Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454283 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #720 -: Декември 28, 2010, 06:35:51 am »
С този солар големи сделки ли ще направя или напротив?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #721 -: Декември 28, 2010, 06:55:15 am »
С този солар големи сделки ли ще направя или напротив?

За големи сделки на този хороскоп му липсват май срещите с такива. :wink2:

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #722 -: Декември 28, 2010, 07:00:37 am »
a  какви срещи ще има :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #723 -: Декември 28, 2010, 07:15:51 am »

Извинявай, че ще се пошегувам, но с този соларен асцендент в нат. 8 , може и сексуални да са. ;D ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #724 -: Декември 28, 2010, 07:17:32 am »

Тайни любовни срещи. Може да си с двама едновременно.  ;)

Имаш ли си партньор?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #725 -: Декември 28, 2010, 07:20:50 am »
a  какви срещи ще има :blink:

Плутонски срещи, ако знаеш какво означава това, дето не се знае кой кого ще изклати в сделката. :wink2:

« Отговор #726 -: Декември 28, 2010, 07:43:48 am »

Имаш ли си партньор?

Не ща тайни срещи ;)Имам си мъж- мечта :blink:

« Отговор #727 -: Декември 28, 2010, 07:45:25 am »
a  какви срещи ще има :blink:

Плутонски срещи, ако знаеш какво означава това, дето не се знае кой кого ще изклати в сделката. :wink2:

Значи да не рискувам да влагам пари някъде,а?

« Отговор #728 -: Декември 28, 2010, 07:47:28 am »
доби,смяташ ли ,че ако си променя местоположението ,ще има различен резонанс солара?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #729 -: Декември 28, 2010, 07:53:08 am »
доби,смяташ ли ,че ако си променя местоположението ,ще има различен резонанс солара?

Аз го сравнявах и с наталния ти хороскоп, излиза същото, както и при солара. и да смениш местоположението, аспектите си остават.

*

Divna

• 2478
« Отговор #730 -: Декември 28, 2010, 07:53:27 am »

Имаш ли си партньор?

Тогава си пази партньора добре и му се радвай както се полага.  :blink:

« Отговор #731 -: Декември 28, 2010, 07:57:19 am »

Аз го сравнявах и с наталния ти хороскоп, излиза същото, както и при солара. и да смениш местоположението, аспектите си остават.

Имах предвид  променената домификацията - дали ще действа по различно?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #732 -: Декември 28, 2010, 08:00:30 am »

Честно казано в наталния хороскоп с дирекцийте и транзитите се виждат нещата по конкретно, поне при мен е така.

« Отговор #733 -: Декември 28, 2010, 08:06:41 am »

Честно казано в наталния хороскоп с дирекцийте и транзитите се виждат нещата по конкретно, поне при мен е така.
И аз така мисля,просто те попитах заради мита,че можеш да си промениш нещата,като смениш местоположението си.

« Отговор #734 -: Декември 28, 2010, 08:26:41 am »

Имаш ли си партньор?

Тогава си пази партньора добре и му се радвай както се полага.  :blink:
Благодаря,Дивна,ще го пазя :blink:Този сатурн в сол 8 не предполага ли ограничения точно в тази сфера?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #735 -: Декември 28, 2010, 02:23:32 pm »
Ще имате ли нещо против ,да погледнете новият ми солар за 2011г :rolleyes:
След 2 месеца започва,но така от по-рано да си знам :rolleyes:
Мерси.

*

Vision

• 3523
« Отговор #736 -: Декември 28, 2010, 03:46:46 pm »
Мия, аз на астрокома изобщо не му разбирам, въртя си моите.
 :(

Ето сега за желаещите ще сваля карта и от астрокома. Ма то как пък му се разбират домове и щуротии, не вдявам.

соларният ти асцендент е в натален втори дом- пак на дневен ред ще са твоите ценности..и аз не мога добре да разбера, но май сол. асц. е в съвпад със сол. ретро мерк в 22-ри, 23-ти градус на стрелец..ако е така, е добре за теб, защото и говоренето е насочено към теб, и осъзнаването /меркурий съвпада и с наталният/ и ценностите би трябвало да са от по- висш порядък, заради стрелеца /мисля, че твоя стрелец е на доста по- високо ниво на развитие от елементарното трупане и изобилие на материален план, колкото и да говориш, че искаш да развиеш и материалното и аз вярвам, че ако материално дойде след духовно осъзнаване е много по- трайно и полезно, отколкото да се гони самоцелно/..соларните слънце, слв, плутон и марс са ти в соларен първи дом- достатъчно като показател за ярко изразяване на личността през годината, пробивност, борбеност, енергия, налагане..може би цикъла на изолация и размишления е завършил и вече си готова да излезеш навън и да покажеш себе си, измененията, трансформациите, които са се случили с теб..наталният ти асц. е скорпион, а сега плутон е в първи дом, би трябвало да можеш да удариш по масата и да се наложиш за каквото и да е- АЗ СЪМ /слънце, плутон, марс/ и това ми се полага /слв/..

да, сега се сетих да направя картата с домове, имало си чалъм..значи сол. асц. е в началото на козирог, в съвпад със слънцето..още по- добре за изявата на личността ти.. :blink: говоренето по мерковете остава в 12-ти дом..

във втори соларен дом- нептун, хирон и лилит..хироново завръщане, лилит съвпад нат. луна, тук се затруднявам, не знам как да ги навържа с този нептун..не ми прилича на много пари, освен ако не станеш аптекар, барман или пласьор на наркотици, но ти едва ли би се захванала с нещо такова, а и аз се шегувам, някой друг дано да ги обясни...лилит съвпад луна ми прилича на фатална жена, оцветяване на наталната луна в нови, страстни и чувствени шарки, все пак е във втори дом, дома на телеца, а и си подхожда със соларен плутон в първи дом.. ;)

в трети соларен юпитер и уран- ще продължиш да се вълнуваш и комуникираш разни новини по света, най- вече апокалиптични, но насочващи човек да мисли за смисъла на живота и вечността на душата.. :blink:

сол. десц. в рак- хората, които ще те привличат и допълват през годината ще са чувствителни, емоционални, обгрижващи..имаш нужда някой да те поглези и да се погрижи за теб..лъвската луна в седми дом, съвпад вертекс на к8..мисля, че това е помощ от влиятелна жена, освен че потвърждава и блясъка ти като фатална жена, каквато се очаква да бъдеш.. ;)

после имаме сатурн в девети дом, везни..възможно е и тази година да не се осъществи желанието ти да емигрираш, а може да означава и нещо друго- сериозност и стабилност във взаимоотношенията, защото е във везни, с приятелите- защото е в 11-ти натален, но ти изглеждаш сериозна и стабилна, така че едва ли нещо ново е това..

венера в скорпион, десети соларен дом..ето това вече е интересно..все едно завършва някаква триада- от една страна слънце, плутон и марс в първи дом, от втора- лилит съвпад натална луна и сол. луна в седми дом и накрая венера в скорпион, десети дом..ами Кайли, освен да вземеш бича и всекиму според потребностите, друго не знам  ;D мисля, че ще направиш много хора спокойни и щастливи, като раздадеш правосъдието, което им се полага, заслужават и тайно желаят, за да се умиротворят..някак да си платят дълговете пред вселената..иначе сол. десц. се пада в нат. осми дом, с марс и лилит там, дори и да е рак /който е малко кекав знак относно страст, според мен, но все пак ако искаш страстна и вълнуваща връзка с нежен и емоционален мъж, сигурно ще имаш предложения/.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #737 -: Декември 28, 2010, 04:41:45 pm »
Kaйли, ако живееш с дъщеря си, много е възможно през тази година тя да отлети от семейното гнездо. Не казвам, че ще се омъжи, а че ще стане по-независима от теб или ще заживее самостоятелно. Ти ще трябва да поемеш инициатива било поради материална подбуда, било поради чисто емоционална. Ако има "чужбина", не я виждам много лесна с този Сатурн в 9 сол. дом или ще е свързна с възрастни хора.
Внимание при кратки пътувания и ежедневни контакти.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 04:51:08 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #738 -: Декември 28, 2010, 04:43:24 pm »
Милки, мислиш ли за премествания по-далечни?
Възможно е да стоплиш отношенията си с близките си. :blink:

« Отговор #739 -: Декември 28, 2010, 04:49:01 pm »
Като гледам солара на Кайли си мисля за следните неща - възможна финансова стабилност - акцентирани натални 2-8ми домове. Сол АС е в подвижен знак - промяна, меркуриево завръщане на нат. място - подписване на  документ с работно естество. Мисля, че този солар на Кайли е много материален  ;)

Инетерсно къде е прогр Луна и дирекции нещо....ако може някой да ги качи в онази комбинация в астлрокома с 3-4 прогностични метода. :rolleyes:

ПП

Сега видях, че соларното АС е в кардинален знак, но това само ще направи нещата по-категорични! ;)
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 09:35:07 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.