Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452343 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:соларен хороскоп
« Отговор #740 -: Декември 28, 2010, 04:54:32 pm »

Инетерсно къде е прогр Луна и дирекции нещо....ако може някой да ги качи в онази комбинация в астлрокома с 3-4 прогностични метода. :rolleyes:

това ли е??

смених датата..
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 05:00:34 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #741 -: Декември 28, 2010, 04:59:16 pm »
Егати, на мен нема ли кой едно око да фърли бе?

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча..;)

Ко рече?  ;D

ъъъ! :o Чакаме те с нетърпение и недоумение..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #742 -: Декември 28, 2010, 05:03:12 pm »
Ще имате ли нещо против ,да погледнете новият ми солар за 2011г :rolleyes:
След 2 месеца започва,но така от по-рано да си знам :rolleyes:
Мерси.

Пътувания в чужбина (Луна в 9-ти соларен), продължаване на образованието, ще полагаш изпити през годината. Финансите ще бъдат стабилни- Венера във втори соларен. Известно забавяне в кариерата - признанието ще закъснее или рутинна, неблагодарна работа- Сатурн в 10-ти соларен в опозиция на Меркурий и Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #743 -: Декември 28, 2010, 05:07:38 pm »
това ли е??

смених датата..

Да, това е. Как така си сменила датата? :unsure:

Благодаря, ВИжън. Аз излизам и като се върна ще разгледам и тази карта. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #744 -: Декември 28, 2010, 05:51:46 pm »
Мерси.

Пътувания в чужбина (Луна в 9-ти соларен), продължаване на образованието, ще полагаш изпити през годината. Финансите ще бъдат стабилни- Венера във втори соларен. Известно забавяне в кариерата - признанието ще закъснее или рутинна, неблагодарна работа- Сатурн в 10-ти соларен в опозиция на Меркурий и Юпитер.
Благодаря,явно ще изчакам до март за да го погледнете,че сега не ви идва ;D Явно не ви се занимава :rolleyes:
Какво образование,какви 5 лева ;D Имам едно висше,друго не ща.Все пак ще ставам на 39 ;)
Благодаря Уран,
не не мисля за премествания :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #745 -: Декември 28, 2010, 06:54:07 pm »
това ли е??

смених датата..

Да, това е. Как така си сменила датата? :unsure:

Благодаря, ВИжън. Аз излизам и като се върна ще разгледам и тази карта. :blink:

първата карта я пуснах както си беше..после видях че е с днешна дата и затова направих втора карта с дата 24-ти декември..не че разликата е голяма, но все пак да е точна.. :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #746 -: Декември 28, 2010, 07:24:23 pm »
Мерси.

Благодаря,явно ще изчакам до март за да го погледнете,че сега не ви идва ;D Явно не ви се занимава :rolleyes:
Какво образование,какви 5 лева ;D Имам едно висше,друго не ща.Все пак ще ставам на 39 ;)
Благодаря Уран,

Милки, коя сфера от живота те интересува най-много? Имаш ли конкретни планове и цели?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #747 -: Декември 28, 2010, 07:54:30 pm »
какво ще кажете соларния ац, който обхваща 3 и 4 дом, с нептун и хирон там.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #748 -: Декември 28, 2010, 07:56:31 pm »
Мерси.

Благодаря Уран,

Милки, коя сфера от живота те интересува най-много? Имаш ли конкретни планове и цели?
Тези сфери, които по солара най-много ви се набиват на очи ;)
Мерси Дивна,ти винаги си отзивчива :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #749 -: Декември 28, 2010, 08:14:11 pm »
Мерси.

Благодаря Уран,

Тези сфери, които по солара най-много ви се набиват на очи ;)
Мерси Дивна,ти винаги си отзивчива :wub:
Милки би ли ми изпратила данните си?

*

Divna

• 2478
« Отговор #750 -: Декември 28, 2010, 08:55:56 pm »
Милки, през следващата година имаш голяма възможност за значителна промяна. Да бъдеш по-самостоятелна в решенията си, финансово по-независима, по-смела в действията си... Имаш чудесната възможност също каквито и планове да си поставиш, то те да се реализират, защото ще имаш необходимата сила и енергия за това. Мисля, че ще имаш добра възможност да започнеш работа, която да те удоволетворява.
Има вероятност да се започне някакъв ремонт в дома. Имате ли тези намерения?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #751 -: Декември 28, 2010, 08:56:45 pm »
Кайли, имаш ли си партньор в момента? Виждаш ли се с някого?

Не, ама имам голямо желание.
 ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #752 -: Декември 28, 2010, 08:57:46 pm »
Егати, на мен нема ли кой едно око да фърли бе?

Девойки, айде почешкайте ми солара и ще ви снеса инфо за рожденните данни на Сърча..;)

Ко рече?  ;D

Ти мълчи сега, оцелявам в момента ... на твой гръб.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #753 -: Декември 28, 2010, 09:06:51 pm »
Ай, Вижън, ти ме разби просто.
Всичко това горе долу така си го мисля, така си го възнамерявам и така ми иде отвътре някак да го усещам!
Да изчакаме и Аурора да метне едно око, ама искам и чужбина, тук не мога да се развъртя. То Сатурн значи от една страна затруднения, но съм чувала, че от друга страна значи и реализация, в смисъл каквото и да гласиш, не се реализира, преди Сатурн да се намести и да го обяви за валидно.

Обаче абсолютно ме излови!
Признавам те.
Благодаря и на останалите, които се включиха.
 :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #754 -: Декември 28, 2010, 09:19:31 pm »
Кайли, имаш ли си партньор в момента? Виждаш ли се с някого?

Не, ама имам голямо желание.
 ;D

Ами продължавай да го имаш, защото възможността това желание да види бял свят ще я имаш много скоро.  ;)
За догодина не обещавам големи промени, възможно е да започнеш да ги чувстваш обаче. Истинският старт според мен ти предстои след 2011г. До тогава изглежда имаш да изчистваш дългове и отношения с бивши партньори. 2011г. ще е година на подготовка, след което ти предстоят силни години, в които ще има опасност да реализираш много от мечтите си /дълбока любовна връзка, финансова сигурност, домашно огнище/.  :blink:
Късмет Кайли!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #755 -: Декември 28, 2010, 09:26:48 pm »
Мерси.

Благодаря Уран,

Много агресивно звучиш  :o Лично аз съм изключително заета и въпреки това, от няколко соларни карти тук, обърнах внимание на твоята, макар и да не бях изчерпателна.
Ако не е образование, ще е пътуване, работа с чужденци, реклама или в краен случай проблеми със закона, ако така повече ти харесва. Можеш да си избереш....а можеш да почакаш, за да видиш какво ще се случи. Но не очаквай някой да ти даде еднозначен отговор. Във всеки случай Луната подчертава значимостта на 9-ти дом в картата....А понякога се случват най-невероятни на пръв поглед неща, така че аз съм се научила да бъда отворена за всичко...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #756 -: Декември 28, 2010, 09:27:47 pm »
Милки, през следващата година имаш голяма възможност за значителна промяна. Да бъдеш по-самостоятелна в решенията си, финансово по-независима, по-смела в действията си... Имаш чудесната възможност също каквито и планове да си поставиш, то те да се реализират, защото ще имаш необходимата сила и енергия за това. Мисля, че ще имаш добра възможност да започнеш работа, която да те удоволетворява.
Абсолютно никакви,защото всичко е ремонтирано ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #757 -: Декември 28, 2010, 09:29:59 pm »
Кайли, аз да напиша два-три реда, не заради Жином. ;D И да не се взима насериозно, просто опит.

Може да ти се отворят възможности за създаване на нови финансови източници, май цялата ти енергия ще е насочена там. Съгласна съм с Аурора, че изглежда като на пари да е. Пътувания в чужбина също са възможни, но покрай някого, за трайно установяване не мога да твърдя по солар с някаква категоричност. С детето може да има борби за надмощие и да оформя образуване на нерви, но на Козирог кой може да му се опре, освен Плутон.  :P ;)
Някакви документни въпроси за уреждане, ако имаш, може да стане през новата ти година.

Здраве да е. Късмет във всичко, към което се стремиш желая!  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #758 -: Декември 28, 2010, 09:31:53 pm »
Абсолютно никакви,защото всичко е ремонтирано ;)

Явно Луната ще отрази детето ти, а не къщата ти. Остта 9/3 е свързана и с комуникацията. В такъв случай вероятността детето ти да проговори е много голяма.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #759 -: Декември 28, 2010, 09:41:25 pm »
Ай, Вижън, ти ме разби просто.
Всичко това горе долу така си го мисля, така си го възнамерявам и така ми иде отвътре някак да го усещам!
Да изчакаме и Аурора да метне едно око, ама искам и чужбина, тук не мога да се развъртя. То Сатурн значи от една страна затруднения, но съм чувала, че от друга страна значи и реализация, в смисъл каквото и да гласиш, не се реализира, преди Сатурн да се намести и да го обяви за валидно.

Обаче абсолютно ме излови!
Признавам те.
Благодаря и на останалите, които се включиха.
 :blink:

виж, всички казват че е на пари и на чужбина..така че аз /за твое щастие/ явно съм сгрешила, но не ми е сефте.. :-[ това не е защото искам да нямаш пари, а защото нямам афинитет към парите и рядко ги ''виждам'' където и да било.. :-[ а на Жином му разкрих картите вече, може да потвърдиш обаче.. ;) ;D