Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452382 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1900 -: Февруари 14, 2013, 10:06:49 am »
Аз потвърждавам това, което казва Папи за прогресивния аспект марс- луна, в момента имам такъв.

Папи, колко време според теб трае аспекта на пр. марс към натална луна като време? Един астролог ми каза 2 години, докато стане разходящ 0.5 градуса, на мен ми се вижда много, то за пр. слънце казват 3 години...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1901 -: Февруари 14, 2013, 10:15:40 am »

Когато става въпрос за зъби, не мога да се съглася.

Прогр марс/луна в аспект с натални показва обостряне на здравословна ситуация, но ако не си съгласна, винаги можеш да пишеш на ръшман и да й обясниш какво мислиш :)

Именно, става въпрос за обостряне. А за да се стигне до обостряне, имаме на лице немарливост. От личен опит :)
Искам да кажа, че ако си си видял зъба навреме, в случая зъб, и ти е ясно, че имаш гранулом, но не си направил нищо по въпроса, да, такъв аспект може да те чукне. Но за да се стигне до там, трябва да мине бая време. Така, че основно става въпрос за немарливост и аспекта отключва процеса, а не аспекта е причина за него.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1902 -: Февруари 14, 2013, 10:16:19 am »
Според това, което чета, при апликиращ аспект нещата са силни и в развой, при точен и разпадащ-отшумяват (това важи и за транзити, с изкл на сатурн, особено във фиксирани)

И другото-марс често действа предварително, но да кажем до градус разпадащ трябва да се наблюдават нещата
Личният ми опит - при прогресии действат и при разпадащ, често до градус и малко

*

Papy

• 4343
« Отговор #1903 -: Февруари 14, 2013, 10:20:32 am »

Именно, става въпрос за обостряне. А за да се стигне до обостряне, имаме на лице немарливост. От личен опит :)
Искам да кажа, че ако си си видял зъба навреме, в случая зъб, и ти е ясно, че имаш гранулом, но не си направил нищо по въпроса, да, такъв аспект може да те чукне. Но за да се стигне до там, трябва да мине бая време. Така, че основно става въпрос за немарливост и аспекта отключва процеса, а не аспекта е причина за него.

М-това не е вярно
Можеш да имаш гранулом и хабер да си нямаш за това
И изведнъж да се подуеш-ето ти проблем

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1904 -: Февруари 14, 2013, 10:25:42 am »
Тук вече можем да си говорим и за некадърни доктори :)
Лекуващият ти стоматолог би трябвало да има цялата снимкова документация и да е наясно със зъбният ти статус. От снимките става ясно кои канали са добре обработени и кои не чак до там добре. Редно е всички проблемни зъби да се прелекуват, да се документира какво е свършено и ако има някакви двоумения, процесът да се следи рентгенографски на 6 месеца.
И пак ще кажа въпрос на немърливост - дали от твоя страна или от страна на доктора, това вече е друг въпрос ;)
А на Ръшман и аз съм й върла фенка и по нейните тълкувания нямам грам забележка.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1905 -: Февруари 14, 2013, 10:35:38 am »
Ти зъболекар ли беше?

Знаеш ли колко лекари/зъболекари четат добре рентгенова снимка?
А знаеш ли колко зъболекари могат да се оправят с някой малко по-крив канал?

А знаеш ли, че зъб може да се самоумъртви от стрес за 3 дена, и да ти направи гранулом след 5 години спокоен съвместен живот?

Сигурно знаеш :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1906 -: Февруари 14, 2013, 10:41:06 am »
Оф, за съжаление знам :(
Боря се всеки ден с такива случай. Ще припаднеш като ми видиш документацията - некадърност и алчност лъха от нея.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1907 -: Февруари 14, 2013, 10:46:48 am »

М-това не е вярно
Зара,не съм съгласна ,че появата на гранулом може да е от немарливост,защото и на мен ми се случи преди 2 год.Нямах абсолютно никакви признаци преди това ,даже нямах и болки ,просто се надух .Не съм от хората ,които ходят рядко на зъболекар,според здравната ми книжка съм ходила 2 пьти в годината за която говоря

« Отговор #1908 -: Февруари 14, 2013, 11:06:19 am »
При мен зъбът има коронка. Сигурно 10 години никакъв проблем. И изведнъж ме заболява. Трима лекари казаха директно да се вади (бях в друг град)
Моята лекарка (тук в София) обаче се бори до последно.
За сол Луна в 12 дом съм чел ,че може да има лекарски грешки, и при мен се получи нещо подобно. Бяха ми снимали друг зъб!!! Всичко това беше по празниците (Коледа, Нова година)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1909 -: Февруари 14, 2013, 11:25:19 am »
Добре че все пак имаш читава зъболекарка
Аз много вярвах на един познат, докато наскоро си направих хубава снимка и дори и аз видях, че в правения от него зъб преди 15 години, има нещо счупено-като връхче на някакъв инструмент. И венецът покрай зъба периодично си оттича, и всеки път като съм ходила при зъболекар, съм ги питала-и никой до сега не го видя
Надявам се последния зъболекар, при когото ходя, да е читав-за момента така мисля

Но и те са като майсторите-всеки следващ плюе по предишния, докато не дойде негов ред да си остави ръцете :)

« Отговор #1910 -: Февруари 14, 2013, 11:51:34 am »

М-това не е вярно
Зара,не съм съгласна ,че появата на гранулом може да е от немарливост,защото и на мен ми се случи преди 2 год.Нямах абсолютно никакви признаци преди това ,даже нямах и болки ,просто се надух .Не съм от хората ,които ходят рядко на зъболекар,според здравната ми книжка съм ходила 2 пьти в годината за която говоря

Ох и аз имах гранулом..беше ужасно,надух се боля ме..и накрая ми извадиха зъба...лоши спомени..

« Отговор #1911 -: Февруари 14, 2013, 11:54:34 am »
Здравейте и от мен винаги ,когато имам време влизам да ви чета и това ми доставя голямо удоволствие ..След 12 дни съм рожденничка  :P :P и ме е загризало едно гооолямо  любопитство горе -долу какво ме очаква след това  хихихи.Най-вече за работата(тъй като много се притеснявам дали ще се върна пак на старото си място) Любовта разбира се  също (защото там пък еднин мъж ме чака ;)  :rolleyes: :rolleyes:   :P   ) Очаквам и пътуване зад граница..охх как искам да се осъществи и през тази година  :blink:   Ще се радвам много,ако някой разгледа моят солар и сподели някакво мнение..Благодаря ви предварително за отделеното време..

Аз да помоля отново ,ако няма някакъв проблем и на някой има желание да я разгледа!Предварително ви Благодаря!

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1912 -: Февруари 14, 2013, 01:04:58 pm »

И пак ще кажа въпрос на немърливост - дали от твоя страна или от страна на доктора, това вече е друг въпрос ;)

За сол Луна в 12 дом съм чел ,че може да има лекарски грешки, и при мен се получи нещо подобно. Бяха ми снимали друг зъб!!! Всичко това беше по празниците (Коледа, Нова година)

И Нептун в домовете на здравето, лекарите и болниците. С Нептун в 6 дом от 3 месеца не могат да ми поставят диагноза!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1913 -: Февруари 15, 2013, 10:37:54 am »
С Марс, СЛВ и Луна в съвпад в 9 соларен, отделно в съвпад с радикален АСЦ, какво мислите, че би се случило? Юридически проблеми? Работа в чужбина? Марс е У6 и 7, и 2
Когато за пръв път съм започнала по-сигурна работа погледнах транзитите и установих,че транзита на СЛВ е минал през АСЦ.

Дали пък не е това? Или ще е по личните партньорства? Все пак и натален Плутон се навърта там.
« Последна редакция: Февруари 15, 2013, 11:12:03 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1914 -: Февруари 17, 2013, 06:36:13 pm »
Здравейте, бихте ли ми казали според вас какво мога очаквам през следващата година, че нещо много куцо тръгна.. :(
Благодаря ви предварително 
Ако няма изход, излез през входа...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1915 -: Февруари 17, 2013, 07:17:44 pm »
Качвам соларната си карта - имам РД след месец  :rolleyes: интересен ми е съвпада на осите, опозицията в 1/7, както и рецепцията на планети в 5 и 10 домове  :blink:

Качвам картата с променена локация, по съвет на akruks.
« Последна редакция: Февруари 18, 2013, 09:50:53 am от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1916 -: Февруари 18, 2013, 09:56:16 am »
akruks, настръхна ми косата, особено с този АЦ в 12 и Марс и Уран в 6ти!
"Сол Сатурн в сол 1д- човек изпитва ограничения в своите действия, може да запомни годината като една от "лошите" - мааалеее  :-\ :unsure:

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1917 -: Февруари 18, 2013, 10:57:53 am »
Права си. Предстоят ми 2г лунари по оста 1/7, ако със Сатурн в 1 не успея да се дисциплинирам по отношение партньорствата и емоциите, няма кога да стане. А и новата работа ще е свързана точно с партньорствата, връзките... При мен Сатурн има голямо влияние, аз винаги обичам да съм подготвена, Уран го усещам само по транзити и то мажорните. Определено ще е важна година, с много нови неща ще трябва да се съобразявам и го осъзнавам. Лошото е, че затъмненията ще ми опозират Венерата, а тя ми е ключова и по домове.
А за бременности си мисля, че не е поставен въпроса на дневен ред, но ако има движение, ще обявявам транзитите  ;D
Сега си промивам мозъка с положителна нагласа  :kissd: Благодаря ти
« Последна редакция: Февруари 18, 2013, 04:51:45 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1918 -: Февруари 18, 2013, 10:57:27 pm »
Здравейте това е солара на сестра ми за тази година. тя ме помоли ако може да го видите  :blink: много благодаря предварително.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1919 -: Февруари 19, 2013, 11:07:28 am »
Възможно ли е сестра ти да планира заминаване в чужбина? Според мен ще е доста емоционална година, но не мога да определя накъде отиват нещата - брак/дете или чужбина  :-[ иска ми се да я видя, но довечера, че сега нямам много време на работата :-\

А Шопенхауер