От това, което съм подчертала в черно виждам, че наистина си се взел на сериозно. От кого ще получа камшика на Сатурн - от теб ли? Твърде ти е мек камшика, за да замахнеш да ме удариш 
Само като ти чета излиянията и ми става ясно, че говоря с абсолютно маргинализиран индивид. Индивид, който живее в някакъв тъп филм. И в този филм той дръзко повежда рицарите тамплиери срещу злата оранжева котка, която е събрала в себе всички земни и неземни демони...уууу I'm shakin' :haha:
Аз със сигурност се взимам на сериозно. Нали не си мислиш, че си единствения индивид, който може да го раздава high and mighty ? Виждам, че украсените ми слова и малките ми прозаични отклонения, породени от Юпитер и Уран, са в състояние да замъглят преценката ти относно моя ум. Затова сега ще демонстрирам пред теб и пред форумната ни аудитория чисто сатурновите характеристики на интелекта ми. А дали камшикът ми е мек, ще си проличи от методичността и дълбочината
на съжденията ми.
Имам само един въпрос към теб: неправилно изписана ли е думата тълкувание с "у"? От справката стана ясно, че не е неправилно изписана с "у". В такъв случай ми се губи в какво точно се опитваш да ме убедиш. Отлично знаеш, че не ме вълнува особено дали думата е правилно написана или не. Ти се опита да ме апострофираш и ти отвърнах подобаващо. Човекът, към който отправих забележката, дори не отрази поста ми, но ти веднага реши да се намесиш. За до покажеш колко си най. А sladurka понеже е над нещата като истински пич си замълча. Но ти не можа да си превъзмогнеш дребничката природа и трябваше да се намесиш.
В три от последните ми постове е описано ясно и конкретно каква е твоята грешка. Съществуват две обяснения на факта,
че ти не си в състояние да ме разбереш - или си неспособна да осмислиш достатъчно добре какво е написано, или разбираш съдържанието, но лъжеш, понеже то не ти изнася. И сега за четвърти път ще ти обясня, в какво точно седи
твоя провал. Ти пускаш коментар към sladurkata с цел да я порицаеш и да я поправиш ( не се опитвай да се оправдаваш, че целта ти е била друга, или че не те е грижа кое как се пише - мотивът зад поста ти е еднозначен и неоспорим - критика ) . Моят първи пост съвсем успешно те апострофира и твоя отговор е доста далеч от подобаващ - чрез първия ми коментар, показвам, че е съвсем вероято sladurkata да е написала правилно думата "тълкование", което автоматично обезмисля
забележката ти. Една неточна забележка съвсем заслужено може да бъде наречена
провал. Първия ти отговор към
мен разкрива, че не си вникнала достатъчно дълбоко в съдържанието на встъпителния ми коментар и не си разбрала неговия смисъл, защото ако го беше разбрала, нямаше мен да пратиш, да чета речници, а ти щеше да отидеш и да видиш кое как се пише, тъй като твоята правота е под въпрос.
Аз не се намесих в темата, за да "показвам колко съм най", а защото не обичам несправедливи и безмислени упреци. Наричаш включването ми проява на "дребничка природа" . Нали разбираш, че ако ме наречеш дребнав
заради поста ми , който е на място, ти която правиш упрек за една теоретично сгрешена буква, си двойно по-дребнава от мен. Това е вторият път, когато собственият ти опит за аргумент беше обърнат срещу теб.
Ама как бързо отписа арабската, индийската и модерната европейска астрология - той моя Сатурн не е като другите, нали? Нищо, че е господар на картата, нищо, че е на асцендента, нищо че се е сбъркал от аспекти - той не работи
Пък Юпитера ми - слаба работа, някакво си IC, а Меркурий - там пък е съвсем аматьорска история. 
Нищо не съм отписал. Това е поредното творение на първосигналния ти мозък. Аз не оспорвам ъгловостта на планетите ти,
нито това, че някои са на трон, нито аспектите им. Не поставям под съмнение и теоретичните основи на астрологията или пък астрологичните изводи, които могат да се направят от картата ти. Това срещу, което възразявам е проявлението на планетите ти, защото Сатурна и Меркурия са ти силни докато си стоят в .gif файла, а когато трябва в реалността да се домогнеш до мощта им и да си използваш акъла, силата им се оказва несъществуваща. Ако беше съществуваща, нямаше
собствените ти аргументи да бъдат обръщани срещу теб.
Щом си толкова капацитетен и уверен - покажи си картата. Всеки има проблеми, по които да работи, но никога не съм виждала картата на жив гений затова - моля те, бъди така добър да я покажеш на мен и останалото простолюдие.
Нямам намерение да си показвам картата, тя няма никакво отношение към спора. Това, че ти по собствена воля си пусна
твоята, с надеждата да покажеш, че планетите ти са по-силни от моите и да се опиташ чрез това да се изтъкнеш за пореден път, далеч не ме задължава да давам моята карта.
Още в първия си пост, насочен към мен, използва думата "провал". Във всеки следващ пост все по-натрапчиво използваш всякакви производни на "провал", като ми обясняваш колко аз съм на дъното и колко ти си върха. Едва ли аз съм единственият човек, който има по-сериозни познания по социална, криминална и невролингвистична психология. За да не ме обвиниш в поредното изкривяване на фактите и субективност, нека някой друг ти изготви кратък психо-профил в рамките на 3-4 изречения, позовавайки се на непрекъснатото ти натякване за провал, капитулация, надделяване, правда и т.н.
При положение, че твоята забележка съвсем закономерно може да бъде считана за провал, е напълно нормално да използвам тази дума и нейните производни. Аз съм обяснявал колко съм върха ? Това директно не съм го заявявал, а индиректно е застъпено на две места в постовете ми, в две изречения. Ти за разлика от мен доста по-често заявяваш величието ти и ме изкарваш нищожество:
- "
аз съм човек от настоящето, а ти от миналото, ще ти помогна като безвъзмездно ти дам следната информация:"
- "
Изглежда си принуден да приемеш, че аз отново съм права, а ти не. Виждам, че разсъждаваш философски върху загубата, така че едва ли ще те затрудни да ти се случи за пореден път - предполагам си свикнал."
- "
Похвално е, че макар да си лишен от нужния капацитет все пак имаш смелостта да спориш с мен"
-"
Сигурно си доста самотен и тъжен, нали?"
- "
Обаче, за да се доказваш ти на мен, то значи в живота всички на теб са ти се доказали. Почти събуди съжалението ми."
- "
Само като ти чета излиянията и ми става ясно, че говоря с абсолютно маргинализиран индивид. Индивид, който живее в някакъв тъп филм."
- "
После видях, че си обикновен човек, на който по някаква причина нищо не му се е получило."
- "
Твърде много пъти си виждал пръчката и затова маниакално се бориш поне веднъж да накажеш този, който я държи. Аз пък все повече разбирам колко си съсипан и нямам желание да ти показвам пръчката."
В коментарите ми, думите " провал, капитулация , надделяване и правда " са по-малко от една стотна от цялото съдържание.
В твоите постовете обаче, се наблюдава тенденция една трета до една втора от съдържанието да е разни бълвочи, в които
се обясняваш, колко ти си велика и напреднала и какви плебеи са всички други около теб. Сега си приложи "сериозните "
познания по криминална и невролингвистична психология към себе си и се досети какъв извод би могъл да се направи от всичко това за твоята персона.