Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452890 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #860 -: Януари 12, 2011, 03:01:35 am »
станахте ли по-сексуални, по-емоционални, по-чувствени?
когато марс е в сол. първи дом и в съвпад с натална венера, как се тълкува?

Рая,много важно е и в кой знак попада соларния АС както и знаците които управляват Марс и Венера в солара и  натала,защото те показват активните области и домове,където ще бъде насочена енергията ти.

Преди две години имах соларен АС в 8-ми дом Рак с изгряващ Марс,за мен това беше много емоционална,изпълнена с негативи и загуби за мен и самота,но всичко беше навързано,защото и транзитите през годината бяха ужасни през този период.Нещата са много относителни и строго ндивидуални.Аз също като теб имам съвпад на соларен Марс с венера и се надявам на искрена любов,която ти пожелавам и на теб! :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

missKapriz

« Отговор #861 -: Януари 12, 2011, 04:23:15 am »
Сол.Асц в 8 дом е много труден аспект.Ако Управителя е добре поставен се разминаваме само с трудности от общ характер,в противен случай понасяме големи загуби.

« Отговор #862 -: Януари 12, 2011, 04:30:55 am »
сол. Плутон заедно със сол. Луна и СЛВ в 1 сол. дом;

сол. Плутон точен съвпад с нат. Нептун (10 д).
сол. СЛВ точен съвпад нат. Уран (10 д)

Какво може да се очаква?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #863 -: Януари 12, 2011, 04:38:23 am »

Какво може да се очаква?

Първо ще се промениш , второ ще имаш проблеми с жени..., в това число и майка...Ще промениш отношението си към околните. Силни емоции през годината...
Интересно предложение за работа или промяна в положителна посока...Помощ от неподозиран приятел....Среща внезапна със сродна душа....
Добра и интензивна година...Очаква те промяна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #864 -: Януари 12, 2011, 04:41:52 am »

Какво може да се очаква?

Първо ще се промениш , второ ще имаш проблеми с жени..., в това число и майка...Ще промениш отношението си към околните. Силни емоции през годината...
Интересно предложение за работа или промяна в положителна посока...Помощ от неподозиран приятел....Среща внезапна със сродна душа....

Марая, много ти благодаря за бързия отговор :blink:
Дано да е за добро!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #865 -: Януари 12, 2011, 04:48:59 am »

Какво може да се очаква?

Марая, много ти благодаря за бързия отговор :blink:
Дано да е за добро!

За мен е удоволствие! :wub: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #866 -: Януари 13, 2011, 04:46:30 pm »
Соларните АЦ напоследък ми се въртят около Близнаци и Телец. Някой има ли идея дали е закономерност някаква?

и при обърната ос на ИЦ и МЦ какво може да се очаква?
Догодина Соларната Венера и сол. Юпитер са ми кацнали върху наталната Венера в 7ми и в 10 соларен. Разликата при Верените е 1гр... Може пък да дойде принца  :-[
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 07:09:11 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #867 -: Януари 17, 2011, 05:27:38 pm »
сол. Марс r в 6 сол. дом на DC, в нат. карта е в 3 дом, упр. 2 -
Какво може да се очаква? Здравословен проблем ли?

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #868 -: Януари 23, 2011, 05:32:32 pm »
Леллееее, случвало ли ви се е соларен сатурн във втори соларен, като едновременно с това сатурн си транзитира през втори натален дом. Явно няма да мога да мръдна от тоя урок :-[ Хич ли няма да печеля парички... :03: И в солара, и в натала Сатурн управлява 5-ти дом... съвпадение някакво...  :unsure:

« Отговор #869 -: Януари 23, 2011, 05:40:34 pm »
Андреа, предполагам, че това означава, че източниците ти на доходи ще са ограничени, а не че ще липсват. Аз например, се съсредоточих при този транзит да не правя големи харчове. ТОва му беше проявлението при мен т.е. така му позволих да се прояви  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #870 -: Януари 23, 2011, 05:50:44 pm »
4 месеца, след като вече ще е в сила соларът, ще ми спре майчинството и ще съм с бебе на годинка, искащо разходки... Кой знае как ще се справям с притока на финанси :-[ Нещо ми е трудно да си кажа да му мисли мъжът ми, няма да е честно  :(

« Отговор #871 -: Януари 23, 2011, 05:54:54 pm »
Мииии, почвай да търсиш работа. Знам, че бебока трябва да го гледа някой, но започвай от сега с организацията.  :blink: Сатурн във тори вероятно ще те постави в условия на по-ниско платена работа или компромис в заплащането.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #872 -: Януари 23, 2011, 06:06:48 pm »
От 2009 си работя у дома на хонорари и всичко си е ок, като изключим стреса дали ще имам поръчки през месеца. У дома свикнаха да съм им на разположение... Някъде бях чела, че който си е организирал ресурсите преди това, транзитиращият сатурн през 2 дом ще го възнагради... ще се опитам да постегна нещата... но си е стряскащо да видиш такъв транзит и солар едновременно...

*

Vision

• 3523
« Отговор #873 -: Януари 23, 2011, 07:33:43 pm »
От 2009 си работя у дома на хонорари и всичко си е ок, като изключим стреса дали ще имам поръчки през месеца. У дома свикнаха да съм им на разположение... Някъде бях чела, че който си е организирал ресурсите преди това, транзитиращият сатурн през 2 дом ще го възнагради... ще се опитам да постегна нещата... но си е стряскащо да видиш такъв транзит и солар едновременно...

не го знаех това, но при мен така се получи..още като ми транзитираше в първи дом сатурн си върнах всички заеми и даже натрупах спестявания..и сега като е във втори съм добре, сегашната заплата ми е най- високата, която съм получавала досега през живота си и вече влагам в подобрения на дома, т.е. вече работя за транзита му в 4-ти дом /но влагам от спестените, зарекла съм се заеми да вземам само ако е въпрос на живот и смърт/..ако схемата работи, нищо чудно като стигне до 4-ти да ме огрее и нов дом..Сатурн обича планирането и дисциплината.. ;) :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #874 -: Януари 23, 2011, 07:47:28 pm »
На някои от познатите им се случи при транзитиращ сатурн през IC да си купят жилище :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #875 -: Януари 23, 2011, 07:54:52 pm »
На някои от познатите им се случи при транзитиращ сатурн през IC да си купят жилище :blink:

Някои започват да строят къща, други си сменят дома или решават да направят реконструкция на жилището.
При ингрес на Сатурн в знака на ИЦ се преместих в друга държава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #876 -: Януари 23, 2011, 08:03:15 pm »

Някои започват да строят къща, други си сменят дома или решават да направят реконструкция на жилището.
При ингрес на Сатурн в знака на ИЦ се преместих в друга държава.

Надявам се при тоя транзит да купя, чееее....уж имам стрелец на върна на IC, a все по квартири се "нося"...

*

Vision

• 3523
« Отговор #877 -: Януари 24, 2011, 01:59:37 am »

точно в това ми е и на мен надеждата..дано да ни огрее и двете.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #878 -: Януари 24, 2011, 02:03:16 am »

точно в това ми е и на мен надеждата..дано да ни огрее и двете.. :blink:

на мен Юпитер ми се е запътил натам, а сетне и Уран...дъл` ши емигрирам?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #879 -: Януари 24, 2011, 12:02:00 pm »

на мен Юпитер ми се е запътил натам, а сетне и Уран...дъл` ши емигрирам?

това е нещо ново..искаш ли да емигрираш??