Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452792 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1060 -: Декември 12, 2011, 08:58:13 pm »
Замесине са 4 и 8 домове, което ако не е край/начало, можемда го приемем и като по-емоционален период (водни домове са).
Уран, съвсем се обърках, невиждам водни домове нито в натални нито в соларни 4 и 8 дом. Единствено виждам, че слънцето е управител на 4 сол.и 8 нат.дом .......

« Отговор #1061 -: Декември 12, 2011, 09:01:24 pm »
Мунданно 4-ти, 8-ми и 12-ти домове са водни, защото съответстват (муднанно) на Рак, Скорпион и Риби.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1062 -: Декември 12, 2011, 09:09:57 pm »
Замесине са 4 и 8 домове, което ако не е край/начало, можемда го приемем и като по-емоционален период (водни домове са).
Уран, съвсем се обърках, невиждам водни домове нито в натални нито в соларни 4 и 8 дом. Единствено виждам, че слънцето е управител на 4 сол.и 8 нат.дом .......

Има се предвид класическата карта, която започва от Овен. Домовете на края са наречени още водни домове или окултни (4,8,12). Тези на огъня се наричат лични домове и или домове на реализацията (1,5,9), въздушните са домовете на връзките и взаимоотношенията (3,7,11), а земните домове се наричат още практични/материални домове (2,6,10). При друг асцендент, знаците на куспидите се променят, но общо взето тази терминология е запазена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1063 -: Декември 12, 2011, 09:13:37 pm »

Има се предвид класическата карта, която започва от Овен. Домовете на края са наречени още водни домове или окултни (4,8,12). Тези на огъня се наричат лични домове и или домове на реализацията (1,5,9), въздушните са домовете на връзките и взаимоотношенията (3,7,11), а земните домове се наричат още практични/материални домове (2,6,10). При друг асцендент, знаците на куспидите се променят, но общо взето тази терминология е запазена.
Ясно  :blink:, благодаря за разяснението  :blink:

« Отговор #1064 -: Декември 12, 2011, 10:28:52 pm »
Моля ако може да погледнете картата, прочетох това
"Ако е ранен, Уран говори за опасност от морален или физически катарзис (и дори смърт) на майката на дадения човек."
много се притесних  :'(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1065 -: Декември 12, 2011, 10:47:55 pm »
Валя, недей така! Всичко ще е наред :blink:

Все повече взех да се убеждавам, че астрологията, колкото може да помогне, толкова и може да навреди.

А също и в думите на Учителя, който казва, че астрологията трябва да се изучава, но там, където предварителната прогноза не е особено добра. Трябва да работим, за да я променяме. Звездите ни показват условията, но от нас зависи дали ще ги използваме, както трябва. Ние сме в състояние да ги изменим, нищо не е определено веднъж завинаги.

« Отговор #1066 -: Декември 12, 2011, 10:55:32 pm »
Знам,че си права, но незнам нещо ми се сви като го прочетох това и бързах да пиша тук  :( Аз никога не съм вярвала,че някой може да ми каже какво ще се случи, гледачки,врачки и т.н. Дори и тази соларна карта си я направих просто от любопитство и първото нещо,което прочетох беше това,оф толкова гадно ми стана  :-[

« Отговор #1067 -: Декември 12, 2011, 11:13:06 pm »
Разбирам те, напълно :blink:
И аз съм прекалено емоционална и впечатлителна, готова да повярвам на всеки, каквото ми каже за бъдещето. Няма лошо, но на отрицателните неща, (а те винаги ни впечатляват първи) не трябва да се вдъхва живот, като мислим за тях. Все пак "ние се превръщаме в това, което мислим." Има и един момент, в който устремени да питаме и търсим какво ни очаква в бъдеще съдбата ни изпраща хора, които да ни изкарат от пътя, който да ни объркат...
Вярвай най-много в себе си и на себе си. Успех :blink:

« Отговор #1068 -: Декември 13, 2011, 07:19:56 am »
Разбирам те, напълно :blink:
И аз съм прекалено емоционална и впечатлителна, готова да повярвам на всеки, каквото ми каже за бъдещето. Няма лошо, но на отрицателните неща, (а те винаги ни впечатляват първи) не трябва да се вдъхва живот, като мислим за тях. Все пак "ние се превръщаме в това, което мислим." Има и един момент, в който устремени да питаме и търсим какво ни очаква в бъдеще съдбата ни изпраща хора, които да ни изкарат от пътя, който да ни объркат...
Вярвай най-много в себе си и на себе си. Успех :blink:

Благодаря ти много.Знам,че е така, номного се притесних.Аз понеже още си уча планетите,знаците,домовете и си чета постоянно за тях,та точно за този Уран прочетох  :-\ Благодаря ти пак

« Отговор #1069 -: Декември 13, 2011, 08:33:00 am »
Моля ако може да погледнете картата, прочетох това
"Ако е ранен, Уран говори за опасност от морален или физически катарзис (и дори смърт) на майката на дадения човек."
много се притесних  :'(

не се сугестирай,ех тези рачета, уран е външна планета не е ранена :mellow:
сол.Асц. в Рак на К6 с изгряващо Слънце, диспозитора му сол.Луна в 6 сол. на Мс -
двойно подчертаване за промяна в /на работата при съпруг,баща за по добре платена,
или промени към който трябва да се приспособявате засягащи работа,здраве,ежедневие
сол.Мс не се вижда на колко градуса отстой от уран като мине през него промяната ще е факт
АсцРак- приоритетите са постигане на сигурност и стабилност чрез 6 дом/работата/ в семейството
сол.Слънце на Асц.секстил сол.Юпитер ,У10 - инициативите ще са в ръцете на съпругът ти,
това е добра възможност за развитие и реализация,ако си инициативен
промяна в/на   дом, обмисляте ли,
пак двойно подчертана е темата сол.Венера върху Мерка и сол.Мерк върху Венера,това са У3 и 4 дом

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1070 -: Декември 13, 2011, 08:55:57 am »
Ами намислили сме към края на 2012 да ходим в чужбина. Не е решено твърдо,просто обмисляме, и двамата искаме детето ни да израстне в спокойна държава,да получи добро образование.За това си мислим да се махаме.Ама мен все не ми се вярва, той е на тази работа о 5 години,възможно най-сигурното предприятие в града и все си мисля,че няма да му стиска да напусне  ;) :unsure: :-\ Стреличка блаодаря ти страшно много  :blink:

« Отговор #1071 -: Декември 13, 2011, 09:01:19 am »
А понеже картата е от юли 2011,август се преместихме от мъжа ми в нас,може за това да става въпрос.Ех,така си помислих за чужбинатаа  ;D

« Отговор #1072 -: Декември 13, 2011, 08:55:43 pm »
 ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1073 -: Декември 21, 2011, 10:59:45 am »
Искам да попитам по вещите да погледнат един солар,и по конректно четох за съвпада на сол Сатурн с ИЦ и сол слънце съвпад МЦ може ли да говори за бременност ?
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 11:46:41 am от valiastankova »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1074 -: Декември 21, 2011, 11:35:13 am »
Тук има доста други индикации за бременост... ;D...
Иначе сол.слънце винаги съвпада с натално слънце...и затова говорим за солар...или възврат на слънцето през календарната година...

Добра година...при това отлична..с повече отговорности към дома и кариерата...Заложеното може да се реализира през настоящия солар....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1075 -: Декември 21, 2011, 11:45:54 am »
Иначе сол.слънце винаги съвпада с натално слънце...и затова говорим за солар...или възврат на слънцето през календарната година...

Добра година...при това отлична..с повече отговорности към дома и кариерата...Заложеното може да се реализира през настоящия солар....
Марая ще ти бъда благодарна ако ми обесниш за тия предпоставки  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #1076 -: Декември 21, 2011, 12:01:57 pm »

Марая ще ти бъда благодарна ако ми обесниш за тия предпоставки  :-[

Соларен възел в 5-ти дом...Сол Луна в 8-ми дом...Сол.Слънце в съвпад с Юпитер.../соларен/....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1077 -: Декември 21, 2011, 12:10:00 pm »
Мараяблагодаря ти страшно много  :88: Дай Боже :)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #1078 -: Декември 21, 2011, 12:11:07 pm »
Мараяблагодаря ти страшно много  :88: Дай Боже :)))

За нищо... ;D ;)

Редно е обаче да се проследи и прогресивната и дирекционната карта....

« Отговор #1079 -: Декември 22, 2011, 09:43:20 pm »
Здравейте,
Бихте ли казали някоя думичка за този солар? Виждате ли някакви индикации за деца, брак. Картата е на мъж. :blink:
Ако няма изход, излез през входа...