Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453608 Прегледи
*

danito

• *
  • 118
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1780 -: Ноември 18, 2012, 05:30:57 pm »
Ха-ха  ;D Развесели ме,благодаря,ама 2012 няма да е край

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1781 -: Ноември 18, 2012, 11:12:18 pm »
Как бихте тълкували сол. Плутон в квадрат с нат. Сатурн и Юпитер, управители на 11 и 12 дом?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1782 -: Ноември 18, 2012, 11:33:27 pm »
Тоест в натала-юпитер и сатурн са в съвпад-в кой дом?
При транзит на плутон през дом, ако задейства някой квадрат или друг аспект, има трансформация-например можеш да се разделиш със стари и млади приятели, може да се качиш едно стъпало нагоре и средата ти вече да не те удовлетворява. От там-да ти е самотно, но пък да намериш нови, по-подходящи за теб хора

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1783 -: Ноември 18, 2012, 11:37:52 pm »
Да, точно така, в наталът са в съвпад, в 8 дом...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1784 -: Ноември 18, 2012, 11:40:12 pm »
В осми плутон може много да даде, особено откъм окултни, астрологични, сексуални и финансови практики
Избери си :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1785 -: Ноември 18, 2012, 11:47:43 pm »
Май нещо не се разбрахме...
Сол. Плутон е на куспидата на 12 дом. И квадратира Юпитер и Сатурн в натала, които са в 8 дом.
Да речем, че може да се забие в окултизъм, астрология, психология и това да го срещне с нови приятели и да се изолира от стари.... Вариант ли е да се впусне в безразборни сексуални връзки и пак да разруши приятелства и да се изолира.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1786 -: Ноември 19, 2012, 12:03:38 am »
Уф, сори, да-квадрат тр плутон, не съвпад
Ами плутон в 12-ти ме съмнява да даде безразборен секс, освен ако човекът по някаква причина не е подтискал до момента някакви ...ъъ..апетити
Но със сигурност ще му даде дълбок поглед в/у самия себе си, по лесен или труден начин
Един вид-огледало ще му покаже кой е
Може и с доста врагове да се сблъска
Тоест - резултатът ще е в 12-ти дом, пък случките и провокациите може да са по 8-ми
Например така: заради сексуална връзка да замине за чужбина
Или да открадне чужди пари и да го изолират :)
Шегувам се
Мисля, че играе вторично в/у у-те в самата карта, по-скоро като квадрат към мунданни у-ли.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1787 -: Ноември 19, 2012, 12:20:06 am »
Сега по-сериозно
Квадратите на плутон в мъжка карта са важни, когато са към:
-слънце/марс
-у1, у6
-луна, венера
Другото трябва да има потвърждение, някакъв допълнителен акцент, например да задейства тао-квадрат, или опозиция, в случая със съвпад-гледаш и аспектите към юпитер и сатурн
Само съвпад чрез квадрат-пак може да има събития, пак в горепосочения (от предния пост) смисъл, но няма да са толкова big deal

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1788 -: Ноември 19, 2012, 12:31:27 am »
Много благодаря за тези насоки. Аз нали съм си черногледа, веднага го уморих човека. 8 дом, Плутон, 12 дом, квадратури към лични планети, У11 и У12.....
А мислиш ли, че съвпад на Юпитер и Луна, соларни, в Близнаци в картите на двама души, би могло да значи брак между двамата? Или по-скоро са си индивидуални.
Ама и аз не се разбрах. Имам предвид, че в соларните карти на мъж и жена има съвпад на Юпитер и Луна в Близнаци.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1789 -: Ноември 19, 2012, 12:38:37 am »
Ако се притесняваш за здравето-търсиш у1 как е аспектиран, слънце също
Плутон рядко дава внезапни болести, но може да даде внезапно откриване на такива

За соларните карти-не съм им фен, само като транзити ги гледам
А за брак-1-во гледам аспекти за любов-нещо като квадрат тр плутон/венера за мъж, съвпад уран/слънце за жена-и др подобни, и после - аспект към у7 или транзит вътре в него
Понякога в женска карта и към мц

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1790 -: Ноември 19, 2012, 12:46:17 am »
Емиии, нищо такова не намирам. Брак може и да няма...
Соларното Слънцето и  е в 12 соларен дом, в наталът е в 7 дом. Соларното е в секстил с Марс и Сатурн.

Уф, утре ще сложа картите, омотах се в обяснения и оспамихме темата :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1791 -: Ноември 19, 2012, 07:48:48 am »
Това са двете карти, за които разпитвах вчера. Като вторите са натал с наложен солар.
Направи ми впечатление съвпада на Луна и Юпитер в Близнаци и в двете.
И другото ми притеснение беше сол. Плутон в квадрат с нат. Сатурн и Юпитер.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1792 -: Ноември 19, 2012, 09:10:29 pm »
Здравейте, уникални.....Намирам се в тъп период, дали заради прог. Луна в 12 или заради наближаващия ми рд, и си позволявам да пусна солара си за следващата година.....моля ви искрено за вашето мнение....

*

abroad

• 2187
« Отговор #1793 -: Ноември 19, 2012, 09:44:17 pm »
соларният хороскоп влиза в сила след месец и половина, възможно и вече да е в действие
никога преди не съм обръщала и отдавала значение нему, сега реших, че е важно
моля за странично мнение

*

Papy

• 4343
« Отговор #1794 -: Ноември 19, 2012, 10:15:44 pm »
Аброуд, признавам си-трудно ми е
По-скоро като усещане го казвам:
мисля, че тази година ще ти донесе някоя нова, много важна жена
Мисля, че по принцип си много самотен човек, не толкова заради социална изолация, колкото заради това, че не те разбират
Ще помисля още, може ли разни въпроси?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1795 -: Ноември 19, 2012, 10:37:50 pm »
Папи, ще погледнеш ли и моите солари, моля! Само за аспектите, за които си говорихме снощи.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1796 -: Ноември 19, 2012, 11:15:44 pm »
Аброуд, признавам си-трудно ми е
По-скоро като усещане го казвам:
мисля, че тази година ще ти донесе някоя нова, много важна жена
Мисля, че по принцип си много самотен човек, не толкова заради социална изолация, колкото заради това, че не те разбират
Ще помисля още, може ли разни въпроси?

за съжаление, не се сещам на някого, в някакъв момент да не му е било трудно с тая карта, и до сега нямам добри аргументи в защита или опозиция на това
единственото смислено (за себе си) обяснение, което съм чула до сега за трудното прогнозиране на хороскопа е  твърде значимата роля на Уран в него,
ако се обърнем към класиците ще трябва да зачетем силното влияние на ретрограден, анаретен Сатурн, и в 7ми
но Слънце в 1ви (кой знае, може и да е във 2ри) продължава да упорито да се съпротивлява срещу невъзможността
между другото, почти същия ефект постигам с картите в последните години
за последните години е в пълна сила и точно в целта - неразбирането, но също така факт - не винаги е било така
съвсем правилно ти е усещането
питай

*

Papy

• 4343
« Отговор #1797 -: Ноември 19, 2012, 11:26:37 pm »
Папи, ще погледнеш ли и моите солари, моля! Само за аспектите, за които си говорихме снощи.

Хм, жената би трябвало да има вече някакво важно събитие, свързано с деца/любов, минало
Мъжът преди около 3 години не е ли имал сериозна любовна връзка?

При нея акцент в/луната в мц, тя й е у1, уран е у8, в пети, а плутон е направил квадрат скоро-на деца и любов прилича
При мъжа наистина изглежда като обостряне на приятелски отношения, скрити врагове и тайни връзки
Аз мога да направя един сценарий, в който да ги навържа двете карти с транзитите, но животът е по-изобретателен :)
И двамата ми приличат на хора, на които им провървява в последната секунда
В неговата карта не виждам голямата любов сега, ако бъркам-сори, трудно ги чета
И пак казвам-не ги гледам като соларни, а като транзитни
Тук има хора, които разбират от соларни и ги четат гладко-гладко, може те да подскажат за брака :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1798 -: Ноември 19, 2012, 11:39:19 pm »
Аброуд, има карти, които не ми говорят. Твоята не е от тях
Само веднъж-до сега-ми се е случвало картата и човека пред очите ми да нямат почти нищо общо. До такава степен, че се зачудих дали не е осиновен или нещо подобно.

Та-в последните градуси на везни сатурн трябва да ти е донесъл нова позиция в работата/нова шефка/някаква промяна, която не е била свързана толкова с големи парични промени, колкото с много нерви, притеснения, трябвало е да се нагодиш.
Ти, обаче, измерваш признанието с пари, и за теб все още ситуацията не е много удовлетворяваща, макар че е по-добре от преди
По това време ти е направил и квадрат с луната в осми, ако си се разминала само с депресия, пак добре
Тук идва един квадрат на плутон към наталния, което най-вероятно е довело до това, че за първи път ти се струва, че може да успееш

« Последна редакция: Ноември 20, 2012, 12:04:42 am от Papy »

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1799 -: Ноември 19, 2012, 11:54:23 pm »
Женската е моята, а другата - на бившият. Започнахме връзката си преди три години, уж на сериозно, ама все се карахме и разделяхме. В началото на лятото пак се разделихме и аз реших, че това е краят, ама явно ретро Меркурият много ми действа. И в последните дни все се виждаме, все се чуваме... Гледах соларите и се чудех дали пак няма да тръгнем по тая наклонена. Неговият солар действа от 2-3 месеца. Моят тепърва ще се задейства. Въпреки, че за тази връзка си мисля като за кармична, в която трябва да се отървем един от друг.
Благодаря за тълкуването! Към средата на годината ще те подсетя да ми развиеш твоя сценарии, а аз ще ти кажа какво се е случило :)