Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452602 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1840 -: Декември 06, 2012, 11:56:29 pm »
Ох, нетърпелива съм. :-[

Сол Асц Дева, Меркурий в 5ти/12 върху Венера, а в 6ти сол Марс върху Меркурий, който е нат У5, У8. Ти също имаш индикации за забременяване. Но при всички случаи не е лошо да си фокусираш вниманието върху здравето тази година, и то с отговорност.
Плутон на К5 също много често дава бременност.
Другата тема е по 9ти дом - Плутон е У9 в натала и е на К5 върху 11. Слънцето е в 5 върху 12. Сатурн е в съвпад с Юпитер в 3 върху 9, а Юпитер на свой ред като У 10, 11 е на МЦто. За мен има индикации за връзка с човек отдалеч. Ако следваш, би трябвало да пожънеш успехи там. Ако работиш - същото.
Сол ИЦ върху Уран в 10ти - също индикация за рязка промяна в обкръжението, преместване свързано с променен статус - било то социален или кариерен.
и аз мечтая за детенце.. тази година го за губих, дано следващата да е по-добра... благодаря.

« Отговор #1841 -: Декември 07, 2012, 06:48:07 am »
това е новият ми солар,който иска да сподели какво що :mellow:

поглеждам часовника - 11:11
а при мен часовника показваше 09:09, когато отворих картата ти, за да я погледна  :blink:

Сол Асц в нат 9д- годината ще се отличава с кратки пътувания в друг град, страна. Може да бъде указание и за дълго пребиваване зад граница. Възможно начало на преподаване или получаване на академично образование, научна деятелност, за хората с творчески и делови направления може да е публикации, четене на лекции, връзки с чуждестранни партньори (в това число кореспонденция), положението благоприятства придвижването на работа е свързана с юридическа дейност.
 Сол Мц в нат 5д - годината е благоприятна за артистична или педагогическа дейност, показва някакво удовлетворение от любовни отношения, важна година за децата на родения- ще се радват на успехи.
Сол Юпитер в сол 1д- В живота на човека се появяват богати перспективи, разширяват се възможностите за разкриване на неговия потенциал. Може да указва щастлив прелом в живота, съответстващ на началото на нов период. Показва също благоприятни изменения в сферата на дома, който управлява Юпитер. Обещание за всякаква помощ и  протекции. Възможност за учредяване на собствено предпритие, органиация, юридическото им оформяне.
сол Сатурн в сол 6д-  година на повече задължения в работата, нужно е човек да спазва благоразумие, даже да пости, да се отказва от удоволствия. Придвижването в кариерата в такава година е невъзможно или ако е възможно е с трудности и усложнения, обаче благоприятства кариерата на лекари, търговци и в сферата на обслужването. Разположен в третата част на 6д показва неприятности с домашни любимци, тяхно заболяване, за родения може някои заболявания може да станат хронични, влошаване на здравето на онези органи, които показва знакът, в който се намира Сатурн.
сол СЛВ в сол 7д- годината е подходяща за обществена деятелност, човек не трябва да действа самостоятелно, а в група, в колектив.
сол Слънце в сол 7д- важни за човека става обществения живот и партньорствата, кариера, популярност благодарение на свои произведения, творческа активност. Увеличава се способността да въздейства на други хора, да прокарва своите виждания и идеи.

:blink: сърдечно благодаря Аkruks
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

fiore

• 14
« Отговор #1842 -: Декември 07, 2012, 06:55:21 pm »
Здравейте! Може ли някой да я разгледа, ако му се занимава? Струва ми се, че видях нещо, за което си мечтая, но не съм сигурна.

« Отговор #1843 -: Декември 08, 2012, 07:51:17 am »
Предишната карта беше от Янус-а, ето от астро:
сол Венера в сол 5д показва бременност, но с този Плутон на К5, с Марс У8 в 6д и Уран У6 в 8д не ми изглеждат добре нещата, Марс е в квадрат с Луната, която също се свързва с майчинството
Късмет и благополучие може да имаш по отношение на кариера, дом семейство, акцентирани ще са отношенията с партньора през годината, ще си добре приета в обществото
Благодаря, akruks, Ronia,  :blink:

« Отговор #1844 -: Декември 08, 2012, 02:21:32 pm »
Здравейте, скоро ще започне да ми действа този солар. Ще бъда благодарна да ми кажете нещо повече за предстоящата ми година. Предварително благодаря, ако решите да се включите. :blink:

« Отговор #1845 -: Декември 09, 2012, 10:15:01 am »
Здравей Биляна, сол Асц..Рак в 5 нат.,сол.К5 в 8 нат.,сол.МС/Уран върху нат.Луна,У5,сол. СЛВ и сол.Сатурн - 5 сол.в 8 натален, всичко това  ме кара да мисля,плюс по натал уран идва от съвпад с юпитер и косвено повтаря асп.юпитер върху луна,който също е вероятност за смяна на статус,чрез брак, майчинствоили кариерен растеж, сол.Луна е в опозе на Сатурн,грижи ,посветеност,на поемане на повече отговорности,имала си скоро и сатурнов възврат,съУМС,У11, подчертава същото, кардиналните оси на солара  указват изключително активна година и коренни промени,
 сол.Марс,съУ1 върху Венера,съУ7 +сол Асц в 5 нат.=възможно е влюбване,,но понеже е в 12 дом,тайственост на връзката,или пък партньора е обвързан,емоционална година,връзка,която да премине в нов етап

« Отговор #1846 -: Декември 09, 2012, 07:19:35 pm »
strelicka, благодаря за отговора! Дано да си права, харесва ми всичко което си написала и се надявам да дойде тази промяна, като изключим последното "тайственост на връзката,или пък партньора е обвързан" - нека да не си права за това, да е свързано с нещо друго.  Още веднъж ти благодаря и много се надявам това да се случи. :))))

« Отговор #1847 -: Декември 09, 2012, 11:04:19 pm »
Ето и от мен един солар,който ще влезе в сила съвсем скоро.Картата е на мъж
Ще помоля,ако на някой му се занимава,за мнение по този солар.Най-много ми е интересен Нептун в 7-ми соларен У7 и 8-ми нат.и У8сол. в съвпад с нат.Дсц. Какво проявление може да даде според вас,още повече,че аспекта ще е актуален дълго време.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1848 -: Декември 10, 2012, 02:36:28 pm »
Ето и от мен един солар,който ще влезе в сила съвсем скоро.Картата е на мъж
Ще помоля,ако на някой му се занимава,за мнение по този солар.Най-много ми е интересен Нептун в 7-ми соларен У7 и 8-ми нат.и У8сол. в съвпад с нат.Дсц. Какво проявление може да даде според вас,още повече,че аспекта ще е актуален дълго време.

в този солар, струва ми се, има твърде много индикации за любов или раждане на дете / ако е семеен /

« Отговор #1849 -: Декември 10, 2012, 03:53:08 pm »
 ;D Да,Грейс,семеен е  :blink: Това ли да е проявлението на Нептуня  :blink: А дали няма да се отвори някаква възможност за работа в чужбина-гледам сол.Марс в 6-ти сол/У9 сол.и нат./ в съвпад с нат.Венера/У10 сол.и нат./ в 5-ти/професията му е творческа и от началото на годината очаква да го поканят,но не би.Дали пък няма да е следващата.И този сол.Асц.в 12-нат.  :unsure:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1850 -: Декември 10, 2012, 04:15:43 pm »
Здравейте,тук в тази карта ми е интересно,че е на мъж и може да се очаква и раждане на дете,тъй като се разглеждат повече карти на жени, в картите на мъжете къде да търсим раждане на дете..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #1851 -: Декември 10, 2012, 04:27:20 pm »
 ;D творческа професия - най-пренебрегваното тълкуване на аналогиите по 5 дом. ами да, ще твори през годината - а какво, не знам.  :blink: всичко води в такава посока - и соларен Асц в Лъв, и сол Слънце в 5 дом, и пр Луна в Лъв, и сол Плутон в 5-и дом. има и доста съвпади между соларни и натални планети - Нептун/Венера, Марс/Венера, Марс/Луна  :blink: гледам сол МЦ е в 9 натален, но за преместване в чужбина по-добре да се гледат транзитите. тр Юпитер е в 10 дом - би могло да е индикация, но и ЮЛВ влиза в 9 дом, а това обикновено означава, че тази сфера няма да е на фокус, а на изчакване. От друга страна, преминаването на нодалната ос през ИЦ/МЦ често е индикация за преместване/смяна/ремонт на жилище/местоживеене. Но не винаги.   

« Отговор #1852 -: Декември 10, 2012, 04:49:30 pm »
Благодаря ти,Грейс,ще дам обратна връзка,когато има резултат от творчеството  ;D

« Отговор #1853 -: Декември 10, 2012, 05:23:02 pm »
Здравейте :blink:
Преди няколко дни прочетох в друг форум мнение на Синухе - копирам част от него:
Цитат
Душата в астрологията винаги се гледа по водните знаци,домове и управители.Има логика да откриваме любовта на сродните души в 8 дом/Скорпион и също поради това: 5ти (любовта,любимият на) от 4ти (душата) е 8ми дом.
12 дом пък е 5ти от 8ми,което говори за игрите,творенето и щастието на влюбените души и често в 12 дом са именно забавленията на тези души,кармичните сексуални срещи от които не може да се измъкнем и които често се налага да се скрият,също бих приел 12 дом като танца (5ти) на сродните души (8ми) и съответно как отеква той във вселената,без значение каква е точно звучащата музика и формата на този танц.Нептун като естествен управител на 12 дом говори и че най-висшето щастие на събралите се сродни души е тяхната любов към божественото,която могат да провокират или изразят съвместно.
Интересуваме при разместване на сол. 8-ми в нат. 12-ти, сол. 5-ти в нат. 8-ми, сол. АС в нат. 5-ти; сол. К9 съвпад нат. У5 - дали може да се говори за среща със сродна душа или по-скоро ще е пътуване из дълбините на душата :-\
Благодаря :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1854 -: Декември 10, 2012, 05:41:43 pm »
;D творческа професия - най-пренебрегваното тълкуване на аналогиите по 5 дом. ами да, ще твори през годината - а какво, не знам.  :blink: всичко води в такава посока - и соларен Асц в Лъв, и сол Слънце в 5 дом, и пр Луна в Лъв, и сол Плутон в 5-и дом. има и доста съвпади между соларни и натални планети - Нептун/Венера, Марс/Венера, Марс/Луна  :blink: гледам сол МЦ е в 9 натален, но за преместване в чужбина по-добре да се гледат транзитите. тр Юпитер е в 10 дом - би могло да е индикация, но и ЮЛВ влиза в 9 дом, а това обикновено означава, че тази сфера няма да е на фокус, а на изчакване. От друга страна, преминаването на нодалната ос през ИЦ/МЦ често е индикация за преместване/смяна/ремонт на жилище/местоживеене. Но не винаги.   
Е Грейс ,много благодаря
« Последна редакция: Март 20, 2014, 06:42:22 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #1855 -: Декември 10, 2012, 06:07:54 pm »
транзит на Плутон през 5 - и може да даде много неща свързани с деца. а при мъжете, които стават бащи, често има значими транзити на Сатурн / поемане на отговорност /, както и аспекти към МЦ. Доколкото знам, Юпитер и 11 дом, също често са активни. / освен другите класически сигнификатори / 

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1856 -: Декември 10, 2012, 07:36:49 pm »
Транзита на Сатурн през 4 дом е свързан с поемане на отговорност към дома   
« Последна редакция: Март 20, 2014, 06:41:55 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1857 -: Декември 12, 2012, 07:15:36 am »
като изключим последното "тайственост на връзката,или пък партньора е обвързан" - нека да не си права за това, да е свързано с нещо друго.
12 дом може да е много неща и съвпада марс-венера там, да изживееш платоническа любов,или такава от ръзстояние,или с друговерец,или чужденец,или творец ,или духовно извисен занимаващ се с духовни практики,йога,медитация :mellow:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1858 -: Декември 12, 2012, 09:00:46 am »
Понеже виждам,че сте заговорили за 12 дом в солара,при мен също имата такава активност за 2013г.АС е в рак,в 12 натален,а сол луна попада пак в 12ти.

Чувала съм,че солара дори се задейства 2-3 месеца преди това,което може би ще започне в скоро време при мен.
Кажете,какво мислите моля ви!

« Отговор #1859 -: Декември 12, 2012, 10:37:11 am »
Здравейте и от мен!Искам  първо предварително да благодаря на всеки ,който разгледа моята карта :blink: и изкаже мнение по нея!Много се вълнувам евентуално ,какво може да разкрие тя!Най-вече във връзка с любовта и кариерата  :rolleyes: ;)!Дано имам шанс за връщане на старото работно място в чужбина през новата 2013  :rolleyes: :rolleyes:.Ще се радвам ако я разгледате!Хубав и успешен ден на всички от мен!