожден ден, но доколкото зная новия солар ще започне да действа месец преди него. Поздравления момичета! Не е възможно да копирам отговорите и на другите съфорумки, защото ще стане много дълъг пост, но който държи може да погледне какво е писал. Всичко е абсолютно така.
Мисля да кача след малко и новия си солар, защото смятам, че другата година ще е още по-интересна.Дай Боже! :25:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #694 -: Декември 28, 2010, 04:19:57 am »
Така ще изглежда солара през по-голямата част на следващата година/ живот и здраве!/. Ако някой вижда нещо интересно, може да го сподели спокойно. Лично аз нямам какво да правя в момента и се чудя каква карта да кача, за хорар не ми идва музата. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #695 -: Декември 28, 2010, 04:22:37 am »
Мия, ти от кога си с този асцендент?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #696 -: Декември 28, 2010, 04:24:39 am »

Дивна, понеже най-вероятно рождения ми ден ще бъде в България и трябва да задам тези ширини, нали? Или греша нещо...

« Отговор #697 -: Декември 28, 2010, 04:27:10 am »
Миа, в новата ти соларна година ще имаш много муза - за любов. С Нептун в 3-9 може да запечаташ вдъхновението на хартия, а с Луната в 7-ми определено ще имаш желание да го споделяш с целия свят.

*

Divna

• 2478
« Отговор #698 -: Декември 28, 2010, 04:34:58 am »

Дивна, понеже най-вероятно рождения ми ден ще бъде в България и трябва да задам тези ширини, нали? Или греша нещо...

Рожденния ти асцендент. Мръднала си го. Така е по-логично, защото както вече си говорихме не е възможно смъртната ос да ти застане точно на асцендента, както беше преди.
Надявам се само да си намерила добър специалист, който да ти е направил ректификацията.
За соларите са важни домовете, така че ако часът не е точен ще се получат разминавания.

Ако приемем часът за правилен, то тогава през следващата година вероятността да смениш жилището си или да направиш някакви реформи в него, да създадеш семейство и да си родиш детенце е много голяма. Това са акцентите в солара на пръв поглед.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #699 -: Декември 28, 2010, 04:40:26 am »
Дивна, аз не съм си направила ректификация тук. Просто зная, че при соларите е важно къде ще си празнуваш рождения ден. Има хора, които умишлено променят географската ширина, за да си променят соларната година.Така че аз ще си бъда тук най-вероятно, а и смятам умишлено, въобще да не мърдам от България по това време.