Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452411 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1120 -: Декември 26, 2011, 05:38:52 pm »
С някой момък да се превърнали познанството/приятелството си във връзка? Може да ти е колега от университета напр. Преминали са квадратурите на Сатурн със светилата ти. Може би това е бил тежък период за теб откъм търсене на цели, място за реализация.

« Отговор #1121 -: Декември 26, 2011, 06:16:39 pm »
За жалост ми се губи още принца.  ;D Но ако дойде, непременно ще има обратна връзка. Иначе си права, че имах един такъв период в който даже се чудех дали изобщо правя правилното нещо, дали има изобщо смисъл всичко, което правя и прочее и като цяло беше натоварено именно откъм учене ... един вид моята работа.  :blink: Благодаря много! ;)

« Отговор #1122 -: Декември 26, 2011, 08:34:54 pm »
 :blink:  Честита Коледа на всички!И на мен ми е малко неудобно,но и аз се нареждам  на опашката! :P :P Ще се радвам да споделите мнение! :rolleyes: :rolleyes:  Пожелавам Ви весело изкарване на Нова Година!  :wub: :wub:

« Отговор #1123 -: Декември 27, 2011, 09:13:58 am »

Защо съдружие? Нищо не съм намислила на тоя етап. Все едно ми се върти в главата - да се омета от тая държава.  ;D

къде ще се омиташ,че то целият свят е в криза ,пък и  те падат от по високо,значи по-дълго и по-болезнено ще е приземяването ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1124 -: Декември 27, 2011, 09:14:55 am »
Аз се притеснявам от насилие и инциденти :unsure: - соларен Марс ми е в 8-ми соларен/5ти натален в квадрат със Слънцето. Нямам наблюдения, обаче, може да са само мои страхове.
Защо трябва да е непременно насилие...Може да е любов и активизиране на сексуалния ти живот. Нова връзка ... нещо такова:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

abroad

• 2187
« Отговор #1125 -: Декември 27, 2011, 09:50:27 am »
Защо съдружие? Нищо не съм намислила на тоя етап. Все едно ми се върти в главата - да се омета от тая държава.  ;D
А за любовта - амин дай боже, кажи ми повече.  :confuse3:

не знам, хареса ми съвпада на дир. Меркурий с Венера
и покрай дир. и пр. Венера съвпад К5 все любови ми се искат :P (ако там ти е К5, де), а и по някое време тр.Уран ще мине от там, а тр. Юпитер през ДС

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1126 -: Декември 27, 2011, 10:02:17 am »
Младо гадже, гаранция  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1127 -: Декември 27, 2011, 10:39:29 am »
А за любовта - амин дай боже, кажи ми повече.  :confuse3:

и покрай дир. и пр. Венера съвпад К5 все любови ми се искат :P (ако там ти е К5, де), а и по някое време тр.Уран ще мине от там, а тр. Юпитер през ДС

Направо и на мен все любови ми се искат, ама то как е тръгнала работата и иде 2012, тоя живот направо на космическа и божествена любов ще скачам, човешка нема ме огрее.  :(

*

Grace

• 2257
« Отговор #1128 -: Декември 27, 2011, 10:41:36 am »
kaily, къде ти е постнат само натала, че с тези солари от астро ком изобщо не се оправям

*

Uran

• 6041
« Отговор #1129 -: Декември 27, 2011, 10:51:57 am »
 Как я търсите човешката любов?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1130 -: Декември 27, 2011, 10:56:00 am »
Бе то и аз не се оправям със соларите от астрокома, аз ги въртя през зет и наопаки - вътрешната карта и соларната, а външната е наталната.
В тази карта дето е постната, вътрешната е наталната.

Човешката любов е любов с мъж, а божествената любов е любов с целата вселена, аз се исках малко любов с мъж, а господ цел живот ми пробутва вселенска и така, не успях да изляза наглава с него. :-\

*

AH

• 2201
« Отговор #1131 -: Декември 27, 2011, 11:04:17 am »

тъй както гледам, Кайли я търси в духовните учения и се опитва да излезе с Бог на глава ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1132 -: Декември 27, 2011, 11:06:06 am »
Търсете мъжете в реала.
Умряха добрите стари нрави- да излезеш с някой юноша бледен на кино. Той свенливо да докосва върха на пръстите ти или "случайно" да опре коляно у твоето, след това да се помотаете из парка нищейки теми за битието и последния албум на актуалната рок/алтернатив/пънк/мънк група. Любовта/отношенията изискват реален контакт. Другото е сурогат, чекиджийство някакво.
Ако я караме така...съвсем ще спадне прирастът на населението и питекантропите от "Столипиново" тогава съвсем резонно ще задават дневния ред.

ОК са си астрокомските карти. Аз пък другите не ги кльопам. :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1133 -: Декември 27, 2011, 11:35:45 am »

тъй както гледам, Кайли я търси в духовните учения и се опитва да излезе с Бог на глава ;D

Любовта трябва да е свята, иначе си е голо е...е.  :P

*

AH

• 2201
« Отговор #1134 -: Декември 27, 2011, 11:59:13 am »

Любовта трябва да е свята, иначе си е голо е...е.  :P

не ти трябват хороскопи тогава :blink:

наблягай на духовните практики за по-скорошно минаване на следващо ниво :blink:
/там не се ходи поединично, но да не те обезсърчавам, като ти кажа, че трябва да чакаш цялото човечество:)/

*

kaily

• 5145
« Отговор #1135 -: Декември 27, 2011, 12:25:20 pm »
За човечеството знам, ама ти друго не знаеш - че когато ти се просветлиш, всичко става просветлено.
Т.е. стига ти ти да се просветлиш и после почваш да издърпваш всички останали.
Което и правя, мен ме дърпат, аз дърпам тия след мен и така се дърпаме...ама се пак ми се щеше да си имам другарче вече...как да ти кажа, от няколко години ми се върти в главата една идея...ама в другата тема ще я развия.

*

AH

• 2201
« Отговор #1136 -: Декември 27, 2011, 12:40:44 pm »
Т.е. стига ти ти да се просветлиш и после почваш да издърпваш всички останали.

или те те придърпват надолу - няма лошо :blink: - иначе не можете да си общувате и да се придърпвате насам- натам :blink:

пък за другарчето- чу го отвсякъде - но да не е като във вица за бог, фиша и шестицата от тотото:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1137 -: Декември 27, 2011, 04:29:56 pm »
Ми нали сама каза, че докато всички не се просветлят, няма тръгване, та те мен надолу, аз тях нагоре - ти друг начин ли предлагаш?
А другарчето землянин ли ще бъде или примерно плеядинец? А?  :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #1138 -: Декември 27, 2011, 05:09:38 pm »

С транзит на Юпитер през десцендента като нищо ще срещнеш другарче:) Особено, ако не включваш много съзнание и подсъзнание, т.е. Слънце и Луна, че не се знае на къде ще те придърпат:)

Знаеш ли, имахме преди време едно куче, на което много внимателно следих хороскопа – подчиняваше се безотказно на звездите:)
Но колкото по-умен е човек, толкова повече се стреми той да управлява звездите и тогава не се знае кой ще е по-силен за добро или лошо:) Важното е, че звездите ти дават шанс, пък другото е твоя работа:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #1139 -: Декември 27, 2011, 07:58:35 pm »

С транзит на Юпитер през десцендента като нищо ще срещнеш другарче:)

Бих казала "много другарчета". понякога толкова много, че ще ти бъде трудно да огрееш навсякъде.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥