Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 454148 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1960 -: Април 03, 2013, 02:25:47 pm »
някой преживявал ли е марсов възврат в солар?
и соларно ац в съвпад с натален лунен възел? 

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1961 -: Април 04, 2013, 07:09:28 pm »
Марсов възврат в солара може би указва  активност,но зависи в кой дом се намира този възврат.Зависи къде е в натала Марс и кой дом управлява
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1962 -: Април 04, 2013, 07:15:00 pm »
И аз след две години в солара си ще имам и Марсов, и Венерин възврат.  ;D

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1963 -: Април 04, 2013, 08:21:35 pm »
Марсов възврат в солара може би указва  активност,но зависи в кой дом се намира този възврат.Зависи къде е в натала Марс и кой дом управлява
благодаря.
възвратът е в 10ти дом в лъв. марс ми управлява 7ми дом и е съуправител на 11ти.

И аз след две години в солара си ще имам и Марсов, и Венерин възврат.  ;D
при венерин възврат в солара съм се бракувала :blink: венера  ми е у1 и у8
« Последна редакция: Април 04, 2013, 08:43:18 pm от Kler »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1964 -: Април 06, 2013, 01:05:37 pm »
Момичета, какво бихте казали вие по този солар. Как го намирате?

За всеки случай ще добавя и прогресиите, за по ясна картина. ;)

Момичета, точно след един месец и няколко дни захващам новия солар. Нямам търпение вече, понеже отминалата соларна година ми беше много тежка. Може би се е задействал, защото зная, че започва поне месец по-рано. "Открих сезона" с нова работа. Ще ви давам инфо и занапред. Някой ако вижда и нещо друго интересно може да го сподели. :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1965 -: Април 17, 2013, 10:15:51 am »
Здравейте! Една моя приятелка много се притеснява за соларната си година, а не знам какво точно да и кажа. Ще може ли да го видите и да кажете има ли основание за притеснение?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1966 -: Април 17, 2013, 03:47:09 pm »
Тя разбира ли за да се притеснява...Соларна Луна в Соларен 4 дом ,може би промени в дома...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1967 -: Април 17, 2013, 04:45:52 pm »
Да, но все пак искаше да попитам. Не се чувства особено добре здравословно, а и този Сатурн на IC я притеснява. Нали казват, че планетите там сочат как ще завърши соларната година, а за Сатурн по принцип не се казват особено ласкави работи.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1968 -: Април 17, 2013, 06:09:54 pm »
Сатурн на ИЦ не е свързан със здравето ,а с дома
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1969 -: Април 17, 2013, 06:48:47 pm »
Здравейте. От няколко месеца съм се запалила по астрологията ,чета книги ,чета и тук във форума. Опитвам се да се уча ,като  гледам и иследвам моята карта за стари събития. Дори открих че часа който майка ми ми беше казала , не е точен. За някой събития  виждам и разбирам аспектите , за други не.  За това ще ви пусна карта за годината в  която  живота ми се превърна в ад. Дайте мнение ,кой аспект или планета показват ,че ще остана без приятели , ще направя годеж и вечерта на годежа ми ще почине дядо ми. След пет месеца ще трябва да избягам от "мъжъ ми" ,в много лошо психическо здраве ,и като за капак ще срещна следващия ,заради когото все още живея в ада.   

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1970 -: Април 17, 2013, 07:54:59 pm »
Сатурн на ИЦ не е свързан със здравето ,а с дома
Да, но в 6 соларен дом имаме включен знак Козирог и един вид Сатурн го свързвам с този дом, а при нея Сатурн е силен, понеже е във Водолей и е в 6 натален дом. В този случай има наслагване на два дома, които са меко казано притеснителни, а и като добавим участието и на 12 и 8 дом.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1971 -: Април 17, 2013, 08:05:36 pm »
Здравейте. От няколко месеца съм се запалила по астрологията ,чета книги ,чета и тук във форума. Опитвам се да се уча ,като  гледам и иследвам моята карта за стари събития. Дори открих че часа който майка ми ми беше казала , не е точен. За някой събития  виждам и разбирам аспектите , за други не.  За това ще ви пусна карта за годината в  която  живота ми се превърна в ад. Дайте мнение ,кой аспект или планета показват ,че ще остана без приятели , ще направя годеж и вечерта на годежа ми ще почине дядо ми. След пет месеца ще трябва да избягам от "мъжъ ми" ,в много лошо психическо здраве ,и като за капак ще срещна следващия ,заради когото все още живея в ада.   
И мойто положение е много тежко миличка :(МНого.
А също живея в много тежък АД.и НЯМА ИЗХОД...

« Отговор #1972 -: Април 17, 2013, 09:51:08 pm »
Тя разбира ли за да се притеснява...Соларна Луна в Соларен 4 дом ,може би промени в дома...
Какво имаш предвид под промени в дома?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1973 -: Юли 08, 2013, 05:21:57 pm »
Минавам да споделя усещането си за соларната година.В момента/2013/ соларен АС ми е в 12 дом.Много е неприятно усещането.Искам да стоя все сама,чувствам изолация.Не искам да излизам,предпочитам да се скрия.Разбира се не винаги се получава,но това е усещането ми.
Реших да погледна за следващата година 2014.Мисля,че ще има промяна.
Какво бихте казали и вие?
Предстои ли ми промяна?

« Отговор #1974 -: Юли 08, 2013, 06:54:32 pm »

При моя близка- сол.Луна в 4сол.-1нат., в натала управлява 3дом и е позиционирана в 10дом;донесе преместване в нова квартира.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1975 -: Юли 08, 2013, 07:34:31 pm »
Няма ли да си кажете мнението по моя,на предната страница? :rolleyes: :'(

« Отговор #1976 -: Юли 08, 2013, 08:53:28 pm »
Минавам да споделя усещането си за соларната година.В момента/2013/ соларен АС ми е в 12 дом.Много е неприятно усещането.Искам да стоя все сама,чувствам изолация.Не искам да излизам,предпочитам да се скрия.Разбира се не винаги се получава,но това е усещането ми.
Реших да погледна за следващата година 2014.Мисля,че ще има промяна.
Какво бихте казали и вие?
Предстои ли ми промяна?

Милки, много ми хареса твойта карта за 2014/2015 г. Промяна ще има, и то коренна, като имам предвид това, което споделяш. Общуването с близки, приятели, роднини ще се засили. Ще станеш по-организирана и целенасочена. Според мен ще има реализация в работата, в посока, че ще има предизвикателство, което за теб ще доведе до успех, издигане... За Слънцето в седми какво да кажа...любов, брак не знам, но внезапна любов/и или някое по-необичайно партньорство. Виж Луна и Марс заедно - не знам ... може би точно общуването ще е твоята "битка" - много огън, много емоции. Но пък може да е аналогия по дейностите в 3-ти дом - комуникаци, писане, преподаване... :P
Хубава година ще е...
Хайде, пускам моя солар... да видиш как е ;)

« Отговор #1977 -: Юли 08, 2013, 09:29:07 pm »
 :blink:Eй ме на...
Ако някой има желание да коментира, ще съм много благодарна!

« Отговор #1978 -: Юли 11, 2013, 11:37:46 am »
Качвам си солара, ще съм много благодарна ако с две-три думи някой каже какви да очаквам. Благодаря отново
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

zuzi

• 38
« Отговор #1979 -: Юли 11, 2013, 05:11:31 pm »
:blink:Eй ме на...
Ако някой има желание да коментира, ще съм много благодарна!

Година на промяна във външния вид, внимавай за непланирана втора бременност. Увеличаване на паричните доходи или нов източник на доходи.Повишение в работата,заемане на по-наставническа длъжност в службата.Усилията ти ще бъдат насочени към промяна в ежедневните навици.Трудна година, в която ще ти се наложи сама да си наложиш някакви  вътрешни ограничения.