Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453711 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1720 -: Октомври 06, 2012, 08:15:55 am »
Дойде време да го разгледам по-отблизо следващия си солар. Въпреки всичките ми усилия да изместя мястото на друга държава, явно така е трябвало да стане, защото се случиха невероятни неща, за да остане в сила този солар. Дано е за добро.

Основен акцент: 10ти дом. У10 Плутон е върху Асц, а У1 Сатурн върху МЦто, съвпад със Слънце. По всичко личи, че основният акцент, още повече че соларен Асц е Козирог и Плутон и Сатурн са във взаимна рецепция, статусните промени ще са неизбежни. Плутон в 1ви обикновено дава година на много сериозни промени. В моята карта е давал и отнемал, искрено се надявам рецепцията със Сатурн, който е У на Асц да даде живот и да донесе придобивки, не загуби.

Рония,
новият солар показва една изключителна година на възможност за развитие и растеж с асц.козирог и диспозитор /сол.сатурн /върху нат.съвпад слънце/уран, поемане на отговорности, трябва да си налагаш контрол над емоцийте и необмислени ,импулсивни действия,авантюри, спекулации,стремиш се към постигане на стабилност и дълготрайност във всичко и ще ги губиш,ако  губиш разумност или търсене на лесни пътища за постигане на желаното
с изгряващ  плутон в опозе на нат.марс 12-6 пази си здравето,огромен стрес ,може да направиш ,изживееш нещо за първи път в живота ти,или нещо необичайно,нещо мистично и трудно обяснимо логически,което да помниш дълго и което много ще те промени,избягвай хора който се опитват да те поддложат на психо-тормоз,интриги и подмолни действия,не се предоверявай,плутон налага св.мнение на околните по безцеремонен начин,стремейки се да промениш другите,  бягаш от необходимостта да промениш себе си.

не отдавай повече,отколкото получаваш това указва и луна/венера , неудоволетвореност и не това ,което имаш като очаквания , желания и изисквания,,трудно достигане на баланс
сега ще бягам,че отговорностите ме зоват довечера ще си открадна малко свободно време
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1721 -: Октомври 06, 2012, 01:15:08 pm »
strelicka, много ти благодаря! Аз не съм по лесното, та ще е странно ако се пробвам сега тепърва да мина метър, но съм импулсивна и авантюристична, права си. Ще внимавам. И за даването си права, но аз не меря колко съм дала, колко получила... Може би трябва.  :-\ Интересно какви отговорности ще ми даде Сатурн този път. Миналят път като квадратира Слънцето и съвпадна със себе си ме изстреля и кариерно, и лично, но да видим сега как ще подходи... Да, аз също не съм фенка на опозицията Плутон/Марс.. но... това е положението.  :-\

може да направиш ,изживееш нещо за първи път в живота ти,или нещо необичайно,нещо мистично и трудно обяснимо логически,което да помниш дълго и което много ще те промени,

Това много ме впечатли... Дано да е хубаво.  :-\

избягвай хора който се опитват да те поддложат на психо-тормоз,интриги и подмолни действия,не се предоверявай,плутон налага св.мнение на околните по безцеремонен начин,стремейки се да промениш другите,  бягаш от необходимостта да промениш себе си.

Вярно е. В отношенията със сина ми е особено осезателно. Боря се с това.

« Последна редакция: Октомври 06, 2012, 01:48:33 pm от Ronia »

« Отговор #1722 -: Октомври 07, 2012, 08:15:30 am »
сол.МС/Сатурн върху нат.съвпад Слънце/Уран  е двойно подчертаване на съвпада,може да ти се изпълни някаква идея,мечта, да постигнеш степен на освободеност, носеща по-големи възможности,ще засегне темите партньорство и статус, професионално развитие,и като добавим и плутон с ВР плутон/сатурн в солара, то ако се концентрираш върху определена цел и я следваш като свирепо гладен питбул можеш да превърнеш потенциалната енергия в кинетична и да постигнеш това,което желаеш- стабилност,дълготрайност и спокойствие- нещо като аз съм здрав,силен,спокоен ;D
У5,6,8 ти е в 11 сол, интимна връзка може да прерастне в дълготрайно приятелство,можеш да преотрикриеш отношенията със сина ти и да изгладите търканията,като промениш коренно нещо,което ви напряга,животът е кратък-вместо сблъсъци,който от позицията на времето ще изглеждат нелепи ,се наслаждавайте на времето когато сте заедно
престой ти и коренна промяна в навици,ежедневие,битовизми,мисленето,комуникация, оттам тръгва напрежението
Възврата на възлите ,СЛВ  в 10 ще получиш обществено признание за усилията,който си положила през отминалите 18,5год.,периода на обиколката на възлите,както и промяна в статуса,кариера,дом,семейство
а възлите винаги са свързани с изборите,който правим или се въздържаме да правим,ще покаже до колко правилни избори си направила при предишният възврат,
 упр. на възлите,Плутон е акцентиран в солара,сол.Венера също е в 8 дом,т.е Скорпи енергията на коренна промяна ще е актуална основна тема и описват човека,който ти е необходим за промята в живота ти ,сол.плутон в 12 нат. със сигурност ще те раздели със илюзиите и самозаблудите и ще осъзнаеш болезнени истини свързани с родителско-кариерната  ос 4-10, който до сега си избягвала и  равносметка за тях,когато тр.сатурн премине през нат.слв,успех :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1723 -: Октомври 07, 2012, 08:42:22 am »
strelicka , описала си ме много добре.  ;D Моите мечти винаги се случват, защото съм баш като питбул и мога и години да чакам, но не пускам. Крачка по крачка... Партньорство и статус още отсега ме вълнуват, явно пак ще се гони питбулската.  ;D А утвържденията са ми станали навик вече и от сутринта започвам. Не мис е връща пак в песимизма.

Интимна връзка нямам и не съм имала от известно време, последната беше чист секс по взаимно съгласие без никаква перспектива и това беше ясно, а не се бях влюбвала наистина от десетина години, като смятам назад във времето. Много работя върху това да избягваме сблъсъците наистина и да се радваме на всеки ден заедно! Тази коренна промяна мисля започна отдавна, явно ще се работи още върху това, предпочитам сама да го инициирам, отколкото да ми го наложат транзитите отвън.

Опитвам се да напипам нещо отпреди 18.5 години, но аз съм била доста малка, май не се сещам... Освен, че започнах работа (не кариера, но поне плащаше сметките) и паралелно започнах да следвам... Вероятно, че си поех отговорността за себе си и не разчиттах на никого вече, осъзнах, че съм сама и сама ще трябва да продължа. В смисъл на роднини, не на гаджета.

Това е интересно за човека, който ми е необходим... Влюбих се в човек с Плутон и Уран на Слънцето, но Венерата, Марса и Луната му са в Рак, където са и моята Луна и Сатурн... Не знам дали е той, но времето ще покаже.

Болезнените истини по 4/10 не знам какви ще са. От една страна аз съм скъсала с всички стари връзки, от друга съм майка, но синът ми е малък още... Подготвена съм, че евентуално връщане към кариерата ми ще донесе проблеми откъм родителство, както заради естеството на работата ми, така и заради характера на сина ми. Но и осъзнавам ясно вече, че ми е време да се върна. Бих искала и второ дете, но не бих останала толкова дълго в майчинство вече.

Безкрайно ти благодаря за отделеното време, и ще докладвам редовно!  :blink:
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 09:19:12 am от Ronia »

« Отговор #1724 -: Октомври 07, 2012, 09:06:23 pm »
и ще докладвам редовно!  :blink:
:08:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1725 -: Октомври 09, 2012, 06:45:18 am »
Много Ви моля за мнения по този солар -акцентът с 8 дом ме притеснява,но пък Слънцето е в 1 соларен,мисля,4е и съвпадът ИЦ със СЛВ ще е важен..Който има желание нека се включи,благодаря предварително ! Часът на раждане е точен.Сатурн в 8 соларен много е за притеснение също...
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 07:45:01 am от zora »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1726 -: Октомври 09, 2012, 08:51:06 am »
Сол Асц в Риби с Нептун на Асц. Година на споделяне, романтика, известно вглъбяване, но от другата страна на Асц е и Меркурий, тъй че е твърде вероятно да е година на силен творчески импулс.
Меркурий е сол У на ИЦто и на ДЦто, така че промените във връзките са акцентирани. Приключване или обратното, каквото се случи в тази сфера ще има Нептунова окраска. Тоест, ако има връзка, която ти е замъглила погледа, то това ще приключи. Но ако ти е липсвала романтика, ще я получиш.
Соларно ИЦ върху натален възел също сочи, че промени в отношенията ще има и те ще са съществени.
Вертексът е в 7ми соларен, най-близо е до Марс, което показва наличието на мъжко присъствие по темите на 7ми.
Започва годината с Венерино завръщане, още една индикация, че любовта ще има важно място през годината. Още повече, че е и в съвпад с натално Слънце.
Соларно Слънце в 1ви е година на ново начало. И като цяло изглежда, че новото начало ще е най-вече по темата отношения.
Парс Фортунае върху натален Вертекс в 10ти соларен е индикация за късмет и съдбовност по темите на кариерата и статуса.
Нептун е още веднъж акцентиран с възел върху натален Нептун. Тъй като Нептун е натално У8, връзката ще е много дълбока и силно транформираща, обединяваща енергиите на Скорпиона и Рибите. Сатурн в 8ми соларен само ще даде нужната доза реализъм, а това е добре. Както и Меркурий на Асц ще помогне с рационализъм.

Za men годината ти е най-вече творческо-романтична. Ако се занимава с писане или изкуство, също ще е много силна.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1727 -: Октомври 09, 2012, 09:10:17 am »
Ronia,много,много благодаря за тълкуването,голяма помощ и за мен относно разтълкуването на детайли от солара.  Мисля определено,че акцента е ново начало,но за добро или лошо -времето ще покаже.Oпределено си наблегнала в интерпретацията на позитивната страна,оценявам го,благодаря ти.
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 03:13:43 pm от zora »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1728 -: Октомври 09, 2012, 08:13:31 pm »
Nikoga ne nabljagam na edna strana. По-скоро обективизмът на теб ти убягва, тъй като става дума за твоята карта.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1729 -: Октомври 10, 2012, 08:14:49 am »
Според вас, има ли индикации за пътуване зад граница, свързано с работа в този солар? Соларният АСЦ е в 9-ти натален, а управителят на АСЦ-та е в 3-ти - това достатъчно ли е, като показател? Как бихте тълкували Луна в съвпад с МЦ от солара?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1730 -: Октомври 10, 2012, 12:54:27 pm »
Mnogo molq za otgovor, na centralna gara Ssofia sym...bqhme se ugovorili s R. Da sevidim I da go chakam da doide s vlaka ot pleven.... V 13 h...zvynqh mu sto pyti,ne otgovarq,ne znam kwo da mislq.... ;(( da stoq li ili da si hvana vlaka za vkyshti v 16 h... Vyprosyt: izmami li me R. Ili naistina e v bezizhodica I ne mojem da se vidim???? Shte go vidq li skoro ili nikoga...spored kartata?? Chas na vyprosa; 13:40 , MEersi mnogo, ako nqkoi otgovori, sorry za latinicata....
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1731 -: Октомври 10, 2012, 01:09:03 pm »
Mnogo molq za otgovor, na centralna gara Ssofia sym...bqhme se ugovorili s R. Da sevidim I da go chakam da doide s vlaka ot pleven.... V 13 h...zvynqh mu sto pyti,ne otgovarq,ne znam kwo da mislq.... ;(( da stoq li ili da si hvana vlaka za vkyshti v 16 h... Vyprosyt: izmami li me R. Ili naistina e v bezizhodica I ne mojem da se vidim???? Shte go vidq li skoro ili nikoga...spored kartata?? Chas na vyprosa; 13:40 , MEersi mnogo, ako nqkoi otgovori, sorry za latinicata....

Боя се, че може наистина да не се видите, както сте се уговорили.

АС в хорарната карта е в последния градус на знака, ти си представена от ретро Юпитер в знак на заточение, твоят 3 дом също се управлява от него.

Младежът е по Меркурий в Скорпион, но няма аспектна връзка между твоя и неговия сигнификатор. Меркурий управлява и неговия 3 дом.

Луната в хорара, преди да зададеш въпроса, е направила квадрат със сигнификатора на младежа.
Последният й аспект е секстил с Юпитер, но той е твой сигнификатор, не на младежа.

Обаче Луната управлява интерсептиран знак в 7 дом... Да не би младежът да е дошъл с още някой или да е имал уговорка да се срещне и с друг човек и затова да не те е потърсил? Или въобще да не е пътувал (сигнификатор във фиксиран знак), ако след уговорката с теб плановете му са претърпяли промяна поради намеса от страна на друг човек?

Пък може по секстила между Луната и Юпитер да ти се обади по-късно, но вероятно вече ще си отпътувала...
Четири градуса ги делят от точния аспект, но Луната е във фиксиран знак и дом, така че може и да не са 4 часа.

« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 01:14:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1732 -: Октомври 11, 2012, 09:32:17 am »
Боя се, че може наистина да не се видите, както сте се уговорили.

АС в хорарната карта е в последния градус на знака, ти си представена от ретро Юпитер в знак на заточение, твоят 3 дом също се управлява от него.

Младежът е по Меркурий в Скорпион, но няма аспектна връзка между твоя и неговия сигнификатор. Меркурий управлява и неговия 3 дом.

Луната в хорара, преди да зададеш въпроса, е направила квадрат със сигнификатора на младежа.
Последният й аспект е секстил с Юпитер, но той е твой сигнификатор, не на младежа.

Обаче Луната управлява интерсептиран знак в 7 дом... Да не би младежът да е дошъл с още някой или да е имал уговорка да се срещне и с друг човек и затова да не те е потърсил? Или въобще да не е пътувал (сигнификатор във фиксиран знак), ако след уговорката с теб плановете му са претърпяли промяна поради намеса от страна на друг човек?

Пък може по секстила между Луната и Юпитер да ти се обади по-късно, но вероятно вече ще си отпътувала...
Четири градуса ги делят от точния аспект, но Луната е във фиксиран знак и дом, така че може и да не са 4 часа.

:-X Хванах си влака за вкъщи. Просто се побърках, пристигнах в събота в София и от самото начало плановете ми се проваляха, 4 дни обикалях из негостоприемна и ветровита София по сандали, които в последния ден се скъсаха, и така даже ходих на интервю за работа. Зле, зле, зле... С въпросния трябваше да се видим още в неделя, та така до сряда той ме върти и ми обяснява, че си е вкъщи в Плевен и цепи дърва, и бил много уморен, нямало как да хване влака, чакало го още много работа...Докато не се разбрахме да се прибере следобед и да го чакам на Централна гара, но не дойде. Трябваше да пътува с кучето си, в 14 ч. имали някакво съвещание на работа и му прекъснали отпуска, поне така ми каза, вече не знам на какво да вярвам. Затова питах дали ме е измамил/излъгал или е искрен. Още не знам. Лили, благодаря за отговора!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1733 -: Октомври 11, 2012, 10:14:49 am »
Много е несериозен тоя! Не си губи времето с такива мъже.  :mellow:

Да тръгнеш по сандалки за София в средата на октомври - забавно.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1734 -: Октомври 11, 2012, 10:35:46 am »
Много е несериозен тоя! Не си губи времето с такива мъже.  :mellow:

Да тръгнеш по сандалки за София в средата на октомври - забавно.  ;D

Да, забавна бях. ;) И на всичко отгоре единият се скъса и си обикалях Витошка така, с тежка раница, с фотоапарат в ръка и с една награда от конкурс, която ми дадоха с малко закъснение. :blink:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1349944428s.JPG

« Отговор #1735 -: Октомври 11, 2012, 10:52:33 am »
Viral Creativity - звучи интересно. Като чуя думичката viral и се сещам за virology. Браво за наградата, Либра! Още много да има в колекцията ти (и ако може в парична стойност да се изразяват, ще ти дойде добре)!

*

Grace

• 2257
« Отговор #1736 -: Октомври 11, 2012, 10:55:36 am »
Либра, истинско чудо е, че още има кой да ти се връзва, и тук във форума и в реалния живот. Чета и получвам deja vu.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1737 -: Октомври 11, 2012, 11:40:45 am »
Viral Creativity - звучи интересно. Като чуя думичката viral и се сещам за virology. Браво за наградата, Либра! Още много да има в колекцията ти (и ако може в парична стойност да се изразяват, ще ти дойде добре)!

Благодаря, Мирабела, че винаги си толкова добронамерена! :)  :wub:

Либра, истинско чудо е, че още има кой да ти се връзва, и тук във форума и в реалния живот. Чета и получвам deja vu.

Благодаря, че ме четеш.  :blink:

« Отговор #1738 -: Октомври 25, 2012, 10:12:53 am »
Здравейте :blink:
Пускам солара на моя приятелка, тъй като е доста притеснена и не знае какво да прави. Виждате ли излизане в чужбина (Европа) с цел обучение или стаж т.г.? Тя учи, в далечен град от родния.
Благодаря

ПП. И аз ще се включа с едно лаишко мнение......................

Какво мислите, предстои ли излизане?
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 08:11:28 pm от romantica »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1739 -: Октомври 25, 2012, 07:32:12 pm »
Квадрат уран-юпитер, плутон в 4-ти, новолуние в 12-ти-възможно е
Но аз от солари много не разбирам