Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453414 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1280 -: Февруари 26, 2012, 05:04:28 pm »
Цитат
Здравейте,
Бихте ли ми дали насоки какво мога да очаквам през настъпващата ми соларна година?
Благодаря предварително  :blink:
Мира, според мен много внимавай с прибързаните решения, т.е. мисли нещата по 10 пъти преди да действаш.По натал сатурн ти е в седми дом с още две ретроградни планетки, несигурност в любовните партньорски отношения, и сега горкия сменя знак в скорпион в осми дом, и луната е застанала на върха му, и все си мисля, че сатурн ще те ограничи по някакъв начин и ще разклати сериозно емоциите ти, т.е. виждам изпитание, за което трябва да се подготвиш, луната управлява 5-тия ти и 6-ти дом, изцяло емоционално наситени решения в любовните връзки, лабилност която може да докара до здравословни проблеми, никаква земя и стабилност и сигурност, освен ако не броим че милата луна се е наместила в 10-ти дом. Мисля, че сега сатурн ще те заземи, ще те научи да вземаш по-разумни и обмислени решения, може и ти сама да усетиш, че гледаш на нещата по...как да се изразя, като възрастен, защото го виждам че е във взаимна рецепсия по знак с плутон, може промяната да е плавна. За останалите неща с момичетата от форума също съм съгласна без бебето, не го виждам тази година. Инъче активност в трети и девети дом, новата кола например е по трети дом, с асцендента в съвпад с екзалтиралия по знак уран, със сигурност ще има коренна промяна и новости във философията ти към живота, за това коя си ти, промяна на възгледи на начина по който се изразяваш, а също така успешно завършване:)Смяна на дом, естествено по твоя инициатива(сол.уран в 4-ти  дом съвпад с венера в овен), но ти по рождение си със заточена венерка в овен в първи дом, така че едва ли е от значение за теб дали партньора поема контрол над нещата или ти.Марс макар и ретрограден, все пак е в 10- ти дом, така че ще действаш здраво над професионална реализация, попадайки в натален 7-ми, може да е бизнес с партньора, семеен. Та така според мен, много хубава година, само повече дълбочина над решенията:)
Благодаря ти  :88:
Ако няма изход, излез през входа...

« Отговор #1281 -: Февруари 26, 2012, 05:20:44 pm »
Цитат
Майка дойде преди малко и ми каза, че батко имал някакви проблеми, че не е добре, емоционално. От няколко дни е така, има високо кръвно, не му е добре. Сега говорил, че няма за какво да живее ...и подобни неща.  :'( Сега обсъждат в другата стая, отидох за малко, но просто не можех да слушам, говорят и за психолог... Може ли да погледнете соларния му хоскоп и да ми кажете какво го очаква занапред? Може би трябва да направя друга карта с прогресии, не знам, каква карта ще покаже какво му оказва влияние точно в този период? Имаше някакво момиче, което явно не отвърна на чувствата му, но дали е заради нея? Какво го измъчва? Как да му помогна...
Като нищо му минават такива мисли, нептун сменя знак в 8-ми дом, а върха на 12-ти е в съвпад с луна в опозиция с плутон в 6-ти.Брат ти по-принцип е по-критичен към себе си, една психологична помощ ще му се отрази много добре. Ако е млад мисля че проблемът му е с учител, но виждам добър и бърз подем в образованието.Втори вариант здравословен проблем на негов съученик, може би катастрофа(квасратура на луна на върха на трети сол. дом и северен лунен възел на върха на 6-ти сол. дом). Може както мислиш да е и гаджето му, чийто управител е в 6-ти дом опозиция с рожд. му луна. Във всички случеи пазете го от наркотици и алкохол, и го водете на терапевт, само ще помогне, няма да навреди, и щом има такива мисли, че няма за какво да живее, не дай си боже да направи някоя глупост, аз съм аматьор все още по отношение на хороскопи, но евентуално тълкуване на хороскоп няма да му вдъхне кураж,а професионална помощ.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1282 -: Февруари 27, 2012, 10:42:08 am »
Здравейте,
бихте ли ми казали какво още мога да очаквам през тази година
освен 2 погребения през месец :( ....до сега

« Отговор #1283 -: Февруари 28, 2012, 02:31:34 pm »
Здравейте, виждате ли възможност за сключване на брак в тази соларна карта?

« Отговор #1284 -: Февруари 28, 2012, 02:55:00 pm »
Ами аз виждам един марс на върха на натален 7-ми, да не е прибързан брак, обмисли го добре, по рождение имаш сатурн в 7-ми и сол. сатурн пак там,  ако не е отработen сатурн може да се окаже прекалено голям товар бракът.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1285 -: Март 09, 2012, 01:16:04 pm »
Какво мислите за тази соларна карта? Аз се загледах по съвпада на осите. Мисля си за промени в дома/семейството... Или свързани с други хора, защото и ДЦ и МЦ са аспектирани. Също мисля, че тази година човекът ще съумее да обедини желания образ (МЦ) с даденостите си (АСЦ). Соларният Асц е пак в 4ти натален и вероятно го чакат промени в дома, може би местене? Соларно Слънце в 6ти соларен върху 10ти натален, тъй като е млад човек, може би учение, работа едва ли на тази възраст. Или някакви умения, квалификации ще бъдат на преден план...

Как тълкувате подобно съвпадение на осите? Също, човекът е с неособено стабилно здраве в последно време и Мерк/Уран в 6ти соларен малко ме притесняват.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1286 -: Март 09, 2012, 07:57:59 pm »
В солара гледай положение на Слънцето, на Луната, четирите ъгъла дали активират натални планети някакви (най-вече съвпади)  и обратното - дали четирите натални ъгъла съвпадат със соларна планета. Аз само забелязах, че при теб се задава година в която може да си доста по-социално активна. И без да съм някакъв специалист изобщо, като гледам управителите на 6, 9 и 10 натални, може и да заминеш нанякъде. Но може и да не е само по работа, в случай че не си ангажирана.
« Последна редакция: Март 09, 2012, 08:03:32 pm от Ronia »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1287 -: Март 10, 2012, 04:40:49 pm »
  Blagodaria za komentara,Ronia.Na men nai-mi se nabiva na o4i savpada na solaren ascedent s varha na 5 natalen i Neptun v nego,no ne6to nemoga sa si go raztalkuvam.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1288 -: Март 10, 2012, 05:39:58 pm »
Може би на фокус ще бъдат отношенията, може би влюбване щом пък и Нептун е там или зависи Нептун къде управлява -дано е хубаво от мен най-добри пожелания
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1289 -: Март 10, 2012, 05:47:53 pm »
Благодаря за позитивизма,Нептун е управител на 9 натален ,хубава вечер!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1290 -: Март 10, 2012, 05:49:28 pm »
  Blagodaria za komentara,Ronia.Na men nai-mi se nabiva na o4i savpada na solaren ascedent s varha na 5 natalen i Neptun v nego,no ne6to nemoga sa si go raztalkuvam.

ще бъдеш отдадена на романтична любов или на деца, ако имаш такива.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1291 -: Март 10, 2012, 06:18:42 pm »
   Как мислите, този господин ще се зажени ли до края на годината, в бизнеса ще има ли успех ? /Поствала съм картата, но не видях коментари, аз пък съм лекиичко ангажирана и нищо не виждам/ :-[

аз залагам "да" и на двете.  :blink:

« Отговор #1292 -: Март 10, 2012, 06:35:51 pm »
  Да се заженва сериозно е решил, вероятно ще стане. И има предчувствието, че тази година ще му е вероятно най-успешната в бизнеса. Задължително ще ви дам обратна връзка.

« Отговор #1293 -: Март 10, 2012, 06:43:15 pm »
  Моя солар ще го постна....щото съм много ангажирана със себе си и виждам само това, което на мен ми харесва  :lol:. Интересно ми е - ще има ли вероятност за работа в чужбина, вероятност за подписване на брак с чужденец...Че ще имам катаклизми ми е ясно, те в момена ме тресат, за това се извинявам предварително, дето се оливам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1294 -: Март 10, 2012, 06:56:16 pm »
За мъжа- ДА на въпросите. Възможно е и да има деца, защото щом не е женен няма как да се разведе. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1295 -: Март 10, 2012, 06:57:05 pm »
Възможно ли е синът ти да пътува в чужбина? :unsure:

« Отговор #1296 -: Март 10, 2012, 07:06:01 pm »
 Нямам идея...това къде го видя?  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1297 -: Март 11, 2012, 09:25:18 pm »
И аз за осите питах в картата, която постнах на предишната страница.  :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1298 -: Март 12, 2012, 08:00:38 am »
Благодаря ти за информацията, осите явно са много важни, ще търся и аз, но досега не намирам нещо съществено като информация в нета.

« Отговор #1299 -: Март 16, 2012, 01:25:31 pm »
Сега вече изтичащия ми солар имаше дублиращ съвпад на соларни оси с натални, соларно АЦ в/у натално, соларно МЦ в/у натално и т.н., беше и все още е една от най-лошите ми години. Осите са от голямо значение, дано някой се включи с по-подробно инфо!

За това разположение съм чела,че е свързано с голям напредък. :unsure:

Когато сол.АЦ се намира в 7дом-година,в която ще зависите от другите;възможни са професионални и брачни конфликти.Попадайки върху ИЦ ще предизвика промени в дома ви(може да е свързано с преместване).Разположен върху МЦ ще донесе професионален напредък.
Соларен МЦ върху АЦ-осъзнаване на личността.Върху ИЦ-преместване,поради професионални или социални промени.А върху ДЦ-година на важни професионални контакти.