Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452319 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1760 -: Ноември 16, 2012, 08:28:21 pm »
Сега нямам вдъхновение за много писане, но .. и бременност ми се вижда доста вероятна  :blink:
После ще погледна по-задълбочено. Ами, вие като сте мислили толкова дълго, защо не кажете какво сте измислили, и да коментираме ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1761 -: Ноември 16, 2012, 08:45:20 pm »
Любов и промени в кариерата/работата
Егото ще трябва да е под контрол, повече фокус в/у социалните изяви и другите, за да няма болести; да не се задълбава в страсти и неволи :)

« Отговор #1762 -: Ноември 17, 2012, 09:07:45 am »
Момичета, какво бихте казали вие по този солар. Как го намирате?

За всеки случай ще добавя и прогресиите, за по ясна картина. ;)

виждам смяна на статус,брак, майчинство - дир.Сатурн,У7 опозе на Луната У1,върху нея е тр.Нептун ,УМС
предстой прогр.Новолуние в Рак/знак акц. семейство/в 12 дом,тр. Сатурн в 5 върху Уран,също подсказва за тотална промяна в тази сфера,инспирирана от участието и на др.човек в случая сатурн У7,а уран У8 в 5 връзката намеква за промена свързана с дългокраката птица с червеният клюн ;)
тр.Сатурн е в каре и на Марс,У11 ,май се дърпаш,но не би,задействана е  оста 5-11,пр.Юпитер е върху У 5 Венера в 11 -нужно ли е да изброявам повече любовта сътворява деца, предстой и възврат на възлите,като СЛВ е в 5, разкатахме го от активирани енергий- 5 дом + У5 дом,няма никакъв шанс да го отмине събитието :mellow:
сол.Асц. активира нат Слънце и карето към Луната и активира нещата с тр.Нептун върху нея,пр.Луна в 12,нептунов дом ,връзката луна-нептун,най-добре се изживява,чрез грижа за някой,всеотдайност,жертвеност,съпричастност,безкористна отдаденост, емпатия,съчувственост,сливане в едно до степен на обезличаване и до това изживяване най-близко е майчинството :blink:
затъмнеието на 14-11-2012 в 22 гр.Скорпи е в 5 дом- в точно опозе на  срещу У5 Венера,тр.Сатурн през 5 също носи сладка отговорност на родителството и дълготрайна връзка

Мия,чакаме обратна връзка ,като едни добри орисници
« Последна редакция: Ноември 17, 2012, 09:21:13 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1763 -: Ноември 17, 2012, 11:29:47 am »

задействана е  оста 5-11, разкатахме го от активирани енергий- 5 дом + У5 дом,няма никакъв шанс да го отмине събитието :mellow:

Да, пети дом е направо разкътан.  ;D
Изглежда, че само за лИбов ще мисля. Аз искам да си намеря и друга, хубава работа. Къде ще се изяви работохоликът в мен, не зная- между тенджерите и тиганите.  :-\
« Последна редакция: Ноември 17, 2012, 11:41:43 am от Mia21 »

*

Grace

• 2257
« Отговор #1764 -: Ноември 17, 2012, 11:43:36 am »
Мия, определено, годината е белязана от търсене на емоционална стабилност, събития от любовно естество и духовни търсения. Майчинството като опция е подчертано, както и евентуално обвързване. Ще можеш да покажеш себе си в най-добра светлина. Струва ми се, че доста активна комуникация и кореспонденция с любим човек ще има. Но какво проявление ще има Марс в 12 дом и в какво ще се състоят тайните, ти ще кажеш. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1765 -: Ноември 17, 2012, 11:50:01 am »

Силна година за личностни изяви, няма да останеш незабелязана. Романтичната страна на отношенията също би трябвало да е подчертана, но все още липсва стабилност в тази насока, има тенденция да избираш и да се колебаеш.

Предстои и прогресивно новолуние в Рак, което попада в един знак с прогр. Венера - това може да бъде указание за ново начало в отношенията. Но на прогр. Венера й предстои квадрат с Плутон, така че е възможно да нагазиш в дълбоки води. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1766 -: Ноември 17, 2012, 11:55:25 am »
Но какво проявление ще има Марс в 12 дом и в какво ще се състоят тайните, ти ще кажеш. 

Странна работа. Мен въобще ме няма по "скритите" работи. Аз съм горд човек. :-[

Ще ви разказвам цветно, как ще се прояви този солар. Задала съм дата рождения ми ден. След няколко месеца ще се задейства, въпреки, че и в момента има събития в тази посока. Още от сега съм настроена на тази вълна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1767 -: Ноември 18, 2012, 11:02:32 am »

Силна година за личностни изяви, няма да останеш незабелязана. Романтичната страна на отношенията също би трябвало да е подчертана, но все още липсва стабилност в тази насока, има тенденция да избираш и да се колебаеш.

Предстои и прогресивно новолуние в Рак, което попада в един знак с прогр. Венера - това може да бъде указание за ново начало в отношенията. Но на прогр. Венера й предстои квадрат с Плутон, така че е възможно да нагазиш в дълбоки води. :)

Лили, как тълкуваш конкретно прогресивна Венера в квадрат с натален Плутон в тази карта? Какъв смисъл влагаш в "да нагазиш дълбоки води"?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1768 -: Ноември 18, 2012, 11:59:30 am »
Един откъснат аспект от прогресивна карта не може да се тълкува конкретно, а само да се дадат насоки.
Не може да се каже "ще ти се случи това и това", ако това питаш.

Венера в аспект в Плутон не обича повърхностните връзки, т.е. тук сме изправени пред избор - или търсим отношения, които да ни предложат лоялност, интимност и дълбочина, или излизаме от отношения, за които смятаме, че не ни удовлетворяват и не отговарят на нашите емоционални нужди. Не може да се каже със сигурност какъв ще е изборът на конкретния човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1769 -: Ноември 18, 2012, 12:46:33 pm »
Моля за малко помощ по този солар  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1770 -: Ноември 18, 2012, 12:49:14 pm »
Не трябваше ли първо да пуснеш солара за 2012/2013?
Твоят нов солар започва през м. декември т.г.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1771 -: Ноември 18, 2012, 12:58:24 pm »
Старият съм го пускала преди време тук,пък и е почти на края вече , така реших че ме интересува този  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1772 -: Ноември 18, 2012, 01:01:22 pm »
Не е към края, той тепърва ще почне.
Старият е започнал през декември 2011 и сега приключва, новият започва през декември 2012 и приключва през декември 2013. Но може и да прескочиш една година и да се разгледа следващият, няма проблем, просто уточнявам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1773 -: Ноември 18, 2012, 01:04:04 pm »
Благодаря много,май съм объркала нещо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1774 -: Ноември 18, 2012, 01:05:32 pm »
Затова реагирах, иначе за мен няма значение кой солар ще се разглежда. Но допуснах, че е станало някакво объркване. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1775 -: Ноември 18, 2012, 01:07:35 pm »
Благодаря, значи това е солара  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1776 -: Ноември 18, 2012, 03:52:32 pm »
Как да тълкувам взаимната рецепция меркурий-юпитер и обърнатата ос МЦ-ИЦ? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1777 -: Ноември 18, 2012, 04:55:33 pm »
Според мен ти предстои променлива година, като крайният резултат може да не зависи само от твоите действия, а и от отношенията ти с другите, от нагласата ти за сътрудничество и адаптация спрямо нововъзникващи обстоятелства. Такива качества като гъвкавост и мобилност в съчетание с добра организация може да са ти от полза в рамките на предстоящата година.

Дава се възможност за промяна в социалния статус - това могат да бъдат и промени в дома, и в професията... Може да са на дневен ред и някои имуществени въпроси, заложена е тенденция към повече оптимизъм и поемане на рисковани инициативи. Желание за промяна в дома и обкръжението, екзотични придобивки, но е добре да бъдеш по-разумна и пестелива. Рутината и сивотата ще те потискат и депресират, ще търсиш начин да си отвориш сетивата навън, в посока към повече общуване, нови професионални контакти, приятелства с интересни и забавни хора...

В емоционален план годината също е променлива, определена роля могат да изиграят отношенията с колежки и приятели, но в интимния живот не е изключено да има известна доза неудовлетвореност, напрежение. Годината е с по-силен акцент върху приятелското и колегиално обкръжение, отколкото върху любовта и интимните въпроси.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1778 -: Ноември 18, 2012, 05:25:02 pm »
Благодаря Lillie,хубаво че съм объркала солара,че каквито ужасни прогнози видях за 2013г.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1779 -: Ноември 18, 2012, 05:28:04 pm »
Всички сме в трепетно очакване на края на 2012  ;D, а ти за 2013-та се притесняваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.