Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453555 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1180 -: Декември 28, 2011, 01:27:47 pm »
аха, разделяме се и аз трябва да му давам ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1181 -: Декември 28, 2011, 01:40:35 pm »
Значи 3-9 дом не са воаяжи, а съдилища.
Лошо. Гледай ти!
 Не ми изглежда като да си капо. ;) ;D

« Отговор #1182 -: Декември 28, 2011, 03:52:24 pm »
айде цък и моята карта, нали почва солара 3 месеца преди рожденния ден ;)

http://prikachi.com/images.php?images/395/4075395t.gif

Но това с раздялата е започнало по стария солар, нали? Да бе, ясно, новият солар още не е започнал. Разбрах, извинявай. Защото в този не виждам ясни предпоставки за раздяла. Вярно, че сол. У7 е в аспект с натален Уран (У7) - сътресения в личните взаимоотношения и партньорствата, но също така може и да означава внезапно начало на нова връзка. А и Луната е хваната от квадрат с натален Сатурн - не ми изглежда като бърза раздяла. Опозиция на съвпада Венера/Юпитер с Луна, сол. АС попада в 5-ти натален дом, сол. К12 в съвпад с натална К5. Това ми изглежда като някакво сладникаво увлечение настрани. Соларен Плутон (сол. У10) в 12-ти дом, соларен Сатурн (сол. У1) в 9-ти дом - може да се отдадеш на дълбоки размисли относно по-нататъшното си (професионално) развитие. Но движение определено би трябвало да има при теб - съвпад Меркурий/Уран на върха на 3-ти соларен дом.

*

AH

• 2201
« Отговор #1183 -: Декември 29, 2011, 05:32:35 am »
Дисциплинирала съм си емоциите до много голяма степен, въдворила съм ред в мислите, изострила съм инстинктите, изчистила съм връзката с висшето, ЧСЗ-то направо го почти ликвидирах  :mellow:.
Неслучайно казвам, че работя със себе си от десетилетия, вместо да философствам.  :P

Добре, да кажем нещата по друг начин:)
Юпитер по принцип се свързва с духовна извисеност и духовни учители, както и с всички тия неща, за които пишеш.

Ако не се постараеш да му кажеш, че като мине през десцендента искаш реален, земен принц, като нищо по инерция ще ти предложи пореден духовен учител:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1184 -: Декември 29, 2011, 08:25:30 am »
благодаря Мирабела, в интерес на истината се надявам да започна връзка, с конкретен човек ;) и наистина съм се отдала сериозно на размисли за по-нататъшна професионална реализация и въобще какво ще правя занапред. ако сега не го осъзная (юпитеров възврат , а след това е възврат на възлите) - лошо!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1185 -: Декември 29, 2011, 12:05:32 pm »
Добре, да кажем нещата по друг начин:)
Юпитер по принцип се свързва с духовна извисеност и духовни учители, както и с всички тия неща, за които пишеш.

Ако не се постараеш да му кажеш, че като мине през десцендента искаш реален, земен принц, като нищо по инерция ще ти предложи пореден духовен учител:)

А, е това вече е приказка! Практична и прагматична като дон Хуан на припек!
 ;D
Мерси, АН, това си е техника, почвам да зомбирам Юпитер да спира да ми влачи учители, щото вече са ми до козирката.
 :25: :confuse3:

« Отговор #1186 -: Декември 29, 2011, 03:02:15 pm »
Привет на всички! От доста време не съм влизал тук  :-[ . Последно време нещата за мен не са се променили кой знае колко. Почти нищо от солара ми за отиващата си вече година не се случи :/ . Надявах се да си намеря постоянна работа, но колкото и да се опитвах, всичко оставаше на халос. В личен план нещата за мен не стоят по-различно. Срещнах една девойка, която не искаше нищо друго, освен кратка авантюра и това си беше с нея... Явно късмета ми изневерява във всичко  :( . Надявам се през следващата година нещата да се оправят поне малко. Поствам си солара за следващата година, с надеждата, че все нещо ще се случи през новата година и усилията ми да открия работа и нова, дълготрайна любов, няма да са напразни. Според вас, има ли надежда за мен в тези две отношения?
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 12:04:30 am от Tornquist »
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

лилид

Re:соларен хороскоп
« Отговор #1187 -: Декември 29, 2011, 03:48:46 pm »
" и ако досега е била тиха и съзерцателна, сега с тази атомна енергия във слънцето, транзита на плутон /направо започва да ме хваща яд, че не съм козирог/  :-[ би трябвало да има отчетлива активизация и то навън, извън себе си,"  - тъй-тъй  :blink:

"с юпитер и уран в първи соларен..може би би имало опасност от разширение в ханша и бедрата заради юпитер, но с натален сатурн на асц. сигурно е дребна и жилава и не качва и грам, така че по- скоро юпитер ще я направи по- отворена към света и хората, ще се забавлява повече с приятели, компании, трапези и т.н. и то без да качва, още един повод за завист съзирам тука.. ;D и понеже е в съвпад с уран, а не знам как да ги навържа, допускам, че този начин на живот ще е нещо ново за Лилид.. :P" - тъй-тъй, е леееееееееееееееко и желано заобляне като че ли добих, но едва го усещам  :blink:

"луна и сатурн в седми соларен щом е за окончателно финализиране както каза Кайли, и то във везни, значи ще влага много чувства във взаимоотношенията, ще е емоционална, дали сатурн в седми не беше показателен и за партньор с разлика във възрастта??ако е така, пожелавам и да е по- млад..  ;D
венера в осми соларен, скорпион- значи със сигурност ще е по- млад, " - тъй-тъй, с 15-20 г. по-млади мъже от мене се движех в компания насам натам и много се забавлявахме (е, аз повече душеприказчик им бях, да не си помислите че нещо друго по-така, нооооо - друго си е с млада компания, до зори в "Рокендрола" примерно!!!)

"защото солара ти за мен е показателен, че каквото искаш- ще го постигнеш.. :blink:" - тъй-тъй, вчера например посрещнах както си исках първия си РД от второто 5-десетилетие  - на места и с правения, които обичам ... ама има за искане и тая година занапред ;D

е, по-горе вмъкнах нещо като "отчетче", а за предстоящата НГ си/ви желая: Нека сме всички здрави щастливи и да сме щастливи за да сме здрави!!!

« Отговор #1188 -: Декември 29, 2011, 10:02:15 pm »
Здравейте отново! Имам следния въпрос:
 преди време публикувах соларната си карта за тази година (предстоящия ми рожден ден), но се оказа, че май този път ще го празнувам извън граница. Склонен съм да вярвам, че при тези обстоятелства, би трябвало да постна солара си за мястото, където ще празнувам рождения си ден. Та, въпроса ми е свързан с двете карти - какви ще са разликите в случая?

Търсих предния ти солар. Картите са различни не само защото са различни места на посрещане на новата слънчева година, но и според втората карта си роден в Ларнака. Втората карта не е твоят солар, а соларът на човек, роден на същата дата и час като теб, но в южната ни съседка. Но това не променя драстично положенията на планетите в сравнение с картата за празнуване на рожденния ти ден в България...

После си помислих, че ако се търси ефекта на релокация на самата натална карта, може би би трябвало да се потърси по-далечно място, където има по-съществена разлика между релокираната и наталната карта. Астро.ком предлага такава услуга. Не съм сигурна доколко този метод работи на практика. Ето тук има писано по темата - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4123.msg88964.html, http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1456.0.html.

С този претъпкан 9-ти дом в солара за 2011/12 не се ли случи нещо по него? Обучение поне? Пътувания? В солара ти имаше индикации за нова любов - съвпад на соларни Венера и Уран върху натален Десцендент, но както се досещаш, Уран не отговаря за стабилността и продължителността. Той е по внезапните събития и силните тръпки. А ти в момента имаш транзитен Сатурн на върха на 2-рия ти дом - повече от всичко се нуждаеш от сигурност и стабилност. Транзитен Уран (натален У5) тръгна директно наскоро и му предстои да прекоси Десцендента ти, транзитен Юпитер е върху наталното ти Слънце (У11). Мисля, че това са предпоставки за раздвижване в сферата на личните взаимоотношения.

Прогресивната ти Луна е върху натално IC - в България ли се завръщаш? Сигурен ли си къде ще посрещнеш рожденния си ден?

Построих соларната ти карта за следващата година в астро.ком (взех данните ти от стария ти солар) и се различава от постната от теб. Слагам я, но ако искаш, ще я махна веднага. Коя от двете карти е вярната?
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 09:16:18 am от Mirabella »

« Отговор #1189 -: Декември 29, 2011, 10:58:56 pm »
Мирабела, ако не те притеснявам, би ли казала нещо и по моя солар? Благодаря ти!  :wub: Весели празници!

« Отговор #1190 -: Декември 30, 2011, 12:14:31 am »
Здравейте отново! Имам следния въпрос:
 преди време публикувах соларната си карта за тази година (предстоящия ми рожден ден), но се оказа, че май този път ще го празнувам извън граница. Склонен съм да вярвам, че при тези обстоятелства, би трябвало да постна солара си за мястото, където ще празнувам рождения си ден. Та, въпроса ми е свързан с двете карти - какви ще са разликите в случая?

Търсих предния ти солар. Картите са различни не само защото са различни места на посрещане на новата слънчева година, но и според втората карта си роден в Ларнака, което явно не е така. Втората карта не е твоят солар, а соларът на човек, роден на същата дата и час като теб, но в южната ни съседка. Но това не променя драстично положенията на планетите в сравнение с картата за празнуване на рожденния ти ден в България...

С този претъпкан 9-ти дом не се ли случи нещо по него? Обучение поне? Пътувания? В солара ти имаше индикации за нова любов - съвпад на соларни Венера и Уран върху натален Десцендент, но както се досещаш, Уран не отговаря за стабилността и продължителността. Той е по внезапните събития и силните тръпки. А ти в момента имаш транзитен Сатурн на върха на 2-рия ти дом - повече от всичко се нуждаеш от сигурност и стабилност. Транзитен Уран (натален У5) тръгна директно наскоро и му предстои да прекоси Десцендента ти, транзитен Юпитер е върху наталното ти Слънце (У11). Мисля, че това са предпоставки за раздвижване в сферата на личните взаимоотношения.

Прогресивната ти Луна е върху натално IC - в България ли се завръщаш? Сигурен ли си къде ще посрещнеш рожденния си ден?

Построих соларната ти карта за следващата година в астро.ком (взех данните ти от стария ти солар) и се различава от постната от теб. Слагам я, но ако искаш, ще я махна веднага. Коя от двете карти е вярната?

Благодаря ти, че си постнала картата! Редактирах си предния пост и поставих нея в него. По принцип данните, които си попълнила са точни. Не мога да дам отговор обаче защо картите се различават - нямам идея, може да съм объркал нещо.
 Иначе по отношение на 9-тия дом... Нито обучение, нито пътуване - нищо. За любов - пак същото, както споменах, имаше една девойка, с която ми се искаше да се получи нещо, но тя просто не искаше нищо. И този си рожден ден предполагам ще празнувам извън България. За сега не се очертава да се връщам - дори пари нямам да го направя, технически няма как да се случи просто. Работа не мога да си намеря - където и да ходя, каквото и да правя, все удрям на камък. Дори хората, които се намират с желание да ми помогнат - също. По-обречен никога не съм се чувствал. Примирих се вече, че с предния солар вече нищо не може да се случи. Имам чувството, че съдбата се гаври с мене.

« Отговор #1191 -: Декември 30, 2011, 09:46:51 am »
Торн, ако имаш намерение да празнуваш рожденния си ден и да прекараш по-голямата част от следващата си соларна година извън България, може би е по-подходящо да разглеждаме релокирания ти солар. Прикачвам го.

Много буквално действа при теб транзитен Сатурн на върха на 2-ри дом - ограничаване на притока на ресурси.
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 07:37:49 pm от Mirabella »

« Отговор #1192 -: Декември 30, 2011, 10:10:51 am »
Целувчице, не ми вярвай на тълкуванията. :wub:

Твоята настояща година ми изглежда ориентирана преди всичко към професионална (или обществена) реализация (сол. У1 Венера на сол. МС). В картата има акцент върху оста 2/8 дом с връзка към 5-ти и 10-ти. Като интерпретация ми хрумва възможност да започнеш да печелиш от собствени проекти, инициативи (може би свързани с творчество, дизайн). Обръщането на соларните оси MC/IC спрямо наталните може да показва, че активността ти ще бъде повече на вътрешен план, отколтото на външен, че ще отделяш повече време за планиране, структуриране на дейностите ти. Възможно е професионалните ти проекти да изискват повече работа и концентрация от твоя страна, влагане на повече усилия, дори на моменти да изпитваш неудовлетвореност от това (сол. У1 и МС в квадрат с диспозитора си - сол. У10 Сатурн в 6-ти сол. дом, квадратура на транзитен Сатурн с натален Марс). Може да оставаш с усещането, че нещата не вървят напред, че не се развиват изобщо. Не бързай да правиш този извод - началото е възможно да е бавно, но сега изграждаш основите на бъдещите си занимания (транзитен Сатурн в 1-ви дом).

През годината може да натрупаш нови знания, които ще ти бъдат от полза по-нататък. Тригонът на транзитен Уран към наталния ти Меркурий може да ти даде свежи идеи, нов поглед върху нещата, да накара мисълта ти да тече по-бързо, по-лесно да усвояваш нови знания.

Относно соларния съвпад на Луна и Марс в 5-ти дом, опозицията на соларна Венера с натален Марс и положението на сол. У5 Слънце в 8-ми сол. дом мисля, че могат да ти донесат немалко любовни вълнения, които може и да не афишираш (заради 12-тия дом), но не знам доколко са предпоставки са стабилна и дълготрайна връзка. Виждам ги по-скоро като моментно силно привличане, силна тръпка, физическо привличане.
« Последна редакция: Януари 01, 2012, 02:36:17 pm от Mirabella »

« Отговор #1193 -: Декември 30, 2011, 10:34:20 am »
Целувчице, не ми вървай на тълкуванията. :wub:

Твоята настояща година ми изглежда ориентирана преди всичко към професионална (или обществена) реализация (сол. У1 Венера на сол. МС). В картата има акцент върху оста 2/8 дом с връзка към 5-ти и 10-ти. Като тълкование ми хрумва възможност да започнеш да печелиш от собствени проекти, инициативи (може би свързани с творчество, дизайн). Обръщането на соларните оси MC/IC спрямо наталните може да показва, че активността ти ще бъде повече на вътрешен план, отколтото на външен, че ще отделяш повече време за планиране, структуриране на дейностите ти. Възможно е професионалните ти проекти да изискват повече работа и концентрация от твоя страна, влагане на повече усилия, дори на моменти да изпитваш неудовлетвореност от това (сол. У1 и МС в квадрат с диспозитора си - сол. У10 Сатурн в 6-ти сол. дом, квадратура на транзитен Сатурн с натален Марс). Може да оставаш с усещането, че нещата не вървят напред, че не се развиват изобщо. Не бързай да правиш този извод - началото е възможно да е бавно, но сега изграждаш основите на бъдещите ти занимания (транзитен Сатурн в 1-ви дом).

През годината може да натрупаш нови знания, които ще ти бъдат от полза по-нататък. Тригонът на транзитен Уран към наталния ти Меркурий може да ти даде свежи идеи, нов поглед върху нещата, да накара мисълта ти да тече по-бързо, по-лесно да усвояваш нови знания.

Относно соларния съвпад на Луна и Марс в 5-ти дом, опозицията на соларна Венера с натален Марс и положението на сол. У5 Слънце в 8-ми сол. дом мисля, че могат да ти донесат немалко любовни вълнения, които може и да не афишираш (заради 12-тия дом), но не знам доколко са предпоставки са стабилна и дълготрайна връзка. Виждам ги по-скоро като моментно силно привличане, силна тръпка, физическо привличане.

Много ти благодаря,Мирабелла! :88: Обещавам да се отчета догодина. Иначе това за 12тия дом и че не афиширам любовните си вълнения, определено действа още от последния 1-2 месеца, нещо гледам да си крия вълненията и да не ги споделям много много, просто ме е страх, че няма да се случи и няма смисъл да разказвам напред-назад. Тъкмо се чудех от къде ми е дошло това, пък то къде било...

« Отговор #1194 -: Декември 30, 2011, 11:59:58 am »
Много буквално действа при теб транзитен Сатурн на върха на 2-ри дом - ограничаване на притока на ресурси.

:/ значи скоро подобрение да не очаквам. Сякаш малко ми беше, докато се "разхождаше" из първи дом, сега и това...

« Отговор #1195 -: Декември 30, 2011, 12:15:33 pm »
Прекаленият песимизъм определено не помага. Не съм казала, че не може да има подобрение. Пък и аз не съм експерт по астрология, каквото и да кажа, може да не е вярно.

В настоящия ти солар управителят на 2-ри дом Плутон се намира в 3-ти в широк земен тригон с Марс (сол.У7) в 11-ти и Слънце (сол. У11) в 7-ми. Може би ще получиш приходи (хонорари) от свободна съвместна дейност, да те наемат на граждански договор. Соларен МС се управлява от Луна на соларен Десцендент (в картата за извън България) - отново ми се вижда работа в партньорство, но Луната е в опозиция със Сатурн на соларен Асцендент - възможно е такава работа в екип да не ти е по вкуса. Соларен съвпад Меркурий/Уран в 6-ти соларен дом на натален Десцендент. Възможност за временно назначаване в нова за теб сфера. Пази нервната си система, опитай да не я стресираш толкова много.

« Отговор #1196 -: Декември 30, 2011, 01:08:59 pm »
Прекаленият песимизъм определено не помага. Не съм казала, че не може да има подобрение. Пък и аз не съм експерт по астрология, каквото и да кажа, може да не е вярно.

В настоящия ти солар управителят на 2-ри дом Плутон се намира в 3-ти в широк земен тригон с Марс (сол.У7) в 11-ти и Слънце (сол. У11) в 7-ми. Може би ще получиш приходи (хонорари) от свободна съвместна дейност, да те наемат на граждански договор. Соларен МС се управлява от Луна на соларен Десцендент (в картата за извън България) - отново ми се вижда работа в партньорство, но Луната е в опозиция със Сатурн на соларен Асцендент - възможно е такава работа в екип да не ти е по вкуса. Соларен съвпад Меркурий/Уран в 6-ти соларен дом на натален Десцендент. Възможност за временно назначаване в нова за теб сфера. Пази нервната си система, опитай да не я стресираш толкова много.

Може да не си експерт, но описаното по-горе от теб е достойно да се нарече експертно. Единствените ми приходи са точно от такова естество и да - не ми харесва партньорството в момента, защото аз върша цялата работа, а парите ги деля, на всичкото отгоре са и страшно малко и нередовни като приход. Затова искам постоянна работа и си търся такава. От песимизма ми е леко трудно да се отърся, защото вече ще станат мисля две години, откакто всичко ми е тръгнало накриво. Ако не е много нахално, може ли да те помоля да погледнеш, кога е възможно да очаквам някакво раздвижване поне на любовния фронт?

« Отговор #1197 -: Декември 30, 2011, 01:40:17 pm »
Самоцитирам се малко от по-преден пост:

Цитат
Транзитен Уран (натален У5) тръгна директно наскоро и му предстои да прекоси Десцендента ти, транзитен Юпитер е върху наталното ти Слънце (У11). Мисля, че това са предпоставки за раздвижване в сферата на личните взаимоотношения.

Прогресивна Венера е в опозиция с транзитен Сатурн. Аспект, който може да носи разочарования, за които ти спомена. След 8-9 месеца този аспект ще се е разпаднал напълно, а прогресивна Венера ще бъде на крачка от навлизане в следващия знак, където ще срещне наталното ти Слънце. Мисля, че към края на 2012 можеш да усетиш разведряване в любовната сфера. Тогава и транзитен Юпитер ще премине през наталния ти У7 Марс. Срещи с привлекателни личности, а може би и подобряване на финансовото положение (Венера отговаря и за парите). По същото време транзитен Сатурн ще бъде върху натален Плутон (У3) - ще подбираш внимателно кого допускаш близо до себе си.

През следващата година прогресивната ти Луна е в Козирог (подсилва присъщия за теб песимизъм) и в 4-ти натален дом, което положение може да те накара още по-сериозно да се замислиш над създаване на стабилна връзка и семейство. Първото ми предположение беше, че ще те върне в родината ти, но също така може да те накара да създадеш дом и в друга страна (защо не). Предстои й съвпад с натален Нептун (У6) и транзитен Плутон. Това може да не е лек период, защото може да се наложи да се разделиш с някои илюзии, които пазиш и от които не искаш да се откажеш. От друга страна може да е силен творчески импулс. Натално си предразположен към изпитване на силни разрушителни емоции (точен квадрат Луна/Плутон). Точно тези емоции могат да бъдат източник на творческо вдъхновение в първата половина на 2012-та. Пази се от изпадане в депресия. През лятото на 2012-та ще бъдеш по-оптимистично настроен от обичайното, надявам се (прогресивна Луна в квадрат с натален Юпитер).

Относно солара имаш соларна Луна на сол. Десцендент (за Гърция) или в 7-ми дом (за България). Положението на Луната по дом показва къде ще влагаме повече емоции (7-ми дом - в партньорствата), но и къде може да усетим нестабилност (по руската школа). Соларното Слънце също се намира в 7-ми дом, което потвърждава, че фокусът за теб и през 2012-та ще бъде върху връзките. Соларна Венера в 8-ми соларен дом, в широк съвпад с натален Марс, соларен Нептун в 5-ти соларен дом, сол. У7 Марс в 11-ти соларен. Не ми изглеждат като предпоставки за дълготрайна връзка. Нова тръпка, нови емоции, срещи, но за стабилна връзка ми се струват недостатъчни показатели. Дано греша!
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 01:44:24 pm от Mirabella »

« Отговор #1198 -: Декември 30, 2011, 01:51:14 pm »
Утре започва новият ми солар - чувствам се странно дезорганизирана и разпиляна - по принцип съм си така, но в случая това ме плаши. Като блокирала съм ......Някой ако има още предположения, моля да се изкаже по солара. Предварително благодаря на всички  :wub:http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2348.1100.html - 56 страница съм го публикувала.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1199 -: Декември 30, 2011, 02:16:51 pm »
Торн, по-сериозно влюбване и връзка около първата половина на 2013 г.