Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452988 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #940 -: Февруари 13, 2011, 12:40:26 am »
За соларната беше, каза ми, че ми предстои цитирам "чужбинска любов". А за разликите питах, от опасения най-вече да няма промяна в личен (по-конкретно - любовен) план. Уж би трябвало и да работя ама и това ми е под въпрос. Мястото е на няколко хиляди километра, затова казах, че съм склонен да вярвам в разликите в соларите.
 А това с връщането - не се очертава да се върна, затова ако има промени, то те ще са по чужбинския солар и ако това с промяната на местоживеенето е вярно, то няма логика BG солара ми да има някакво значение.

няма какво да ти повлияе на ''чужбинската любов'',можеш да си я живееш без никакво притеснение,Марса ти е над Мерк,който държи нат.Марс,който пък ти е сигнификатор на партньора (управ.на Дсд)..+ Венери и цяла камара хубавини из 7-ти дом.

ако,както казваш,има вълнения и несигурност покрай работното място,по-склонна съм да приема релокирания ти солар за действащ.
(моето мнение е малко пристрастно,защото изпуснах Марс и Венера на Асц-а по натален солар  ;D.Затова сега си търся причини да не вярвам )

*в твоя случай няма забележими разлики,мисля .

Благодаря за отговора! Само да попитам - какви други хубавини се наблюдават в 7-мия ми дом? :P
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

holanda

« Отговор #941 -: Февруари 13, 2011, 01:14:52 am »
  Само да попитам - какви други хубавини се наблюдават в 7-мия ми дом? :P

не прекалявай  ;D

ми погледни и се замисли: имаш Юпитер,Марс и Мерк в 7 дом,които аспектират твоите си Мерк,Юпитер и възел (нещата ти са толкова навързани,че 4ак ми е интересно).Както вече писах Меркурий държи управителя на твоя Дсд -Марс,който пък се намира в мунданен Юпитеров дом.При теб знаците Мерк,Марс,Юпитер са във взаимен обмен и сега,когато попадат в 7 дом-задвижват нещата..незнам как бих могла да ти го обясня,трябва сам да си го нищиш,ще видиш колко е интересно.
Хванал си и възврата на Венера,тя пък управлява асцендент и слънчев знак т.е. тук има едно сериозно самоопределяне.Предполагам във връзката,в която си (или ще бъдеш),ще моделираш същността си по начин,по който да се понасяш повече  ;D Сатурн в 3 соларен дом (забележи пак се намесва ос 3-9) опозира натален Юпитер и Сев.възел,съответно и сол.Мерк,който както разбрахме има голямо отношение към лИбофта в твойо жувот.

отделно соларен Дсц ти е в съвпад с натална Луна в 5 дом,тя пък е Водолейска,а както виждаш соларен Уран ти се мъдри покрай натален Дсц *евентуално*.Пак показател за яко любовни истории..

Соларната пък 5-тодомна Луна и възел ти заемат 3-ти натален дом (пак акцент над оста)

« Отговор #942 -: Февруари 13, 2011, 02:25:35 am »
Аз ако не бях толкоз бос със соларите, нямаше да питам :P. Наистина звучи интересно, само дано се окаже вярно (патологичен песимист съм  :-\). Чак такива анализи, които ти направи, съм неспособен все още да правя. Още веднъж ти благодаря. Понякога и един пост във форум може да накара един човек да помисли с надежда за бъдещето.

*

holanda

« Отговор #943 -: Февруари 13, 2011, 03:17:09 am »
(патологичен песимист съм  :-\).

а горния клепач вижда ли ти се в отпуснато състояние ?  ;D

помня те,че преди време нещо се бях пошегувала и ти тръгна да си обясняваш нещата.

Предполагам ти е трудно да се отпуснеш и да ръсиш забавности,
стегнат и напрегнат типец си...
което мисля много скоро ще започнеш да трансформираш,тъй като осъзнаваш колко ти пречи,а вече дори си се сблъсвал със ситуации ,в които да забележиш тази си черта.
Хубавото е,че подобни неща си имат своята първопричина,никога не са част от нас и винаги има възможност да ги осъзнаем и променим.В някои случаи се нуждаем от друг,за да ги проектираме,той да се разбунтува ,и да осъзнаем кое,как и защо.
В хубавите случаи срещаме пък такива хора,които не допускат проекцията.. и си стоите,гледате се,и си помагате.

Солара ти е много интересен,пожелавам ти да не го пренебрегнеш заради глупава мнителност.
Поръсвам те със звезден прашец и ти пожелавам щастие !

:58:

« Отговор #944 -: Февруари 13, 2011, 03:44:22 am »
Благодаря за пожеланията! Иначе за забавностите - чак толкоз стегнат не съм, трябва само да ме познаваш на живо. :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #945 -: Февруари 13, 2011, 03:47:35 am »
Поръсвам те със звезден прашец и ти пожелавам щастие !

:58:

Като си тръгнала да ръсиш, вземи и мен ме поръси, че ми хареса много идеята.  :P

« Отговор #946 -: Февруари 13, 2011, 04:24:32 am »
кАжи ми само от кой квартал си  ;D

"Здравец".  Ама ако вярно си в чужбина, квартала ми малко далеч ти иде.

*

Divna

• 2478
« Отговор #947 -: Февруари 13, 2011, 04:52:08 am »
Като сте почнали я да ви попитам, знаете ли къде е лайното?  ;D Зад него съм живяла няколко години.  ;) Дъщеря ми пък като малка точно там на люлките си счупи главата.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #948 -: Февруари 13, 2011, 05:01:04 am »
И л-о ли си имате в Русе? Сигурно Дунава го е донесъл.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #949 -: Февруари 13, 2011, 05:04:02 am »
И л-о ли си имате в Русе? Сигурно Дунава го е донесъл.  ;D

Всичко си има, даже и Чародейки.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #950 -: Февруари 13, 2011, 05:47:09 am »
Всичко си има, даже и Чародейки.  ;D

:rolleyes:

Там някъде ,покрай тях съм аз

Ами нали ръсиш вълшебен прашец. Стана ми ясно от къде идеш.  ;)

« Отговор #951 -: Февруари 13, 2011, 06:23:31 am »
"Здравец".  Ама ако вярно си в чужбина, квартала ми малко далеч ти иде.

мда,обаче имам няколко натрупани годинки живот в Русе..и доста добре знам къде е Здравец  ;D

иначе се шегувах,де..не очаквах да се хванеш и да ми кажеш къде живееш  :blink:
 с'а vide ли колко си сериозен ?  ;D

Защо пък да не кажа, не съм укриващ се рецидивист я! Пък и след като попита, реших, че или си от моя град или имаш някаква връзка с него, та се оказах прав.
 А иначе лайното го знам къде е, то всеки го знае - баш на центъра. Пък Дунав - той е чист, лайна в него няма. Невъзможно е нещо, минало през толкова много бъбреци, да не се е очистило.

*

holanda

« Отговор #952 -: Февруари 14, 2011, 03:04:26 am »
Защо пък да не кажа, не съм укриващ се рецидивист я! Пък и след като попита, реших, че или си от моя град или имаш някаква връзка с него, та се оказах прав.

става въпрос за безопасността ти.
Като се има в предвид и че познавам донякъде града,живяла съм известно време там ..
ако искам да ти навредя,шансовете ми се увеличават.Може да се окаже,че имаме общи познати и т.н.
Та представи си,че съм откачена и реша,че ще те търся.Специфичен случай си,писал си къде се намираш в момента,сега си пишеш и квартала.

И на всичкото отгоре казваш,че си патологичен песимист  ;D Такива не са от най-доверчивите  :P

Иначе си го казах за шегата,да не се хванеш сега на всичко,което написах :Д

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #953 -: Февруари 14, 2011, 08:14:25 am »
Драйфам от МЪЖЕ без перспектива и НЕУВЕРЕНИ в себе си и собствените си възможности и потенция/ал/.... :P ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #954 -: Март 02, 2011, 10:35:09 pm »
мога ли да ви помоля да погледнете соларния хороскоп 04.04.1975_04,55 софия.какво можете да кажете за карта като цяло и какво евентуално се очертава 2011 годината а и за бъдеще?благодаря ви предварително.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #955 -: Март 02, 2011, 10:36:00 pm »
Драйфам от МЪЖЕ без перспектива и НЕУВЕРЕНИ в себе си и собствените си възможности и потенция/ал/.... :P ;D...

И аз, и аз... :41:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #956 -: Март 03, 2011, 01:30:28 am »
Бихте изказали кратко мнение по този солар на мой близък?
Соларната луна в 12ти соларен към 9ти натален си мисля да няма сблъсък със закона, 9тия дом се упр. от урана, който е в критичен градус по солара? А и този плутон в 7ми..
Или прекратяване на връзка, заради соларния сатурн от 7ми в 5ти + соларния плутон в натален 7ми..
Очертават ли се дългосрочни пътувания?  :lol:
Някакви предположения за развитието на годината с две, три изречения  :-[  :wub:

Нищо не казахте.. Днес е рождения ден..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #957 -: Март 03, 2011, 01:32:09 am »
Бихте изказали кратко мнение по този солар на мой близък?
Соларната луна в 12ти соларен към 9ти натален си мисля да няма сблъсък със закона, 9тия дом се упр. от урана, който е в критичен градус по солара? А и този плутон в 7ми..
Или прекратяване на връзка, заради соларния сатурн от 7ми в 5ти + соларния плутон в натален 7ми..
Очертават ли се дългосрочни пътувания?  :lol:
Някакви предположения за развитието на годината с две, три изречения  :-[  :wub:

Нищо не казахте.. Днес е рождения ден..

Къде е картата? :rolleyes: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #958 -: Март 03, 2011, 01:34:06 am »
ето я  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #959 -: Март 03, 2011, 02:49:53 am »
ето я  :wub:

Динамична година...., добра кариера ,признание и власт над живота и ситуациите. Тайна любовна и сексуална връзка...

И да допълня....Сатурн не винаги дава раздяла...той умее да стабилизира нещата...поради отговорностите които поема... :blink:
« Последна редакция: Март 03, 2011, 02:55:38 am от Марая »