Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454143 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1860 -: Декември 12, 2012, 03:45:16 pm »
Здравейте и от мен!Искам  първо предварително да благодаря на всеки ,който разгледа моята карта :blink: и изкаже мнение по нея!Много се вълнувам евентуално ,какво може да разкрие тя!Най-вече във връзка с любовта и кариерата  :rolleyes: ;)!Дано имам шанс за връщане на старото работно място в чужбина през новата 2013  :rolleyes: :rolleyes:.Ще се радвам ако я разгледате!Хубав и успешен ден на всички от мен!

може би ще има промяна свързана с работата ти, но по-скоро в посока край/приключване с нещо. въпроси свързани със здраве на родител не са изключени; акцент ще са дома и семейните въпроси;   

« Отговор #1861 -: Декември 12, 2012, 04:50:34 pm »
Здравейте и от мен!Искам  първо предварително да благодаря на всеки ,който разгледа моята карта :blink: и изкаже мнение по нея!Много се вълнувам евентуално ,какво може да разкрие тя!Най-вече във връзка с любовта и кариерата  :rolleyes: ;)!Дано имам шанс за връщане на старото работно място в чужбина през новата 2013  :rolleyes: :rolleyes:.Ще се радвам ако я разгледате!Хубав и успешен ден на всички от мен!

може би ще има промяна свързана с работата ти, но по-скоро в посока край/приключване с нещо. въпроси свързани със здраве на родител не са изключени; акцент ще са дома и семейните въпроси;

Ехх жалко :( то е рано още за заминаване зад граница,аз скоро се завърнах от чужбина но..знае ли човек!Благодаря за отговора! ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #1862 -: Декември 12, 2012, 04:59:17 pm »
прогнозата си е само прогноза  :blink: и не е гаранция за достоверност. така че, следвай желанията си и работи в тази посока. сигурно е само едно - промяна/трансформация през годината ще има.

« Отговор #1863 -: Декември 12, 2012, 06:31:57 pm »
прогнозата си е само прогноза  :blink: и не е гаранция за достоверност. така че, следвай желанията си и работи в тази посока. сигурно е само едно - промяна/трансформация през годината ще има.

Благодаря ти много! Да така е само прогноза :))Да аз съм оптимистка и се надявам  да е за добро!!Пък..току виж и по добри условия да предложат и в това да се дължи тази промяна ахххаха( шегувам се) :))

*

fiore

• 14
« Отговор #1864 -: Декември 13, 2012, 08:19:06 pm »
Благодаря ти, akruks :58: Стpахотна си!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1865 -: Декември 15, 2012, 09:51:41 pm »
Ще се радвам да си кажете мнението по моя солар:

« Отговор #1866 -: Януари 12, 2013, 10:41:00 pm »
Мина ли ти вече рождения ден?
 :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1867 -: Януари 12, 2013, 10:55:01 pm »
Мина ли ти вече рождения ден?
 :blink:
Моя ли?  :rolleyes:

*

nadin

• 12
« Отговор #1868 -: Януари 21, 2013, 06:18:09 pm »
Здравейте, това е новия ми солар за 2012/2013, бихте ли ми казали какви тенденции виждате в него.
Имам нужда от външно мнение.

« Отговор #1869 -: Януари 21, 2013, 11:56:06 pm »
Здравейте , сайта е страхотен ! :blink:

Може ли да попитам отностно мойта карта какво евентуално ми предстои през 2013 ?
Питам за всички сфери :здраве,кариера,вразки ,изобщо каквото най-ясно се очертава! :-[

Чакам с нетърпетие и Благодаря сърдечно ! :blink: :blink:

« Отговор #1870 -: Януари 27, 2013, 01:30:48 pm »
Long shot. Негов Сатурн в аспект с малък обрис с твоя лична планета - Слънце, Луна, Венера? Сатурн има силата да задържа партньора, ако аспектира негова лична планета.

« Отговор #1871 -: Януари 27, 2013, 01:54:43 pm »
Да, към синастрията ви.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1872 -: Януари 27, 2013, 02:16:26 pm »
Long shot. Негов Сатурн в аспект с малък обрис с твоя лична планета - Слънце, Луна, Венера? Сатурн има силата да задържа партньора, ако аспектира негова лична планета.
А когато неговия Сатурн е в съвпад с моя Южен лунен възел -освен ,че е кармична връзката съм чела ,че  е била роднинска,доста задържащо и ограничаващо действа този аспект-какво смяташ за него Мирабела 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1873 -: Януари 27, 2013, 05:31:18 pm »
Самоела, съжалявам, че не мога да помогна с мнение. Нямам опит с възлите.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1874 -: Януари 27, 2013, 05:52:52 pm »
E нищо ,Мирабела това беше и повода да започна и да се занимавам с тях, откакто открих и съвпадите оттогава чета и събирам мнения и ще продължавам..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1875 -: Януари 27, 2013, 07:06:14 pm »
А при квадратура към лична планета как ще се прояви Сатурн,като ограничение ли?Например женски Сатурн квадрат мъжки Марс?

« Отговор #1876 -: Януари 27, 2013, 08:03:36 pm »
Срещала съм квадратура на женски Сатурн към мъжки Марс в няколко синастрии, но нямам голям опит. Разбира се, не само този аспект е виновник, но има търкания между партньорите. Обикновено партньорът със Сатурна попада в ролята на учител на партньора с другата планета. В този случай е възможно жената да се опитва да направлява мъжката активност и зависи от мъжа (Марса му) доколко е склонен да понася това.
В първата синастрия, за която се сещам в момента, мъжът има тесен съвпад Марс/Юпитер и по-широк със Сатурн, като Марсът му е в точен квадрат с женския Сатурн (Сатурновете им също са в квадратура). Луната на мъжа е овненска. Той е като шило в торба, не стои мирен, много енергичен, амбициозен, а жена му непрекъснато се е опитвала да го направлява, съветва, но наред с това и му е оказвала подкрепа в начинанията му. Доколкото се сещам сега, тя е зодия Овен също със съвпад Марс/Юпитер, така че имат доста общи черти. С годините той се е научил да се вслушва повече в съветите й и я възприема като по-мъдра от него. Тя е около 6 години по-възрастна от него.

« Отговор #1877 -: Януари 27, 2013, 08:27:45 pm »
Мирабела,благодаря за споделеното.Все още са двойка,нали?Марс го дадох като пример и може би не зададох правилно въпроса.Мисълта ми беше дали Сатурн,в твърд аспект към партньорска лична планета,действа „задържащо”,както при хармоничен аспект.Извинявам се,че не е по темата  :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1878 -: Януари 27, 2013, 11:18:42 pm »
Добро утро!
След малко повече от 2 месеца имам рожден ден...
Може ли да кажете какво виждате като акценти за новата ми соларна карта?
Доколкото знам сол.Ас в 8 нат.дом не никак добре.....

много ви моля, погледнете и моя солар

По твоята карта- сол АСЦ в нат 7д- годината ще е актуална за теб от гледна точка на партньорства, публичност, възможно е да встъпиш в брак и Юпитер в 10д, Сатурн в 3д и Меркурий в 7д затвърждават тази възможност.
сол Слънце в сол 6д- застава човека да служи, да изпълнява своя дълг, положението на соларния дом, управляван от Слънцето ще покаже в коя насока- в случая Слънцето управлява соларния Ац в 7д, значи ще имаш силна година в личен план, както и в партньорствата, на което ще се посветиш. Сол 6д в нат 1д също показва служба, както и постъпване на служба благодарение на лични усилия. Позицията е благоприятна за хора, занимаващи се с медицина, диети, курортен бизнес, а също с търговия и в сферата на обслужването. Сол Венера в сол 6д- подобрение на служебното положение, неголямо повишение, а също служебен роман, понякога с човек, който е в подчинено положение. Подобрение на здравето, работоспособността, храната, хигиенните навици. Понеже Венера е в квадрат с Луната в соларната карта, то има указание за това, че може да пострадат детеродни органи, затова бъди внимателна в тази област на здравето. сол Юпитер в нат 5д и сол 10д и сол Плутон в сол 5д - може да имаш бебче в предстоящата година.
Дай боже ;D
Много красива картина!

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1879 -: Януари 28, 2013, 09:58:55 am »
Здравейте, това е новия ми солар за 2012/2013, бихте ли ми казали какви тенденции виждате в него.
Имам нужда от външно мнение.
Надин ще се пробвам аз с твоя солар.Със Слънце в 5 дом мисля,че акцета ще е с децата или пък евентуална бременност през годината ,защото там са и Плутон и Марс.Годината може би ще е важна и в партньорски план.Сол.5 дом в нат.7
Може би и някой друг да се произнесе с мнението си ..

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК