Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452834 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #840 -: Януари 11, 2011, 02:13:22 am »
Вижън, винаги ми е удоволствие да те чета!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #841 -: Януари 11, 2011, 02:22:27 am »
Благодаря Вижън! Харесва ми интерпретацията ти! :58:

радвам се..обикновено не се решавам да продавам краставици на старите краставичари..днес съм неразумно смела.. ;D :88:

...как бе, нали си лъФче :P

« Отговор #842 -: Януари 11, 2011, 02:28:00 am »
Момичета, из руските сайтове четох, че соларен АЦ Скорпион дава покупка на жилище, в този ред на мисли искам да попитам, дали виждате нещо подобно в този солар
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #843 -: Януари 11, 2011, 03:02:31 am »
Момичета, из руските сайтове четох, че соларен АЦ Скорпион дава покупка на жилище, в този ред на мисли искам да попитам, дали виждате нещо подобно в този солар

Не мисля , че дава покупка , доста често асц соларно ми е попадало в скорпион , както между впрочем и в настоящия солар...
За покупка на жилище е необходимо дирекция към ИЦ /съвпад/, соларно ИЦ е съвпад с управителя на ИЦ е 1000% гаранция поне при мен...., както и активност на 3-ти / 9-ти дом.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #844 -: Януари 11, 2011, 03:06:37 am »
След някоя друга седмица ще ми се задейства този солар. Идеи?

Уран, аз само със солар не мога да се ориентирам.  :lol: НО ми прави впечатление съвпада на соларен Юпитер с нат Венера У4ти. Акцентирана ос 3-9. Може да се касае за придобивка в къщи / или нещо, което чрез работа - Юпитер е У6ти натален, да увеличи семейното балгоденствие /ей, че го измислих  ;D Договор..нещо... :rolleyes: Защо не друг дом /още един, ако имате вече или преместване в друг/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #845 -: Януари 11, 2011, 03:44:37 am »
и аз с един лаишки въпрос ;D сол. АС съвпад Нептун в 12 нат., управител на 3ти натален и натоварен 3ти соларен/натален дом?

Смяна на дом!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #846 -: Януари 11, 2011, 03:50:39 am »
и аз с един лаишки въпрос ;D сол. АС съвпад Нептун в 12 нат., управител на 3ти натален и натоварен 3ти соларен/натален дом?

Много езотеричен този акцент  :rolleyes: Да не правиш и ти астрални пътувания?  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #847 -: Януари 11, 2011, 03:54:40 am »
щом сме се зафукали и аз да се включа- соларен Ац на соларен плуто опозе соларно дц и натално юпи

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #848 -: Януари 11, 2011, 04:03:23 am »
щом сме се зафукали и аз да се включа- соларен Ац на соларен плуто опозе соларно дц и натално юпи

т.е. Соларен ДЦ съвпад нат Юпи? :rolleyes: Ама вие не казвате в кой дом се развива действието, молА вЕ  ;D

Това Планета в съвпад със соларен Ас е много интересно. В случая - Козирог.  Какво ли материално има да трасформираш тази година - пясъка в злато?   :unsure:  :rolleyes: ;D

« Отговор #849 -: Януари 11, 2011, 04:11:53 am »
Благодаря за включването, Марая. Акцентът не е в тези домове за съжаление, ще видим какво ще стане.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #850 -: Януари 11, 2011, 04:15:06 am »
Благодаря за включването, Марая. Акцентът не е в тези домове за съжаление, ще видим какво ще стане.

От мен запомни - всичко рогато в солара на кардиналните оси дава трудности и забавяния...., защо защото това са знаци от кардиналния и фиксирания кръст....

СКОРПИОН , ТЕЛЕЦ , КОЗИРОГ, РАК....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #851 -: Януари 11, 2011, 04:22:09 am »

т.е. Соларен ДЦ съвпад нат Юпи? :rolleyes: Ама вие не казвате в кой дом се развива действието, молА вЕ  ;D

Това Планета в съвпад със соларен Ас е много интересно. В случая - Козирог.  Какво ли материално има да трасформираш тази година - пясъка в злато?   :unsure:  :rolleyes: ;D

даде, но то било за 2012 тази година друго солар действа :-[- срма не погледнах
но този следващият е с новолуние, 100 соларни връз натални планетки
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #852 -: Януари 11, 2011, 04:23:07 am »

Смяна на дом!

закълни се! ;D

Много езотеричен този акцент  :rolleyes: Да не правиш и ти астрални пътувания?  :blink:

хич не си падам, докато око не види и ръка не пипне ;D

Заклех се , честна Марайска! :P
Смяната на близкото обкръжение и съседите е на лицеее..... ;D :P...
Ще се радвам , ако тази ми прогноза бъде реализирана....

« Отговор #853 -: Януари 11, 2011, 04:27:14 am »

хич не си падам, докато око не види и ръка не пипне ;D

А ми тогава - можеш да срещнеш призрак или някоя филмова звезда.  ;D

« Отговор #854 -: Януари 11, 2011, 12:52:42 pm »
След някоя друга седмица ще ми се задейства този солар. Идеи?
Уран,предстоящата година се очертава да бъде много сатурново -уранова-юпитерова и трите в опозиция с наталните им позиции и съответно акцента ще бъде върху 6-ти,7-ми и 10-ти дом и годината определено ще е запомняща и важна както за теб така и за близките ти.По солара акцента е от 1-4 дом-поемаш нещата в свои ръце – личните ти нужди и желания,но пък опозициите през годината ще те направят зависима от хора и събития,които на моменти няма да можеш да промениш въпреки голямото ти желание да го направиш.Соларен АС в Дева и соларен МС Близнаци с Меркурий в 5-ти соларен и почти на куспидата на натален ДС ще се наложи да подписваш договори с партньори и дори евентуално издигане,за което ти ще ти се наложи да работиш повече от необходимото  и ще бъдеш много прецизна и критична,но пък изпълнена с идеи и нови планове.Солара и опозициите на транзитните към наталните планети ме карат да мисля,че ще си много ангажирана с други хора и техните нужди. С този изгряващ Плутон ще се опиташ да наложиш контрол върху другите(Плутон е управител на 5-ти натален – децата) да ги промениш и това ще доведе и до промени в самата теб.Новолунието в 5-ти соларен и Марс отново ме навежда на мисълта за децата където ще ти отива голяма част от енергията,но мисля це ще бъдеш доволна от успеха.
Докато дишаш...надявай се!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #855 -: Януари 11, 2011, 08:36:49 pm »
случвало ли се е на някой сол. АЦ да попада в 8 дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #856 -: Януари 11, 2011, 08:42:51 pm »

Да , много пъти , дори на самата куспида... :blink:
Нищо страшно!

« Отговор #857 -: Януари 11, 2011, 09:31:48 pm »
И при мен - преди две години,нищо лошо не ми се е случило.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #858 -: Януари 11, 2011, 09:51:01 pm »
станахте ли по-сексуални, по-емоционални, по-чувствени?
когато марс е в сол. първи дом и в съвпад с натална венера, как се тълкува?

*

Марая

• 28287
« Отговор #859 -: Януари 11, 2011, 11:24:09 pm »
станахте ли по-сексуални, по-емоционални, по-чувствени?
когато марс е в сол. първи дом и в съвпад с натална венера, как се тълкува?

За това се иска соларен съвпад на Венера и Марс...
Този съвпад дава силни и страстни чувства в солара , а когато има и аспект към наталните Марс и Венера картинката е пълна....

Когато Марс е в сол.1-ви , следва да бъдем внимателни по отношение на физическото здраве , както и с думите и делата си....Разбира се , че всичко зависи от това как е поставен Марс в наталната карта...
Няма лоша и добра планета , всяка планета има своите добри и *лоши* страни....По-важно е как е поставена в натала и как е аспектирана , защото нищо не е случайно в наталната карта.... :blink: