Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453991 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:соларен хороскоп
« Отговор #920 -: Февруари 05, 2011, 10:09:35 pm »
Някога разглеждали ли сте или по-точно,обръщате ли внимание на възврата на меркурий в соларната карта? :-\

Не разбирам въпроса...
В натала меркурий е на 15 гр в 9ти дом-овен,а в солара е на 16гр овен -4ти дом :blink: Нали става въпрос за възврат?

Не , не става дума за възврат...
Ако е в точния градус , минута и секунда , едва тогава казваме възврат... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #921 -: Февруари 06, 2011, 04:14:32 am »
Някога разглеждали ли сте или по-точно,обръщате ли внимание на възврата на меркурий в соларната карта? :-\

Не разбирам въпроса...
В натала меркурий е на 15 гр в 9ти дом-овен,а в солара е на 16гр овен -4ти дом :blink: Нали става въпрос за възврат?

Ако е в точния градус , минута и секунда , едва тогава казваме възврат... :blink:
Аха,значи тук няма "допустим орбис" :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #922 -: Февруари 06, 2011, 04:19:05 am »

Не разбирам въпроса...

Аха,значи тук няма "допустим орбис" :-\

Няма...,тук не се допускат... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #923 -: Февруари 06, 2011, 11:51:13 pm »
Благодаря качвам и двете карти  :blink:

Твърде възможно е да бъде узаконена връзката... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #924 -: Февруари 11, 2011, 04:30:57 am »
Ще ви е интересно ли да погледнете картата на един мой приятел?
Аз обичам да разглеждам солари,даже напоследък се включвам с прогнози ;D ;D ;D ;D ;D,но в тази не мога да кажа нищо :o
Просто блокирах.
Също и за наталната ще се радвам да кажете нещо за съвпада на плутон,слънце и уран в 1ви дом.

На който му се занимава разбира се :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #925 -: Февруари 11, 2011, 05:05:52 am »
Милки, той има ли връзка? Май някакви по-сериозни отношения ще са на дневен ред, въобще партньорства и леки промени в работата евентуално.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #926 -: Февруари 11, 2011, 05:08:39 am »
Той е женен от 15 години.
Сериозен човек е ,има и сериозна работа.
Незнам какви промени може да има :-\
А слънце сатурн, върху слънце уран в натала,нещо важно ли ще е?

*

zuzu

• 23
« Отговор #927 -: Февруари 11, 2011, 04:15:46 pm »
като гледам почти всичко се набутало в 1 ми дом овен транзити на слънце луна меркурий марс юпитер уран лилит е съвпад със слънцето.като някои от тях правят савпади с меркурий и юпитер.каква ли година се очертава?   

*

missKapriz

« Отговор #928 -: Февруари 11, 2011, 04:53:38 pm »
Милки,какво работи този мъж,нещо с ръцете си ли,нещо създава или прекроява?Има силен Меркурий,но си мисля,че професията му е по-скоро свързана със сръчност и логичност,не е съвсем творческа,но не е и съвсем мисловна.
Иначе си мисля,че освен както казваш сериозен ,той е и доста затворен и прикрит,не в лошия смисъл,но въпреки девишкия меркурий,все пак У1 е в 12 дом.Съзерцателен и аналитичен,не обича много да си споделя мислите,но когато го прави го прави красиво,спокойно.Има приятен глас предполагам.
Съвпада на Слънцето с Плутон и Уран в 1 дом според мен му дава изключитъелна енергия да налага себе си както и силна интуиция,нестандартен подход и изобщо човека е интересен и завладяващ,макар и не лесен за съжителство.
А как е със здравето-боледува ли често,налагала ли се е хоспитализация за по -дълго.
Ти питаш за солара му,ще напиша по-късно и за него,но картата му ми стана интересна и ще я поразгледам още
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 05:00:35 pm от Solar »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #929 -: Февруари 12, 2011, 04:02:42 am »
Мерси Солар,че погледна :blink:
Той работи с гласа си,не е певец.По-скоро говори. :blink:
Работата му е по-скоро творческа,свързана с музика.
Ако говорим за ръцете-бивш пианист е. Дългогодишен,но след травма на едната ръка,престава да свири .Но сега пак го прави само за удоволствие.
Това което аз наблюдавам у него,въпреки че не се познаваме добре е,че е много добър човек.Няма злоба в него.
Здравето незнам да му е лошо.Изглежда здрав човек.Защо питаш?

Сетих се също ,че и пише.Не романи и разкази,а разглежда творчеството на други творци.

Може ли да се каже,че хора с плутон съвпад слънце в 1ви дом са обсебващи?
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 04:15:17 am от Milkyway »

*

missKapriz

« Отговор #930 -: Февруари 12, 2011, 04:27:10 am »
Заради съвпада на У12и У6 с Плутон в 1 дом попитах за здравето му.Но съвпада е в различни знаци,може и да не важи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #931 -: Февруари 12, 2011, 09:34:13 pm »
Добре дошъл/а/....В соларната карта има предпоставка за начало и край на връзка, промяна на социалния статус.....

« Отговор #932 -: Февруари 12, 2011, 10:01:05 pm »
Здравейте отново! Имам следния въпрос:
 преди време публикувах соларната си карта за тази година (предстоящия ми рожден ден), но се оказа, че май този път ще го празнувам извън граница. Склонен съм да вярвам, че при тези обстоятелства, би трябвало да постна солара си за мястото, където ще празнувам рождения си ден. Та, въпроса ми е свързан с двете карти - какви ще са разликите в случая?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Марая

• 28287
« Отговор #933 -: Февруари 12, 2011, 10:05:28 pm »
Том , за да има разлика , следва да го посрещнеш в Азия , Африка или Америките... ;D
С Европа не е бог знае колко голяма разликата...,а и не винаги тази *техника* работи.... ;D

« Отговор #934 -: Февруари 12, 2011, 10:14:57 pm »
Аз питам, защото в първия случай - слънцето ми е в 10-ти дом, а в чужбинския солар е сгърчено в 9-ти дом. Нептун и хирон са заедно в 8-ми в BG солара, докато в Кипърския са ми в 7-ми и 8-ми дом съответно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #935 -: Февруари 12, 2011, 10:25:17 pm »
Аз питам, защото в първия случай - слънцето ми е в 10-ти дом, а в чужбинския солар е сгърчено в 9-ти дом. Нептун и хирон са заедно в 8-ми в BG солара, докато в Кипърския са ми в 7-ми и 8-ми дом съответно.

Имам спомен , че съм коментирала картата ти и там съм говорила за чужбина....Дали не беше и в тази тема или в натални карти :rolleyes: :-\....

*

holanda

« Отговор #936 -: Февруари 12, 2011, 10:35:07 pm »
да споделя впечатления,освен..въпреки че моето е чисто интуитивно...

солара ми за тази година като че ли действа според наталната карта,не релокираната.Като не съм драснала извън страната само за РД,а тук живея.
Незнам каква е логиката да промениш възможностите си от един рожден ден,прекаран някъде си.Променя се домификацията,но после се връщаш и в крайна сметка нещата ти се случват според наталния солар..

А,Торн. също не се връща..
сек да погледна соларите

* наистина,разликата е твърде малка .Ако приемем релокираната с ИЦ в Скорпион,предполага се тази година да обърне по-сериозно внимание на финансите си,да добие по-ясна визия за това какво ще прави /чувства осезаема нужда от известно финансово натрупване).
В натала Плутон управлява 2 дом,на таланти и материализацията им.Доколкото помня и той дизайнства с нещо,сегашния предполагаем ИЦ в Скорпион ще фокусира вниманието му към това да развива талантите си,може би с идея да се сдобие с жилище или нещо,което да го подсигури.   
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 10:58:35 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #937 -: Февруари 12, 2011, 10:36:37 pm »
да споделя впечатления,освен..въпреки че моето е чисто интуитивно...

солара ми за тази година като че ли действа според наталната карта,не релокираната.Като не съм драснала извън страната само за РД,а тук живея.
Незнам каква е логиката да промениш възможностите си от един рожден ден,прекаран някъде си.Променя се домификацията,но после се връщаш и в крайна сметка нещата ти се случват според наталния солар..

Лек спам.... :P ;D
Какво направи с цвета и прическата :rolleyes: ;D

« Отговор #938 -: Февруари 12, 2011, 10:57:20 pm »

Имам спомен , че съм коментирала картата ти и там съм говорила за чужбина....Дали не беше и в тази тема или в натални карти :rolleyes: :-\....

За соларната беше, каза ми, че ми предстои цитирам "чужбинска любов". А за разликите питах, от опасения най-вече да няма промяна в личен (по-конкретно - любовен) план. Уж би трябвало и да работя ама и това ми е под въпрос. Мястото е на няколко хиляди километра, затова казах, че съм склонен да вярвам в разликите в соларите.
 А това с връщането - не се очертава да се върна, затова ако има промени, то те ще са по чужбинския солар и ако това с промяната на местоживеенето е вярно, то няма логика BG солара ми да има някакво значение.

*

holanda

« Отговор #939 -: Февруари 12, 2011, 11:07:42 pm »
За соларната беше, каза ми, че ми предстои цитирам "чужбинска любов". А за разликите питах, от опасения най-вече да няма промяна в личен (по-конкретно - любовен) план. Уж би трябвало и да работя ама и това ми е под въпрос. Мястото е на няколко хиляди километра, затова казах, че съм склонен да вярвам в разликите в соларите.
 А това с връщането - не се очертава да се върна, затова ако има промени, то те ще са по чужбинския солар и ако това с промяната на местоживеенето е вярно, то няма логика BG солара ми да има някакво значение.

няма какво да ти повлияе на ''чужбинската любов'',можеш да си я живееш без никакво притеснение,Марса ти е над Мерк,който държи нат.Марс,който пък ти е сигнификатор на партньора (управ.на Дсд)..+ Венери и цяла камара хубавини из 7-ти дом.

ако,както казваш,има вълнения и несигурност покрай работното място,по-склонна съм да приема релокирания ти солар за действащ.
(моето мнение е малко пристрастно,защото изпуснах Марс и Венера на Асц-а по натален солар  ;D.Затова сега си търся причини да не вярвам )

*в твоя случай няма забележими разлики,мисля .
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 11:19:43 pm от жълтолилава »