Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453908 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:соларен хороскоп
« Отговор #900 -: Януари 27, 2011, 08:30:41 pm »
Здравейте на всички  :blink:
Искам да ви попитам нещо и ще се радвам ако можете да ми отговорите  ;)
В Соралния хороскоп на приателката ми Уран е в 7 дом в Овен и прави квадратура към Слънцето, което е в 3 дом в стрелец, а и Уран прави и още една квадратура към Плутон който е в 4 дом в козирог, а пък в 5 дом виждам един Нептун във Водолей.
В моя соларен хороскоп за същата година в 7 дом се е наместил Сатурн, който е във Везни.
Четах насам натам и навсякъде попадам едни и същи негативни неща- раздяла и т.нат , Моля споделете нещо повече за тези аспекти ......Благодаря предварително  :blink:

Виж сега, не се шашкай и не вярвай 1 към едно на соларите, БЕЗ ДА СИ ОТНЕСЛА ТРАНЗИТИТЕ КЪМ НАТАЛНАТА КАРТА.
За Уран и Сатурн в кой 7-ми дом става въпрос: за седми соларен или за седми натален?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #901 -: Януари 27, 2011, 08:34:41 pm »

аз качих и двата соларни хороскопа един след друг малко по -нагоре за по голямо удобство

*

Stella

• 7765
« Отговор #902 -: Януари 27, 2011, 08:35:54 pm »
stefony , в първата карта, която си поставил, сатурн в 7-ми соларен прави само положителни аспекти, така че няма причина за притеснение. По-скоро може да има някакви материални затруднения, заради съвпада с Уран - У2, но Юпитер във 2-ри натален дом пази джобните ти пари.

Във втората карта, квадратурата на Слънцето с Уран е разходяща, така че не се брои..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Santi

« Отговор #903 -: Януари 27, 2011, 08:39:47 pm »
Според мен връзката им може да премине на следващ етап  :blink: .

*

Stella

• 7765
« Отговор #904 -: Януари 27, 2011, 08:40:44 pm »

аз качих и двата соларни хороскопа един след друг малко по -нагоре за по голямо удобство

не може да ти се случи нещо, за което не съществува предразположеност в натала. Транзитите само ОТКЛЮЧВАТ чувствителни точки. Те действат като тригери на събитията.

*

Stella

• 7765
« Отговор #905 -: Януари 27, 2011, 08:43:13 pm »
Според мен връзката им може да премине на следващ етап  :blink: .

Не че не може да се каже по солара как ще се развие отношението на един човек към връзките изобщо, но аз предпочитам да гледам синастрията и да наслагвам тразитите върху нея. Веднага се вижда къде ще има "споделен опит" и в кои точки ще се извърши проработката на взаимоотношения, къде би могло да се пропука или затвърди една връзка.

« Отговор #906 -: Януари 27, 2011, 08:46:18 pm »
Благодаря за позитивните думи.... :blink:
много ще се радвам ако всичко е ок....просто притесненията ми бяха относно Уран

*

Stella

• 7765
« Отговор #907 -: Януари 27, 2011, 10:05:15 pm »
Благодаря за позитивните думи.... :blink:
много ще се радвам ако всичко е ок....просто притесненията ми бяха относно Уран

щастие и успехи желая!

*

Uran

• 6041
« Отговор #908 -: Януари 28, 2011, 12:35:54 am »
Рая, финансите ще са на дневен ред.
Някакви роднински пререкания или възможност за пътуване?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #909 -: Януари 29, 2011, 05:35:23 am »
Без наталната ти карта няма много полза  :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #910 -: Януари 30, 2011, 02:56:41 am »
Прия, какви ужасни събития ти се случиха по време на този солар? Ще е интересно да ги свържем с аспекти от солара.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #911 -: Февруари 02, 2011, 05:47:18 pm »
Един пресен солар на Водолейка от вчера, ако нещо ярко ви се набива на очи, кажете.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #912 -: Февруари 02, 2011, 06:33:42 pm »
Съни, това да не е някоя съфорумка?

Соларните Слънце и Марс са в 10-ти с.дом, с. Асц в точен съвпад с к5, Луна на Асц., сол. Уран и Юпитер в съвпад с нат. Венера. Много насочващо, чак си мисля да не е някаква закачка от твоите  :blink:.
Ако няма сериозна връзка, възможно е да срещне такава или да затвърди съществуваща, но тя ще е съпроводена със смяна на социалния статус, някакво раздвижване. Много възможно е раждане на дете и смяна на дома. Ти как го тълкуваш този солар?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #913 -: Февруари 02, 2011, 06:36:17 pm »
Не, не е съфорумка. ;) Иначе, ако имаш предвид, че има интерес към астрологията, има. Не е и закачка, наистина. Просто и аз виждам някои неща в картата й и понеже ми е близка, искам да съм убедена, че не си ги нагласям. Благодаря ти за включването. До тук виждането за смяна на дом и връзка ни се припокрива. 

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #914 -: Февруари 02, 2011, 08:16:54 pm »
Да не попътува в чужбина? :-\

Неочаквано влюбване или забогатяване,някои мъглявини около кариерата ще се избистрят и ще има успех.
Да не претърпи операцийка? :-\Или да роди секцио..
Но като че ли наистина ще има нова партньор.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #915 -: Февруари 02, 2011, 08:24:46 pm »
Мерси, Милки. Последните две години все на пътувания и контакти й върви с чужбина, пак й се пада май, да. 

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #916 -: Февруари 05, 2011, 08:40:48 pm »
Някога разглеждали ли сте или по-точно,обръщате ли внимание на възврата на меркурий в соларната карта? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #917 -: Февруари 05, 2011, 09:20:01 pm »
По солара на Сънрейн. Любов, евентуална бременност, малко повече кекс (то това трябваше да е преди бременността ;D), пътувания/премествания.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #918 -: Февруари 05, 2011, 09:51:40 pm »
Някога разглеждали ли сте или по-точно,обръщате ли внимание на възврата на меркурий в соларната карта? :-\

Не разбирам въпроса...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #919 -: Февруари 05, 2011, 10:05:27 pm »

Не разбирам въпроса...
В натала меркурий е на 15 гр в 9ти дом-овен,а в солара е на 16гр овен -4ти дом :blink: Нали става въпрос за възврат?