Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453298 Прегледи
*

luli

• *
  • 151
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1880 -: Януари 28, 2013, 11:39:41 pm »
момичета, дайте да го видим..., какво го очаква този мъж през соларната му 2012-2013г.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1881 -: Февруари 09, 2013, 02:36:49 pm »
момичета, дайте да го видим..., какво го очаква този мъж през соларната му 2012-2013г.

Хей моля ви, кажете си мнението  :blink:

« Отговор #1882 -: Февруари 10, 2013, 06:31:33 pm »
Ако часът на раждане е мъничко по-късен, се променят управителите на ъгловите домове.

През първата половина на 2013, докато Юпитер транзитира през 9-тия му дом, акцентът може да пада върху пътувания, обучение, комуникация, създаване на нови познанства.
В средата на годината Юпитер прекосява МС-то му и вниманието му може да се носочи основно към професионалната му реализация. Смяна на работата или позицията може би.
Да не е решил да става баща? Тази соларна година или следващата?

« Отговор #1883 -: Февруари 10, 2013, 08:30:56 pm »
Здравейте , сайта е страхотен !

Може ли да попитам отностно мойта карта какво евентуално ми предстои през 2013 ?
Питам за всички сфери :здраве,кариера,вразки ,изобщо каквото най-ясно се очертава!

Чакам с нетърпетие и Благодаря сърдечно !  :blink: :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1884 -: Февруари 10, 2013, 09:49:28 pm »
Ако часът на раждане е мъничко по-късен, се променят управителите на ъгловите домове.

През първата половина на 2013, докато Юпитер транзитира през 9-тия му дом, акцентът може да пада върху пътувания, обучение, комуникация, създаване на нови познанства.
В средата на годината Юпитер прекосява МС-то му и вниманието му може да се носочи основно към професионалната му реализация. Смяна на работата или позицията може би.
Да не е решил да става баща? Тази соларна година или следващата?
Благодаря за включването Мирабела! По кой аспект се съди, че може да е решил да става баща? По принцип се въртят такива раговори :blink:

« Отговор #1885 -: Февруари 10, 2013, 10:33:28 pm »
Написах го заради транзита на Сатурн през съвпада на Уран (У5) и Слънце (У11). Поемане на отговорност (включително и финансова заради намесата на 2-ри нателен дом), планиране, сериозно отношение към дела, свързани с 5-ти дом, т.е. може и да става дума за деца. В картата за следващата соларна година този аспект (соларен Сатурн върху натален Уран) отново се повтаря, като обаче вече попада в 5-ти соларен дом - доста по-подходящо положение за сдобиване с наследник. През лятото на 2013 транзитен Юпитер от 10-ти дом ще тригонира натални Слънце и Уран - благоприятна възможност за реализация по дейности, свързани с 5-ти, 11-ти домове, както и финансови. А в началото на есента прогресивна Луна ще навлезе в 5-тия му дом. Слънчевото затъмнение от 3.11.2013 попада на 1 градус от Урана му.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1886 -: Февруари 11, 2013, 09:20:30 pm »
Написах го заради транзита на Сатурн през съвпада на Уран (У5) и Слънце (У11). Поемане на отговорност (включително и финансова заради намесата на 2-ри нателен дом), планиране, сериозно отношение към дела, свързани с 5-ти дом, т.е. може и да става дума за деца. В картата за следващата соларна година този аспект (соларен Сатурн върху натален Уран) отново се повтаря, като обаче вече попада в 5-ти соларен дом - доста по-подходящо положение за сдобиване с наследник. През лятото на 2013 транзитен Юпитер от 10-ти дом ще тригонира натални Слънце и Уран - благоприятна възможност за реализация по дейности, свързани с 5-ти, 11-ти домове, както и финансови. А в началото на есента прогресивна Луна ще навлезе в 5-тия му дом. Слънчевото затъмнение от 3.11.2013 попада на 1 градус от Урана му.
Благодаря ти! Това пък изобщо не го бях забелязала :blink:

« Отговор #1887 -: Февруари 12, 2013, 07:12:05 pm »
Здравейте и от мен винаги ,когато имам време влизам да ви чета и това ми доставя голямо удоволствие ..След 12 дни съм рожденничка  :P :P и ме е загризало едно гооолямо  любопитство горе -долу какво ме очаква след това  хихихи.Най-вече за работата(тъй като много се притеснявам дали ще се върна пак на старото си място) Любовта разбира се  също (защото там пък еднин мъж ме чака ;)  :rolleyes: :rolleyes:   :P   ) Очаквам и пътуване зад граница..охх как искам да се осъществи и през тази година  :blink:   Ще се радвам много,ако някой разгледа моят солар и сподели някакво мнение..Благодаря ви предварително за отделеното време..
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 08:20:17 pm от cvetencebs24 »

« Отговор #1888 -: Февруари 12, 2013, 07:13:33 pm »
Здравейте, днес имам рожден ден, бихте ли ми казали според вас какво мога очаквам през следващата година.
Благодаря ви предварително  :blink:

Честит Рожден ден!:)) Не мога да ти разгледам картата,но поне мога да ти честитя ;)) Бъди жива и мнооого щастлива!:))

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1889 -: Февруари 12, 2013, 08:33:17 pm »
Здравеите това е солара на сестра ми за годината , струва ми се трайно установяване и при нея в чужбина , в момента живее при мен... може би и някакво момче да и се върти в главата с този АЦ в седми натален дом

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1890 -: Февруари 13, 2013, 08:59:13 am »
Соларен АСЦ в Риби, 12-ти натален, като Нептун и Хирон са в съвпад със соларния АСЦ, може ли да доведе до неприятни събития по 12-ти дом? Имам силен акцент върху Риби и 12-ти дом в следващия солар, на всичкото отгоре и Хирон е там - в съвпад с АСЦ-та.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1891 -: Февруари 13, 2013, 09:45:37 am »
Соларен АСЦ в Риби, 12-ти натален, като Нептун и Хирон са в съвпад със соларния АСЦ, може ли да доведе до неприятни събития по 12-ти дом? Имам силен акцент върху Риби и 12-ти дом в следващия солар, на всичкото отгоре и Хирон е там - в съвпад с АСЦ-та.

Какво управлява Нептун? Натален Нептун ли е с 12 дом в съвпад със сол. АСЦ?

« Отговор #1892 -: Февруари 13, 2013, 09:46:19 am »
За сегашният солар имам Луна в 12 сол. опозиция сол. Уран е двете квадрат сол. Плутон  :lol: :lol: :lol:
Солара започна с голяма борба с един зъб (един месец ми отне).
Плутон е точен съвпад със сол IC.
Не ми се мисли  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1893 -: Февруари 13, 2013, 09:53:32 am »

Как са разположени прогр марс и луна
Какво прави тр сатурн

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1894 -: Февруари 13, 2013, 10:11:27 am »

Какво управлява Нептун? Натален Нептун ли е с 12 дом в съвпад със сол. АСЦ?
Нептун и в солара, и по натал е У12. Соларен Нептун е в съвпад със соларен АСЦ.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1895 -: Февруари 13, 2013, 01:41:47 pm »

Как са разположени прогр марс и луна
Какво прави тр сатурн

Прогр. Луна съвпад с натал. Марс (но е разпадащ се 1 гр и 20мин)
Прогр. Марс е много бавен
Тр. Сатурн е на куспидата на 2 дом, когато започна всичко, тр Марс в 4 дом Козирог

Когато ми се наду едната страна (все едно имах цял портокал в устата ;D) тр Марс точна опозиция с нат Сатурн
Когато започна работата по зъба, Луната (транзитната) беше в Козирог (кофти  ;D). И имаше нужда от доста интервенции (повече от обикновено)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1896 -: Февруари 13, 2013, 01:49:28 pm »
Съвпадът пр луна с марс в кой знак/дом?
Работят си нещата...особено при точен час

« Отговор #1897 -: Февруари 13, 2013, 01:57:06 pm »
В Близнаци 9 дом

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1898 -: Февруари 14, 2013, 07:12:18 am »

Работят си нещата...особено при точен час

Когато става въпрос за зъби, не мога да се съглася.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1899 -: Февруари 14, 2013, 09:57:33 am »

Когато става въпрос за зъби, не мога да се съглася.

Прогр марс/луна в аспект с натални показва обостряне на здравословна ситуация, но ако не си съгласна, винаги можеш да пишеш на ръшман и да й обясниш какво мислиш :)