Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454436 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1300 -: Март 16, 2012, 03:17:45 pm »
В този солар виждате ли нещо интересно?  ;D Щото аз преди 30 мин се сетих, че от неделя започва той...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1301 -: Март 16, 2012, 03:32:55 pm »
Сега вече изтичащия ми солар имаше дублиращ съвпад на соларни оси с натални, соларно АЦ в/у натално, соларно МЦ в/у натално и т.н., беше и все още е една от най-лошите ми години. Осите са от голямо значение, дано някой се включи с по-подробно инфо!

За това разположение съм чела,че е свързано с голям напредък. :unsure:

Когато сол.АЦ се намира в 7дом-година,в която ще зависите от другите;възможни са професионални и брачни конфликти.Попадайки върху ИЦ ще предизвика промени в дома ви(може да е свързано с преместване).Разположен върху МЦ ще донесе професионален напредък.
Соларен МЦ върху АЦ-осъзнаване на личността.Върху ИЦ-преместване,поради професионални или социални промени.А върху ДЦ-година на важни професионални контакти.

MoonLight, мерси за инфо-то!

Да, и аз бях чела в няколко източника, че такава соларна конфигурация бележи важна година. Но в същото време попаднах и на няколко човека, които твърдят точно обратното, както се получи и при мен-година на застой, изолация и труден или никакъв напредък. Разбира се, трябва да се обърне и внимание на други фактори, като при мен например соларен АЦ беше в 12-ти натален, а транзитен Сатурн също преминаваше през 12-ти. Съвпад соларни/натални оси се случва към 33-ти рожден ден и после пак към 66-67-ми, това уж давало шанс за развитие според даденостите на натала, но при мен не проработи така. Радвам се че след месец и половина ще започна новия солар  ;)
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1302 -: Март 16, 2012, 09:21:35 pm »
Очакваш ли някакви промени в работата, а и от там в източниците на доходи?

« Отговор #1303 -: Март 18, 2012, 01:39:25 pm »
В този солар виждате ли нещо интересно?  ;D Щото аз преди 30 мин се сетих, че от неделя започва той...
Yaya,от няколко дни мисля по солара ти  :P и измислих следното:
година насочена към материалното и практичното(4планети+МЦ в земя);решителност и стабилност(3планети+АЦ и МЦ във фиксирани знаци).Фиксирани соларни оси-проницателност и разсъдливост.Управител на нат.АЦ в 10соларен-акцент върху кариерата.Той попада в 7нат.-важни професионални контакти.Управител на сол.АЦ в 8нат.-трансформация или помощ от другите.
Прави впечатление съвпада на сол.Венера/Юпитер и сол.Уран/Меркурий,но по този въпрос ще изчакам да се включат останалите. ;)
Успешна соларна година.

« Отговор #1304 -: Март 20, 2012, 07:06:46 am »
Здравейте момичета,
Това е новият ми  солар за 2012 година..струва ми се интересен ще се радвам ако някой ми помогне в разгадаването :lol:
« Последна редакция: Март 20, 2012, 08:06:19 pm от PEPINA »

« Отговор #1305 -: Март 20, 2012, 01:38:42 pm »
По солара на PEPINA:
Усол.АЦ в 8нат.-помощ от другите или ще преминеш през някаква трансформация.(а защо не и засилен интерес към окултното :P).
Унат.АЦ в 5сол.-актуални ще са темите,свързани с деца,любов...Това е и отново подчертано от Слънце в 5сол.дом.
Колебания и страхове в целите,приятелствата.(Луна в 11сол.)Северен възел в 12сол.дом-разстеж чрез тайни постъпки. :thinking:
5 и 6 соларни домове са свързани,както и 11 и 12.Може да се прояви чрез грижа за здравословното състояние на дете или работа с деца и тайна помощ или въвличане в благотворителност.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1306 -: Март 20, 2012, 01:48:50 pm »
Yaya, solara ti e s akcent polojitelna promqna v socialniq status.

« Отговор #1307 -: Март 20, 2012, 07:14:41 pm »
Как би трябвало да разбирам Сатурн в 9 дом във Везни по солар върху шестодомна Луна във Везни по натал и соларен Марс в 8 дом, който попада на К6 в наталната карта. Соларният СЛВ е 10 дом, което е точно на К8 в рождения хороскоп.
Малко се притесних, когато видях солара - за моя близка приятелка е. Но предвид това, че от соларна карта почти не разбирам, може и да съм се заблудила. Тревогите ми са свързани със здравето й.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #1308 -: Март 20, 2012, 08:21:09 pm »
Като си говорим глупости сме много активни - включвам и себе си, защото често съм начело на спама, но когато въпросът е сериозен няма никой.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1309 -: Март 20, 2012, 08:27:00 pm »
Не разбирам от солари, иначе щях да помогна с каквото мога...
И м/у другото-не разбирам, защото при мен много не работят
Знам, че соларната луна и асц дават главните аспекти за годината-теоретично

*

abroad

• 2187
« Отговор #1310 -: Март 20, 2012, 08:33:31 pm »
а, нали и в същото време си съвсем наясно, че е твърде несериозно да получиш сериозен отговор на база горното, особено свързана със здравето тематика
и още - дори при изчерпателни данни, малцина са тези дето могат да отоворят адекватно, поемайки отговорност за казаното, ако и не щеш, просто да чуеш ей така нещичко за успокоение
и трето - тук е форум, не астрологична консултация, с подобен съществен отенък, имайки предвид, че не изглежда да си сред с малко задоволяващите се :blink:
посоченото от теб може да има и съвсем други проявления, не непременно свързани с  проблемно здраве - това със сигурност

« Отговор #1311 -: Март 20, 2012, 08:47:36 pm »
Аз питам какво мислят тези, които разбират от соларна карта повече от мен. Не съм искала нито изчерпателен, нито категоричен отговор. Наясто съм, че за такъв е нужно много повече от соларна карта, а както виждаш съвсем умишлено не съм качила дори и солара на момичето.
Сатурн върху Луна може да се тълкува и като брак - знам ли...макар че в 6 дом не ми се вярва да е така, но понеже не съм запозната дори и с генералните принципи на работата със солар задавам тъпи въпроси на които очаквам простичък отговор.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1312 -: Март 21, 2012, 10:03:17 am »
Благодаря на Дивна и на MoonLight, че се включиха  :88:
То и аз не разбирам много от Солари, но виждам Уран в 6 натален, което ме притеснява здравословно, тъй като с Венера и Юпитер в 10 соларен, явно проблемите няма да са в работата...
Сатурн на АЦ също ме замисля в комбинация със соларен ИЦ в 1 дом и Луната в 4ти натален допълнително.

Е, момичета, дано сте прави и сменя работата за по-добра, ако да - ще черпя  :08:
Ама, като се замисля, Слънцето ми е в 8ми, Марс в 2ри, Сатурн в 1ви... Дано не се наложи да се стискам  :-X
« Последна редакция: Март 21, 2012, 01:01:42 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #1313 -: Март 21, 2012, 10:46:09 am »
Как би трябвало да разбирам Сатурн в 9 дом във Везни по солар върху шестодомна Луна във Везни по натал и соларен Марс в 8 дом, който попада на К6 в наталната карта. Соларният СЛВ е 10 дом, което е точно на К8 в рождения хороскоп.
Малко се притесних, когато видях солара - за моя близка приятелка е. Но предвид това, че от соларна карта почти не разбирам, може и да съм се заблудила. Тревогите ми са свързани със здравето й.

игнорирай мястото на Саурн в солара и тълкувай транзита му спрямо наталната Луна.
Марс в 8 дом - енергията и усилията ще са съсредоточени в областта на финансите, много разходи през годината, да внимава със заеми, кражби, а също и с всичко свързано със секса / вкл. здравословно /. най-общо - почти сигурно ще става въпрос за пари, може и свързани с наследства;
най-важно е мястото на Слънцето в солара и ако има стелиум, в кой дом попада. там са акцентите.

« Отговор #1314 -: Март 21, 2012, 06:42:05 pm »
Благодаря ти Grace
Транзитния Сатурн вече й подмина Луната във Везни и няма да се върне толкова назад, че да я прегази пак, но когато тръгне директен може би ще даде събития, защото все пак ще е в знака на Луната.
Соларното Слънце е в първи дом и това в наталната карта е точно на К11 във Водолей. В 11 дом във Водолей й е и наталното Слънце. Няма стелиум, но най-много планети има пак в 11 дом. Има възврат на Венера, но в съвпад с Уран - това е във втори соларен и 12 натален дом. Е, поне ще има тук-там и хубави моменти през годината. Пък и няма да й е скучно откъм работа и срещи :blink: Дори си мисля, че може неочаквано, но бързо и добре да й се подредят нещата в работата.
Пак ти благодаря много, ще сядам май да чета за солар, когато остана по-свободна  :blink:

« Отговор #1315 -: Март 27, 2012, 04:27:42 pm »
Какво мислите за соларна ретро Венера в Близнаци, съвпад с Юпитер, в Осми соларен дом, пада в 9 натален, управлява 1 и 8 соларни домове и съответно2 и 9 натални?  :unsure: Като е ретро, какво ше ми надроби? :unsure:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1316 -: Март 27, 2012, 04:58:03 pm »
Ами Юпитер какво управлява в солара ?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #1317 -: Март 27, 2012, 05:19:05 pm »
А какво мислите за У8сол.(Уран) съвпад нат.ДЦ?Възможно ли е да се тълкува като опасност за партньора? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1318 -: Март 27, 2012, 05:21:21 pm »
А какво мислите за У8сол.(Уран) съвпад нат.ДЦ?Възможно ли е да се тълкува като опасност за партньора? :-\
Може пък с доходите нещо да се случи неочаквано, а защо не в положителна посока.

« Отговор #1319 -: Март 27, 2012, 05:25:57 pm »
Може пък с доходите нещо да се случи неочаквано, а защо не в положителна посока.

След като го публикувах се досетих,че може да е свързано с доходите. :-[Благодаря,Uran. :wub: