Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453710 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:соларен хороскоп
« Отговор #700 -: Декември 28, 2010, 04:58:41 am »
Егати, на мен нема ли кой едно око да фърли бе?

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча...  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #701 -: Декември 28, 2010, 05:00:44 am »

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча...  ;)

Ти къде беше, сладкиш? Изведнъж изскочи... :unsure: Я кажи нещо по солара, знам, че ги чуваш, ама нямам от твоите карти, по тази ще е... ;) ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #702 -: Декември 28, 2010, 05:02:12 am »

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча...  ;)

:clap:
Това е оферта..., ама дали е интересна вече.... ;D ;D
Ами , ако е загубен интереса? :rolleyes: :-\ ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #703 -: Декември 28, 2010, 05:09:01 am »

ама те ти казаха да качиш карта от астро.ком, че от зет не се разбира

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

• 2478
« Отговор #704 -: Декември 28, 2010, 05:09:46 am »
Дивна, аз не съм си направила ректификация тук. Просто зная, че при соларите е важно къде ще си празнуваш рождения ден. Има хора, които умишлено променят географската ширина, за да си променят соларната година.Така че аз ще си бъда тук най-вероятно, а и смятам умишлено, въобще да не мърдам от България по това време.

Мия, говоря ти за това, че рожденния ти асцендент е мръднат. Няма как да се измести ако не смениш часа. Ето как го имам аз. Забележи къде са ти Сатурн и Марс.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #705 -: Декември 28, 2010, 05:18:51 am »
Да, Дивна с 5 минути е преместен, защото ми е отдавна направена. Изместени са толкова много ас-та и планетите в 1-ви, заради разликата в координатите. Те са зададени за България, а не за Русия, където съм родена.По думите на майка ми съм родена в 8 часа. Добре, че няма кой знае каква разлика.Ето я картата с 5 минути назад-почти същата е.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #706 -: Декември 28, 2010, 05:20:39 am »
Да, Дивна с 5 минути е преместен, защото мие отдавна направена. По думите на майка ми съм родена в 8 часа. Добре, че няма кой знае каква разлика.Ето я картата с 5 минути назад-почти същата е.

Миа това е почти 30 минути назад! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #707 -: Декември 28, 2010, 05:23:54 am »
Нещо се замотахме май. Картата е построена с моите дата и час на раждане, но с различно местоположение. Аз ли нещо не обяснявам правилно или по друг начин трябва да я създам?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #708 -: Декември 28, 2010, 05:25:55 am »
Нещо се замотахме май. Картата е построена с моите дата и час на раждане, но с различно местоположение. Аз ли нещо не обяснявам правилно или по друг начин трябва да я създам?

Миа Sory, не видях че е солар! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #709 -: Декември 28, 2010, 05:30:52 am »
Мия, картата, която поставих преди малко беше с час 8:00 сутринта. Държавата не е нужно да сменяш за натална карта, защото тя си остава, асцендента на наталната карта не мърда. Когато построяваш соларна карта ти само посочваш в коя държава и в кой град ще празнуваш рожденния си ден. И във Филипини да си празнуваш РД, то рожденния ти асцендент пак ще си остане същия. Ще се сменят домовете на соларния, не на рожденния.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #710 -: Декември 28, 2010, 05:38:39 am »
Мия, картата, която поставих преди малко беше с час 8:00 сутринта. Държавата не е нужно да сменяш за натална карта, защото тя си остава, асцендента на наталната карта не мърда. Когато построяваш соларна карта ти само посочваш в коя държава и в кой град ще празнуваш рожденния си ден. И във Филипини да си празнуваш РД, то рожденния ти асцендент пак ще си остане същия. Ще се сменят домовете на соларния, не на рожденния.

Нещо съм избрала грешно. Най-вероятно това е правилната карта. Извинявам се!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #711 -: Декември 28, 2010, 05:42:14 am »
Мия, аз на астрокома изобщо не му разбирам, въртя си моите.
 :(

Ето сега за желаещите ще сваля карта и от астрокома. Ма то как пък му се разбират домове и щуротии, не вдявам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #712 -: Декември 28, 2010, 05:51:54 am »
Кайли, имаш ли си партньор в момента? Виждаш ли се с някого?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #713 -: Декември 28, 2010, 05:53:29 am »

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча..;)

Ко рече?  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #714 -: Декември 28, 2010, 05:56:49 am »
Дивна, изглежда и при последната моя карта няма кой знае каква разлика, нали? :unsure:

*

Divna

• 2478
« Отговор #715 -: Декември 28, 2010, 05:59:12 am »

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча..;)

Ко рече?  ;D

Жином, ти къде се загуби? Да не е да разнася подаръци по Коледа?  ;) ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #716 -: Декември 28, 2010, 06:00:25 am »
Дивна, изглежда и при последната моя карта няма кой знае каква разлика, нали? :unsure:

Ами лично на мен по ми харесва, когато Сатурн и Марс са по-надалеч от асцендента ти.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #717 -: Декември 28, 2010, 06:04:20 am »

Ами лично на мен по ми харесва, когато Сатурн и Марс са по-надалеч от асцендента ти.  ;)

Хубууу, ама какво да направя? Мама тогава ме е родила. ;D Въпросът е, че солара не се променя кой знае колко.Вижда ли се нещо интересно в последната?

*

Divna

• 2478
« Отговор #718 -: Декември 28, 2010, 06:15:32 am »

Хубууу, ама какво да направя? Мама тогава ме е родила. ;D Въпросът е, че солара не се променя кой знае колко.Вижда ли се нещо интересно в последната?

Майка ти видяла ли си е часовника когато те е раждала? Тя и мойта ми говори едно, ама то излиза друго.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #719 -: Декември 28, 2010, 06:17:48 am »
Казва твърдо 8.00 сутринта! Да не забравяме, че е със Слънце в Телец и останалите лични планети там. ;) ;D