Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453629 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1920 -: Февруари 19, 2013, 11:08:58 am »
Здравейте ,мн скоро е рожденият ми ден попринцип на Високосна ,но тази година няма ,ще го празнувам на 28 февруари!Ще се радвам ако ми бъде разчетена картата и сподели какво долу -горе се очертава в нея (обучение , връзка? :blink:
Поздрави ! :blink:

Това според мен ти е радикалната карта, трябва да построиш соларна към съответната година.  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1921 -: Февруари 19, 2013, 11:51:38 am »
ами тя живее при мен в чужбина иначе си няма гадже а се надява да има , дано наистина. учи в момента в чужбина, но искаме да се местим и в друг град. не сме сигурни. иначе това е също и моя солар за тази година  sпоред мен са свързани и двата имаме ясен аспект чужбина ... :(

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1922 -: Февруари 19, 2013, 12:12:02 pm »
Всъщност Акрукс, най-често за сол. сатурн в соларен 7ми дом казват отлагане на брака, забавяне на обвързването. Но за мен зависи какви са аспектите му с другите соларни планети.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1923 -: Февруари 19, 2013, 01:01:32 pm »
гого, струва ми се, че трябва да построиш картата спрямо града, в който си или където ще си през годината, да я релокираш.  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1924 -: Февруари 19, 2013, 01:04:39 pm »
da tq e postorena sprqmo grada v koito jiveem

« Отговор #1925 -: Февруари 19, 2013, 02:37:46 pm »
Здравейте, някой доброволец може ли да разгледа солара ? Тази година ми предстоят важни дела  :blink: Благодаря ви  ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1926 -: Февруари 19, 2013, 11:05:44 pm »
Здравейте, някой доброволец може ли да разгледа солара ? Тази година ми предстоят важни дела  :blink: Благодаря ви  ;)
[/quot
Дай си наложени солар върху натал, ако не е свръхсекретно, иначе нищо не може да се каже. :blink:

« Отговор #1927 -: Февруари 22, 2013, 01:20:52 pm »
Здравейте и от мен винаги ,когато имам време влизам да ви чета и това ми доставя голямо удоволствие ..След 12 дни съм рожденничка  :P :P и ме е загризало едно гооолямо  любопитство горе -долу какво ме очаква след това  хихихи.Най-вече за работата(тъй като много се притеснявам дали ще се върна пак на старото си място) Любовта разбира се  също (защото там пък еднин мъж ме чака ;)  :rolleyes: :rolleyes:   :P   ) Очаквам и пътуване зад граница..охх как искам да се осъществи и през тази година  :blink:   Ще се радвам много,ако някой разгледа моят солар и сподели някакво мнение..Благодаря ви предварително за отделеното време..

Здравейте отново след 2 дни ми е рожденият ден ще се радвам ако някой ми разгледа картата :) Предварително се извинявам и Благодаря!

« Отговор #1928 -: Февруари 22, 2013, 02:43:06 pm »
Здравейте и от мен винаги ,когато имам време влизам да ви чета и това ми доставя голямо удоволствие ..След 12 дни съм рожденничка  :P :P и ме е загризало едно гооолямо  любопитство горе -долу какво ме очаква след това  хихихи.Най-вече за работата(тъй като много се притеснявам дали ще се върна пак на старото си място) Любовта разбира се  също (защото там пък еднин мъж ме чака ;)  :rolleyes: :rolleyes:   :P   ) Очаквам и пътуване зад граница..охх как искам да се осъществи и през тази година  :blink:   Ще се радвам много,ако някой разгледа моят солар и сподели някакво мнение..Благодаря ви предварително за отделеното време..

Здравейте отново след 2 дни ми е рожденият ден ще се радвам ако някой ми разгледа картата :) Предварително се извинявам и Благодаря!

Според мен ще осъществиш пътуването в чужбина,когато тр.Уран направи тригон със Сатурн-У9. :blink:
Основно през соларната година ще са професионалните ти изяви,плюс уреждане на имуществени въпроси.Успех!

« Отговор #1929 -: Февруари 22, 2013, 02:58:41 pm »

Според мен ще осъществиш пътуването в чужбина,когато тр.Уран направи тригон със Сатурн-У9. :blink:
Основно през соларната година ще са професионалните ти изяви,плюс уреждане на имуществени въпроси.Успех!

Охх ДАНО!!Чул те Господ :)) Живот и здраве юни месец трябва да се осъществи,ако няма забавяне на документи или някакви други проблеми..Благодаря ти за отговора!

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1930 -: Февруари 24, 2013, 09:00:17 pm »
Отправям гореща молба към всички ви....Моля ви, кажете нещо за солара ми..... :'( :'( :'(

« Отговор #1931 -: Февруари 25, 2013, 09:00:04 pm »
Здравейте , след 3 дни ми е рождения ден ,и ще ми е интересно, ако споделите нещо по моята карта!
Поздрави! :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1932 -: Февруари 25, 2013, 09:05:43 pm »
Определено те чака интересна година...Доста променлива , интензивна. Ще имаш на какво да стъпиш и ще имаш доволно ангажименти...Работа,здраве...ежедневие са темите...
Това е за около минутка преглед на картата..,но нямам време  за повече. :-[ ;D
Тук има добри астролози..,така, че все някой ще се включи..Късмет! Последната четвърт на годината ще донесе резултати...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1933 -: Февруари 25, 2013, 11:33:48 pm »
Благодаря ти много Марая!(предполагам че изказването е за моя солар).
Ще се радвам и други ако споделят нещо повече по картата!
Успешна седмица! :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1934 -: Февруари 25, 2013, 11:45:58 pm »
Благодаря ти много Марая!(предполагам че изказването е за моя солар).
Ще се радвам и други ако споделят нещо повече по картата!
Успешна седмица! :blink:

Да.... :blink: Благодаря...и на теб!
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 11:50:56 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1935 -: Март 02, 2013, 02:02:36 pm »
Отправям гореща молба към всички ви....Моля ви, кажете нещо за солара ми..... :'( :'( :'(
не виждам защо са тези сълзи- соларът ти е добър
акцентирани са партньорските взаимоотношения и публичните прояви
ако не си семейна може да се обвържеш с брак, съжителство
Луната в сол 1д показва майчинство
засилени ще са комуникация, общуване, пътувания наблизо и далеч
предстои ти Юпитеров ингрес в 9д-Юпито е в екзалтация в знака рак- късмет през втората половина на годината
сол Юпитер У9 в сол 2д показва много и големи подаръци, които би получила ако се бракуваш или от чужбина
сол Слънце У5 в сол 9д- любов в чужбина, мъжът може да е чужденец, брак с чужденец, успех в чужбина- сол Мц в 9д
разочарования може да получиш от приятелкото обкръжение, а Сатурн в сол 7д при отрицателни аспекти може да е отлагане на брака или разрушаване на брака, но при теб е в секстил със Слънцето ти в натала, което е У5 в натала и в солара
квадратът на сол Сатурн с Марс У7 в натала може да окаже негативно влияние в партньорските отношения, особено сега, когато тр Сатурн е ретрогаден и се приближава към този квадрат, затова бъди внимателна в действията си, използвай тази енергия в полезни за теб неща
Иц в 3д- някой от родителите ти може да отпътува, да се премести, преместване на дома ти, промени в дома ти за добро
Накратко е това- усмихни се!

Благодаря, akruks! Така искам всичко това да се случи! Наистина квадрата нат.Марс-тр. Сатурн ми се отразява доста зле....липсата на енергия, на много пречки и грижи....и за жалост отвори очите ми за фалша у приятели.....Дано във втората половина на годината да е най-хубавата ....чакам я от години!

*

Нова

• 3491
« Отговор #1936 -: Март 06, 2013, 04:10:03 pm »
За Ади:

Тук е картата, дето си говорихме от темата за дъното и възходите.
Всякакви коментари са позволени. Айде, говори първа и после аз ще си кажа ))))

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #1937 -: Март 06, 2013, 05:35:03 pm »
За Ади:

Тук е картата, дето си говорихме от темата за дъното и възходите.
Всякакви коментари са позволени. Айде, говори първа и после аз ще си кажа ))))
пиша ти на ли4ни след малко ще го пратя

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1938 -: Март 06, 2013, 07:29:27 pm »
Нова, ще празнуваме рождените си дни заедно  :blink: (с Romantica също).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1939 -: Март 07, 2013, 08:50:36 am »
Нова, ще празнуваме рождените си дни заедно  :blink: (с Romantica също).
[/quote

Супер, Май и Уауа е по равноденствието. Да ни се неначудиш как такива слънчеви овни ни вълнуват метафизики, а не алабалвщини.