Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452603 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2000 -: Август 17, 2013, 07:40:16 pm »
Тука е в 11, не в 12.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2001 -: Август 17, 2013, 07:42:53 pm »
Следвам правилото, че планета на 5 градуса преди куспида на дом всъщност влияе на следващия дом. Може би за соларните карти не важи?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2002 -: Август 17, 2013, 07:44:09 pm »
Мисля, че влияе и върху двата дома.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2003 -: Август 17, 2013, 07:53:21 pm »
Оки. Искам да попитам нещо, което прочетох в някакъв сайт. Ако в една соларна карта тенденциите за годината са тежки, имаше препоръка да се посрещне рождения ден за годината на друго място по презумпцията, че соларната карта се изчислява за мястото, на което се намира човекът в момента на слънчевата революция. Нали има спор - дали да се вземе мястото, на което се намира човекът, или мястото, на което ще прекара по-голямата част от годината (града, в който живее). И сега това преместване колко да е далече, трябва да е бая далече, за да се промени картата. Вие какво мислите по тоя въпрос? Аз смятам, че донякъде човек може да си промени съдбата със смяна на местоживеенето, но с посрещане на рожден ден в друга държава да си промени програмата за следващата соларна година? И освен това разсъждавам и за това, че съдбата не обича да я мамят твърде много. Осветлете ме!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2004 -: Август 17, 2013, 07:55:36 pm »
Доколкото съм чел, за промяна на соларната карта трябва да се вземе мястото, където е твоя дом през тази соларна година, т.е. един вид да емигрираш някъде другаде. Ако отидеш временно някъде другаде, май соларната карта пак си остава същата. Не съм сигурен дали и рожденния си ден трябва да го посрещнеш на новото място, но може би трябва.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2005 -: Август 17, 2013, 07:58:43 pm »
Така и на мен ми звучи логично, но там, където го четох пишеше май само за рождения ден, пък после си се връщаш, в което не намирам много логика. Мерси!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2006 -: Август 17, 2013, 08:01:25 pm »
Аз например, съм гледал в моите солари, че ако емигрирам да кажем из Европа, няма чак толкова да се промени картата. Но ако ида в САЩ или Япония, тогава всичко става коренно различно. Така че колкото по-далече, толкова по-голяма ще е промяната.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2007 -: Август 17, 2013, 08:04:17 pm »
Благодаря ти за отговора! :)

« Отговор #2008 -: Август 17, 2013, 08:48:36 pm »
Благодаря ти за отговора, Smarta :blink:
Доколкото си спомням Венера отговаря за жлезите с вътр. секреция, а Нептун за всички жлези. Хирон мисля, че беше за хормоните на надбъбречните жлези, но да, Марс е за надбъбречната кора.
сол. Венера (бъбреци), Нептун (жлези), Уран (кръвния ток) са били в сол. 6-ти, опоз. АС. Оттук може би грешките на лекарите и не правилно отчитане на инструменталните методи.
ПФ в сол. 10, попада в нат. 9 - според мен това си е било видна закрила отгоре!

Най-важното е, че сега си добре. Здрава си, не мисли за болести. Имаш Слънце в риби - според мен обърни внимание на него, то е нашият Аз. Давай го с по-малко емоции или ги отработвай, защото знаеш, че те ни разболяват... :blink:

Имаш право да не ми вярваш, не съм астролог, че дори и лаик не съм ;)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2009 -: Август 17, 2013, 08:58:52 pm »
Романтика, благодаря ти за отговора! Защо да не ти вярвам? Много хубав анализ! Права си, особено за ПФ! Както се казва "спазариха се за мен!" :) Пък за рибешкото Слънце, то точно в другата тема коментирахме, че сега е в съвпад с рибешкия си управител. :) Благодаря ти още веднъж!

Съни, такъв солар има на всеки 33 години. Можеш да си пуснеш за 33-та, 66-та, 99-та и ще видиш. Очевидно не съм на 66 и 99, с тая тема. Прогресивна Луна ми върви през съответната соларна в 8 дом, пък транзитният Плутон е на върха на 5-ти, и още има. Ще ви се отчета след 2-3 години. То ще се чуе! :D

*

Нова

• 3491
« Отговор #2010 -: Август 17, 2013, 09:20:31 pm »
Май твоя човек ще го вълнуват бизнес и пари, ще му се ще да се захване нещо, да върши и печели, но май ще е в партньорство. Хубава венера, но имаме и к8 върху сатурн у5, както и юпитер в 5 соларен със СВ, вече ще мислите ли за наследници?

« Отговор #2011 -: Август 20, 2013, 10:33:03 pm »
Здравейте, ако някой иска да каже нещо по моята карта да се чувства поиканен  ;) Голямо струпване в 9 дом и то в Риби, но какво значи не знам. Май не я направих, както трябва, ето я:
« Последна редакция: Август 21, 2013, 12:14:10 pm от _perla_ »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2012 -: Август 21, 2013, 01:13:59 am »
Здравейте, ако някой иска да каже нещо по моята карта да се чувства поиканен  ;) Голямо струпване в 9 дом и то в Риби, но какво значи не знам. Май не я направих, както трябва, ето я:
това ти е само солара, без рожденната карта за анализ и съпоставяне-не струва
така че, намери как се поставят двете наложени,отвътре рожденна, отвън-соларна...

« Отговор #2013 -: Август 21, 2013, 09:17:58 am »
това ти е само солара, без рожденната карта за анализ и съпоставяне-не струва
така че, намери как се поставят двете наложени,отвътре рожденна, отвън-соларна...
Нещо в настройките ми убягва, помъчих се но не успях да я направя. Ще те помоля за помощ :)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2014 -: Август 21, 2013, 09:20:02 am »

Нещо в настройките ми убягва, помъчих се но не успях да я направя. Ще те помоля за помощ :)
Natal+Solar return with houses

« Отговор #2015 -: Август 21, 2013, 09:27:42 am »

Ааа...ето кое било. Благодаря, Клер  :blink:
« Последна редакция: Август 21, 2013, 09:49:28 am от _perla_ »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2016 -: Август 21, 2013, 10:12:16 am »

пътуваш ли поначало много в чужбина, пътуващ родител/липсващ/, или чужденец, твоя емиграция?
Асц.соларен в 8-известни трудности, свързани с набавяне на необходим капитал, за да реализираш нещо, като че ли си била поставена пред избор-да промениш годишните проекти спрямо финансовия си ресурс, да се съобразиш с роднини, може би да решиш имуществени въпроси, наследства...
10/4 и 4/10-ако е имало криза, назрели са нещата за промяна в работа, дом...9 към 3-пътуване, живот в чужбина, или учение? Там можеш да подпомогнеш решаването на финансови проблеми
в романтичната сфера имаш какво да разкажеш-в началото на соларната ти година имаме съвпад на марс и венера-това, ако не е любов? По-късно може това да е тема, която ще се задълбочи и ще срещнеш трудности, нотригонът сатурн-слънце ще помага в крайна сметка
А теб какво те вълнува, за да не целим така на сляпо влиянията?

« Отговор #2017 -: Август 21, 2013, 10:29:09 am »

пътуваш ли поначало много в чужбина, пътуващ родител/липсващ/, или чужденец, твоя емиграция?
Асц.соларен в 8-известни трудности, свързани с набавяне на необходим капитал, за да реализираш нещо, като че ли си била поставена пред избор-да промениш годишните проекти спрямо финансовия си ресурс, да се съобразиш с роднини, може би да решиш имуществени въпроси, наследства...
10/4 и 4/10-ако е имало криза, назрели са нещата за промяна в работа, дом...9 към 3-пътуване, живот в чужбина, или учение? Там можеш да подпомогнеш решаването на финансови проблеми
в романтичната сфера имаш какво да разкажеш-в началото на соларната ти година имаме съвпад на марс и венера-това, ако не е любов? По-късно може това да е тема, която ще се задълбочи и ще срещнеш трудности, нотригонът сатурн-слънце ще помага в крайна сметка

Първо искам да ти благодаря, че всеки път се отзоваваш. Живея в чужбина. В романтичната сфера, да, има какво да се каже,но направо не ми се говори,то при мен връзките винаги са трудни, някакси ме привличат сложните взаимоотношения, иначе ми е скучно, много лоша черта в характера. Като цяло ме интересува какво ме очаква в любовен план. А, работата от колко време искам да я сменя-откато съм я почнала  ;D Доколкото прочетох тези планети в 9 дом показват, че ще е добре да започна да уча нещо, което ми се върти в главата но все не правя нещо по въпроса, просто не знам към какво да се насоча и да ми е интересно най-вече.
« Последна редакция: Август 21, 2013, 10:54:31 am от _perla_ »

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2018 -: Август 21, 2013, 10:38:51 am »

Първо искам да ти благодаря, че всеки път се отзоваваш. Живея в чужбина. В романтичната сфера, да, има какво да се каже,но направо не ми се говори,то при мен връзките винаги са трудни, някакси ме привличат сложните взаимоотношения, иначе ми е скучно, много лоша черта в характера. Като цяло ме интересува какво ме очаква в любовен план. А, работата от колко време искам да я сменя-откато съм я почнала  ;D Доколкото прочетох тези планети в 9 дом показват, че ще е добре да започна да уча нещо, което ми се върти в главата но все не правя нищо по въпроса, просто не знам към какво да се насоча и да ми е интересно най-вече.

АСТРОЛОГИЯЯЯЯЯЯЯ  ;D ;D ;D :-[ :-[
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #2019 -: Август 21, 2013, 10:42:20 am »
 ;D ;D ;D Астрологята определено винаги ме е привличала, но това по-скоро може да ми бъде като хоби и начин за разтоварване  :blink: