Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453694 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1240 -: Януари 03, 2012, 05:22:41 am »
И сега какво стана. Стела казва, че ще има любов и бебе. Марая казва-не... ;D Близнак ли ще е, Телец ли ще е, по-млад ли ще е... ;D

Скъпа Мия, стана интересно ... ;D
може ли данни, да видим и ние ?

а вие, скъпи Стела и Марая, я се усмихнете и престанете ... каква ви е синастрията, почвам да се чудя. Я вземете си направете един анализ..  :blink:

Заточен и Паднал Меркурий в точен квадрат...орбис 00:00:00 ;D ;D
Друго от синастрията не и нужно според мен...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1241 -: Януари 03, 2012, 08:39:45 am »
Не отговаряй вместо мен.  занимавай се единствено с твоите думи.

Спри да ме корегираш...отговарям така както сметна за добре! Не си ми цензура и не можеш да бъдеш!
Срещу МЕН да тичаш не можеш да ме стигнеш! И спри да разнасяш клюки и интриги... :blink: Най-сетне покажи , че АСЦ-то ти е СТРЕЛЕЦ! ;)

А ти спри да отправяш нелепи обвинения. Не ме интересува твоя живот - имам си мой.

Живей си го...До този миг на никой нищо не съм написала на лични ЗА РАЗЛИКА от теб...Като знаеш какво си направила...по-добре се извини , а не се дръж дебелокожо...и нагло към мен! :blink:
НИКЪДЕ И С НИЩО НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛА ДА ГОВОРЯ ЗАД ГЪРБА ТИ...КАЗВАМ ВСИЧКО В ОЧИТЕ....ЗАЩОТО СЪМ СТРЕЛЕЦ! ;)

Нищо различно не съм казвала от това, което ти не си споделяла във форума. Ти ревеше тука и задаваше хорарни въпроси и качваше карти. Сама го направи публично достояние.

Напротив! Ти каза неща свързани с бизнеса ми...на онзи...Алонето...,а и наред с това каза неща...на които никога не си била свидетел...,а чула недочула...И сега е явно времето да ти кажа нещото...
Ти беше първия човек , който срещнах от форума...и първата с която имах лични контакти...Аз те приех близо до себе си...
Благодарение на мен ти срещна доста хора от този форум...Бях приятелка...която ти предаде...И ме боли! Това..,че го направи го простих...,но , че продължаваш...ме боли! :blink: Но..,ако така израстваш и можеш да налагаш себе си...няма проблем! :blink:

Извинявай, ако съм те наранила, но аз за твоя бизнес никога не съм говорила в лош аспект. Алоун се интересуваше от екологичен бизнес и аз казах да се обърне към тебе, защото знам че имаш интереси в тази област, но да бъде внимателен. Ти качваше хорарни карти и питаше дали ............ ще влезе в затвора за злоупотреби и го правеше публично. Аз нищо лошо не съм казала за тебе лично и за бизнеса ти.

Аз може всичко да питам...,но ти нямаше право да говориш каквото и да било...Но не е вярно това, което казваш...-пазя съобщенията....Няма проблем...,аз имам ЮЛВ в съвпад с Меркурий в стрелец и в 1-ви дом...и ми е трудно когато МЕ ПРЕДАВАТ! Няколко пъти сме били заедно...трябваше да ме разпознаеш....В момента продължават на лични различни съобщения...свързани с мен...След като го казвам...,значи знам...Никога не говоря празни приказки...Искам това да спре...Аз също имам моя живот...На много хора съм помагала и помагам...И ЩЕ ПРОДЪЛЖА...Въпроса е да спрат интригите и да покажем духовност...за която претендираме... :blink:

Съжалявам, Марая че продължават да те коментират на лични. Аз не съм сред тези хора. разбери се с тях, не проектирай проблемите си върху мен?  Парадирате с личния си живот и излагате личните си драми на показ, после се сърдите, че другите ви коментират. Еми, нека Слънце в първи дом в квадрат със Сатурн да си поеме отговорността за това, че иска да бъде на всяка цена в центъра на вниманието, вместо да проектира вина върху другите. Щом си пожелала да стане публично достояние въпросната информация и си я поставила във форума, отговорността си е твоя. НапаТките ти срещу мен започнаха да валят много преди Алоун да се появи във форума. Още щом спрях да ти отговарям на хорарните въпроси, които се сипеха един след друг посред нощите и се дистанцирах от теб. Не ти ли е достатъчно, че ме обиди тука пред всички като каза, че приятелят ми ми изневерявал на работно си място и че ще се разделим, заради новолунието му в пети дом през април 2011г., нещо което не е вярно. какъв беше смисъла? Не ми говори за предателство! Аз не съм злорадствала по отношение на твоите лични драми никога, даже съм ти съчувствала в най-тежките моменти от живота ти. Не мога да разбера защо продължаваш да се идентифицираш с мъжа си и да се чувстваш обидена, след като той стоеше в основата на всичките ти неприятности, а ти през цялото време, съвсем целенасочено ни формираше негативно мнение за него.

ПП. За комуникацията, аспект на Меркурий (макар и квадрат) винаги е по-добър от никакъв. Както виждаш комуникирам с теб директно, докато други (не зная кого имаш предвид) си мълчат. Надявам се, че сме се изяснили. Приятен ден ти желая.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 08:52:20 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1242 -: Януари 03, 2012, 08:44:52 am »
" Животът не иска от нас да бъдем последователни, жестоки, търпеливи, отзивчиви, гневни, рационални, безразсъдни, любящи, прибързани, разкрепостени, невротични, внимателни, закостенели, толерантни, разточителни, богати, угнетени, деликатни, болни, съобразителни, забавни, глупави, здрави, алчни, красиви, мързеливи, отзивчиви, наивни, щедри, потиснати, сърдечни, епикурейци, производителни, манипулативни, прозорливи, своенравни, мъдри, себични, добри или жертвоготовни. Животът обаче изисква да живеем в мир с последствията от нашите избори."

Ричард Бах, Бягство от сигурността

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #1243 -: Януари 03, 2012, 09:54:49 am »
Мия, може ли да ни напишеш когато си срещнала мъжа, който ти допада ? Има ли по-голям акцент на Сатурн в натала си ?
Може и да стане нещо повече, но пък от друга страна транзитен Нептун ти квадратира Меркурия и Слънцето, така че може би е добре да си имаш и едно на ум.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 10:07:18 am от Asol »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1244 -: Януари 03, 2012, 10:23:41 am »
Мия, може ли да ни напишеш когато си срещнала мъжа, който ти допада ? Има ли по-голям акцент на Сатурн в натала си ?
Може и да стане нещо повече, но пък от друга страна транзитен Нептун ти квадратира Меркурия и Слънцето, така че може би е добре да си имаш и едно на ум.

Двамата имат сходство по Сатурн - еднакъв съвпад на Сатурн с планета, но в различни знаци. При него е в Рак, при нея- в Лъв. мисля, че ме разбираш.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1245 -: Януари 03, 2012, 10:43:04 am »
Разбрах те, Стела. Благодаря за уточнението. :blink: Но ми е интересен и моментът на срещата.

« Последна редакция: Февруари 03, 2012, 04:34:09 pm от Asol »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1246 -: Януари 03, 2012, 11:49:04 am »
Имайки предвид солара на Мия и някои транзити, аз мисля, че се очертава важна година, която може да бъде съпроводена и с някакъв обрат в житейския път. С Асц Козирог, покриващ 6-и и 7-и натален, дейностите и ще бъдат насочени в тези сфери т.е. работа, служба на другите, ежедневни навици, сътрудничество и партнъорства. Ще гледа сериозно на нещата и ще трябва да действа методично, упорито, бавно и последователно.
Почти сигурно през годината ще има дейности свързани с недвижим имот - покупко-продажба, преместване, наем, движение напред-назад между две къщи и т.н. Това може да е свързано както с дома, така и с работното място. А може и като наследство да дойде. Мисля, ще има и активно движение на пари и финанси. Не знам Мия какво работи, но да има една наум за кредити, такси и пр.
Относно любов и обвързване - хмм...около рождения ден и юни - чудесен период при транзита на Юпитер през стелиума. Годината има отчетлива тенденция за любов, романтика и ...илюзии. Мия, имаш акцентиран обмен Нептун/Луна, а в натала, макар и широк аспекта е квадрат. Просто внимавай, не е задължително да има разочарования. Прогресивната ти Луна също е в точна опозиция на Нептун ! Прогресивна Луна в Близн. може да даде и двойствени връзки. Поне е сигурно, че не ти се стои много вкъщи. Имаш нужда да излизаш, да общуваш....Годината е хубава за социални контакти, нови приятелства, присъединяване към групи и организаации
 За вече появилия се младеж, дали има нещо по Нептун/Уран в натала ? И да, би могъл да е по-млад или просто Меркуриев тип. За серизно обвързване, бих заложила след края на септември 2012, по-скоро 2013. 
Накратко за транзитите - Нептун каре Слънце - особено втората половина на годината - не сменяй работа, внимавай за понижаване на тонуса и не се безпокой ако се чувстваш дезориентирана и несигурна. Също, октомври - Сат каре Марс - внимавай за инциденти и его конфликти на работа.
Хубав е транзита на Уран към Марс - дава ти самоувереност и способност да утвърждаваш себе си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1247 -: Януари 03, 2012, 01:50:02 pm »
Моля ви да погледнете солара ми за тази година,предстои ми конкурс за работа тези дни. Чудя  се дали ще намеря подходяща за образованието ми работа през тази година?Много се колебая дали да продължа една започната магистратура :-\ :-\,някакви мнения?Благодаря!

Ако поставиш натал+солар...би било добре....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1248 -: Януари 03, 2012, 02:02:10 pm »
Здравейте!!!Първо Честита Нова Година на всички!Пожелавам Ви новата 2012 да ви донесе само положителни емоции,много здраве,щастие,късмет и много любов! :wub:    Качвам моята карта,ще се радвам,ако някой има желание да я разгледа и да сподели мнение!!Надявам се да е правилната!Благодаря предварително! :blink: :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1249 -: Януари 03, 2012, 02:03:43 pm »
Здравейте!!!Първо Честита Нова Година на всички!Пожелавам Ви новата 2012 да ви донесе само положителни емоции,много здраве,щастие,късмет и много любов! :wub:    Качвам моята карта,ще се радвам,ако някой има желание да я разгледа и да сподели мнение!!Надявам се да е правилната!Благодаря предварително! :blink: :blink: :blink:

Здравей! И на теб щастлива нова година...Ако качиш още една карта солар+натал...ще е добре... ;D

« Отговор #1250 -: Януари 03, 2012, 02:12:45 pm »
 ;D ;D  Мерси кажи ми само тази ли е правилната?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1251 -: Януари 03, 2012, 02:14:41 pm »

Става... ;D

« Отговор #1252 -: Януари 03, 2012, 02:17:01 pm »

Става... ;D

;D ;D ;D  :P :P  Благодаря ти! :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #1253 -: Януари 03, 2012, 02:17:28 pm »
Картата...

Тайна любовна връзка...Бъди предпазлива по отношение на здравето си...и не се доверявай само на един доктор в случай , че ти се наложи да предприемеш някакво лечение...Доста уморително и мързеливо ежедневие...
Промяна в социалния статус...както и добра възможност за кариера и израстване...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1254 -: Януари 03, 2012, 02:26:00 pm »
Благодаря,а дали работата ще е свързана с правото?

Да...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1255 -: Януари 03, 2012, 02:38:42 pm »

Възможно ли е да заминеш да учиш някъде? :rolleyes: Възможно е възрастен човек в рода ти да предприеме далечно пътуване...

« Отговор #1256 -: Януари 03, 2012, 02:43:18 pm »

Възможно ли е да заминеш да учиш някъде? :rolleyes: Възможно е възрастен човек в рода ти да предприеме далечно пътуване...

Ми нямам планове да уча някъде ама знае ли човек какво го чака!А за далечно пътуване се надявам ,аз да съм тази ;)) принципно

« Отговор #1257 -: Януари 03, 2012, 02:48:16 pm »
Благодаря,а дали работата ще е свързана с правото?

Да...
Много се надявам да е така :blink: :blink:А защо тайна връзка,надявам се не с някой обвързан,защото това не мога да си го представя...

Пожелавам ти да не е с обвързан,а с някой свестен мъж,който много да те обича!Макар ,че вече свестни мъже  не останаха много  ;D ;D Вече имам чувството че стара мома ще си остана хихи  :P :P :P.Всичко хубаво от мен и късмет през 2012 ;)

« Отговор #1258 -: Януари 03, 2012, 04:09:50 pm »
Maрая Благодаря за отговора.

« Отговор #1259 -: Януари 03, 2012, 09:14:56 pm »
Бихте ли погледнали и този солар,картата е на мъж  :blink: