Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454334 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1620 -: Май 15, 2012, 09:36:49 pm »
пфу, мъж Риби - ако няма страдание не му е интересно.

« Отговор #1621 -: Май 15, 2012, 09:37:00 pm »
От време на време някой юмрук в лицето може да те накара да се почувстваш жив, дето казва един човек. Този е Скорпион с много планети там. Но страданието да ти е ежедневие? Звучи жестоко. Не ми харесва да страдам. Светът е много по-хубав, когато съм весела. ;D

« Отговор #1622 -: Май 15, 2012, 10:01:36 pm »
Не съм мазохист, но със сигурност съм разбрала едно - има хора, които изпитват нужда да бъдат тормозени. Те сами си намират кой да ги тормози. А иначе цялата теория "на мен ми е много зле, но не мога без него" на мен ми изглежда твърде женска. Женска е меко казано, за да не употребя по-грозна дума  ;D
Моя овчи стелиум и марсове и диви сатурни в така ситуация или ще наказват докрай или ще си тръгнат. Когато човек не е доволен от нещо променя или нещото или себе си. Но най-важното е да действа. Това безкрайно рачешко търпение и либералност признавам, че не го разбирам и може би няма и да успея да го разбера.
Ако на някой му е толкова зле не търпи. Щом търпи значи не му е зле.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1623 -: Май 15, 2012, 10:11:17 pm »
Раците не искат да им помагаш, искат да им съчустваш

Най-доброто, което можеш да опиташ, е да я разведриш или да смени малко обстановката-дори за ден-два

*

Papy

• 4343
« Отговор #1624 -: Май 15, 2012, 10:17:25 pm »
За съжаление гледала съм го тоя филм с години-аз затова не си падам по раци-много страдат беее

И под секрет-накрая може да се окаже, че тя спи по-спокойно от теб

« Отговор #1625 -: Май 15, 2012, 10:19:28 pm »
Purple, нищо не можеш да направиш. Приемаш, че тя е такава, че не е като теб и че твоите ценности и представи за щастие не съответстват на нейните. Ти искаш да й вмениш мисли и разбирания, които нейната система изключва, тя няма функциите да усвои този поглед върху нещата. Ако един човек може да чуе, разбере и приеме съвета ти, той няма да ти го иска. Защото сам ще е стигнал до същия извод.

Бях в аналогична ситуация с моята най-близка приятелка. С часове съм й развивала теории и мъдрости. В моментите, в които говорим всичко разбира, всичко знае, впечатлява се колко добре й обяснявам проблема. И после пак си прави същото. Това ми беше добър урок да не се опитвам насила да пренасям своите ценности върху другите. Може би и за теб ще е полезно да помислиш в тази посока.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1626 -: Май 15, 2012, 10:22:29 pm »
Аз пърпъл я разбирам-и аз все се втурвам да помагам

И все си повтарям оная източна мъдрост "непоискано добро не е добро"

*

Grace

• 2257
« Отговор #1627 -: Май 15, 2012, 10:23:59 pm »
това вкопчване на Раците е страшно. и аз да бях мъж, щях да избягам презглава от такова нещо.
но в интерес на истината - типичната жена Рак има инстинкт как да върти мъжа, не се тревожи за нея. Не съм срещала останала без мъж жена Рак да плаче.

« Отговор #1628 -: Май 15, 2012, 10:34:12 pm »
Извън темата за соларите, но аз познавам, жената е моя близка на 42г. и никога не е имала връзка или сериозни взаимоотношения. Знам само за една несподелена любов...

« Отговор #1629 -: Май 15, 2012, 10:36:22 pm »
Някакви нейни аспекти искаш ли да споделиш, Романтика? Като, напр., дали има напрегнат аспект между Венера и Сатурн?

« Отговор #1630 -: Май 15, 2012, 10:41:51 pm »
Ще поставя нейна Натална карта на съответното място, че темата за Старите моми и ергени ми звучи зловещо :rolleyes:

« Отговор #1631 -: Май 15, 2012, 10:43:38 pm »
Добър вечер на всички във форума. Аз съм нов и ми е приятно да се запознаем. Утре съм рожденник и ще ми бъде приятно да чуя вашите коментария и мнения по моята соларна карта.

« Отговор #1632 -: Май 16, 2012, 07:43:26 am »
Добър вечер на всички във форума. Аз съм нов и ми е приятно да се запознаем. Утре съм рожденник и ще ми бъде приятно да чуя вашите коментария и мнения по моята соларна карта.

Здравей и добре дошъл. :blink: Ще напиша мнението си по солара ти,но не разчитай само на него;изчакай и другите да се включат. ;)

Сол.АЦ в 9нат.-през годината ще бъдат актуални въпросите,свързани с чужбина,обучение,пътувания.Със сол.АЦ близнаци  няма да липсва движение,комуникация.Тук намираме разположена и сол.Венера-ще има новости в интимния живот.(в натала управлява 1 и 8 домове)Промяна ще има и с приятелствата-сол.ИЦ в 11нат.;от друга страна е в съвпад с нат.Юпитер(У3нат.) и предполагам ще създадеш много нови познанства.
Слънце в 12сол.-8нат. се свързва с тайна връзка или може да създаде трудности в интимен план.Комбинацията от соларни Луна и Уран 11сол.-6нат. ще те принудят да промениш плановете си.(вероятно ще се прояви като неприятности в службата или ще засегне ежедневните навици)Тр.Уран също така се е запътил към ДЦ и със сигурност ще има нови преживявания с партньорствата.Тр.Плутон-към ИЦ(7сол.) отново опира до половинката и семейството.(основните трансформации ще са свързани с тях).
Успех от мен и се извинявам предварително,в случай,че съм в грешна посока. ;)

« Отговор #1633 -: Май 16, 2012, 08:57:24 am »
Благодаря, добре заварили.  :blink: Няма за какво да се извиняваш, приемам всички мнения и коментари. Само относно обучението, малко съм надхвърлил годините. В момента живея на семейни начала с една жена.. Стана ми интересно относно партньорства.. дали ще има проблеми или нов обект... Това за работата е по-притеснително  :-\

« Отговор #1634 -: Май 16, 2012, 09:08:37 am »
Благодаря, добре заварили.  :blink: Няма за какво да се извиняваш, приемам всички мнения и коментари. Само относно обучението, малко съм надхвърлил годините. В момента живея на семейни начала с една жена.. Стана ми интересно относно партньорства.. дали ще има проблеми или нов обект... Това за работата е по-притеснително  :-\

В този случай е възможно Марс в 4сол.(У7нат.) да показва активизация в домашните дела,спречквания с половинката.
Не се тревожи за работата-там се надявам да съм в грешна посока. :blink:

« Отговор #1635 -: Май 22, 2012, 09:06:16 am »
mnbnb

« Отговор #1636 -: Юни 05, 2012, 07:34:32 pm »
Момичета, след 2 месеца и половина ми предстои влизане в сила на нов солар, ако някой има време и желание, ще се радвам да чуя какво мислите по въпроса  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1637 -: Юни 05, 2012, 08:28:52 pm »
Момичета, след 2 месеца и половина ми предстои влизане в сила на нов солар, ако някой има време и желание, ще се радвам да чуя какво мислите по въпроса  :blink:

Година,с повишена контактност/пътувания.(сол.АЦ-3нат.)Той се заема от знака козирог-може да те направи стриктна,организира и отговорна.
Слънцето в 7сол.-10нат.,ще акцентира върху взаимоотношенията-бизнес или интимни.Но и Луната също се е настанила тук-колебания и притеснения около контакти с чужбина???(попада в 9нат.)Да не намесиш и чувствата в работата с Венера в 6сол.-9нат. :P
Ще се активизират темите по 8дом-сол.Марс е тук.(като в натала управлява 6 и 7 домове)Отново си мисля за връзка. :blink:
Сол.Уран във втори дом ще те изненадва с финансовите постъпления,докато Нептун ще замъглява вижданията ти или по-скоро околните няма да те виждат ясно.
Възела в 10сол.-2нат. вероятно ще донесе промени в общественото положение.(брак,собствен бизнес или нещо друго... :thinking:)
Пожелавам ти успех. :blink:

« Отговор #1638 -: Юни 05, 2012, 08:47:44 pm »
Благодаря ти, Мунлайт, да, планирам няколко пътувания октомври месец, за работата и чувствата какво имаш предвид, връзка с колега или? че сега един хубавец се навърта, но за съжаление самият той не знае какво иска  :angry:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1639 -: Юни 05, 2012, 08:49:43 pm »
Благодаря ти, Мунлайт, да, планирам няколко пътувания октомври месец, за работата и чувствата какво имаш предвид, връзка с колега или? че сега един хубавец се навърта, но за съжаление самият той не знае какво иска  :angry:

Да,мисля за връзка с колега. :thinking: Или може би бизнес партньорство с любимия?