Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453475 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1420 -: Март 28, 2012, 11:07:28 pm »
Официално да ви кажа - грешка по солара на passion-desire ! объркала съм часа  ;D
интерпретацията отпада !  ;D

освен това за интуицията и прозренията ! дори в истинския солар са още по-подчертани, защото съвпада е в 11-и дом !

*

Papy

• 4343
« Отговор #1421 -: Март 28, 2012, 11:14:46 pm »
Как така сбъркан час, грейс, тя сама си пусна картата?Или все пак не е достатъчен солара само?

*

Grace

• 2257
« Отговор #1422 -: Март 28, 2012, 11:19:08 pm »
по датата. аз ги правя на моята програма, че ми е по-лесно. и не ги гледам поставените във форума.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1423 -: Март 28, 2012, 11:22:59 pm »
По солара може ли да се определи в кой месец какво да очакваш ? Или не може да бъде толкова конкретен, а само дава насоки? :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1424 -: Март 28, 2012, 11:25:53 pm »
За месечни прогнози някои правят лунари (завръщания на луната), но до колко работят, не мога да се изкажа. Нямам опит с тази техника. За месечни прогнози в солара бих опитала с транзити, но това вече си е друга техника всъщност.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1425 -: Март 28, 2012, 11:48:12 pm »
За месечни прогнози някои правят лунари (завръщания на луната), но до колко работят, не мога да се изкажа. Нямам опит с тази техника. За месечни прогнози в солара бих опитала с транзити, но това вече си е друга техника всъщност.

Мерси за отговора. Стана ми интересно и почнах да си изреждам соларите за следващите години. Забелязах нещо интересно  ;D - тази година - 2012 - Луната ми е в Стрелец, през 2013 - Луната е в Овен, през 2014 - в Лъв. В следващите три години се изредиха въздушните знаци и Луната мина през трите. След това пък - 2018-та - беше в Скорпион, 2019-та - в Риби, а 2020-та в Рак.  ;D ;D ;D С такива неща се занимавам, чакайки да стане полунощ, та да мине този емоционален ден и да обявят края на конкурса ми.  :-[ Исках да попитам дали има такава закономерност в солара? :Р Луната да минава в поредни години през знаци от 1 елемент?  :lol:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1426 -: Март 28, 2012, 11:55:42 pm »
Солара си е просто транзитна карта в моментът, когато слънцето се върне в наталната си позиция и явно има някаква цикличност в какво положение и знак ще е луната .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #1427 -: Март 29, 2012, 12:03:08 am »
Именно-не му разбирам важността-просто един транзитен ден

« Отговор #1428 -: Март 29, 2012, 12:13:45 am »

Мерси за отговора. Стана ми интересно и почнах да си изреждам соларите за следващите години. Забелязах нещо интересно  ;D - тази година - 2012 - Луната ми е в Стрелец, през 2013 - Луната е в Овен, през 2014 - в Лъв. В следващите три години се изредиха въздушните знаци и Луната мина през трите. След това пък - 2018-та - беше в Скорпион, 2019-та - в Риби, а 2020-та в Рак.  ;D ;D ;D С такива неща се занимавам, чакайки да стане полунощ, та да мине този емоционален ден и да обявят края на конкурса ми.  :-[ Исках да попитам дали има такава закономерност в солара? :Р Луната да минава в поредни години през знаци от 1 елемент?  :lol:

С тези огнени позиции на Луната е възможно да си по-спонтанна в изразяването на емоциите си. Освен ако огнената соларна Луна не попада в 12-ти соларен дом. Също и е възможно да си по-склонна да предприемаш промени в областите, съответстващи на домовете, в които се намира соларна Луна. Ако в тези области нещата не се получават според плановете ти, няма да губиш излишно време в отчаяние и съжаление, а ще продължиш напред към нова цел (особено с овненската Луна, с лъвската може и малко да се поразсърдиш, ако ти вземат трофея). Оптимистични са огнените Луни. Понякога в своя ентусиазъм не забелязват настроението на околните, но пък имат способността да ги ободряват и зареждат с позитивизъм.

Не знам дали има такава закономерност. Аз съм лаик, не се задълбавам в теория, хвърлям се на практиката. ;D Успех в конкурса ти!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1429 -: Март 29, 2012, 12:22:11 am »
Мерси, Мирабела! Тия Луни наистина ще да са на мястото си в соларите, че досега винаги съм прикривала емоциите си, а и бях в ужасно дълга, перманентна депресия ...  :-X А и огън никакъв си нямам в натала, хах. Не ги разбирам оптимистите ;Р, но е време да се покажа и в по-ведра светлина! :>> Конкурсът свърши, ще чакаме резултати...  :25: :bedtime2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1430 -: Март 29, 2012, 12:26:18 am »
Момичета, чакам ви да се изкажете и по моя солар, ако все още не сте заспали.  ;) :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1431 -: Март 29, 2012, 12:30:40 am »
Дивна, а ти в каква професионална област се изявяваш

*

Divna

• 2478
« Отговор #1432 -: Март 29, 2012, 12:33:19 am »
Дивна, а ти в каква професионална област се изявяваш

изящни и приложни изкуства

*

Papy

• 4343
« Отговор #1433 -: Март 29, 2012, 12:40:09 am »
Разширяване на контактите с чужденци, промени в кариерата, много комуникации
Не изключвам и промени в мястото, където живееш
Венерата нещо е акцентирана, но не съм сигурна в тълкуването

*

Papy

• 4343
« Отговор #1434 -: Март 29, 2012, 12:44:07 am »
Промяна в кариерата-като начин на изява-може да откриеш още някакъв начин, различен от сегашните
Венерата ти управлява 7-ми-в точна опоз с уран-някаква промяна в партньорствата не е изключена

*

Divna

• 2478
« Отговор #1435 -: Март 29, 2012, 12:46:36 am »
Разширяване на контактите с чужденци, промени в кариерата, много комуникации
Не изключвам и промени в мястото, където живееш
Венерата нещо е акцентирана, но не съм сигурна в тълкуването

Моля те, само това не ми казвай.  ;D Преди няколко месеца реновирах апартамента.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1436 -: Март 29, 2012, 12:51:11 am »
Промяна в кариерата-като начин на изява-може да откриеш още някакъв начин, различен от сегашните
Венерата ти управлява 7-ми-в точна опоз с уран-някаква промяна в партньорствата не е изключена

Благодаря ти Papy!  :blink:

Венера е доста акцентирана, да. В момента е докосната/чрез опозиция/ от управителя на СЛВ /Уран/. Това би трябвало да е най-значимия водещ аспект в солара.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1437 -: Март 29, 2012, 12:53:05 am »
Чакай пак да гледам за смяната
Имаш съвпад нептун слв-не е малко-сега ако кажа, че ще се влюбиш-ще кажеш-недей-женена съм щастливо :)))

*

Divna

• 2478
« Отговор #1438 -: Март 29, 2012, 12:57:52 am »
Чакай пак да гледам за смяната
Имаш съвпад нептун слв-не е малко-сега ако кажа, че ще се влюбиш-ще кажеш-недей-женена съм щастливо :)))

;D Свободна съм, като птичка.  ;)
Продължавай в същия дух! Супер си! Давай и по интуиция.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1439 -: Март 29, 2012, 01:01:02 am »
Ми-някои неща не мога да ги разбера-целия 12-ти ти е в новия четвърти-аз знам, че живееш в чужбина-и всичко си е ок-ама нали таз годишния солар гледаме-от кога си там и живееш ли с някакви роднини?

Да кажем, че няма да сменяш мястото, но със сигърност ще пътуваш
« Последна редакция: Март 29, 2012, 01:11:57 am от Papy »