Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452295 Прегледи
*

zuzi

• 38
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1980 -: Юли 11, 2013, 05:33:32 pm »
Качвам си солара, ще съм много благодарна ако с две-три думи някой каже какви да очаквам. Благодаря отново

Активиран девети дом, планираш ли пътуване в чужбина или дали очакваш финансови приходи от чужбина?.Година, в която  личните ти усилия ще бъдат насочени в професионалната ти реализация.

« Отговор #1981 -: Юли 11, 2013, 05:37:58 pm »
Качвам си солара, ще съм много благодарна ако с две-три думи някой каже какви да очаквам. Благодаря отново

Активиран девети дом, планираш ли пътуване в чужбина или дали очакваш финансови приходи от чужбина?.Година, в която  личните ти усилия ще бъдат насочени в професионалната ти реализация.
да за пътуването си права, септември месец ще ходя в чужбина, за реализацията не знам,защото все още си гледам детето и може би до пролетта ще съм с нея вкъщи  ;) благодаря ти много  :wub:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #1982 -: Юли 12, 2013, 02:19:28 pm »
:blink:Eй ме на...
Ако някой има желание да коментира, ще съм много благодарна!

Година на промяна във външния вид, внимавай за непланирана втора бременност. Увеличаване на паричните доходи или нов източник на доходи.Повишение в работата,заемане на по-наставническа длъжност в службата.Усилията ти ще бъдат насочени към промяна в ежедневните навици.Трудна година, в която ще ти се наложи сама да си наложиш някакви  вътрешни ограничения.

Много ти благодаря, Зузи! Новия източник на доходи е вече факт. ;) За другото - ще видим. ;)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1983 -: Юли 14, 2013, 09:26:13 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=84jfilegXv9Ft-u1353443954&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=31&mth=gw&sday=4&smon=12&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast

качвам солара на мой приятел...нещо свързано с любов и работа дали може да се каже..

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1984 -: Август 16, 2013, 11:06:43 pm »
Пускам ви малко упражнение. Гледайте повече само солара, а наслагването с натала само дава някои допълнителни указания. Картата е на жена. Няма нужда да се оливате в подробности, кои са най-важните едно-две събития? Пускам солара, защото много точно отразява събитията.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1985 -: Август 17, 2013, 12:42:29 pm »
Не. Не е това.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #1986 -: Август 17, 2013, 12:52:37 pm »
Пускам ви малко упражнение. Гледайте повече само солара, а наслагването с натала само дава някои допълнителни указания. Картата е на жена. Няма нужда да се оливате в подробности, кои са най-важните едно-две събития? Пускам солара, защото много точно отразява събитията.
Изнасилване?  :o
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1987 -: Август 17, 2013, 01:00:21 pm »
По солара на Смарта,мисля че е свързано с кариерата. :-\ Повишение или стартиране на собствен бизнес?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1988 -: Август 17, 2013, 01:11:12 pm »
Квадрат Марс Уран само в женски хороскоп ли показва изнасилване или не?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1989 -: Август 17, 2013, 03:51:05 pm »
Квадрат Марс Уран само в женски хороскоп ли показва изнасилване или не?
а съвпадът?
иначе и аз си помислих първо за аборт или тежка операция в 1ужбина

« Отговор #1990 -: Август 17, 2013, 04:01:23 pm »
Писахме,писахме,пък не ни казват дали сме прави  :blink: Защо така? Клер,изнасилването важи само за квадрата...Квадрате е невъзможност да се противопоставиш,докато при опозицията е различно. Там имаш шанс да противодействаш  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1991 -: Август 17, 2013, 04:31:57 pm »
За да не ви секвам творческата мисъл. :) Знаех, че сами ще ми кажете кога да дам отговора. Пуснах ви картата не да ви изпитвам, а за да понауча нещичко от вас. Пък вие сте голяма работа!

Значи от рожден ден до рожден ден върви тежко боледуване с опасност за живота, което приключва с операция с клинична смърт и медицинско чудо. Притежателят на картата е още жив. Какво ви наведе на мисълта за смърт освен струпването в 6-ти и 8-ми? То може да си е и просто болест, свързана с операция. (Питам, защото не знам.) Операцията е в България, но е имало пътуване в чужбина за специфични изследвания. Операцията не е на половите органи, а е на марсов орган. (Може да видите в натала неблагоприятното положение на Марс в стелиума).

Понеже всички бяхте по някакъв начин прави, ето още: месец преди началото на соларната година има преместване на местоживеенето, в този смисъл нов старт - град, жилище, училище (щото е тийнейджърка), обкръжение, всичко. Това води до тежка депресия, освен всичко друго.

Прави бяхте и за първия сексуален опит, който не е точно същински секс, но е негативен. Само че първо казах "не", защото това ми убягна, а и не е първостепенно.

Благодаря ви, че се отзовахте с отговорите! :)

Нещо още да добавя?

« Отговор #1992 -: Август 17, 2013, 05:12:56 pm »
Smarta, аз имам въпрос. За очите ли става въпрос, струва ми се, че е двоен орган?
През този период си мисля, че момичето е било под силно влияние на не правилните хора. Много изкушения? А имало ли опит за наркотици и прочие опиати?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1993 -: Август 17, 2013, 06:26:19 pm »
Романтика, органът е двоен, но не е очи, а надбъбречни жлези. По какво позна - Марс в Риби? Неправилните хора не бяха точно неправилни, Нептун в 6 се прояви като неспособността на няколко десетки лекари от няколко броя болници, вкл. в чужбина, да открият правилната диагноза, за което човек не може да им се сърди, защото тя е извънредно рядка. Имаше я комай в д-р Хаус, но кой сезон? :) А още по-"неправилно" у тях беше, че доста се опитваха да избягат от отговорност, като обвиняваха майката, че е много амбициозна, с пращане на психиатър и други глупости. За изкушения място нямаше.

Съни, сега нещата са наред. И мъжът ти ли разбира от астрология? Неговата карта за онази година подобно ли изглежда заради АС? На него какво му се е случвало тогава при тия транзити? По какво виждате смърт в соларите? Квадрат на Плутон, Слънце в 8 дом, навалица в 6 и 8, какво друго? Е, разбира се, трябва да е потвърдено в натала, това поне го знам. Марс, Сатурн и Плутон е много тежка комбинация. Тя в случая квадратира Венера и е още по-лошо. Аз не знам дали този стелиум сам по себе си дава операция, може би да, но в 1, 2, 6, 8, 12 дом?!, заради Марса, който реже, и Плутон, който прониква. Сатурн пък подлага на крайно изпитание, но мисля, че той е спасителният пояс, защото е държелив. Аз не разбирам колкото вас. Астрологисвам от не много отдавна. Според мен тази комбинация във втори дом (а представям си в първи!) дава смърт, нещо като черна дупка, която те засмуква в ситуации, в които другите хора са си ок, така го чувствам. Но мога да кажа, че когато се завихри проблем или случка по този стелиум с Плутон, свързана със здравето, нещата много бързо могат да станат грозни. От болестта остана един по-слаб сърдечен мускул и купища проблеми, от които не се умира. Като дойде време да раждам (Плутон), едва ли ще стане по нормалния начин, както ми се иска. Всъщност и по другия не ми е много спокойно. Миналата година при много силен зъбобол щях да получа инфаркт. Даже като издържам на болката, сърцето не може. Е така действа този стелиум. Някой ден ще ме отнесе с някой инфаркт или инсулт (съдов проблем по Венера).

Соларът за 2015 пак е с пълни 6 и 8 домове, У6 е в 8 дом, а Плутон в 5 квадратира Луната в 8. Може тогава да ми се случи бременност/раждане, само дето не знам с какъв край. Тогава соларният АС съвпада с наталния и всички домове се припокриват. 2017 положението е още по-зле, но да сме живи (поне) и ще разказваме. :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1994 -: Август 17, 2013, 06:31:13 pm »
юпитер в 12ти понякога се срещал при смърт, но тук не е така.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1995 -: Август 17, 2013, 06:33:04 pm »
Smarta, че това твоя солар ли беше?  :o

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1996 -: Август 17, 2013, 06:33:39 pm »
Да.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1997 -: Август 17, 2013, 06:50:18 pm »
Юпитер в 12 соларен не предпазва ли човек цяла година от опасности?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1998 -: Август 17, 2013, 06:54:15 pm »
да. имах предвид през 12ти натален. защото един вид давал освобождение.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1999 -: Август 17, 2013, 06:59:30 pm »
А ако е едновременно в натален и соларен?